Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2020

Η Σοφία Βόσσου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα – στην ¨Παλιά Σοφίτα¨


Η διαχρονική και επιτυχημένη ερμηνεύτρια Σοφία Βόσσου που δεν σταματά λεπτό να μας συντροφεύει μέσα από τα τραγούδια  που επιλέγει ένα προς ένα για το κοινό της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο,  συνεχίζει  τις δυναμικές, επιτυχημένες  sold out εμφανίσεις της στην Παλιά Σοφίτα στο Περιστέρι.
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια σε κάθε εμφάνιση της   πάντα φροντίζει να δίνει «Το κάτι παραπάνω»  στο κοινό αλλά και πολλούς γνωστούς συναδέλφους της από τον χώρο  που  την  τιμάει με την παρουσία του.
Όπως έχουμε ενημερωθεί θα συνεχίσει για όλο το καλοκαίρι!!!


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/6/20 08:38

    Έχει κινήσει τις διαδικασίες για εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 59 παρ.6 του Ν. 4512/18;
    1.........................

    2) Αν πρόκειται για παράβαση που έχει τελεστεί για περισσότερες από μία φορές, το πρόστιμο υπολογίζεται ως η μέγιστη τιμή: 1) του τριπλάσιου του προστίμου που είχε επιβληθεί στην αμέσως προηγούμενη παράβαση ή 2) του μέγιστου ποσού που αντιστοιχεί στην κατηγορία στην οποία ταξινομείται η τρέχουσα παράβαση με βάση τον Πίνακα 1.

    Τα παρανόμως παραχθέντα λατομικά προϊόντα περιέρχονται στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση, εφόσον προέρχονται από δημόσιο χώρο ή στην οικεία Περιφέρεια σε κάθε άλλη περίπτωση. Τα υλικά αυτά, καταρχήν, χρησιμοποιούνται για την επαναφορά του αναγλύφου και την αποκατάσταση του χώρου και τα εναπομείναντα εκποιούνται με πλειοδοτική δημοπρασία από την κατά περίπτωση αρμόδια για τη διαχείρισή τους υπηρεσία, στην οποία περιέρχεται το προκύπτον από την εκποίηση τίμημα.

    Σε περίπτωση καθ΄ υποτροπή τέλεσης της παράβασης, με την απόφαση επιβολής προστίμου, διατάσσεται και η σφράγιση των τυχόν υπαρχόντων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας καθώς και η κατάσχεση του κινητού εξοπλισμού (εξόρυξης, φόρτωσης και μεταφοράς) του διενεργούντος την παράνομη πράξη.

    Μετά την απόρριψη της προβλεπόμενης στο άρθρο 61 ενδικοφανούς προσφυγής ή την παρέλευση άπρακτου του χρονικού διαστήματος για την άσκησή της, η απόφαση της επιβολής του προστίμου καθίσταται εκτελεστή και κοινοποιείται στην αρμόδια Περιφέρεια. Ο αρμόδιος Περιφερειάρχης εκδίδει αμελλητί απόφαση, με την οποία συγκροτεί τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από υπαλλήλους της Περιφέρειας, η οποία διενεργεί τη σφράγιση των εγκαταστάσεων που υπάρχουν και την κατάσχεση του κινητού εξοπλισμού.

    Η απόφαση για την επιβολή του προστίμου κοινοποιείται και σε όλες τις αρμόδιες αρχές για τις δικές τους ενέργειες ιδίως στην αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή και στις αρμόδιες δασικές Υπηρεσίες, σε περίπτωση παράνομης εξόρυξης σε δασικές ή δημόσιες χορτολιβαδικές εκτάσεις. Η απόφαση σφράγισης κοινοποιείται και στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας για τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στις εγκαταστάσεις αυτές.

