Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουν 2020

Σειρά επαφών της βουλευτή Φωτεινής Μπακαδήμα με τις δημοτικές αρχές της Β΄ Περιφέρειας Πειραιά


Σειρά επαφών ξεκίνησε η βουλευτής Β’ Πειραιά και Γραμματέας της ΚΟ του ΜέΡΑ25 κα Φωτεινή Μπακαδήμα με δημάρχους, αντιδημάρχους και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της Β’ Περιφέρειας Πειραιά για να ενημερωθεί για τα προβλήματα κάθε δήμου, αλλά και ευρύτερα προβλήματα του Πειραιά.
Η αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στο Κερατσίνι, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με δημάρχους και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων στους δήμους Κορυδαλλού, Περάματος, Νίκαιας-Ρέντη και Σαλαμίνας. Στη συνέχεια η βουλευτής θα συναντηθεί και με τοπικούς φορείς του Πειραιά.

Στόχος των συναντήσεων είναι η ενδελεχής ενημέρωση για την κατάσταση κάθε δήμου μετά και την περίοδο της καραντίνας, η χαρτογράφηση των μεγάλων και μικρών προβλημάτων των πολιτών αλλά και η από κοινού ανεύρεση ρεαλιστικών λύσεων με επίκεντρο τους δημότες.
Το περιβαλλοντικό ζήτημα με την επέκταση του προβλήτα κρουαζιέρας, η ρύπανση της ατμόσφαιρας από τα πλοία, οι οσμές στο Κερατσίνι, τα καζάνια του Περάματος, το προσφυγικό, τα σκουπίδια και ο σταθμός μεταφόρτωσης στο Σχιστό, οι ελλείψεις στους τομείς της υγείας, της παιδείας και της καθαριότητας είναι κάποια από τα θέματα που αναφέρθηκαν.
Μόλις ολοκληρωθούν οι συναντήσεις της κας Μπακαδήμα θα ακολουθήσει διαβούλευση των προτάσεων του ΜέΡΑ25 και θα ανακοινωθούν πρωτοβουλίες και δράσεις για τον Πειραιά, καθώς η όποια ανάπτυξη μπορεί να φέρει μια επένδυση οφείλει πρωτίστως να «υπηρετεί» τον πολίτη και την ποιότητα της ζωή του και μετά την οικονομία.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/6/20 14:58

    Τοπική ΝΔ Σαλαμινας
    Η τοπική δυσφημιζει το κόμμα καθημερινα
    Και αυτό φαίνεται από τις πράξεις τους
    20 Μαιου 2019 στα γραφεία της τοπικης υπήρχε κρεμασμένη η σημαία του κομματος και η Ελληνική σημαία κρεμασμένη Ανάποδα με το ΣΤΑΥΡΟ να είναι κατω
    Όπως είδαμε ανάρτηση στα blog
    1 Ιούνιου 2020 στην τοπική ΝΔ Σαλαμινας και ενώ υπήρχε η σημαία κομματική και η Ελληνική έως τότε
    Σε εκπομπή που συμμετείχε ο Βοριδης για την σημαια να αφαιρεθεί ο Σταυρος σε πρωινή εκπομπή η τοπική το υλοποίησε αμέσως το ίδιο κιολας απογευμα(1/6/2020) και κατέβασε την Ελληνική Σημαία το Εθνικό μας Συμβολο
    ΑΦΟΎ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΏΤΑ ΚΡΈΜΑΣΕ ΑΝΆΠΟΔΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΈΒΓΑΛΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ
    Τα συμπεράσματα δικά σας........... Για την τοπική ΝΔ Σαλαμινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/6/20 17:54

    ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΪΟΥ 2019
    Και η σάτιρα πρέπει να έχει όρια κύριοι της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας


    Σε κανέναν δεν επιτρέπουμε να παίζει ξεδιάντροπα με τα Εθνικά μας Σύμβολα, όπως της σημαίας μας και να τα κρεμάει ανάποδα με τον σταυρό κάτω!!!
    Τολμάτε να διεκδικείτε και την εξουσία της χώρας μας; Είστε άσχετοι και τελικά επιζήμιοι για την πατρίδα
    Ντροπή σας

    pameluketo στις 9:50 μ.μ.
    Κοινή χρήση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/20 18:20

    Μπάτε σκυλιά κι΄ αλέστε το λιμάνι στο βουρκάρι, οι κλοπές από τα σκάφη έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια με αποκορύφωμα την κλοπή 12 μέτρου σκάφους.
    Εκτός από να ζητάτε χρήματα κύριε πρόεδρε του λιμενικού ταμείου τι ασφάλεια προσφέρετε στους ιδιοκτήτες των σκαφών;
    Το Λιμεναρχείο Σαλαμίνας τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.