Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Ιαν 2019

Αλέξανδρος Κριτσίκης. Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη Σαλαμίνα


Δεν υπάρχει στη ζωή δεν μπορώ. Υπάρχει δεν θέλω! Εάν θέλουμε μπορούμε και πρέπει να διεκδικήσουμε μια καλύτερη Σαλαμίνα. Γιατί σίγουρα υπάρχει μία καλύτερη Σαλαμίνα που όλοι μας θέλουμε να ζούμε, να εργαζόμαστε, να δραστηριοποιούμαστε, να απολαμβάνουμε κάθε μέρα και στιγμή.
Γιατί με όραμα, σχέδιο, γνώση, επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση, διάθεση για προσφορά, αγάπη για τον τόπο, επιμονή και υπομονή, φρεσκάδα και νιότη σε συνδυασμό με εμπειρία μπορούμε μέσα στα θεσμικά κατοχυρωμένα πλαίσια της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε μια καλύτερη Σαλαμίνα σε όλους του τομείς, να την προωθήσουμε τουριστικά με σημαντικά έργα υποδομής, να αναδείξουμε τον πολιτισμό και την ιστορία της, να την προβάλλουμε τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς, να δώσουμε  ευκαιρίες στους νέους ιδίως ανθρώπους της να μείνουν στον τόπο τους και να μην τον εγκαταλείψουν.  

Γιατί μπορούμε και πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι και όχι διχασμένοι να αφήσουμε τις ακρότητες και τα μίση, να παραμερίσουμε  τις ιδεολογικές μας διαφορές και διαφωνίες και να αγωνιστούμε, ώστε να αξιώσουμε μια καλύτερη Σαλαμίνα. Με πρώτη μεταξύ ίσων την Δήμαρχο κ.α Νάννου Ρούλα ας συμμετέχουμε όλοι μαζί στο ωραίο ταξίδι για τον τόπο μας που ξεκινά με την κάθοδο μας στις Δημοτικές εκλογές του 2019…
Κριτσίκης Αλέξανδρος
Δικηγόρος, Υπ ΔΝ
Πτυχιούχος Κοινωνικών Σπουδών
Αρθρογράφος
κινητό 6944771245
Υ.Γ Τους λόγους και αιτίες για τους οποίους κατέρχομαι στις δημοτικές εκλογές θα τους βρείτε στη διεύθυνση https://enimerosisalaminas.blogspot.com/2019/01/blog-post.69.html, καθώς και στη διεύθυνση  https://lastpoint.gr/tag/κριτσίκης   
Βιογραφικό Σύντομο
        Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σαλαμίνα το 1978. Τελείωσα το Α λύκειο Σαλαμίνας, υπηρέτησα τη θητεία μου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, ενώ άνοιξα το ά μου δικηγορικό Γραφείο στη Σαλαμίνα. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση όπου υπήρξα εκπρόσωπος των φοιτητών και ενεργό μέλος φοιτητικής παράταξης επί 8 συναπτά έτη. Ιδρυτικό μέλος νεολαίας σε τρεις πόλεις στην Ελλάδα. Αντιπρόεδρος νέων δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά 2012-2014, μέλος επιτροπών του συλλόγου. Το 2014 κατήλθα υποψήφιος για πρώτη φορά στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Αττική 180», όπου ήλθα πρώτος σε σταυρούς στα νησιά Αττικής στο ψηφοδέλτιο μου.
Αρθρογραφώ σε διάφορα site με κυριότερο το www.lastpoint.gr , ενώ άρθρα μου έχουν περιληφθεί και στο www.protagon.gr, www.kathimerini.gr κλπ, καθώς και σε περιοδικά όπως το Δικηγορική Επικαιρότητα, το Πειραϊκή Νομολογία.  
Μέλη της ευρύτερης οικογένειας μου υπήρξαν δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι στη Σαλαμίνα.
                  Σπουδές
   1.  Πτυχιούχος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης
2.  Πτυχιούχος Νομικής Σχολής ΔΠΘ
3.  Πτυχιούχος ΜΔΕ Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ
4.  Υποψήφιος ΔΝ ΔΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.