Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουν 2020

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας εκφράζει την συμπαράσταση του στον συνάδελφο που τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, κατά την διάρκεια εργασιών στα «Ναυπηγεία Σπανόπουλου»  στην Σαλαμίνα.
 Πέρασαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα που θρηνήσαμε τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου και συναδέλφου στο λιμάνι του Πειραιά και τώρα επανερχόμαστε για έναν, ευτυχώς ελαφρύ, τραυματισμό.
Πόσα περιστατικά, τα ποιο πολλά δυστυχώς θανατηφόρα,  αρκούν για να πάρουν το μήνυμα εργοδότες και Αρμόδιες Αρχές   για την άμεση εφαρμογή των μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας  και την συνεχή παρουσία επιτροπών ελέγχων εφαρμογής αυτών των μέτρων?
Δεν θα κουραστούμε να τονίζουμε τις ελλείψεις και να παλεύουμε για την αποκατάσταση τους, κουραστήκαμε όμως, πραγματικά να αποτελούμε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι τα «εν δυνάμει θύματα» της επόμενης μέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.