Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουν 2020

Δελτίο Τύπου Δήμου Σαλαμίνας - Αντικατάσταση Φθαρμένων και Επικίνδυνων Στύλων Φωτισμού στη Λ. Αιαντείου


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 20.06.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφέρεια Νήσων και την Αντιπεριφερειάρχη κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε ένα πολύ σημαντικό έργο, την αντικατάσταση φθαρμένων και επικίνδυνων στύλων φωτισμού της Λεωφόρου Αιαντείου.
Αποκαταστήσαμε, έτσι, τον οδοφωτισμό σε μια κεντρικότατη λεωφόρο του νησιού.

Ένα έργο ασφάλειας για τους πολίτες.
Συνεχίζουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου
του Δήμου Σαλαμίνας


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/20 14:09

    Η κλιματική κρίση με τους καύσωνες, τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες και την άνοδο της στάθμης των θαλασσών απειλεί σχεδόν όλα τα σπορ, από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο (ράγκμπι) και το κρίκετ, μέχρι το τένις, τον στίβο, το σέρφινγκ και το γκολφ, γράφει ο Guardian. Υπολογίζεται ότι μέσα σε τρεις δεκαετίες το 1/4 των αγγλικών γηπέδων ποδοσφαίρου θα κινδυνεύει από πλημμύρες, το 1/3 των βρετανικών γηπέδων γκολφ θα απειλείται από την άνοδο της στάθμης των θαλασσών και οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι προβληματικοί λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

    Από την άλλη, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από όλα τα σπορ είναι ίσες με αυτές μίας μεσαίου μεγέθους χώρας και μόνο ο στίβος, η φόρμουλα ένα και το τουρνουά τένις Ουίμπλεντον έχουν δεσμευτεί να τις μηδενίσουν ως το 2030. Πέρα από αυτό, μπορούν να μειωθούν οι πτήσεις και να αντικατασταθούν από δρομολόγια τρένων για τη μεταφορά αθλητών και θεατών στις μεγάλες διοργανώσεις και γενικά να αναθεωρηθούν πολλά στον τρόπο που αυτές διεξάγονται. Η κλιματική δράση πρέπει να γίνει προτεραιότητα για τις ομοσπονδίες των αθλημάτων, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα δέχονται χορηγούς από τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων για παράδειγμα.

    Γράφει και για τα πλαστικά μίας χρήσης το κείμενο, ωστόσο, αυτή τη φορά δεν μάζεψα μόνο τέσσερα καρφιά, που είδα σε ένα σημείο του δρόμου, επιστρέφοντας από την ακροθαλασσιά. Στον βυθό είδα μόνο ένα κουτάκι μπύρας ή 7Up, αφού το είχαν ξεθωριάσει η αλμύρα και η θολούρα. Παρόλα αυτά φωτογράφισα σχεδόν κάθε σάλπα και μουρμούρα.
    https://www.theguardian.com/environment/2020/jun/20/climate-crisis-threatens-future-of-global-sport-says-report

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/20 20:15

    Ρε παραμυθά γιωργάκη πάλι ψέματα λες;
    Ρε το έργο του Χατζηπέτρου μας το πουλάς για της Βάσω και σένα;
    Ρε ουστ από εδώ ανίκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.