Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιουν 2020

Δελτίο Τύπου ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - Προετοιμασία για την Ομαλή Διεξαγωγή των Πανελλήνιων Εξετάσεων


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 14.06.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Δ.Ε.) του δήμου Σαλαμίνας στα πλαίσια προετοιμασίας των σχολείων για την ομαλή διεξαγωγή των πανελλήνιων εξετάσεων έχει μεριμνήσει να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά μας.
Συγκεκριμένα:

  • Η Σ.Ε.Δ.Ε. προμήθευσε με τρία (3) νέα φωτοτυπικά μηχανήματα, νέας τεχνολογίας το 2ο Γ.Ε.Λ. το Ε.Κ. Σαλαμίνας και το Γ.Ε.Λ. Αμπελακίων, μετά από τα σχετικά αιτήματα των σχολείων.
  • Έγκαιρα κατέβασε, κατόπιν απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, σε όλα τα σχολεία την επιχορήγηση μέσω της κατανομής Β’ Δόσης, έτσι ώστε όλα τα εξεταστικά κέντρα να προμηθευτούν όλα τα αναγκαία αναλώσιμα.
  • Μερίμνησε για την επάρκεια σε μάσκες και αντισηπτικά, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία αλλά και για την παροχή σε όλους τους μαθητές υποψηφίους των εξετάσεων εμφιαλωμένου νερού δεδομένου των κλειστών κυλικείων λόγω των νέων μέτρων.
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία!

Εκ του Γραφείου Τύπου
του Δήμου Σαλαμίνας


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/20 05:35

    Καλη επιτυχια στα παιδια
    και εσυ να μεριμνησης για σιγουρη
    κρυψωνα
    ρε σε κυνηγαει ο τασος αν ειναι αληθεια τρεξε απο τωρα αυτος δεν
    συμβιβαζεται θυμασαι τι εγινε με
    τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/20 14:30

    Μπορεί να μην υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού στις ΗΠΑ, λέει ο κορυφαίος Αμερικάνος επιδημιολόγος Anthony Fauci, όπως αναφέρει ο Guardian. Στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί 2 εκ. κρούσματα και 115 χιλιάδες θάνατοι και πολλοί φοβούνται ότι οι προσπάθειες να να ξανανοίξουν οι διαλυμένες οικονομίες, αλλά και οι μαζικές διαδηλώσεις ίσως οδηγήσουν σε νέα έξαρση της επιδημίας. Αλλά ο Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών, ο οποίος μπήκε στο περιθώριο από τον Λευκό Οίκο μετά τη διαφωνία του με τον Trump τον Απρίλιο για το άνοιγμα της οικονομίας, δήλωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων σε κάποιες πολιτείες δεν συνιστά απαραίτητα δεύτερο κύμα. "Όταν βλέπεις αυξήσεις στις εισαγωγές σε νοσοκομεία πρέπει να δώσεις τη δέουσα προσοχή, αλλά ένα δεύτερο κύμα το φθινόπωρο δεν είναι αναπόφευκτο αν η προσέγγιση απέναντι στον ιό είναι η σωστή" δήλωσε ο Fauci στο CNN, συστήνοντας στον κόσμο να κρατάει τις αποστάσεις και να φοράει μάσκες.

    Σύμφωνα με το αμερικάνικο CDC (Kέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Λοιμωδών Ασθενειών), το 80% των Αμερικάνων απομονώθηκε τον τελευταίο μήνα και το 74% φορούσε μάσκες, ποσοστό που ανέρχεται στο 90% για τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Την τελευταία εβδομάδα 19 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων του Τέξας, της Νότιας και Βόρειας Καρολίνας, της Γιούτα, της Αριζόνα, του Αρκάνσας, της Αλαμπάμα, του Όρεγκον, της Καλιφόρνια, της Νεβάδα και της Φλόριντα, ανέφεραν αύξηση των κρουσμάτων. Μάλιστα, στο Αρκάνσας η αύξηση ήταν η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί, ενώ στο Όρεγκον μετατέθηκε για μία εβδομάδα μετά η χαλάρωση των μέτρων. Το ίδιο συνέβη και στη Βαλτιμόρη, με τον δήμαρχο Bernard Young να υποστηρίζει ότι "είμαι ο πρώτος που θέλω να δω την πόλη ανοιχτή και ασφαλή, αλλά δεν γίνεται αυτή τη στιγμή". Ωστόσο, το CDC δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις αναφορές για αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία, ενώ κάποιοι αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί και γρηγορότερα το εμβόλιο.

