Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Ιαν 2019

Η δημοτική κίνηση ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ συντάσσεται με την αναφορά – καταγγελία της δημοτικής παράταξης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. για τις περικοπές δρομολογίων του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας


Η δημοτική κίνηση ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ συντάσσεται με την αναφορά – καταγγελία  της δημοτικής παράταξης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. για τις περικοπές δρομολογίων του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας. Επίσης με το αίτημα για «Γνωστοποίηση απόφασης για τον καθορισμό των δρομολογίων του ΚΤΕΛ  Α.Ε.Σαλαμίνας».

Η συγκοινωνία και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι δημόσιο αγαθό και όχι απλά ιδιωτική επιχειρηματική υπόθεση. Ο Δήμος και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων οφείλουν να προασπίσουν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των πολιτών.
Καλούμε τις αρμόδιες δημόσιες αρχές να πάρουν θέση και να παρέμβουν

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/1/19 09:46

    Αυτο το οτι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τη δημοτικη τους παραταξη ζητουν απο τις αρμοδιες δημοσιες αρχες να παρουν θεση με τρελαινει.Τετοια υποκρισια πια,χωρις τσιπα και αξιοπρεπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/19 15:08

      ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ , ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΔΑΦΝΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/19 23:27

    Άντε να ρίξετε κανένα δακρυγόνο στους διαδηλωτές για τη Μακεδονία και αφήστε τον Δήμο ήσυχο. Ούτως ή άλλως ούτε την ψήφο σας δεν θα βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/19 15:25

    Πόσο δίκιο έχεις...τ ακούς;;;
    Συμφωνώ μαζί σου 20/1/19
    23:27.
    ΥΓ.
    Θέλω και εγώ χαμογελαστά πρόσωπα με καρδουλες για ματάκια,
    Και τουλίπα εξ Ολλανδίας
    Τόσο καιρό ούτε ένα ξεροκλαδο
    Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.