Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιαν 2019

Συνέντευξη Δημοτικού Συμβούλου Σαλαμίνας Μάνου Δερτούζου εφ’ όλης της ύλης



Φίλες και φίλοι οι θέσεις και οι απόψεις όλων των εμπλεκομένων στις δημοτικές εκλογές προβάλλονται από το Salamis News ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε εμείς μ’ αυτές ή όχι. 
Κανένα δεν φιμώνουμε κανέναν δεν παγιδεύουμε με σεβασμό στην άλλη άποψη
Ευχαριστώ τον φίλο Μάνο Δερτούζο που δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και όλα

55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/1/19 23:28

    AΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΝΟ!!! ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ . Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/19 00:14

    Ο Δερτούζος σε πολλά σημεία δεν είπε την αλήθεια και σημειώνω μερικά από αυτά.
    1) Τα 10 εκατομμ της αποχέτευσης δώθηκαν αναγκαστικά από το κράτος μέσω του Ταμείου Δημόσιων Επενδύσεων, διαφορετικά όχι μόνο θα χάναμε σαν κράτος την επιδότηση των 12,5 εκατομμ από το Ταμείο Συνοχής αλλά θα έπεφτε και πρόστιμο στο κράτος. Σιγά μην έφερνε ο Τσαβατής τα εκατομμ. Εδώ ούτε μία γούβα δεν μπόρεσε να κλείσει όλα αυτά τα 4 χρόνια που ήταν Δήμαρχος.
    2) Όσο για τα; 25 εκατομμ της αποχέτευσης Αμπελακίων/Σεληνίων που στην ουσία έγιναν 10 εκατομμ, δεν τα έφερε ο Τσαβαρής. Την ώριμη μελέτη που ήταν έτοιμη από τον Τραυλό την ενέταξε το Υπουργείο υποχρεωτικά στο Πρόγραμμα Επενδύσεων καθώς και όλες τις αποχετεύσεις των οικισμών της Ελλάδος άνω των 2.000 κατοίκων όπως του Αιαντείου (650 τον αριθμό) μέσα σε μία νύχτα για να αποφύγει το πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ενωση διότι έληγε η προθεσμία.
    3) Τα 25 εκατομμ για την αποχέτευση του Αιαντείου, είπε ότι τα έχασε η Νάννου. Αυτό είναι ψέμα, Τα λεφτά χάθηκαν το 2013 επί θητείας Τσαβαρή, κι όμως συνεχίζουν να λένε τα ψέματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/19 00:16

    Συνέχεια
    4) Είναι ψέμα ότι η Δήμαρχος ζήτησε να μπει ο Δήμος στο Παρατηρητήριο, κανείς δεν το ζήτησε. Αν έχει κάποιο στοιχείο να το βγάλει στον αέρα. Το υπέρογκο χρέος που άφησε ο Τσαβαρής μας έβαλε στο Παεατηρητήριο αφού ο Π/Υ ήταν ελλειμματικός και δεν μπορούσε με τίποτα να ισοσκελισθεί. Ετσι με το νόμο του 2014, μας έβαλαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης με απόφαση Υπουργού Εσωτερικών όπως λέει και το ΦΕΚ., για τον ίδιο λόγο βάλανε και το Δήμο Γόρτυνας της Κρήτης.
    5) Είπε ότι και άλλοι πολλοί δήμοι είχαν χρέος κι όμως δεν μπήκαν σε Πρόγραμμα. Και βέβαια είχαν, αλλά το χρέος δεν το είχαν προς τρίτους (εργολάβους και προμηθευτές), το είχαν προς το δημόσιο (εφορία και ΙΚΑ) που με τη νομοθετική ρύθμιση που έκανε το κράτος να αποσβεστεί με δόσεις των 12.000 ευρώ μηνιαίως, δεν είχαν πλέον πρόβλημα στον Π/Υ τους. Το δικό μας όμως χρέος ήταν προς τρίτους κι αυτό δεν μπορούσε να καλυφθεί με τίποτα. Ας μας πει ο κ.Δερτούζος έναν Δήμο που είχε χρέος προς τρίτους και δεν μπήκε σε Πρόγραμμα, δεν θα βρεί κανέναν.
    6) Περηφανεύτηκε ότι στα 4 χρόνια της θητείας τους δεν έκαναν καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη. Μα αυτό ήταν και το έγκλημα τους. Αυτό οδήγησε το Δήμο στη χρεοκοπία και αυτή ήταν και η κυριότερη αιτία της δημιουργίας του χρέους που μας βάλανε στο Παρατηρητήριο. Διότι όταν στην καθαριότητα ξοδεύεις 7 εκατομμ το χρόνο και με τα τέλη που έχεις μαζεύεις μόνο 4, τα υπόλοιπα 3 που θα τα βρείς; Βάλε λοιπόν 3 εκατομμ χ 4 χρόνια = 12 εκατομμ χρέος. Κι αν ήταν τόσο μάστορας και έφερνε λεφτά στο Δήμο όπως είπες κε Δερτούζο, γιατί δεν έφερε ούτε ένα ευρώ για να καλύψει το έλλειμμα αυτό για να μη δημιουργήσει χρέος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/19 00:17

    Συνέχεια
    7) Είπε κι άλλο ένα ψέμα, ότι η αύξηση στο νερό ήταν κατά μέσο όρο 57%, ενώ η αλήθεια είναι ότι η αύξηση στο νερό ήταν κατά μέσο όρο 23% μόνο.
    Ξέχασε βέβαια να πεί ότι με το νοικοκύρεμα που έκανε η Νάννου κατάφερε το 2017 να μειώσει κατά 46% την αύξηση που είχε κάνει το 2015. Φυσικό ήταν να μην το πει γιατί δεν τον συνέφερε.
    8) Είπε ότι το χρέος που παρέλαβε ο Τσαβαρής ήταν 44 εκατομμ και μάλιστα για να γίνει πιστευτός είπε ότι αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά οι ισολογισμοί. Οι επίσημοι ισολογισμοί κε Δερτούζο λένε ότι το χρέος που παρέλαβε ήταν 25 εκατομμ (15 προς τρίτους και 10 στο ΤΠΔ) και το ίδιο ακριβώς παρέδωσε, ενώ έπρεπε να παραδώσει και περίσσευμα στη Νάννου αφού στη θητεία του είχε εισπράξει 16 εκατομμ από τα ληξιπρόθεσμα.
    9) Είπε ότι η Νάννου δεν έφερε ούτε ένα ευρώ στο Δήμο από Προγράμματα. Και δεν μου λες κε Δερτούζο, όλα αυτά τα έργα που έχουν γίνει και γίνονται (τα γήπεδα, τα γυμναστήρια, οι δρόμοι, η στεγανοποίση των φρεατίων αποχέτευσης στα Παλούκια που επί 20 χρόνια παραμένει άφτιαχτη, οι επισκευές των αντλιοστασίων στις δεξαμενές νερού και τόσα άλλα αξίας πολλών εκατομμυρίων με τι λεφτά γίνονται, του Δήμου; Ημαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/19 15:25

