Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2020

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Εξετάσεις πιστοποίησης


Ενημερώνουμε τους αποφοίτους μας, οι οποίοι είχαν υποβάλλει αίτηση για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης, πως σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σε τρεις φάσεις:
Α΄ φάση: 13, 14, 15 και 16 Ιουλίου 2020
Β΄ φάση: 28, 29, 30, 31 Αυγούστου 2020
Γ΄ φάση: 1, 2, 3, 4 Σεπτεμβρίου 2020
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην ιστοσελίδα του οργανισμού. (www.eoppep.gr)

Με την ευκαιρία της παρούσας επικοινωνίας, ενημερώνουμε τους υποψηφίους για εγγραφή και φοίτηση στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας πως για το επόμενο έτος 2020-2021, θα προταθούν να λειτουργήσουν στο Α΄ εξάμηνο, οι παρακάτω ειδικότητες: 1. Αρχιτεκτονική Τοπίου, 2. Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων, 3. Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας, 4.Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, 5. Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων, 6.Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, 7. Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων.
Επίσης το 2020-2021 θα λειτουργήσουν στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας στο Γ΄ εξάμηνο οι ειδικότητες:
1.Βοηθός Φαρμακείου,
2.Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου,
3. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής,
4. Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου,
5. Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων,
6. Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής,
7. Τέχνη Δημιουργικής Γραφής.
Στις τρεις πρώτες ειδικότητες προβλέπονται απευθείας εγγραφές (κατατάξεις)  στο Γ΄ εξάμηνο, αποφοίτων Λυκείου  συγκεκριμένων ειδικοτήτων, ενώ στις επόμενες τέσσερις ειδικότητες δεν προβλέπονται κατατάξεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας (Ζ.Πηγής 21, Σαλαμίνα, τηλ:216 700 30 95, email: mail@iek-salam.att.sch.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.