    Η εκποίηση του εξοπλισμού πραγματοποιείται από την οικεία Περιφέρεια. Αν ο εξοπλισμός δεν μπορεί να εκποιηθεί, διατίθεται στον οικείο δήμο ή καταστρέφεται με τη σύνταξη πρωτοκόλλου καταστροφής, με ευθύνη της ανωτέρω επιτροπής. Το τίμημα που προκύπτει από την εκποίηση κατατίθεται υπέρ του ειδικού λογαριασμού της παρ. 2 του άρθρου 55. Αν η παράνομη εξόρυξη πραγματοποιήθηκε σε εκτάσεις που προστατεύονται από τη δασική νομοθεσία, το ποσό αποδίδεται στις δασικές υπηρεσίες για την αποκατάσταση του δασογενούς περιβάλλοντος. Ως μεσεγγυούχος και υπεύθυνος για τη φύλαξη των κατασχεμένων υλικών ορίζεται ο Περιφερειάρχης.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑ ΜΠΟΓΡΗ ΚΑΙ ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/20 08:42

    Κύριε Καπετανακη μην ανακατεύεσαι τι κάνει ο Αμπελακιακος
    Μάθε πρώτα τι είναι μπάλα και τι ιστορία έχει η κάθε ομάδα και μετά ασχολησου
    Όπου ανακατεύεσαι στο νου σου έχεις την ρουφιανιά και τις κατηγοριες
    Πού το παίζεις ΝΔ και ψησισες Γκιοκα ΑΝΕΛ
    ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΤΆΜΙ
    ΛΕΒΕΝΤΗ ΒΑΣΊΛΗ
    ΦΏΦΗ ΛΟΒΕΡΔΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ
    ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΝΔ
    ΠΡΌΣΕΧΕ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΊ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/20 12:38

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019

    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ


    Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Δημαρχου
    Μακρής
    Σοφρας
    Φουρικη
    Ευσταθιου
    Κορρος
    Καραγιάννη
    Δουμενης
    Μπιλλης
    Μωραιτης
    Εντεταλμένοι για θέματα παιδειας
    Παναγιωτου
    Καλογηρου
    Καπονης

    Λ.Τ
    Λιτσας.

    6 Αντιδήμαρχοι
    9 Ειδικοί Συμβουλοι

    και απο οτι διαβασα προσλαμβανεις και αλλους

    Και μην ξεχνάς οι εντεταλμένοι σου είναι πιο παλιό και απ το παλιο

    Δήμαρχε όπως το πας θα τους εκατοστήσεις τους εντεταλμενους

    Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
    Προσλήψεις 3 ειδικών συμβούλων στο Δήμο Σαλαμίνας


    Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019
    Ανακοινώθηκαν από το Δήμο Σαλαμίνας οι τρεις νέοι ειδικοί σύμβουλοι

    Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοίνωσε χθες 30/12/2019 στη Διαύγεια την πρόσληψη τριών ειδικών συμβούλων


    Λιάσκο Γεώργιο του Αργυρίου - Ειδικό Σύμβουλο

    Κότσυφα Αλεξάνδρα του Ιωάννη - Ειδική Σύμβουλο

    Παπαισιδώρου Αλεξάνδρα του Δημητρίου - Ειδική Σύμβουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/20 12:45

    Ένα καλοκαίρι μελαγχολικό σαν φθινόπωρο...

    "Έπιασε βροχή, αγάπη καλοκαιρινή" που λέει και το τραγούδι, ενώ δεν χρειάζεται να έρθει καν το φθινόπωρο ξανά, αφού τα τελευταία χρόνια το καλοκαίρι τόσο του μοιάζει. Με το χαλάζι, τις καταιγίδες, που κρατούν ένα μήνα σερί, τις θερμοκρασίες που είναι χαμηλές για την εποχή, 25 αντί για 35 βαθμοί. Παράλληλα έχουμε και βροχή απολύσεων και συγκεκριμένα 600 στη Swarovski και 1.233 στη θυγατρική της Nokia στη Γαλλία, την Alcatel - Lucent. Στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για τον τέταρτο γύρο απολύσεων από το 2016, όπως γράφει η Liberation.
    https://www.liberation.fr/direct/element/le-joaillier-swarovski-annonce-600-suppressions-demploi_115282/
    https://www.liberation.fr/direct/element/nokia-annonce-de-nouvelles-suppressions-de-postes-a-alcatel-lucent_115268/