    Στη Νέα Υόρκη, επίσης, οι διαδηλώσεις προκάλεσαν φόβους για νέα έξαρση της επιδημίας, αλλά τα νέα κρούσματα είναι τα λιγότερα σε όλες τις ΗΠΑ. "Κάποτε ήμασταν η πρώτη πολιτεία σε κρούσματα, αλλά πλέον είμαστε η τελευταία" δήλωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo, αποδίδοντας και τα εύσημα στους πολίτες. Είναι προφανές ότι η Νέα Υόρκη έχει αποκτήσει ένα ικανοποιητικό ποσοστό ανοσίας, αφού επλήγη πάρα πολύ από την επιδημία.
    https://www.theguardian.com/us-news/2020/jun/13/anthony-fauci-second-wave-coronavirus-cases

    Δεύτερο κύμα κορωνοϊού μπορεί να μην υπάρξει, αλλά το κυματάκι του σπάνιου για την εποχή δυτικού ανέμου καλά κρατεί, φέρνοντας και πολλά σκουπίδια στην ακτή. Έβγαλα μερικά τη Δευτέρα, αλλά και φωτογραφία ένα χταποδάκι πριν τον αφήσω να πάει και πάλι στα βαθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/20 21:23

    10/6/20 13:43
    ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.Δ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. Προς απάντηση και αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων όπως έγιναν και όχι όπως γράφτηκαν σε αναληθή και επαίσχυντα σχόλια που αφορούν το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας από την τοπική οργάνωση Ν.Δ Σαλαμίνας, έχω να πω πως εγώ προσωπικά και με πρωτοβουλία δική μου προέβη στην κίνηση αυτήν λόγω καταστροφής της σημαίας από άσχημες καιρικές συνθήκες. Η αποκατάσταση δεν ήταν άμεση λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας. Λυπάμαι που για ακόμα μια φορά όλο αυτό χρησιμοποιήθηκε με λασπολογία και σκοπό την εξυπηρέτηση ευτελών σκοπών από τους γνωστούς άγνωστους με στόχο να αμαυρώσουν την Τ.Ο και ιδιαιτέρως το πρόσωπο της προέδρου. Τέλος καταδικάζω οσα γράφτηκαν για οποιοδήποτε άλλων κινήτρων η σκοπιμοτήτων που αφορούν την κίνηση αυτή διότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση η αλήθειας επί αυτού ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.Δ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



    SALAMIS-NEWS10/6/20 14:57
    κα Ευγενία, μια φωτογραφία χίλιες λέξεις τώρα εκ των υστέρων προφήτης δε λέει κα Ευγενία από δικαιολογίες... χορτάσαμε.
    Εσείς για όλες τις μέχρι τούδε ανθελληνικές δηλώσεις των κομματικών σας ταγών προβήκατε σε κάποιες δυναμικές ενέργειες ναί ή όχι;
    Αυτή είναι η ουσία κι όλα τ' άλλα να 'χαμε να λέγαμε καρύδια να κουρεύαμε


    7/6/2020 γράφτηκαν σχόλια στα blog salamis news και salamina press Όπως και φωτο από την τοπική ΝΔ Σαλαμινας και την σημαια να λείπει από 1/6/2020
    Κυρια Μιχαλαρου πόσο ευθύς αμέσως την αναντικαταστησατε?
    Μην κοιτάτε να καλύψετε τα ακαλυπτα
    Η σημαία ανέβηκε στην τοπική 10/6/2020το απογευμα
    Όλοι έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και βλεπουμε
    Δεν ντρέπεστε να κοροιδευετε τον κοσμο?
    Αυτός είναι ο σεβασμός απέναντι τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/20 22:51

      Άλλη εμμονή
      να'χαμε να λέγαμε
      καρύδια να κουρευαμε, βαρετό έως
      παρεξηγησημο,λέτε να μην έχει δεί
      ή Κυρία το εύστοχο γνωμικό σας?
      Διαπόμπευση το λένε στα απλά Ελληνικά
      ή κόμπλεξ μήπως συνενόηση για την
      διαφήμιση της αμοιρης σημαίας, και
      την αποδοχή του Σταύρου και μετέπειτα
      Σταυρού?
      Δεν σας απαντά γιατί? αντιγραφές και
      ή ύποπτη κίνηση των οριτζιναλ δεξιών
      Ποιός θα αρπάξει το πιο μεγάλο
      κομμάτι,
      Δεν σας τιμά αντίθετα σας μειώνει ή
      στάση αυτή απέναντι σε γυναίκα όποια
      και αν είναι όπου και αν ανήκει, αν
      είστε ενεργό μέλος της δεξιάς και ό
      λόγος σας έχει αντίκρυσμα και ισχύει
      σε ανώτερα στελέχη,υπάρχει καταστατικό,εκμετάλευση αυτού, και
      θα δούμε τον δεύτερο ανένδοτο αγώνα. Οι καρεκλιτσες προσφέρουν,και πόσο
      μάλλον οι κομματικές.
      Αισχος και πρωσοπικη σας ντροπή,και
      δική μου φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό
      μου, κομματικά εννοώ έτη φωτός ή
      αποχή.
      Γυναικεία αλληλεγγύη τίποτα παρά πάνω
      τίποτα, παρά κάτω.
      Γυναίκα σας έφερε και εσάς στον κόσμο
      ή μήπως είναι λάθος ή σκέψη?

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.