Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2020

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΗΝ Ν/ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΗΝ Ν/ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Ακόμα μια καταγραφή ατυχήματος  στο «ημερολόγιο του μεροκάματου του τρόμου»  όπως έχει καταντήσει πλέον η εργασία στον χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.
Άλλος ένας συνάδελφος 48 ετών μέλος πληρώματος πλωτής δεξαμενής που πραγματοποιούσε επισκευαστικές εργασίες σε πλοίο στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος τραυματίστηκε στο
κεφάλι, θέλουμε να ελπίζουμε όχι σοβαρά, όταν έσπασε ένα συρματόσχοινο και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Νοσοκομείο.
Κάθε εβδομάδα, σχεδόν, το τελευταίο διάστημα και ένα νέο ατύχημα χωρίς όμως να «ιδρώνει το αυτί» των αρμόδιων Αρχών για την έλλειψη μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας και ελέγχων εφαρμογής τους.
Εμείς, από την πλευρά μας δεν θα κουραστούμε να φωνάζουμε για τις εγκληματικές ελλείψεις που προκαλούν  συνεχή ατυχήματα στον χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και που ελπίζουμε, τελικά, να μην μακρύνουν ακόμα περισσότερο τον θλιβερό κατάλογο των συναδέλφων που έχασαν την ζωή τους για ένα μεροκάματο και για την ασυνειδησία κάποιων υπευθύνων.  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΕΡΝΟΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.