      Και ψέματα είπε και πολλά απέκρυψε ό Μανωλακης...
      Πού είναι το εμφιαλωμένο νεράκι;;;
      Το γλυκό του κουταλιού;;;
      Το σπιτικό λικερακι;;;
      Έστω ένα μεζεδάκι και λίγο
      ντόπιος οίνος;;;
      Τζιψις ό Μανωλακης...
      Μόνο ένα ποτήρι νερό
      ένα πιατάκι μισογεμάτο
      κι ένα πλαστικό ποτηράκι μεσαίου μεγέθους με καφέ φαίνεται και ή άκρη από το
      κουταλάκι...
      Κι αυτό το ψυχρό βλέμμα
      μαζί με ειρωνικό χαμόγελο
      από πού σού έμεινε το ελαττωμα;;;
      Από τα "παλιά "Μανωλακη...
      Κι ό Ανκορμαν σε είπε "φιλο"
      Σου είπε και ευχαριστώ...
      Κύριος μία Ζωή.
      ΥΓ.
      Έτσι και παρη ανάποδες καμιά φορά με τα ψέματα που του λέτε
      Θ αρπάξει βρεγμένη σανίδα
      και θα ζηταται έλεος...
      Αυτό το λέω εγώ
      γιατί ό Ανκορμαν είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ...και κρατά τις
      στεναχώριες και τις πίκρες
      στην καθαρή ψυχούλα του...
      Κι ας πονάει μοναχός του
      Αξιοπρέπεια Ήθος Καλοσύνη έχεις Ανκορμαν
      και καρδιά Διαμάντι.!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/19 00:17

    Συνέχεια
    10) Για την διαπαραταξιακή επιτροπή απέκρυψε πολλά. Δεν είπε τίποτα για την ανάρμοστη και επικίνδυνη συμπεριφορά των πολιτών που είχαν μπει ως μέλη της επιτροπής κατόπιν εισήγησης της ίδιας της Δημάρχου. Δεν είπε για το πραξικόπημα αυτών. Δεν είπε ότι επειδή δεν συμφωνούσε σε όλα η Δήμαρχος μαζί τους, αυτοί ερήμην της Δημάρχου και των άλλων μελών-Δημ.Συμβούλων, συνέταξαν μόνοι τους τον απολογισμό του έργου της επιτροπής και το έφεραν για ψήφιση στο Δημοτικό Συμούλιο χωρίς καν να ενημερώσουν τη Δήμαρχο. Και μάλιστα, τόσο θρασείς και ανόητοι ήντουσαν που κατέληγαν στο έγγραφο με τα εξής: Κύριοι Σύμβουλοι αποφασίστε με ποιόν είσαστε, με μας ή με τη Δήμαρχο.
    Οι άνθρωποι καβαλήσανε γρήγορα μεγάλο καλάμι και δεν ήξεραν τι έλεγαν.
    Ο κ.Δερτούζος είπε ότι η φιλοσοφία της Δημάρχου ήταν να μη συγκρουσθεί με τις Αρχές. Μολονότι κατά την άποψή μου η φιλοσοφία αυτή είναι σωστή, εν τούτοις δεν είναι και αλήθεια αυτό που είπε ο Δερτούζος, γιατί στην πρόταση των τριών ανταρτών της επιτροπής να υποβάλει ο Δήμος μηνύσεις κατά των : α) Υπουργού Εσωτερικών β) Υπουργού Περιβάλλοντος γ) Αποκεντρωμένη Διοίκηση, δ) Δασαρχείο ε) Αστυνομία και στ) Οικονομική Υπηρεσία Δήμου μας, η Δήμαρχος και το Δημ. Συμβούλιο δέχθηκε να μηνύσει τους πρώτους 4 φορείς.
    11) Για τα δικαστήρια και για τις 2 καταδίκες του Τσαβαρή, θα περίμενα από τον κ.Δερτούζο να είχε την τόλμη και την γενναιότητα να πεί ότι, από τη στιγμή που οι υποθέσεις έχουν οικονομικό αντικείμενο και υπάρχουν έγγραφες εισηγήσεις τόσο της Τεχνικής Υπηρεσίας όσο και της Οικονομικής Υπηρεσίας καθώς και ομόφωνη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, η Δήμαρχος και η Οικονομική Επιτροπή δεν μπορούσαν κάνουν διαφορετικά, έπρεπε να υποβάλουν τις μηνύσεις. Δεν το είπε και αναλώθηκε σε δικαιολογίες λες και οι δικαστές τρώνε κουτόχορτο.
    Οσο για την υπόθεση των κινητών να σταλεί στον Εισαγγελέα, ήταν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ την οποία ψήφισαν και ο Δερτούζος και ο Τσαβαρής. Γιατί λοιπόν τα ρίχνει στη Δήμαρχο και μιλάει για δήθεν πολιτικό διωγμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/19 01:51

    Απευθύνομαι στον γνωστό μας πλέον ”άγνωστο” τον ξενύχτη 27/1/19 00:14 + 27/1/19 00:16 + 27/1/19 00:17 + 27/1/19 00:17
    Εφ’ όσον έχεις τέτοια στοιχεία να κατατροπώσεις τον Δερτούζο και τον Τσαβαρή, γιατί τότε δεν βγαίνεις επώνυμα να τα πεις;
    Ο Μαστροκόλιας έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους πως θα βγάζει επώνυμα τους πάντες, που κολάς; Στα παντελόνια; Ναι δύσκολα ρούχα έχουν και κωλότσεπη για τα τούβλα από τον βενζινά.
    Ο Τσαβαρής σας έχει προκαλέσει σε δημόσιο διάλογο γιατί δεν το τολμάτε; Τόσο λίγη πια η Δήμαρχος;
    Δεν είναι δική ου δουλειά να σου δώσω τις απαντήσεις, ίσως αύριο το πρωί που θα τα δει τα σχόλια σου ο Δερτούζος μπει στον κόπο να σου δώσει τις απαντήσεις.
    Ως τότε, ξανάκουσε την συνέντευξη γιατί έχεις και πρόβλημα αντίληψης κι ίσως αλλάξεις άποψη.
    Γιατί αν μη τι άλλο έτσι πρόχειρα απ αυτά που εγώ άκουσα, τουλάχιστον όσον αφορά τα τηλέφωνα τις απαντήσεις τις πήρες και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
    Είπε πως ψήφισαν γιατί δεν είχαν τίποτα να φοβηθούνε και ο Εισαγγελέας τελικά, έβαλε την υπόθεση στο αρχείο! Αυτό σου λέει κάτι;
    Όμως το ερώτημα του ήταν γιατί κράταγε την υπόθεση στο συρτάρι της 4 χρόνια και μόλις πριν λίγους μήνες την έστειλε στην εισαγγελία;
    Άκουσα τον Μαστροκόλια να λέει δημόσια πως έχει ενημερώσει την Δήμαρχο γραπτώς και την έχει προσκαλέσει σε συνέντευξη, γιατί δεν απαντά; Τι την φοβίζει;
    Με την ευκαιρία γιατί κρατά τις ΕΔΕ του ΑΚΟΙΠΟΠ κα στο συρτάρι; Γιατί αν κι εφ’ όσον οι συνεργάτες της είναι καθαροί (είναι;) δεν τους αποκαθιστά Ή έστω να τις στείλει κι αυτές στον εισαγγελέα;
    Καλή σου νύχτα κι αύριο μέρα είναι ίδωμεν
    ΥΓ
    Θα σου κάνω μια πρόβλεψη, τελικά η Δήμαρχος λόγω των γεγονότων δεν θα κατέβει στις εκλογές, δεν θα προκάμει και σύσσωμοι οι υποψήφιοι της θα μεταπηδήσουν στον συνδυασμό τους γνωστού μας πλέον υποψήφιου Δημάρχου που δεν μπορεί και δεν ραΐζεται να κάνει συνδυασμό αφού τους περιμένει όλους
    Ξευτίλα, σίγα την ξευτίλα να ήταν και η μόνη σας!
    Καλό ξημέρωμα κι ο κόσμος να ξέρεις δεν βυζαίνει δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/19 08:24

