Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιαν 2019

Άνοιξε η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας


Συναγωνιστές συναγωνίστριες
Η Λαϊκή Συσπείρωση τα χρόνια που πέρασαν, απο τις προηγούμενες εκλογές ήταν  η  λαϊκή αντιπολίτευση σε ό,τι μαυρίζει τη ζωή του κόσμου,  Τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων του νησιού μας.
 Αυτή την πολιτική αντιπαλέψαμε με συνέπεια.
Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα από την Τοπική Διοίκηση πέρασε το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της καπιταλιστικής κρίσης.

Επίσης αξιοποιήθηκε και ως βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας, μαξιλάρι απορρόφησης της αγανάκτησης 
και πυροσβέστης και καταστολέας αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Ολοι θυμόμαστε τον απεργοσπαστικό τους ρόλο στις κινητοποιήσεις των εργατών δήμου και των συμβασιούχων,
το συκοφαντικό τους ρόλο σε άλλους κλάδους που κινητοποιούνταν.
Αυτό το βάζουν στον απολογισμό τους και καμαρώνουν !
Ο έλεγχος από το κράτος μέσα στους Δήμους και τις Περιφέρειες
 γίνεται πιο ασφυκτικός όχι γενικά και αόριστα,
αλλά για να κινούνται οι εκλεγμένοι απαρέγκλιτα με τις κατευθύνσεις μονοπωλίων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως αποτυπώνονται μέσα από τα τρία μνημόνια, το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής.
Επιχειρούν να εξαφανίσουν όποια περιθώρια φιλολαϊκής διαφοροποίησης είχαν εμφανιστεί κάτω από την πίεση του λαϊκού παράγοντα τα τελευταία χρόνια.
Αυτός είναι ο "Κλεισθένης" και όχι η απλή αναλογική που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έφερε.
Να σκεφτούμε σε σχέση με το ασφυκτικό πλαίσιο που υπάρχει
 στην Τοπική διοίκηση δυο πλευρές:
Πρώτον από  που παίρνει χρήματα ένας δήμος;
Η ΕΕ και το κράτος λένε από τους εργαζόμενους και αποθεώνουν την ανταποδοτικότητα,την επιχειρηματική δράση.
Αυτή η γραμμή φτάνει μέχρι τους δήμους με φορομπηξία, Συμβάσεις Δημοσίου  ιδιωτικού  Τομέα κλπ, πχ στο δήμο της Σαλαμίνα –η  αύξηση  στα δημοτικά Τέλη  ,στο Ταπ ...κλπ
Δεύτερον τι αρμοδιότητες έχει ένας δήμος, που του φορτώνουν συνεχώς πράγματα, στη λογική της αποκέντρωσης του κράτους, χωρίς αντίστοιχη χρηματοδότηση.
Έτσι μια σειρά σύγχρονες λαϊκές ανάγκες δεν μπορούν να καλυφτούν. Πχ παιδικοί σταθμοί,  σχολικές μονάδες...κλπ
Για να δούμε το πώς η λογική της ΕΕ, του κεφαλαίου έχει αρνητικό αντίκτυπο στις ζωές μας να  αναφέρουμε ένα παράδειγμα: Μετά τις φονικές πλημμύρες , το Κόμμα μας έκανε Ερώτηση στην Κομισιόν,
γιατί δεν χρηματοδοτούνται αντιπλημμυρικά έργα.
 Η απάντηση της ΕΕ ήταν αποκαλυπτική. Με λίγα λόγια, λέει ότι μπορούν να χρηματοδοτηθούν, αλλά με τη λογική κόστους - οφέλους.
Δηλαδή κριτήριο δεν είναι πού υπάρχει πρόβλημα, την έλλειψη υποδομών , αλλά πού θα πληρώσουν το κράτος και οι ασφαλιστικές εταιρείες περισσότερα σε αποζημιώσεις σε πιθανή καταστροφή.
Υπάρχει πλήρης απουσία και όχι τυχαία για έργα, για να καλυφθούν λαϊκά προβλήματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες που έρχονται και ξανάρχονται στην επικαιρότητα, με τραγικό τρόπο.


Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,
επανειλημμένα έφερε προτάσεις για την ανακούφιση των ανέργων, της λαϊκής οικογένειας που στενάζει από τη φτώχεια ,που ψάχνει το γιατρό και τα  φάρμακα,
που αδυνατεί να σπουδάσει τα παιδιά της,
 που χαρατσώνεται και φορολεηλατείται. Καταθέσαμε και παλέψαμε με όσες δυνάμεις είχαμε ενάντια στην αύξηση κατά 55% των δημοτικών τελών και φόρων ,
 Την αύξηση της τιμής του δημοτικού νερού, καταθέσαμε προτάσεις για την απαλλαγή των ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων απο δημοτικούς φόρους και τέλη.
Αυτές τις προτάσεις απέρριψε η δημοτική αρχή, δεν στήριξαν ή καταψήφισαν οι άλλοι.
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ
Παλέψαμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο με τις δυνάμεις μας για την  ΥΓΕΙΑ, 

για δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και πρόνοιας για όλους διεκδικώντας

1.  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚENTΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ  ΜΕ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΠΛΗΡΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ  ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.
2.  ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ  ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
3.  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
4.  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΡΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.   Παλέψαμε για   την ΠΑΙΔΕΙΑ, διεκδικώντας Άμεση ανέγερση σύγχρονων και ασφαλών σχολικών συγκροτημάτων, με 100% δημόσιες επενδύσεις και χωρίς Συμβάσεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα, με διασφάλιση του δημόσιου – δωρεάν χαρακτήρα τους.
Να υπάρχει απρόκοπη πρόσβαση όλων των μαθητών σε αθλητισμό – πολιτισμό με διαμόρφωση ασφαλών υποδομών
Γενναία χρηματοδότηση των σχολείων από το κράτος  μέσω των σχολικών επιτροπών ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργική ,κτηριακή, υλικοτεχνική υποδομή για την κάλυψη των αναγκών και την ασφάλεια της εκπαιδευτικής  διαδικασίας
Επίσης αντισεισμική θωράκιση και προστασία
Παλέψαμε για
τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ,,το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ,, το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, πρωτοστατήσαμε στην οικολογική καταστροφή  που  προκάλεσε το σαπιοκαραβο   Αγ Ζώνη   τον  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, δημόσιες συγκοινωνίες , ζεύξη   χωρίς διόδια με τα αναγκαία έργα υποδομής . Μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές , την Κοινωνική Συμμαχία, μπήκαμε μπροστά στα ταμεία του Κέντρου Υγείας , στο κλείσιμο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.  Συμβάλλαμε στην επανασύνδεση του ρεύματος σε άνεργες  οικογένειες, παλέψαμε μαζί με τα ταξικά συνδικάτα  κατά του τσακίσματος των  δικαιωμάτων στην δουλειά.
 Σταθήκαμε  δίπλα σε κάθε δίκαιη διεκδίκηση των εργαζομένων  του Δήμου μας
που δίνουν καθημερινά μάχη να κρατήσουν ανοιχτές τις υπο στελεχωμένες και υπο χρηματοδοτημένες υπηρεσίες για τους κατοίκους του νησιού.
 Δίπλα ήμασταν και στον αγώνα εργαζομένων για σταθερή και μόνιμη εργασία,
εργαζομένων που αν και εχουν δικαιωθεί δικαστικά , η Δημοτική Αρχή πεισματικά αρνείται να τους προσλάβει
 δείχνοντας και με αυτή τη στάση της το αντεργατικό της πρόσωπο.

Οι δημοτικές αρχές της κ Νάννου  του κ. Τσαβαρή, του κ. Σοφρά,έχουν δώσει δείγματα γραφής !
Αποδέχτηκαν την τρομακτική μείωση των προϋπολογισμών από το κράτος προς τους Δήμους.
Συμφώνησαν στην ΚΕΔΕ για να πάρουν οι Δήμοι σε δόσεις το 1,7 δις ευρώ σε σύνολο 10 δις ευρώ από τα χρωστούμενα της Κεντρικής Διοίκησης. Το 70% των εσόδων του Δήμου προέρχεται από φόρους,τέλη, πρόστιμα. Η σημερινή δήμαρχος κ. Νάννου έβαλε το δήμο στο παρατηρητήριο για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της σε έργα ζωής για το νησί .
Ο κ. Τσαβαρής αποδέχτηκε τις απολύσεις, τη διαθεσιμότητα,  την αξιολόγηση.
Αξιοποίησαν το δουλεμπόριο των ΜΚΟ και την ενοικίαση εργαζομένων.
Συναίνεσαν στις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, στο Καματερό, την Βροντού, συναίνεσαν στην κατάργηση ειδικοτήτων στο ΕΠΑΛ και στο κλείσιμο του ΕΠΑΣ Σαλαμίνας.
Αδιαφόρησαν αποσιωπώντας, ενώ γνώριζαν  για το κλείσιμο του ΙΚΑ.
Συναγωνιστές συναγωνίστριες
Πορευτήκαμε και θα πορευτούμε με όσους θέλουν μια καλύτερη ζωή, με όσους διεκδικούν φιλολαϊκά μέτρα που πηγαίνουν τη ζωή μπροστά, με όσους επιθυμούν την αναβάθμιση του νησιού της Σαλαμίνας, της ποιότητας ζωής των κατοίκων, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, με όσους απαιτούν να έχουν ό,τι τους ανήκει, γιατί να μην ξεχνάμε, είμαστε στο 2019, με την επιστήμη και την τεχνική να βρίσκεται στο απόγειό της.
Συναγωνιστές συναγωνίστριες
Μπήκαμε τώρα σε προεκλογική περίοδο. Από κάποιους το άσπρο θα γίνεται μαύρο.
 Το ζούμε ήδη και το παρακολουθούμε. 