    Είχαμε επίσης απολύσεις και συγκεκριμένα 715 και στην εταιρία Intuit, η οποία μείωσε κατά 7,3% το εργατικό δυναμικό της, που στις 4 Μάη ήταν 9.816 εργαζόμενοι, όπως μεταδίδει το Reuters. Οι απολυμένοι θα λάβουν ως αποζημίωση τις αποδοχές τεσσάρων εβδομάδων, συν απολαβές δύο εβδομάδων για κάθε χρόνο προϋπηρεσίας στην επιχείρηση.
    https://www.reuters.com/article/us-intuit-layoffs/intuit-lays-off-715-staff-plans-revamp-of-certain-sectors-idUSKBN23U02E?il=0

    Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Sajid Javid προτείνει, εξάλλου, σημαντική μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών και μείωση του ΦΠΑ για να τονωθεί η οικονομία, καθώς οι προβλέψεις για ανάκαμψη τύπου V - δηλαδή για μεγάλη άνοδο, μετά τη μεγάλη πτώση - αποδείχτηκαν υπεραισιόδοξες, όπως αναφέρει το Skynews. Eκατομμύρια άνθρωποι έχουν επωφεληθεί και επιβιώσει στη Βρετανία από την κυβερνητική επιδότηση, που φτάνει στο 80% του μισθού των υπαλλήλων. Ο Javid λέει τώρα ότι η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών θα κάνει φθηνότερες τις προσλήψεις για τους εργοδότες.
    https://news.sky.com/story/former-chancellor-javid-cut-national-insurance-to-boost-economy-12012763

    Την πάλαι ποτέ βροχερή Βρετανία μπορεί να είχαν στο μυαλό τους τα Ξύλινα Σπαθιά, όταν τραγουδούσαν "κάπου σε κάποια χώρα τώρα μπορεί να βρέχει" στο υπέροχο "Λιωμένο παγωτό". Και να που η χώρα αυτή είναι πλέον η Ελλάδα, με βροχές σχεδόν όλη νύχτα χθες σε Φάληρο και Καλλιθέα, με διακοπές ρεύματος από κεραυνούς στο Θυμάρι, με καταιγίδες να αναμένονται και σήμερα από το απόγευμα και μετά. Τουλάχιστον πρόλαβα τη βουτιά, φωτογραφίζοντας αθερίνα και ψιλή γόπα στα θολά της Αττικής νερά. Αφού, "είμαι ακόμα εδώ", που λέει και στο "Λιωμένο παγωτό". Και εύχομαι σε όλους να βρεθούν "σε εκείνο το νησί, που ο έρωτας για πάντα ζει" - Σοφία Αρβανίτη, "Μην μου μιλάς για καλοκαίρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/20 13:43

    Ο καθηγητής του Στάνφορντ Ιωαννίδης υποστήριξε ότι η θνητότητα από τον κορωνοϊό σε ηλικίες κάτω των 70 ετών είναι 0,04%. Εξέτασε 23 διαφορετικές μελέτες για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα και διευκρινίζει ότι η θνητότητα μπορεί να ποικίλει από τη μία περιοχή στην άλλη και ανάλογα και με άλλους παράγοντες. Επίσης, το μέσο ποσοστό θνητότητας όλων των περιπτώσεων δεν ξεπερνά το 0,26% και είναι πολύ μικρότερο από το 3% που είχαν δείξει κάποιες έρευνες στην αρχή της επιδημίας. Ο κ. Ιωαννίδης είναι κατά της τυφλής καραντίνας και υπέρ των στοχευμένων μέτρων προστασίας των πιο ευάλωτων και η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία, διότι η ειδικότητά του είναι να μελετάει την εξάπλωση και τη βαρύτητα των επιδημιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.