    Παναγιά μου, ένα παιδί,
    θα μου φύγει το καφάσι,
    ποιος, καλέ, δε θα το δει
    και δε θα μου το ματιάσει.

    Πω, πω, πω, πω, πω, πω,
    ωπαλάκια του παιδιού μου, ωπαλάκια του,
    πω, πω, πω, πω, πω, πω,
    δέκα τόννους πετιμέζι τα χειλάκια του.

    Τέτοιο πονηρό γινάτι,
    τέτοιο λίγωμα στο μάτι,
    ρε, δεν έχω ξαναδεί,
    Παναγιά μου, ένα παιδί,
    Παναγιά μου, ένα παιδί.

    Παναγιά μου, ένα παιδί,
    θα μου φύγει το τσερβέλο,
    το κοιτάζω, δηλαδή,
    και να το δαγκώσω θέλω.

    Πω, πω, πω, πω, πω, πω,
    νταχτιρντάκια του παιδιού μου, νταχτιρντάκια του,
    πω, πω, πω, πω, πω, πω,
    δυο σειρές μαργαριτάρια τα δοντάκια του.

    Τέτοιο πλάσμα, σ’ όλα πρώτο,
    τραγανό σαν το μπισκότο,
    ρε, δεν έχω ξαναδεί,
    Παναγιά μου, ένα παιδί,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/19 08:46

    Ανκορμαν
    Είχες μεγάλη νευρικότητα αλλά κι όλα τα δίκια του κόσμου
    μαζί σου
    Δερτουζος
    είχες γίνει ένα με τον καναπέ
    και τα μαξιλάρια
    είπες και πολλά ψέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/1/19 17:03

    Κύριε "άγνωστε" λέγε με Μηνά την απάντηση θα την δώσει ο Δερτούζος αλλά εγώ ως απλός παρατηρητής μπορώ να πω"
    1. Κύριε "Άγνωστε" λέγε με Μηνά, γράφεις ότι "Σε πολλά σημεία ο Δερτούζος δεν είπε την αλήθεια" Μπορούμε να ξέρομε κε "Άγνωστε" που είπε την αλήθεια; Επομένως ομολογείς ότι είπε και αλήθειες.
    Δεν σε άκουσα κε 'Αγνωστε" λέγε Μηνά"να αναφέρεις κάτι για τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις που κατηγορεί την Διοίκηση Νάννου. Να θεωρήσω ότι συμφωνείς στην αναφορά του ότι είχες εξωθεσμική παρέμβαση στον Δήμο; Πρόσεξε τι θα πεις γιατι τα στόματα έχουν ανοίξει προ πολλού στον Δήμο. (βλέπε παραίτηση Καπετάνιου τοπούζογλου Βασιλική. Δεν είπες τίποιτε για τον Ψευδομάρτυρα μάρτυρα υπάλληλο του Δήμου για τις πλάκες. Μήπως είναι και αυτό αλήθειας;
    Δεν διάβασα κε "άγνωστε" λέγε με ΜΗνά για την έλειψη τόλμης και αποσιστηκότητας της Δημάρχου, Μήπως είναι και αυτό από τις λίγες αλήθειες που είπε ο Δερτούζος; Ο δρόμος που πάει στο Μπόνι δεν έγραψες κάτι
    Δεν διάβασα κε "άγνωστε" για την αναφορά του Δερτούζου το οποίο το θεώρησε ανήθικο ,ότι προκειμένου να κατηγορήσετε τον Τσαβαρή στείλατε τον Φώτη Τον Λάμπρου κατηγορούμενο; Μήπως είναι και αυτό από τις λίγες αλήθειες ποου είπε ο Δερτοιύζος;
    Δεν διάβασα τίποτε και καμιά αναφορά όταν σας κατηγόρησε ότι ξεπουλήσατε το δίκτυο ύδρευσης , μ΄πως και αυατό είναι από τις λίγες αλήθειες που είποε ο Δερτούζος;
    Γράψατε ότι ήταν έγκλημα που Ο τσαβαρής δεν αύξησε τα Δημοτικά τέλη. Εάν αυτό ήταν έγκλημα τοτε πως λέγεται η αύξηση της Νάννου 50% με πολύ χειρότερη καθαριότητα
    Έγραψε ο "άγνωστος" ότι στα τηλέφωνα ήταν ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου να πάνε στον Εισαγγγελέα. Μάλλον δεν άκουσες τι είπε ο Δερτούζος " Η πλειοψηφία το έφερε και μεις συμφωνήσαμε γιατί δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτε.
    Αυτές είναι λίγες από τις παρατηρήσεις που έχω. Θα επανέλθω σύντομα. Όσον αφορά για τους αριθμούς πιστεύω να δοθεί απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/19 19:07

      Τελικά ρε φίλε 17:03, αν πράγματι είναι ο Μηνάς αυτός που τα ΄γραψε, μπράβο του.
      Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για τον κ. Δερτούζο να αντικρούσει τα γραφόμενα του, αν μπορεί.
      Από ότι φαίνεται όμως δεν μπορεί και καλά κάνει και σιωπά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/19 00:33

      19:07 Μόνος σου τα γράφεις, μόνος αυτοθαυμάζεσαι. Η απόλυτη ξευτίλα!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/1/19 17:31

    Η ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ.
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
    ΠΑΡΛΑΠΙΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.
    ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/19 18:22

