Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιαν 2019

Γιάννης Τσαβαρής: "κ. Νάννου τα πετρέλαια είναι χρυσός"


Στην προσπάθειά της η κ. Νάννου να  δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την "βιομηχανία" απευθείας αναθέσεων που έχει εφαρμόσει και αφού παραβλέψω το ήθος και το ύφος της απάντησής της, θέλω να επισημάνω ότι η προσπάθειά της αυτή, δυστυχώς την οδηγεί στην περαιτέρω έκθεσή της τόσο στα μάτια των δημοτών όσο και της δικαιοσύνης.
Ξεκινάω λοιπόν την απάντησή μου στα όσα συκοφαντικά  αναφέρει χωρίς φυσικά να παρουσιάζει ,γι' αυτά με τα οποία νομίζει ότι με κατηγορεί, κανένα στοιχείο.
Όσο αφορά τις απευθείας αναθέσεις την ερωτώ:
α) κ. Νάννου το πρόβλημά σας είναι αν π.χ. "η τοποθέτηση ιστών οδοφωτισμού", "συντήρηση ηλεκτρολογικών παροχών πινάκων και κιβωτίων", "επισκευή συντήρηση υποσταθμών", "επισκευή αντλιών ύδρευσης", είναι έργα, εργασίες ή προμήθειες; και όχι ότι επιλέξατε την ίδια  εταιρεία η οποία μέσα σε λίγες εβδομάδες ανέλαβε και τις  τέσσερεις (4) τέτοιες δραστηριότητες; Για την ταμπακιέρα λοιπόν κ. Νάννου θα μιλήσετε ή κάνετε μούγγα;

β) Δεν είναι το πρόβλημα σας κ. Νάννου ότι αυτές οι 73. 542,00 ευρώ συνολικού προϋπολογισμού για τις ανωτέρω δραστηριότητες δόθηκαν στην ίδια εταιρεία (SUD) και φυσικά χωρίς διαγωνισμό,  για την οποία διαδικασία,  δεν μας λέτε στην μακροσκελή επιστολή σας με ποια κριτήρια οικονομικά ή ποιοτικά την επιλέξατε. Και γι' αυτό μούγγα  κ. Δήμαρχε;
γ) Επίσης δεν μας είπατε αν έχετε εφαρμόσει σε αυτές αλλά και στις υπόλοιπες εκατοντάδες των απευθείας αναθέσεων  που έχετε πραγματοποιήσει στην θητεία σας όλα όσα οι κείμενες διατάξεις για τις απευθείας αναθέσεις αναφέρουν, αφού ως γνωστόν αυτές αποτελούν "εξαιρετική διαδικασία". Και γι' αυτό πάλι  μούγγα κ. Δήμαρχε;
 Όμως να είστε βέβαιη ότι για το θέμα των απευθείας αναθέσεων θα έχετε την δυνατότητα στο μέλλον να αποδείξετε και να δικαιολογήσετε όλα όσα τώρα δεν μας λέτε. Γι' αυτό να είστε απολύτως σίγουρη.
Βέβαια στην έξαρση της λασπολογίας που επιχειρείτε εις βάρος μου δεν διστάσατε να μιλήσετε ακόμη και για παράνομες πληρωμές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ...
Αλήθεια μπορείτε να μας κοινοποιήσετε μια παράνομη πληρωμή που έγινε επί των ημερών μου; 'Εστω και μία όπου δεν ήταν εγκεκριμένο το σχετικό χρηματικό ένταλμα πληρωμής από την αρμόδια επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου κι εμείς πάραυτα προχωρήσαμε στην πληρωμή του;
Αλλά κ. Νάννου εγώ σας καταλαβαίνω απολύτως γιατί χάσατε την ψυχραιμία σας και αναφέρετε ψευδή και συκοφαντικά για μένα γεγονότα ( π.χ. υπεύθυνος της δήθεν χρεοκοπίας του δήμου και άλλα τέτοια ανυπόσταστα) ο λόγος οφείλεται στην τεράστια κοινωνική απαξία που εισπράττετε πλέον από τους δημότες.
Μου προξενεί όμως εντύπωση το θράσος σας όταν τολμάτε να μιλάτε εσείς για το λατομείο Αγγέλου για το οποίο δημόσια παραδεχθήκατε ότι επί των ημερών σας ο επιχειρηματίας "κλέβει λατομικό υλικό". Αλήθεια εσείς τί έχετε κάνει για να διασφαλίσετε τα οικονομικά και περιβαλλοντικά συμφέροντα του δήμου; Η απάντηση είναι απολύτως τίποτα... ή μάλλον κάτι κάνατε.... διαλύσατε την διαπαραταξιακή επιτροπή που η ίδια είχατε συστήσει για τον έλεγχο της λειτουργίας του λατομείου. Αλήθεια διερωτηθήκατε ποιον εξυπηρετήσατε με αυτήν σας την απόφαση; Τον δήμο ή τον  επιχειρηματία;
Επίσης σας προκαλώ να δημοσιοποιήσετε την συγκεκριμένη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που επικαλείστε όπως και όλα τα στοιχεία που έχετε για το συγκεκριμένο θέμα.
Να σας θυμίσω βέβαια ότι μετά από καταγγελία...(αλήθεια ποιανού;) ο δήμος ελέγχθηκε επί των ημερών μου για τις ενέργειές του σχετικά με την λειτουργία του λατομείου από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης  στις 31-5-2013 και από το ΣΔΟΕ τον Φεβρουάριο του 2013 και δεν υπήρξε για τον δήμο μας κανένα πρόβλημα.
Τέλος όσο για την μεταξύ μας σύγκριση σε θέματα χρηστής διοίκησης οφείλω να σας πω, πως οι επιδόσεις σας... μας έκαναν γνωστούς σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στη Σαλαμίνα και αυτό οφείλω να σας το αναγνωρίσω, υπενθυμίζοντάς σας φυσικά ότι ο καιρός γαρ εγγύς και γι' αυτό το τεράστιο θέμα.
Γιάννης Τσαβαρής
Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/19 09:40

