Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Ιαν 2019

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΕ ʽΜΙΣΤΡΕΤΣΙʼ ΚΑΙ ʽΠΕΡΓΑΡΙʼ Δ. ΠΟΡΟΥ


        Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε κατά την 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ʽΜΙΣΤΡΕΤΣΙʼ ΚΑΙ  ʽΠΕΡΓΑΡΙʼ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ». Το έργο θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό του 1.000.000€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
        Το έργο βελτιώνει την βατότητα:
της αγροτικής οδού στη θέση ʽΜιστρέτσιʼ η οποία αφορά τη συνέχιση της οδού από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Γαλατά έως τη Ντάριζα και της αγροτικής οδού που αρχίζει από τη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Γαλατά – Ερμιόνης και κατευθύνεται προς την περιοχή ʽΠεργάριʼ.

        Και στα δυο σημεία παρέμβασης περιλαμβάνονται κυρίως εργασίες που αφορούν ασφαλτόστρωση και κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών έργων για την απορροή των ομβρίων, αγωγών, τοιχίων αντιστήριξης και στηθαίων ασφαλείας, ανάλογα με τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε σημείου ώστε όλοι οι οδοί να γίνουν απολύτως ασφαλείς για την κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο κ. Χατζηπέρος, κατά την εισήγηση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τόνισε πως «ένα ακόμη πάγιο, δίκαιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων και επισκεπτών από τη δεκαετία του 1980, αυτό της ασφαλτόστρωσης και της βελτίωσης του οδικού δικτύου του Πόρου, που αποτελούσε δέσμευση της Περιφέρειας Αττικής και της Π.Ε Νήσων, πραγματοποιείται».
Με την ολοκλήρωση του έργου διευκολύνεται η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων μέσω εναλλακτικών οδών σε μία δύσβατη περιοχή που έχει πληγεί επανειλημμένως από καταστροφικές πυρκαγιές.
Σε δύσκολους καιρούς για την Χώρα, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων εκτελούν ουσιαστικά έργα και όχι έργα «βιτρίνας».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/2/19 00:54

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Σ ΟΛΟΥΣ
    ΜΑΣ...
    ΑΝΚΟΡΜΑΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
    ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ
    ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ
    ΔΥΝΑΜΗ Σ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ Σ ΕΜΑΣ...
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ
    ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ
    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ...
    ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.