      Αυτός μωρή κότα λυράτη βγείκε επώνυμα να μας πει ότι μας είπε.
      Εσύ μόνον ρόμπα ξεκούμπωτη αρλουμποκουβέντες;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/1/19 21:20

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΠΙΣΕΤΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ . ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/19 16:35

      ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ
      ΛΕΞΗ"ΠΗΔΗΜΑ"
      ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ...
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΘΕΥΓΜΑΤΑ
      ΓΙΑ ΛΥΘΕΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΚ.
      ΕΠΊΣΗΣ ΔΕΝ ΑΞΊΖΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ό ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ...
      ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.
      ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΌΝΟ.
      ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΊΜΕΝΑ ΤΟΥ
      ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΩ
      ΓΙΝΕΙ
      ΤΟ -ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ-
      ΥΓ.
      ΦΙΛΕ
      ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΖΗΤΩ
      ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/2/19 19:04

      Αααααα τα θέλει ό κ ς σου...Θ σ αρχίσω τ αποκριάτικα 27/19 22-32
      και θα ζητάς λαγούμι να κρυφτείς...θα ξαναγίνω - κακό παιδί -
      Εσύ έχεις όλο το δηλητήριο
      του Ντιόρ και στην ψυχή σου και στην γραφή σου...
      Το μόνο που κρατώ είναι ότι
      γουστάρουμε να μας προσεχουν...τι να κάνουμε ρε φιδακι τι;;;
      Ο καλος Θεός μας μας έπλασε
      ωραίους και αναντικατάστατος Σ ΟΛΑ...

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος27/1/19 22:32

    Οποιος δεν δεχεται τον σχολιασμο ειναι για πολύ φτήσιμο.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΦΩΝΗΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΠΥΝ.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΩΝ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου Ανώνυμε 27/1/19 22:32
      Μπήκα στον πειρασμό να δημοσιεύσω το κατάπτυστο και εμπαθές σχόλιο σου για να σου δώσω μια απάντηση.

      Εξ αιτίας των ανάρμοστων και απολίτικων σχολίων που μόνο στόχο είχαν ανώνυμοι να προσβάλουν πολιτικούς τους αντιπάλους χωρίς ουσιαστικό πολιτικό διάλογο, με χρήσατε λογοκριτή των απόψεών σας πράγμα σε βεβαιώ πολύ δυσάρεστο πλην όμως επιβεβλημένο γιατί δεν θέλω να συμμετέχω έστω και άθελα μου σε πολιτική αλητεία που δυναμιτίζει το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα αυτών των δημοτικών εκλογών.

      Ποτέ και για κανένα λόγο δεν λογόκρινα επώνυμα σχόλια όσο σκληρά κι αν ήταν ή αν το θες έστω κι αν διαφωνούσα με το περιεχόμενο τους.

      Τι σε δεσμεύει εσένα να κάνεις επώνυμο και κόσμιο σχόλιο χωρίς να θίγεις πρόσωπα και υπολήψεις; Δεν χορτάσατε τόσα χρόνια με τα ελεύθερα σχόλια;

      Όχι φίλε μου προσωπικά δεν κάνω πολιτική, ενημέρωση προσπαθώ να κάνω με σεβασμό στην άλλη άποψη, χωρίς μεγαλοστομίες. Γι’ αυτό έχω κατεπανάληψη αρθρογραφήσει κριτικάροντας πολιτικές, αν θες δυσαρεστώντας πολλάκις φίλους και γνωστούς.

      Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι ούτε εμείς κατέχουμε το ορθόν και την αλήθεια, αυτό είναι το ζητούμενο στις δημοκρατίες κι αυτό οφείλεις κι εσύ ακόμα, να το μάθεις.

      Καλό ξημέρωμα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/19 08:13

      Ξημέρωσε...
      ένα σφάλμα έκανα
      γι αυτό συγχωρεσε με...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/1/19 10:23

      Ειιιιι...
      Τό σχόλιο 30/1/19 08:13
      είναι για τό "ροσολι"
      Δηλ.του λόγου σου...
      Όχι να πουλήσει μούρη κανείς άλλος...
      Καί γιν

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/1/19 19:48

      ...Και γίνει
      παρεξηγηση...μ άλλους "ευαίσθητους φίλους"διότι
      εμείς είμαστε σε πλήρη-αδρανεια-κατα την γνώμη τους,για ότι συμβαίνει στην
      Σαλαμίνα,το αστείο'εχει και
      αυτό την σημασία του...
      Αρκεί να ξερη ό οποιοσδήποτε να κάνει σωστή
      μεταφραση...
      Συ ξέρεις πολλά...
      Καταλαβαίνεις τις γραφές
      κρινεις δίκαια δεν υπάρχουν
      μέσα στην τιμιότητα σου
      "εμμονες"και μην έχεις στεναχώρια για τον κάθε φθονερο που απέτυχε να είναι λίγο αντάξιος της δικής σου καλοσύνης...
      Ή Παναγιά να στέκει δίπλα σου μέρα'νυχτα...
      Σ' ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/1/19 22:38

    κος Δερτούζο πρέπει να σας αναγνωρίσουμε το μιλείχιο ύφος και τόνο σας ως πολιτικός και προσωπικότητα. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι είτε δεν γνωρίζετε είτε δεν καταλαβαίνετε τα τραγικά σε σύνολο προβλήματα της εποχής Τσαβαρή. Κατά την τελευταία δεκαετία όλα έχουν αλλάξει σε αυτήν την χώρα το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι η πολιτική μπουρδολογία το ρουσφέτι και η μίζα η οποία συνεχίζει έως και σήμερα.Αν λοιπόν με ποδοσφαιρικούς τίτλους μπορούσαμε να βάζαμε ανά δημοτική διακυβέρνηση τίτλο θα ήταν ως εξής:
    Σοφράς=Β εθνική (ο άσχετος-άμπαλος)
    Τσαβαρης=champion lueage (ο η δίκη στον ΣΚΑΙ Ανθρωπος-Μαρινάκης)
    Νάννου= Α εθνική με αποκλεισμό από Ευρώπη.(want to be Μελισσανίδης
    Υπήρχαν λοιπόν οι πρόεδροι ,οι παίκτες,οι διαιτητές,οι παράγοντες,οι χούλιγκαν,οι χορηγοί και τέλος εκτός του συστήματος οι άσχετοι οι θεατές(που πληρώνουν για όλους τους άλλους).
    Οταν λοιπόν ήσασταν μέσα στο σύστημα δεν κάνατε ηρωική έξοδο για την παράγκα.Τουλάχιστον γνωρίζατε πράγματα και καταστάσεις δεν μπορείτε να το αρνηθείτε.
    Βαρέθηκε ο κόσμος να ακούει όλους εσάς τους εναλλασσόμενους θίασους να αναλύετε επί των αναλύσεων.Κυβερνήσατε ο κόσμος σας έκρινε(εσάς και τον αρχηγό σας) και σας έστειλε Σπίτι.
    Σας βαρεθήκαμε....τόπο στα νιάτα
    Όσο αφορά το δασικό.....φωνάζει ο κλέφτης να διώξει τον νοικοκύρη.
    Δυστυχώς ακόμα το δασικό πουλάει και βγάζει χρήμα το κράτος οπότε το ξέρετε ότι εμμέσως όλα γίνονται για εισπρακτικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/1/19 22:38