    ΡΕ ΦΡΑΓΓΟΥΛΑ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;
    ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ
    "Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΦΡΑΓΓΟΥΛΑ" ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/19 09:41

    Γιάνναρε μαζί σου
    Χώστα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/19 09:51

    ΓΙΑΝΝΑΚΙ Η ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙΣ ΜΕ 2 ΣΥΝ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/19 12:14

      Ρε δράκουλα σε βλέπουμε,ετοίμασε τα μπογαλάκια σου και μπόλικα ψυχοφάρμακα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/19 09:53

    Αλήθεια κα Δήμαρχε ποιος μωρός σας βάζει στην περιπέτεια παρόμοιων κι ανούσιων αντιπαραθέσεων;
    Η σιωπή ναι είναι χρυσός για τους σοφούς κυβερνήτες και πολύ περισσότερο όταν αυτοί έχουν υποπέσει σε ανεπανόρθωτα σφάλματα.
    Πιστέψατε αλήθεια πως δεν θα αντιδρούσε ο κ Τσαβαρής στο υποτιθέμενο ράπισμα; Εντελώς κουτό βεβαίως και την στιγμή που έτσι κι αλλιώς σείς δεν είσαστε άψογη.
    Τι να πω επιλέξτε ένα σώφρονα συνεργάτη σας εκεί μέσα (ναι έχετε και τέτοιο) εκμεταλλευτείτε τον να σας δώσει πέντε σωστές συμβουλές και μην τσαλακώνεστε άλλο δεν σας αξίζει.
    Απομακρύνεται απ το γραφείο σας (όσο δύσκολο κι αν είναι) αυτούς που σας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση με τις ανόητες κι αδηφάγες επιλογές τους.
    Αυτοί αύριο στις δικές σας φουρτούνες θα είναι απλοί θεατές στους δικούς σας κλυδωνισμούς και το χειρότερο; Θα σας κριτικάρουν κι από πάνω.
    Ο Θεός ας σας δώσει σωφροσύνη και ψυχραιμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/19 09:53

    ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/19 09:58

    ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/19 10:02

    Πρώην δήμαρχε, είσαι ενήμερος για τις 2 αγωγές απο τον Γι@ννου (όργανα παιδικής χαράς) ύψους 45.000€ και 145.000€ που έχουν οι δικηγόροι του δήμου στα χέρια τους, και αφορούν την προμήθεια οργάνων παιδικής χαράς με "προφορικό τρόπο" την περίοδο 2012-2013;;;;;;;
    Βλέπουμε όλοι μας λοιπόν οτι και εσύ είσαι τα ίδια χάλια, απλά δεν το διατυμπανίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/19 10:55

