Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Ιουν 2020

Νίνα Κασιμάτη: Να διαβάσει καλά η Κυβέρνηση τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας και όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Β΄ Πειραιά και να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την εργασία


Την άποψη πως η Κυβέρνηση πρέπει να επεξεργαστεί τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας, όλων των εμπορικών συλλόγων της Β΄ Πειραιά και της Ε.Σ.Ε.Ε., και να στηρίξει τη βιώσιμη επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μετά το lockdown και τους εργαζομένους,  εξέφρασε η Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη προς τους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας ενόψει της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 6/6/2020. Όπως ενημέρωσε τον Πρόεδρο, κ. Θανάση Τσίνο, και τον Γραμματέα, κ. Αντώνη Σταματιάδη, 

έχει ήδη φέρει στη Βουλή τα αιτήματα του συλλόγου με Αναφορά που κατέθεσε στις 29/5/2020 προς τους κ.κ. Υπουργούς i) Οικονομικών, ii) Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, iii) Ανάπτυξης και Επενδύσεων και iv) Εσωτερικών επισυνάπτοντας το σχετικό έγγραφο του Ε.Σ. Νίκαιας που είχε λάβει, στο οποίο διατυπώνονται οι προτάσεις τους για τα μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω των συνεπειών της πανδημίας COVID-19.
Κατά τη συζήτησή τους η Νίνα Κασιμάτη αντιπαρέβαλε τις προτάσεις του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και την εργασία «Μένουμε Όρθιοι» και υπήρξε ταύτιση απόψεων με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας ότι τα μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα από την Κυβέρνηση είναι ανεπαρκή, πράγμα που ισχύει και για τους εργαζομένους, προκαλώντας εν γένει στρέβλωση στην αγορά, λουκέτα και ανεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.