Φόρεσαν παλιοί αλλά και νέοι , την
μάσκα του ανεξάρτητου και βγήκαν παγανιά για να ψαρέψουν ψήφους.
Ψήφους ακόμα και απο τη Χ Α   αυτό δήλωνε και η στάση της δημάρχου  Κ ας  Ρ Νάννου όταν φέραμε στο Δ Σ  το θέμα  της καταδίκης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης ζητώντας να μην την καλούν στις εκδηλώσεις και εθνικές επετείους  του δήμου καταψηφίζοντας  το αίτημά μας βγάζοντας χολή και αντικομουνισμό από την πλειοψηφία του συνδυασμού της  Αλλά και η στάση του  Κου Γ  Τσαβαρή ....ήταν  πιο <<διπλωματική>> μιας και πιστεύει  πως μπορεί να ψαρέψει στα δικά μας νερά ψήφισε παρών τονίζοντας πως και  καλά  δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς  μιας και είναι εκλεγμένο κόμμα Τι να πούμε για τον Κο Ελευσινιώτη
 το δεξί χέρι του Βενιζέλου   υφυπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά τη στήριξη της ΝΔ  έχει σήμερα
Οσο για τους ανένταχτους αριστερούς με το όνομα του συνδυασμού  βήμα στο πολίτη και υποψήφιο δήμαρχο τον Θρασύβουλου Μπάγιο ανεξάρτητος και αυτός με την σφραγίδα του ΣΎΡΙΖΑ
τι να πούμε για τον Μακρή τον Παναγώπουλο τον Γκίκα απ όλα έχει μπαξές τα σούρτα φέρτα, από συνδυασμό σε συνδυασμό έχουν πάρει φωτιά.
Πάνε με το ρέυμα   τις εποχής δείτε ΝΔ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΚΙΝΑΛ  ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ίδιοι ! Μα πώς θα μπορούσαν να είναι διαφορετικοί δικό τους κομμάτι είναι και αυτοί μιας και την ίδια πολιτικοί ακολουθούν
Ρίξτε μια ματιά στις ανακοινώσεις τους. Τσιμουδιά, άχνα για τα προβλήματα, για την ανεργία, για την υγεία, για την αναδουλειά στα μαγαζιά, για τα 300 ευρώ μισθό και αν τα βρεις ,          για αυτά κουβέντα.
Όμως αυτοί, δεν είναι οι ίδιοι που ήταν και χθες; Αυτοί δεν κουβάλησαν 40 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ  και σήμερα το Σύριζα  στην  πλάτη;
Αυτοί δεν ήταν τα κουμάντα των κομμάτων που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση;
Δεν διαφωνούν για την πολιτική της κυβέρνησης, ίσα –ίσα την επικαλούνται.
Πρόγραμμα τους είναι τα προγράμματα της ΕΕ των εκατομμυρίων ανέργων, των αστέγων , των πολεμικών συγκρούσεων .
Δεν είναι οι ίδιοι που ψήφισαν τα 8 μηνα με τους μισθούς πείνας;
Δεν είναι οι ίδιοι που έβαλαν πλάτη για να περάσουν κάθε λογής αντεργατικα-αντιλαϊκά μέτρα ;
Δεν είναι οι ίδιοι αυτοί, που απαξίωσαν την αγωνιστική στάση του λαού;