      Κατ αρχάς για να μαθαίνουμε Ελληνικός... δεν είναι πρώην είναι τέως Δήμαρχος
      Όσον αφορά το θέμα του σχολίου, αν αυτά που λες είναι επιλήψιμα γιατί δεν έχει παραπέμψει το θέμα στην δικαιοσύνη ακόμα η κα Δήμαρχος;
      Από καλοσύνη; Εδώ έχει στείλει στην δικαιοσύνη πάνω από 30 υποθέσεις εκ των οποίων έδρεψε 28 αθωωτικές αποφάσεις και οι υπόλοιπες εκκρεμούν δεν έχουν ακόμα τελεσιδικίσει είναι στο εφετείο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/19 10:59

      ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ VIRAL....500.000 ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!! ΡΕ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/1/19 11:04

      ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ!!!!!!!!! ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ;;;;;;;;; ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/1/19 14:20

      Άκουσε 10:02,ο Τσάβες γιά τα δύο αυτά θέματα όχι μόνο δεν ανησυχεί αλλά περιμένει κιολας τις εξελίξεις......Έχει στήσει τα δόκανά του...αν τολμούν ας προχωρήσουν οι κοτούλες.....

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/1/19 10:21

    Εδω εχει μεγαλη σημασια να μαθουμε και μεις οι σαλαμινιοι τι γινετε με τα δημοτικα δρομενα να συγκρηνουμε και να ψυφησουμε αναλογως με το χερι στην καρδια καλα κανετε και τα αναρτητε και συγχαρητηρια φτανει ποια δεν θελουμε να πληρωνουμε τους κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/1/19 11:57

    Εύστοχα ο πρώην δήμαρχος απαντά στην νυν δήμαρχο, ΧΡΥΣΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ είναι τά πετρέλαια διότι γνωρίζει ότι στην θητεία του εκτόξευσε τις δαπάνες των καυσίμων στο διπλάσιο σε ευρώ όπως επίσημα τον κατηγορεί η κυρία δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/19 14:21

      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!
      ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/19 14:38

      ΑΓΑΠΗΤΕ 11:57,ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ-ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/19 12:07

    Η υπόθεση με το λατομείο είναι πιο βρώμικη απ' όσο φαίνεται. Εκτός απ΄την παράνομη λειτουργία του μέχρι σήμερα, εκτός από την ωμή παραδοχή της Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι "ο κ. Αγγέλου κλέβει", εκτός από τις μυστικές συναντήσεις που έκανε μαζί του από το καλοκαίρι του 2016 και μετά, έχουν μετατρέψει τους χώρους του λατομείου σε χώρους απόθεσης τοξικών και επικίνδυνων αποβλήτων σύμφωνα με την έκθεση των επιθεωρητών περιβάλλοντος της Περιφέρειας. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και έχει αναδειχθεί στο παρελθόν χωρίς καμία απάντηση από την ανάξια ή συνένοχη δημοτική αρχή. Ίσως γιατί και στους χώρους ευθύνης του Δήμου (παλιό ΧΑΔΑ), βρέθηκαν εξ ίσου μεγάλες ποσότητες τοξικών και επικίνδυνων αποβλήτων σύμφωνα με την ίδια έκθεση της Περιφέρειας.
    Βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Ντροπή!
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/19 13:20

    Ο πρώην ΧΑΔΑ είναι αρμοδιότητας του δήμου και είναι γεμάτος σκουπίδια και επικίνδυνα απόβλητα σύμφωνα με την Περιφέρεια. Κάπου άκουσα ότι έχει επιβληθεί πρόστιμο στο Δήμο, αν είναι ψέμα ας βγει να το διαψεύσει.
    Όταν η Δήμαρχος παραδέχεται ότι ο Αγγέλου κλέβει ή είναι άχρηστη ή τα τρώνε μαζί.
    Οι μυστικές συναντήσεις καταγγέλθηκαν επώνυμα από την Επιτροπή του λατομείου αλλά κατάπιε τη γλώσσα της. Υπάρχουν και άλλα χειρότερα που δεν ξέρεις.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/19 15:11

    Ο Νουλας κι ο Χαλιωτης σου δίνουν συγχαρητήρια; Για ποσο κλάμα αυτος ο συνδυασμός;
    Με υπερωρίες τους εχεις; Α ρε χαλιααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/19 16:20