    Στο μηνάκοταμτάκο 27/1/2019,00:14,
    Άκου μηνάκοταμτακο τα παραμύθια αυτά να τα λέτε επώνυμα για να παίρνετε και επώνυμες απαντήσεις από τον Τσάβες.
    Θα σου απαντήσω όμως εγώ που τα έχω ακούσει 100 φορές.
    1.Τα 10 εκ ευρώ μηνακόταμτάκο για να ξεχρεώσει την αποχέτευση στο κέντρο του νησιού τα πήρε από το ΠΔΕ της περιφέρειας Αττικής,τάκουσες άσχετε μηνακόταμτάκο, και τα πήρε μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις σταδιακά ανά 2 εκ ευρώ!!!Τα δε 2 εκ ευρώ τα τελευταία τα εξασφάλισε μετά από μεγάλο τρέξιμο το καλοκαίρι του 2019,τότε που εσύ μηνακόταμτάκο έλεγες ότι ο Τσάβες είχε εγκαταλείψει τον δήμο.Χωρίς φυσικά να χρεωθεί ο δήμος ούτε 1 ευρώ!!!!!
    2.Η μελέτη για την αποχέτευση των Αμπελακίων μηνακόταμτάκο είχε εκπονηθεί από την ΕΥΔΑΠ και ποτέ από τον πρώην δημο Αμπελακίων, και ο Τσάβες την επικαροποίησε και την πέρασε από το δ.σ της ΕΥΔΑΠ την τελευταία ημέρα πριν λήξει η προθεσμία και μάλιστα ως προ ημηρεσίας θεμα για να την εντάξει στο ΕΠΠΕΡΡΑ του ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό ένταξης 18 εκ ευρώ και μετά από ανοικτό ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ πήρε έκπτωση πάνω από 35%.
    3.Ρε απατεώνα μηνακόταμτάκο δεν ντρέπεσαι να λες ακόμη μέχρι και σήμερα παραμύθια για ένα θέμα που φέρνει την σφραγίδα της ανίκανης δικής σου διοίκησης;
    Επιτρέπεται ρε ανίκανοι,να μην διεκδικήσετε να βγει τουλάχιστον απόφαση γέφυρα για να μην απενταχθεί το έργο ύψους 25 εκ ευρώ;;;
    Για ποιό 2013 μιλάς ρε ψεύτη;;
    Μηνακόταμτακο ο Τσάβες γι'αυτό το έργο πρόλαβε και εκπόνησε την μελέτη η οποία είχε χρηματοδοτηθεί και αυτή από το ΕΣΠΑ.
    Μηνακόταμτακο από ότι ξέρω πολύ σύντομα για όλα αυτά θα υπάρξουν από τον Τσάβες δημόσιες προσκλήσεις προκλήσεις για να τα συζητήσετε δημόσια.Αν έχεις τα κότσια αποδέξου.
    Ένα πράγμα όμως να ξέρετε,τα παραμύθια ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/19 23:44

      Ναι ρε, τα πήρε το καλοκαίρι του 2019, λέει ο παραπάνω αισχρός. Ρε πας καλά; Δεν έχει κλείσει ακόμα ο Γενάρης του 2019, κι αυτός τα πήρε το καλοκαίρι του 2019 που δεν έχει έλθει ακόμα; Ήμαρτον Θεέ μου !!
      Όσο για τις δημόσιες προσκλησιομπουρδολογίες όλοι τον έχουν γραμμένο. Εκείνα που μιλούν είναι τα επίσημα έγγραφα. Τα 25 εκατομμ του Αιαντείου τα έχασε επί θητείας του ο ανίκανος Τσαβαρής και μέχρι σήμερα ακόμα λέει ψέμματα. Με πολύ αγάπη στο λέω, Παντέλο μου.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος28/1/19 07:34

    Καλημέρα Σαλαμίνα, αφού διορθώσω στο πιο πάνω σχολιό μου ότι αναφέρομαι στο καλοκαίρι του 2014,θέλω να υπενθυμίσω στον μηνακόταμτακο ότι "Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα" για όλα όσα λέει και γράφει κρυπτόμενος με την κουκούλα του ανώνυμου.
    Θα αστειεύεται όμως όταν μας λέει αν μπήκαμε ή όχι στο Παρατηρητήριο κατόπιν δικών τους ενεργειών...Του θυμίζω πως αυτήν του την θέση δηλαδή να μπει ο δήμος σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης, η .....δήμαρχος την είχε εκφράσει επίσημα στο δημοτικό συμβούλιο από το 2012.
    Του θυμίζω επίσης ότι επί των ημερών του Τσάβες ο δήμος είχε και τα τέσσερα χρόνια εγκεκριμένους προϋπολογισμούς χωρίς να αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη ούτε 1 €.
    Το γιατί βέβαια βάλατε τον δήμο μηνακοταμτακο στο Παρατηρητήριο σας το είπε ο Τσάβες από την ίδια ημέρα το 2015,
    Θέλατε να δικαιολογήσετε την 50% αύξηση στα ανταποδοτικά τέλη και την κατά 57% αύξηση στην κατανάλωση του δημοτικού τιμολογίου ύδρευσης που έγινε στην κατηγορία κατανάλωσης 30--60 κυβικά,και το κάνατε από την πρώτη ημέρα της δικής σας διοίκησης για να έχετε ετησίως πάνω από 4.000.000 € ρευστό στο ταμείο απο όσα μάζευε ο δήμος επί Τσάβες για να κάνετε τις "απευθείας αναθέσεις"....κατάλαβες μηνακόταμτακο πονηρούλη.....από τότε σας τα είχε πει,δες τα πρακτικά και θα καταλάβεις πόσο πολιτικός μάγκας είναι ο Τσάβες.
    Όσο βέβαια για το πόσο χρέος παρέλαβε του προτείνω να δουν μαζί με την ....δήμαρχο που επικαλείται πως είναι οικονομολόγος την απογραφή έναρξης του 2011!!!!!!,αν τολμάς δημοσιευσέ την
    Για το τι παρέδωσε να δει και να δημοσιεύσει αντίστοιχα η οικονομολόγος το τρίτο τρίμηνο εσόδων εξόδων του 2014!!!!!
    Άντε μηνάκοταμτακο αν έχεις κότσια κάντο!!!!
    Να ξέρεις πάντως ότι ο Τσάβες θα το κάνει και μάλιστα αναλυτικά διότι ήγγικεν η ώρα.ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/1/19 07:37

    ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΜΟΝΩΣ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ;
    ΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ ΣΟΥ;
    ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΓΙΑΝΙ, ΑΠΑΙΣΙΑ ΓΛΕΙΩΔΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/19 08:20

      Ρε ...κουτέ 07:37,τώρα που σας έκανε ρόμπες με στοιχεία την "κάνεις" Τούμπα πλάκα.
      Δημοσίευσε ρε ψευτράκο την απογραφή έναρξης του 2011!!!!!!
      για να δούμε τι παρέλαβε;;;
      Δημοσίευσε την έκθεση εσόδων-εξόδων του τρίτου τριμήνου του 2014 για να δούμε τι σας παρέδωσε ο Τσάβες;;;
      Άντε ψευτράκο!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/19 16:57

      Ποιά απογραφή έναρξης ρε τσάβες, αυτή που φτιάξανε και υπέγραψαν οι σύμβουλοί σου;
      Δημοσίευεσε τον επίσημο ισολογισμό για να γελάσουμε λίγο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/19 18:26

      Στον 28/1/19 16:57 αφιερωμένο.

      Αλήθεια εσυ που έχεις όλα στα χέρια σου πλέον για δεν τον δημοσιεύεις να τον κατατροπώσεις;

      Λέω εγώ τώρα χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος28/1/19 07:50

    Και κάτι ακόμα μηνακόταμτακο "πονηρούλη"
    Τολμάς να λες ρε ψεύτη ότι η..... δήμαρχος έφερε χρήματα και γι'αυτό γίνονται τα γυμναστήρια κλπ.
    Καλά ρε ψευτράκο όταν τα λες αυτά δεν κοκινίζεις;ρε τα χρήματα αυτά είχαν εξασφαλιστεί με υπουργικές αποφάσεις που σας δημοσίευσε επί θητείας Τσάβες.
    Ρε μηνακόταμτακο το μόνο που κάνατε εσείς ήταν να ψηφίσετε την απένταξη του κλειστού Γυμναστηρίου στο Αμπελάκι προϋπολογισμού ένταξης 3,5 εκ €
    Ρε πολιτικοί εγκληματίες του δήμου έχετε το θράσος και μιλάτε ;
    Τολμήσετε αν μπορείτε να αντιπαρατεθείτε πολιτικά μαζί του κουκουλοφόροι....
    Γι'αυτό λοιπόν θα παίρνετε όλες τις απαντήσεις που σας αξίζουν.Ψευτράκο ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΈΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/1/19 08:23

    Παντέλο πάλι τους έστειλες αδιάβαστους
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/1/19 09:47

    Καλημέρα σε όλους στους ανώνυμους σχολιαστές και σε αυτούς που με επαινούν και σε αυτούς που με βρίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον 00.14 ο οποίος μπορεί να αμφισβητεί πολλά από αυτά που είπα αλλά αναφέρει « Ο Δερτούζος σε πολλά σημεία δεν είπε την αλήθεια» αναγνωρίζοντας εμμέσως ότι είπα και αλήθειες. Όταν ο πολιτικός αντίπαλος αναγνωρίζει ότι λες αλήθειες κάτι είναι και αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον 17.03 για την εμπεριστατωμένη αναφορά του.
    Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Παντέλο ο οποίος με πρόλαβε και έδωσε σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα του ανώνυμου σχολιαστή.
    Θα ήθελα να επισημάνω ότι έδωσα μία συνέντευξη δημόσια που οπωσδήποτε κάθε δημόσια τοποθέτηση έχει και την κριτική της. Είναι καλοδεχούμενη αλλά η κριτική που είναι επώνυμη. Όταν κάποιος τοποθετείται δημόσια , περιμένει δημόσιες τοποθετήσεις από τα πολιτικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει σε κανένα μέρος του κόσμου να υπάρχει μία πολιτική τοποθέτηση από κάποιον , να δίνει μία συνέντευξη και να απαντούν οι άγνωστοι. Δεν καταλαβαίνω τι έχει να φοβηθεί ο οποιοσδήποτε να αντιπαρατεθεί πολιτικά και κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όπως ανέφερα στην συνέντευξη που έδωσα τους έλειπε η τόλμη και αποφασιστικότητα στην άσκηση της Διοίκησης. Διακρίνω όμως ότι τους λείπει η τόλμη και στην έκφραση του λόγου.
    Τελειώνοντας θέλω να επαναλάβω για μία ακόμη φορά ότι Δημοκρατία είναι διάλογος , είναι πολιτική αντιπαράθεση χωρίς κουκούλες και ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής έχει καλέσει όποιον θέλει να βρεθεί μαζί του σε μία κοινή συνέντευξη στο φιλόξενο Salamis news ή οπουδήποτε αλλού σε κοινή συνέντευξη και εκεί ο καθένας να αντιπαρατεθεί.
    Εκφράζω την απορία μου γιατί δεν θέλουν την κοινή δημόσια πολιτική αντιπαράθεση και προτιμούν την ανωνυμία; Μήπως δεν έχουν επιχειρηματολογία; Ο τελικός κριτής όλων μας είναι ο λαός και αυτός τον Μάιο θα κάνει την επιλογή του. Υπομονή Ο Μάιος πλησιάζει για όλους μας.
    Σας ευχαριστώ γιατί ακούσατε την συνέντευξη μου και τοποθετηθήκατε έστω και ανώνυμα. Μη ξεχνάτε ποτέ όμως ότι αξιοπιστία στον λόγο υπάρχει μόνο σε αυτούς που επώνυμα τοποθετούνται.
    Πάντα επώνυμα
    Μάνος Δερτούζος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Μάνο,
      Σε ευχαριστώ για τον σχολιασμό σου, θέλω μόνον να σημειώσω πως δεν διεκδικώ ηγετικό ρόλο στην ενημέρωση μια και υπάρχουν πολύ αξιόπιστες πηγές στο νησί -ίσως και πιο επαγγελματικές εμού- έντυπες και ηλεκτρονικές.
      Σαφώς και τα μικρόφωνά μας είναι ανοιχτά σε ΟΛΟΥΣ αλλά και οι σελίδες του blog μας, χωρίς προκαταλήψεις και συμπάθειες (που μοιραία έχουμε) όμως δεν σκοπεύουμε να φιμώσουμε κανέναν μα κι ούτε να τον παγιδέψουμε!
      Ενημερωμένοι είναι ΟΛΟΙ κι όσοι πιστοί στην ενημέρωση προσέλθετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/19 14:09

      Ανκορμαν
      Μην "υποτιμάς"την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ
      ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ...
      Είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ
      ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ
      ΠΑΝΤΩΝ...
      ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ
      ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...
      Ό ΘΕΟΣ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/19 17:22

