Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιαν 2019

Η Σαλαμίνα έχει ανάγκη από ενότητα και πρόοδο. Ήγγικεν η ώρα της αλήθειας για το καλό του νησιού μας


Η Σαλαμίνα έχει ανάγκη από ενότητα και πρόοδο, δεν έχει ανάγκη την μισαλλοδοξία και την στείρα αντιπαράθεση που δεν οδηγεί τον τόπο μπροστά.
Ο κόσμος βαρέθηκε τις στείρες αντιπαραθέσεις και τις προσωπικές μας κόντρες, γι’ αυτό απαιτεί άμεσα να σκύψουμε όλοι μαζί το κεφάλι στην επίλυση των προβλημάτων του κι αυτό θα γίνει είτε το θέλουν είτε όχι κάποιοι.

Χάσαμε ήδη 5 χρόνια ακόμα, σε κυνήγι μαγισσών και ανούσιων διώξεων που βέβαιο είναι, πως ο μόνος που δεν ωφελήθηκε ήταν ο λαός της Σαλαμίνας που βουτήχτηκε ακόμα πιο βαθιά στην κόπρο του Αυγεία που τον περιβάλλει με τα προβλήματα της καθημερινότητας του, όπου οι ιθύνοντες παρακολουθούν την κατάσταση ως απλοί θεατές, ανήμποροι να επέμβουν και να επιλέξουν λύσεις που θα ανακουφίσουν τον λαό στα προβλήματα του.
Ευτυχώς ήγγικεν η ώρα όπου ο κυρίαρχος λαός με την ψήφο του θα ‘ρθει να δώσει λύση μόνος του σ’ αυτά τα αδιέξοδα που τον περιβάλλουν και δεν ήταν δικό του δημιούργημα.
Καταντήσαμε φίλοι μου να θεωρούμε τα αυτονόητα, ως μείζονα θέματα, όπου οι περισσότεροι Δήμοι έχουν βρει τις λύσεις τους εδώ και χρόνια.
Τα συσσωρευμένα προβλήματα του τόπου μας πολλά και δυσεπίλυτα. Κάποια από αυτά απαιτούν ενότητα και κοινή προσπάθεια, για να προχωρήσουμε στην επίλυση τους κι αυτό θα πρέπει κάνουμε.
Μετά τις εκλογές ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος θα τρέχει να βρει λύσεις στην καθημερινότητα μας, για καθαριότητα φωτισμό κ.α. πολλά, όταν οι λοιποί Δήμαρχοι θα τρέχουν για την ποιότητα ζωής των δημοτών τους, για καλύτερες ευκαιρίες εργασίας, για καλύτερη αστυνόμευση, για καλύτερες συγκοινωνίες, για κατάργηση της διαπλοκής, για κατάργηση της γραφειοκρατίας, για καλύτερες τηλεπικοινωνίες, για καλύτερη περίθαλψη κ.α. πολλά.
Αντιλαμβάνομαι πως με το άρθρο μου κάποιους θα δυσαρεστήσω σφόδρα, όμως αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα που μας πονάει εξ ίσου όλους.
Δεν θα πάρω θέση ποιόν υποψήφιο θα ψηφίσετε, δεν είναι αυτή η δουλειά μου, άλλωστε εγώ έχω κάνει στο παρελθόν τα δικά μου λάθη και το ‘χω εξομολογηθεί, έχω εμπιστοσύνη στο αλάνθαστο κριτήριο σας κι εύχομαι αυτή την φορά να σκεφτείτε το συμφέρον του νησιού κι όχι του κουμπάρου, του ξαδέλφου ή του σογιού και να υπερψηφίσετε τους άριστους κι όχι τους αρεστούς.
Ο Θεός ας ευλογεί την ψήφο σας.
Ο διαχειριστής

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/1/19 21:32

    Εξηγείστε μας κύριε διαχειριστή, τι εννοείται προοδευτικές συγκλίσεις;;; Καί ακόμη , μήπως ο ιστοχώρος σας δεν ήταν επί 5 χρόνια ο χώρος τού Αυγεία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/19 07:15

    Και μόνο που έσωσε τον Δήμο από πτώχευση Αυτό είναι αρκετό. Χάσαμε πολλά από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Η κ.Ναννου κάνει πολλά πράγματα στο νησί. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ένα μεγάλο μπράβο και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την στηρίξουμε στις ερχόμενες εκλογές για να συνεχίσει Αυτό το τεράστιο έργο που κάνει στο νησί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/19 10:11

    Πάρα πολύ σωστό το άρθρο και η άποψη του διαχειριστή.
    Φτάνει πια η μισαλλοδοξία και ο ρεβανσισμός.
    Δεν μας πάνε μπροστά.
    Ο κόσμος πρέπει να κοιτάξω μπροστά και να επιλέξει κάτι καινούργιο μία και οι παλιοί και οι πρώην κλείσανε τον κύκλο τους και ότι είχαν να προσφέρω στο νησί το προσέφεραν.
    Ο κόσμος πρέπει να επιλέξει κάτι καινούργιο για να προχωρήσουμε μπροστά. .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
      Όμως προς αποφυγή παρανοήσεων και παραπληροφόρησης!
      Με το άρθρο μου δεν θέλησα να πω όχι στο παλιό και ναι στο καινούργιο, αυτό είναι δικό σου θέμα το τι θα επιλέξεις.
      Η άποψη μου είναι παλαιοί και καινούργιοι να μας πούνε λύσεις και προτάσεις για το αύριο, αυτό ενδιαφέρει τον Σαλαμίνιο ψηφοφόρο, το πως θα ξεφύγει από την καθημερινή του μιζέρια.

      Ο αλληλοσπαραγμός μας θλίβει μα δεν είναι προτάσεις, θέλουμε τις σοβαρές τους προτάσεις, στην επίλυση των καθημερινών μας προβλημάτων και τις θέλουμε τώρα.

      Επί πλέον θέλουμε το όραμα του κάθε συνδυασμού και πως θα προσπαθήσει ο καθένας απ αυτούς να το προμοτάρει.

      Θέλουμε επίσης, να δούμε τους συνεργάτες τους σιγά, σιγά για να κρίνουμε, βλέπεις ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

      Τέλος, θέλουμε ελπίδα υλοποιήσιμη, χορτάσαμε από λόγια, θέλουμε να κρίνουμε σωστά να μην υποπέσουμε στα ίδια λάθη του παρελθόντος που πρώτος εγώ υπέπεσα.
      Σύντομα θα τα ξαναπούμε εκτενέστερα φίλε μου, δεν θέλω να ακυρώσω κάθε θετικό στοιχείο του παρελθόντος αντιθέτως.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/19 13:20

    Με δυσκολία να βρει την ψήφο της. Εάν προλάβει να κατέβει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.