Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιαν 2019

Πρόσκληση Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 700 μ.μ. στην Αίθουσα Δεξιώσεων Melina Resort


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/1/19 18:05

    Μόνο για το τεράστιο έργο και τη προσφορά της κυρίας Ζήση αξίζει όλοι να πάμε στο Μελίνα και να στηρίξουμε το κοινωνικό ιατρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/19 18:21

    ΈΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΈΝΟ ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΊΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΏΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΆΚΗ! ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/19 19:58

    Το μοναδικο έργο της κ. Ζήση φτάνει πέρα απ' τα όρια της κούλουρης. Μόνο συγχαρητήρια τις αξίζουν για τις ζωές που έχει σώσει στην κυριολεξία και τους ανθρώπους που τους έχει σταθεί όπως δε μπορεί κανείς να σκεφτεί. Χίλια μπράβο είναι λίγα γι'αυτόν τον άθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/19 21:00

    Όλοι οι εξωραϊστικοί σύλλογοι κόβουν κάθε χρόνο πίτες και συνεχίζουν με γλέντια όλη τη χρονιά. Εδώ το σκοπό το ξέρουμε και η δική μου οικογένεια θα πάμε. Οι άλλοι που είναι όλο χορούς τι κάνουν και ποιος ο σκοπός τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.