      Ευχαριστώ τον κ. Δερτούζο (09:47) για την ... εμπεριστατωμένη απάντηση που έδωσε στον 00:14.
      Ρε συ Μάνο, 11 παρατηρήσεις σημείωσε ο σχολιαστής, και ούτε μία δεν μπόρεσες να αντικρούσεις;
      Λυπάμαι !!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/1/19 18:24

      Τι να σου κάνουμε 28/1/19 17:22
      Δεν καταλαβαίνεις κιόλας, έχεις πρόβλημα να το κοιτάξεις λοιπόν

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/1/19 11:10

      ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ
      "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ
      ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΙΝΩ
      ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ"κοκ...
      Μίσος ήτο;;;
      ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ...
      Τώρα έγινε κατολισθηση κι έπεσε κανένας βράχος;;;
      ΟΧΙ!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/2/19 11:42

      ΥΓ.
      Ωωωωωω... Μενεξέ πέφτεις
      σε - λάθη-τι έχεις πάθει;;;
      Πήγε και κατά Εωσφόρου ό
      ενικος...τα "ευχαριστώ"
      το - καλε μου φίλε κύων,μ έσωσες-
      Τώρα πληθυντικος,δεν επιδιώκεις "συμπαθειες, αλλά μοιραία έχεις"και που τα έγραψες αυτά και αλλα πολλά;;;
      Στον Μανωλάκη.. απολογία
      δημόσια...η δεν έχεις πλέον καρδιά γαρουφαλο, η έχεις μυστικά και σπάνιο υλικο,ντοκουμεντων...για τον επώνυμο φίλο σου"άνθρωπο'κυων"για την πάρτη σου...
      Άντε γεια!!!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος28/1/19 11:47

    Και ολο κλαίνε τα καβουρακια στου γυαλού στου γυαλού τα βοτσαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/19 17:17

      Αστα να πλανταξουν τα καβουράκια στο κλάμα
      τόσο πολύ σε νοιάζει;;; Εδώ
      δεν νοιάζει εμάς που για λίγο χιούμορ μέσα σ' όλη
      αυτή την μαυρίλα που έχει
      πνίξει την Σαλαμίνα, μαζί
      με κάθε λογής ευθύνες,που εκτοξεύει ό ένας στον άλλον
      μας βρείτε ειπαν συμπαθεις
      και μοιραιους...
      Το λαθος μας;;; αναγνωρίσαμε εδώ και αρκετό
      καιρό,την αξιοπρέπεια και
      αξιολογησαμε έναν άνθρωπο που παρέχει ισχυρή ισορροπία σ όλα τα επίπεδα
      καλα ή άσχημα τού τόπου μας.
      Μείνετε στις αποχρώσεις του
      γκρι
      και στην Δημοκρατία που έχει για εσάς κάθε ημέρα και διαφορετική άποψη!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος28/1/19 11:52

    ΜΑΝΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΓΡΑΨΕς ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟ ΨΕΜΜΑ. ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΌΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/1/19 12:15

    Το παραθεσμικό ανθρωπάκι “ξαναχτύπησε”. Κρυμμένο στο λαγούμι του συκοφαντεί και λασπολογεί.
    Θα αναφέρω μόνο όσα έζησα και γνωρίζω προσωπικά.
    Συμμετείχα σε τρεις επιτροπές, την επιτροπή του λατομείου, των αρχαιολογικών χώρων και της διαβούλευσης. Τα ψέματα που αραδιάζει ο παραθεσμικός είναι ασύστολα.

    1. Επιτροπή λατομείου.
    Το ανθρωπάκι κατηγορεί την επιτροπή ότι έκανε πραξικόπημα εναντίον της Δημάρχου και ότι συντάξαμε εισήγηση-απολογισμό την οποίο φέραμε στο Δ-Σ εν αγνοία της. Ουδέν ψευδέστερο.
    Την εισήγηση την υπόγραψαν ΟΛΑ τα μέλη της Επιτροπής ΚΑΙ η Δήμαρχος.
    Ιδού τι λέει η ίδια στο Δημ. Συμβ. στις 19-12-16:
    “Τα υπόλοιπα 3 μέλη της επιτροπής συμπεριλαμβανομένης και της Δημάρχου προσυπογράφουν τον απολογισμό, προβληματίζονται όμως εν μέρει για την ορθότητα των προτάσεων”.
    Η διαφορά ήταν αν οι μηνύσεις έπρεπε να είναι τέσσερις ή έξι.
    Αυτό λέγεται πραξικόπημα και μονομερής ενέργεια!

    Το πραγματικό πραξικόπημα πρέπει να το αναζητήσουμε στη μη εφαρμογή ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με ευθύνη της Δημάρχου. Μία τέτοια απόφαση ήταν στις 8.4.2016, που απαιτούσε την “άμεση λήψη δραστικών μέτρων ώστε να προστατευτεί ο φυσικός πλούτος του νησιού και να προασπιστούν τα συμφέροντα του Δήμου από την παράνομη εξόρυξη αδρανών υλικών”.
    Η κυρία με τα καθαρά χέρια δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Πολύ σύντομα άρχισε να σνομπάρει και να μην συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Επιτροπής, ενώ το καλοκαίρι του 2016 μας αποκάλυψε ότι πρόκειται να συναντηθεί με το νταμαρά (υπάρχουν μάρτυρες). Δεν θα υπήρχε τίποτα το μεμπτό αν δεν αρνιόταν να συμμετέχει ένα μέλος της Επιτροπής στις συναντήσεις αυτές. Κανείς δεν έμαθε τι συζήτησαν και ποιοι συμμετείχαν. Μάθαμε όμως ότι οι νταλίκες με τα κλεμμένα πολλαπλασιάστηκαν στους δρόμους και η κατανάλωση ρεύματος του λατομείου εκτινάχθηκε. Λέω ψέμματα μικρό ασήμαντο ανθρωπάκι;

    Στη συνέχεια άρχισαν να πολλαπλασιάζονται οι επιθέσεις και οι τραμπουκισμοί σε μέλη της Επιτροπής, σε σημείο που η αστυνομία μας συμβούλεψε να μην πηγαίνουμε στην ευρύτερη περιοχή του λατομείου γιατί κινδυνεύουμε. Η κυρία Δήμαρχος κοιμόταν ήσυχη! Όταν της ζητήσαμε να έρθει μαζί μας σε σχετική συνάντηση που κανονίσαμε με τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά, απλώς αρνήθηκε!
    Κάποιοι ξεσάλωσαν και κάποιοι έτριβαν τα χέρια τους!

    Άλλο τεράστιο ψέμα είναι ότι η επιτροπή συνέταξε απολογισμό με σκοπό να παραιτηθεί.
    Ευσεβείς πόθοι όσων ήθελαν να συνεχιστεί το αίσχος στο Μπατσί. Αντιγράφω τον επίλογο της εισήγησης.
    “Καλούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να σκεφθούν με βάση τη φωνή της λογικής και της συνείδησης και να απαντήσουν στο ερώτημα ποιον ωφελεί η κατάργηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής η οποία τόσα προσέφερε και τόσα έχει ακόμη να προσφέρει”.