    Να ερευνησετε το σπιτι τους εκει εχουν βαλει τα υλικα του νταμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/19 16:37

    Ρε είστε το χαζοί που φαίνεστε ότι τα γράφετε μόνοι σας. Ξεφτίλες. Σας έχει κάνει η Ναννου και δεν ξέρετε που να κρυφτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/19 18:28

    ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΥΡΟΣ"ΧΡΥΣΟΣ.ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ"
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/1/19 08:48

    Για τα δημοτικά τέλη μουγγα Γιαννάκη; Ότι θέλεις λες στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/1/19 11:43

    Άστον να λέει δεν ό μόνος πού λέει
    Άλλοι κάνουν και"δωρα"
    τι περιμένεις από ένα κράτος δυαλιμενο
    "Καπετάνιε -έπεσε το βαρέλι -και το δολάριο υπομονή θα γεμίσουν πάλι οι σεντινες"
    Τα ποκεραδικα δεν πλευριζουν τα γκαζαδικα για να "γεμίζουν κλεμμένο χρυσό "
    Και μετά ή μοιρασιά
    με"ευλογιες"
    Ριχτο στο θειάφι τα σιλο
    και τα φορτηγά κάνουν τώρα "χρυσές δουλειές "
    Έχει ένα θειάφι στην Τρίπολη της Λιβύης
    Κάνε "κονέ "προς τα εκεί για να μην είσαι "άνεργος "
    "χρυσές δουλειές κάνουν και τ αυτοκινηταδικα"
    Τα ΡΟ'ΡΟ
    Είναι και τα ΟΜΠΟ
    "μελασα"αργουν λίγο στον κόλπο του Μεξικού έως να τα καθαρισουν
    Και ύστερα "ζεστο το "πετροιλ"
    άκρες έχεις
    Έ όχι να στα γράφω όλα εγω
    ντροπή
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/1/19 12:17

    Επιτέλους !!! Σήμερα, ανήμερα των Φώτων, ακούστηκε ότι στην Παραλία στο Βουρκάρι ΠΕΤΑΞΑΝ στη θάλασσα την νυν και τον τέως. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/19 13:24

      Πέτα το μυαλό σου Εσύ. Έχεις μεγάλο πρόβλημα

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος6/1/19 13:19

    Μεγάλο το Θράσος του θράσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/1/19 14:54

    Κυριε προεδρε των δημοτικων σχολειων εσεις καλα τα λετε για τα πετραιλεα αλλα εμεις τι να υποθεσουμε μετα απο αυτα που ειδαμε στα στικακια και στην τατιανα; δεν λεω εσυ μπορει να εισαι "καθαρος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/19 00:25

      Άσε ρε φίλε.Με είχαν στην απέξω.Τωρα που κοιτάζω και γω να παντελονιασω κάτιτις πέσαν όλοι να με φάνε.Μην δούνε καποιον να κάνει προκοπή.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος6/1/19 16:39

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ 08:48,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΗ::::
    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/19 20:42

      Το ξέρουμε, θα πανηγυρίσουμε πάλι τη νίκη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/1/19 11:17

      ρε φίλε, με το ξερό ψωμί, θα μου σπάσει η μασέλα...........και.......πως θα φάω;;;;

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος7/1/19 15:37

    Φάε εσύ κακομοιρε ξερό ψωμί και ο ασπροδοντης τρώει με δέκα κασέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/1/19 16:22

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΙΡ ΝΤΟΥΛΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/1/19 21:46

    Αγαπητέ Κύριε Θωμά θες να κάνουμε σχέση?
    Με "πούλησε αυτός πήγε με μία πρώην δική σου που είχες αλλού όσους συναλλαγές μαζί της"
    Τώρα είσαι τζάμι και σε πάω...
    Ιουλία Ιούλιος Αθηνά Μαριλιτα κτλ. Βαφτιστηκα ονόματα μου...
    Καλό σου βράδυ κύριε Θωμά μου!! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/1/19 08:52

    Βρε
    Ξέρω καλά Ελληνικά
    Γιατί άλλα έγραψα και άλλα διάβασε ό κυρ Θωμάς???
    Ζηλιάρη ...
    Κοίτα την γκόμενα την σουπιά εσύ
    Και άσε τον κυρ Θωμά και μένα
    Άιντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.