Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιουν 2020

Η κα Γιάννα Παπαδάκου στο Νίκο Μπουρσινό και την εκπομπή "Λαϊκή Αγορά" "Θα τους έλεγα ότι οι θεσμοί εκδικούνται κάποια στιγμή! Να προσέξουν, διότι οι θεσμοί εκδικούνται!"


«Θα τους έλεγα ότι οι θεσμοί εκδικούνται κάποια στιγμή! Να προσέξουν, διότι οι θεσμοί εκδικούνται!». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος Γιάννη Παπαδάκου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Νίκο Μπουρσινό και την εκπομπή «Λαϊκή Αγορά» στο
 Κανάλι Ένα 90,4, αναφορικά με την υπόθεση Novartis.

Στην ερώτηση «τι θα λέγατε στον κ. Μητσοτάκη και την κα Γεννηματά, για την υπόθεση Novartis, η κα Παπαδάκου τόνισε ότι οι θεσμοί «εκδικούνται όταν κάνεις κάτι παράνομο και αντισυνταγματικό σε βάρος ενός δημοσιογράφου, που το μόνο που έκανε ήταν να κάνει τη δουλειά του».
Η γνωστή δημοσιογράφος, στο ερώτημα αν έχει κι άλλες πληροφορίες για την εν λόγω υπόθεση, είπε: «Βεβαίως έχω κι άλλα! Δεν τα έχουμε γράψει όλα. Και η έρευνα τρέχει».
Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε όλη την συνέντευξη της κας Παπαδάκου

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/6/20 15:52

    Η αντιπεριφερειάρχης Βάσω Μπογρη έκανε ανακοίνωση στο facebook 5/2/2020 για το μεγάλο κατόρθωμα της που θα ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές εκτός κεντρου
    Και σας ρωτάμε κ. ΜΠΟΓΡΗ τα super marker καθώς και τα μαγαζιά σε Αμπελακι και Μουλκι θα ανοίγουν καθώς και ο Κρητικος
    Σίγουρα ΝΑΙ
    Γνωρίζεις κ. ΜΠΟΓΡΗ ότι αγοραστικε οικόπεδο Στη Λ. ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ και θα ανοίξει πολυκατάστημα με όλων των ειδών τα μαγαζιά ρουχισμού καφετέριες φαγητού μέχρι και φαρμακεια
    Με αυτήν σας την απόφαση αυτό σίγουρα θα ανοίγει όλες τις ημέρες και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
    ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
    Το οικόπεδο να γνωρίζετε πουλήθηκε από την οικογένεια Μπεγνη 40 στρεμμάτα σε γνωστή αλυσιδα


    Μετά το κράξιμο που κάνουν στην κ. ΜΠΟΓΡΗ στο πρωσοπικο της προφίλ στο Facebook για τις Κυριακές
    Έκανε και εκείνη επώνυμα απάντηση
    "Ίσως θα έπρεπε να διευκρινίσω ότι ανοιχτά μένουν όσα εμπορικά το επιθυμούν εκτός κεντρου
    Η απόφαση αφορά τις περιοχές Κυριζας Περιστέρια Κακή Βίγλα κ. Α"
    Τόσο άσχετη κορίτσι μου είσαι?
    Έχεις πάει ποτέ σε αυτές τις περιοχές κ. ΜΠΟΓΡΗ
    ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/20 18:01

    Βρετανοί επιστήμονες αμφισβητούν το μέτρο της 14ήμερης καραντίνας για όσους φτάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από το εξωτερικό, που εμπνεύστηκε η υπουργός Εσωτερικών Priti Patel και το οποίο προβλέπει και πρόστιμο ως και 1.000 στερλίνες για τους παραβάτες, αλλά ακόμα και την ποινική τους δίωξη, όπως αναφέρει το Skynews. Συγκεκριμένα, ο σερ Patrick Vallance αφού ξεκαθάρισε ότι η επιστημονική ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου για τον κορωνοϊό δεν έκανε καμία σχετική εισήγηση, εξήγησε ότι "μία τέτοια καραντίνα θα είχε νόημα για όσους έρχονταν από χώρες με περισσότερα κρούσματα απ' ό,τι η Βρετανία". "Και δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες χώρες γύρω μας" έσπευσε να υπερθεματίσει ο συνάδελφός του καθηγητής Robert Dingwall. O υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Ιρλανδίας Brandon Lewis ανέφερε από την πλευρά του ότι "τα πρόστιμα αποθαρρύνουν τους επίδοξους παραβάτες, αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε και ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος".

    Την 14ήμερη καραντίνα για όσους καταφθάνουν στη Βρετανία από το εξωτερικό αμφισβήτησε και η Theresa May, υποστηρίζοντας ότι θα πλήξει τις ήδη χειμαζόμενες βιομηχανίες της αεροπορίας και του τουρισμού. "Οι διεθνείς πτήσεις είναι απαραίτητες για το εμπόριο και αντί να παίρνει μέτρα που θα έχουν ως συνέπεια να αποκοπεί η Βρετανία από τον υπόλοιπο κόσμο, η κυβέρνηση θα μπορούσε να ηγηθεί στην ανάπτυξη διεθνών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αεροπορία, έτσι ώστε να διασφαλίσει θέσεις εργασίας και επιχειρήσεις" δήλωσε η πρώην πρωθυπουργός. Ο πρώην υπουργός Εμπορίου Liam Fox αναρωτήθηκε γιατί δεν λήφθηκε το συγκεκριμένο μέτρο στην αρχή της επιδημίας, ενώ η Priti Patel για να δικαιολογήσει την απόφασή της, ισχυρίστηκε ότι η Βρετανία κινδυνεύει πλέον περισσότερο από εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού.

    Η υπουργός Εσωτερικών θεωρεί την 14ήμερη καραντίνα για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό απαραίτητη για να σωθούν ζωές και προσθέτει ότι το πλήγμα για τον τουρισμό θα μετριαστεί από την κρατική ενίσχυση για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Το μέτρο έχει τη στήριξη και του Boris Johnson, που διευκρίνισε απλά ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να εξαιρεθούν από αυτό πολίτες από χώρες με χαμηλή εξάπλωση της Covid 19, εφόσον κάτι τέτοιο είναι ασφαλές.
    https://news.sky.com/story/coronavirus-top-scientists-cast-doubt-on-governments-quarantine-plans-12000270

    Το συγκεκριμένο μέτρο αποτελεί τροχοπέδη και για τους Βρετανούς που θέλουν να πάνε διακοπές στο εξωτερικό, αφού όταν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες. Βέβαια, για την ώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι καλύτερα για διακοπές απ' ό,τι στην Ελλάδα, όπου το καλοκαίρι λες και μας ξέχασε. Μακάρι να μην τριτώσει το κακό και να μην έχουμε και πάλι ένα καλοκαίρι "κρύο" και βροχερό, όπως το 2019 και το 2018. Και κυρίως να μην έχουμε θύματα από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως είχαμε τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Την Παρασκευή, πάντως είχε ένα μέτριο νοτιά, αλλά σήκωσε κύμα στην Αγία Μαρίνα παρόλα αυτά. Και επιλέξαμε και την ακρογιαλιά, που την προστατεύει το θρυλικό ακρωτήρι της Αγίας Μαρίνας με τις μικρές κρυφές παραλίες, τις σπηλιές και τα βράχια για βουτιές. Αλλά ακόμα κι εκεί - με τον συνήθως εαρινό και χειμερινό νοτιά να εμφανίζεται όλο και πιο συχνά τα καλοκαίρια πια - είχε φουσκοθαλασσιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.