    Αυτό για τη Δήμαρχο με τα καθαρά χέρια και τα στρατιωτάκια που τη στηρίζουν σήμαινε ότι θέλαμε να παραιτηθούμε.
    Κάποιοι έβαλαν στο στόμα μας τις επιθυμίες του νταμαρά και τους μύχιους πόθους όσων ήθελαν να συνεχιστεί η παρανομία και η κλοπή του πλούτου μας.

    Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί η περιοχή του λατομείου μετατράπηκε σε χωματερή μπάζων, σκουπιδιών και επικίνδυνων αποβλήτων!
    Ας μας εξηγήσουν γιατί τη μία μέρα σφραγίζουν το λατομείο και την άλλη ξεσφραγίζεται και δουλεύει.
    Ας μας εξηγήσουν γιατί οι νταλίκες πηγαινοέρχονται ακόμα.

    Έχουμε ένα μείγμα από ψέματα, ευσεβείς πόθους και ανήθικες συμπεριφορές.
    Υπάρχουν και άλλα χειρότερα για τα οποία θα επανέλθω, αν χρειαστεί.
    Συνεχίζεται.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/1/19 12:23

    2. Επιτροπή Κυνόσουρας.
    Εδώ το ανθρωπάκι μπερδεύεται από μόνο του και βάζει στο στόμα του Δερτούζου την εισήγηση της επιτροπής του λατομείου στην οποία δεν συμμετείχε. Όποιος λέει πολλά ψέμματα χάνει το μπούσουλα. Τρικυμία.
    Ξέχασε να μας πει για το τεράστιο έργο της επιτροπής που έμεινε απραγματοποίητο εξ αιτίας που τη διέγραψαν.
    Ξέχασε να πει ότι ΟΛΕΣ οι εισηγήσεις της επιτροπής ήταν ομόφωνες και σύμφωνες με τις οδηγίες του καθηγητή Γεραπετρίτη.
    Ξέχασε να πει για το σλοπ που έφυγε, για τα πλοία που δεν δένουν στην Κυνόσουρα, για τις δεξαμενές που δεν ήρθαν στην Ψυτάλλεια, για την εγκληματική άρνηση της Δημάρχου να δεχθεί την πρόταση της Κόσκο για χρηματοδότηση της τουριστικής αξιοποίησης της Κυνόσουρας, για τη λιμενική ζώνη που δε διεκδικήσαμε και κινδυνεύει να πάει στο Υπερταμείο, για τα παράνομα λιμενικά έργα, για την παρανομία που ζει και βασιλεύει στους αρχαιολογικούς χώρους. Πάρα πολλά ξέχασε ο κύριος άφαντος.
    Δυστυχώς για τον ίδιο, ο λαός δεν ξεχνά.

    3. Επιτροπή Διαβούλευσης.
    Η επιτροπή συνεδρίασε ελάχιστες φορές, αντίθετα με τις επιταγές της νομοθεσίας, αντίθετα με τη δημοκρατία, αντίθετα με τη διαφάνεια, αντίθετα με τη δυνατότητα έκφρασης γνώμης από μαζικούς φορείς και απλούς πολίτες. Ο Καλλικράτης απαιτεί συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης τουλάχιστον μία φορά το τρίμηνο και επιπλέον μία φορά το έτος για τον προϋπολογισμό.
    Ας μας πει το καταχωνιασμένο ανθρωπάκι πόσες φορές συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης, σε πόσους ισολογισμούς εξέφρασε γνώμη, και αν αντικαταστάθηκε στο μέσον της δημαρχιακής θητείας όπως απαιτεί ο νόμος. Αυτά στη γλώσσα του κύριου άφαντου, λέγονται δημοκρατικές διαδικασίες και έννομη τάξη. Του θυμίζω το αμαρτωλό εργοστάσιο της βιομάζας που θα ντουμάνιαζε τη Σαλαμίνα και το αποτρέψαμε τελευταία στιγμή.

    Συμπέρασμα. Ο γίγαντας του ψεύδους τρέμει την πολιτική αντιπαράθεση και βρυχάται κρυμμένος στα τρίσβαθα, στα τάρταρα, στο βασίλειο του σκότους όπου ανήκει!!
    Εκεί να μείνεις!!
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/19 17:15

      Κύριε Κοκκινίδη, ποιό είναι το παραθεσμικό ασήμαντο ανθρωπάκι, ποιόν υπονοείς, όνομα δεν έχει; Γιατί δεν τον ονοματίζεις; Τι φόβος είναι αυτός που σε έχει κυριεύσει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/19 19:36

      Εσένα εννοεί Μηνά μου!
      Δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου;;;
      Να το κοιτάξεις είναι σοβαρό.


      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/19 19:53

      Ρε Μηνά 17:15 τι κλύσμα με ταβανόπροκες ήταν αυτό;;;;;
      Απάντησε ρε γύφτο έστω και ανώνυμα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/1/19 20:28

      Μηνά, Μηνά, σου έκανε τη μούρη ναααααααααα.......

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος28/1/19 13:33

    Αφιερωμένο στο παραθεσμικό ανθρωπάκι, παίρνοντας αφορμή απο τα τελευταία λόγια του Γιώργου Κοκκινίδη " ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΙΝΙΕΙΣ.

    Εκεί, μην κάνεις βήμα, μείνε εκεί
    Μη μου μιλήσεις
    Θαρρείς πως βρήκες τη καρδιά,
    Να μ' αντικρίσεις
    Εκεί να μείνεις
    Και άλλο μην με πλησιάζεις
    Πια δεν με νοιάζεις

    Εκεί, εκεί απέναντι να μείνεις,
    Να κοιτάζεις
    Δες με καλύτερα,
    Να πάψεις να διστάζεις
    Το ίδιο πρόσωπο θα δεις με άλλο βλέμμα
    Τέρμα το ψέμα



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/1/19 19:37

    ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΔΡΡΤΟΥΖΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΒΙΓΚΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ;
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    ΑΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΜΟΛΥΝΤΕ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΑΥΡΙΟ.
    ΑΥΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ;
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος29/1/19 07:22

    Ουτε του χρόνου δεν θα σπαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/1/19 07:57

    ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 19.37 ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΠΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΚΗΒΙΓΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ; ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΣΤΡΩΝΕ, ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗΒΙΓΛΑ. ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΘΕ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ . ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ; ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΗ ΞΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/1/19 10:36

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΟΥΒΛΟ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/19 17:42

      Λεβεντιά μου μιλώ μόνον για ότι με τα μάτια μου βλέπω και για ότι με τα αυτιά μου άκουσα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/19 22:57

      Και την τραβεστί γυναίκα την βλέπεις με τα μάτια σου και την ακούς με την λάγνα φωνούλα της.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.