Ξέρουμε και εμείς και εσείς από που κρατά η σκούφια τους. Η ψευτιά και η βρωμιά έχει ξεκινήσει να βομβαρδίζει τα μυαλά του λαού, που όμως μας γνωρίζει όλους, βλέπει, παρακολουθεί και επειδή υπάρχει και εμπειρία, θα πάρει τα μέτρα του και τη θέση που θα χρειαστεί. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το ψέμα θέλει φτιασίδωμα, αυτοί που λένε ψέματα θα κάνουν χίλιες προσπάθειες για να το παρουσιάσουν αληθινό, αλλά αυτό έχει κοντά ποδάρια. Η αλήθεια την οποία εκπροσωπούμε και με την οποία πορευόμαστε δεν θέλει φτιασίδωμα, δεν θέλει κάθε μέρα να λες και άλλα λόγια, λες την αλήθεια και πορεύεσαι και αυτή θα επιβεβαιωθεί, ακόμα και αν μπερδεύουν σήμερα τα πράγματα, αύριο ξανά θα βγει μπροστά, γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται.
Οι πολιτικές δυνάμεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ έχουν και διαφορές φυσικά σαν πολιτικά κόμματα, αλλά έχουν κοινή στρατηγική, την οποία προσπαθούν να κρύψουν με κοκορομαχίες,  Εχουν κοινή γραμμή πλεύσης για την ανάπτυξη που συμφέρει τους λίγους, σε βάρος των πολλών. Στην Σαλαμίνα  οι πολιτικές παρατάξεις τους συντονισμένα  κλαίγονται και αναρωτιούνται ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία πώς θα γίνει να έρθουν στο δημαρχείο για να συνεχίσουν "το ίδιο έργο με άλλο θίασο"
Ο λόγος είναι τώρα στον  λαό της Σαλαμίνας , ο οποίος πρέπει να αποκρούσει όλους όσους  θέλουν να συσκοτίσουν τα πράγματα. Να υπερασπιστούν την αλήθεια, την εντιμότητα, τη νοικοκυροσύνη, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά.
Τραβάμε μπροστά με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας
Εχει έρθει η ώρα να τραβήξουμε μπροστά, να μην συνηθίσει ο εργαζόμενος κόσμος, οι άνεργοι νέοι στη χαμοζωή, στην υποκουλτούρα, στα ναρκωτικά, στο άπλωμα του χεριού στα συσσίτια. Διεκδικούμε να ζούμε όπως αξίζει με βάση τη δυνατότητα της εποχής μας και τη δυνατότητα αυτού του λαού και του τόπου να παράξει τεράστιο πλούτο. Με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας και όχι όπως ζούσαν τον προηγούμενο αιώνα. Με τίποτα λιγότερο. Με δυνατό ΚΚΕ, με περισσότερους κομμουνιστές εκλεγμένους θα δοθεί μεγάλη ώθηση . Πρέπει να το επιδιώξουμε.
Η πολιτική που ασκεί η σημερινή δημοτική αρχή αλλά και αυτή που θέλουν να ασκήσουν παλιοί και νέοι "μνηστήρες" αποτελεί συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που σε συνέχεια των προκατόχων της τσακίζει τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα για λογαριασμό του κεφαλαίου.
Οι ίδιες οι εξελίξεις η ίδια η ζωή αποδεικνύουν πως και στο χώρο της Τοπικής Διοίκησης συγκρούονται δύο γραμμές, αυτή του ΚΚΕ και αυτή όλων των άλλων αστικών δυνάμεων.
Οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ     Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε  απέναντι στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης, που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος του λαού

·         Η εκλογή περισσότερων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ του λαού. Για να δυναμώσει η καθημερινή λαϊκή αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία.
·         Για να εμποδίζουμε καλύτερα και πιο αποφασιστικά τα αντιλαϊκά μέτρα. Για την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων.
·         Γιατί κι εκεί που οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι μαζί μας έχουν την ευθύνη της διοίκησης και εκεί που είναι μειοψηφία, στηρίζουν, συμβάλλουν, οργανώνουν τη λαϊκή διεκδίκηση και κινητοποίηση. Περισσότεροι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα είναι μεγάλο στήριγμα για τους αγώνες που έχουμε μπροστά.
Συστράτευση με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαίνει οργάνωση - πάλη - διεκδίκηση για ό,τι δικαιούμαστε ως λαός. Ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαίνει:
-- Μείωση των δημοτικών τελών στην κατοικία, μείωση του συντελεστή φορολόγησης των καταστημάτων και των μικρών βιοτεχνιών και αύξηση στις μεγάλες επιχειρήσεις, τα πολυκαταστήματα, τις τράπεζες.
-- προγράμματα αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου.

-- Διεκδίκηση κονδυλίων και έργων για την αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία του νησιού, διεκδικούμε όλα όσα απαιτούνται για να ζει ο λαός ‘όπως του αξίζει
Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας για μια καλύτερη ζωή, στο μπόι των ονείρων μας. Ισχυρό ΚΚΕ παντού, με αισιοδοξία ότι το μήνυμά μας θα φτάσει μακριά. Καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.