Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιαν 2019

Τ.Ο. ΝΔ Σαλαμίνας! Εκλογομάγειρες της συμφοράς!


Για άλλη μια φορά και η ”γαλάζια” Σαλαμίνα πρωτοτυπεί και ρεζιλευόμαστε στον Αθηναϊκό τύπο.
Αυτή την φορά, αφιέρωμα των ”Παραπολιτικών” του Σαββάτου 26/01/2019 στην σελίδα 12 μας αφιερώνει τα εκλογομαγειρέματα μιας ανίκανης διοίκησης να κρατήσει τις πολιτικές ισορροπίες των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στο νησί, χαρακτηριστικά αναφέρει:

Δυσαρέσκεια
Εσωτερικά προβλήματα στους «γαλάζιους» κύκλους της Σαλαμίνας έχουν δημιουργηθεί ενόψει των δημοτικών εκλογών. Ο λόγος; Η κίνηση της προέδρου της Τοπικής της Ν.Δ.Σ. Μιχάλαρου, να στηρίξει παρασκηνιακά την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΚ και φίλου του Ευ. Βενιζέλου, Δ. Ελευσινιώτη και όχι κάποια προερχόμενη από την τη δεξιά παράταξη. Το γεγονός έχει δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με «γαλάζιες» καταβολές και σε πολλά στελέχη του κόμματος στην περιοχή, σε βαθμό που απειλούν να καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες.
Εμείς θα συμπληρώσουμε, πως οι περισσότεροι διαμαρτυρόμενοι, δεν είναι άμοιροι ευθυνών δεδομένου ότι η κα Μιχάλαρου έτσι κι αλλιώς, δικές τους επιλογές ήταν και είναι παράλογο να διαμαρτύρονται για τις επιλογές τους!
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου… ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, άλλωστε η πολιτική ένδυα της ”γαλάζιας” τοπικής φάνηκε κι απ την κοπή της πίτας τους, που όχι μόνον δεν συγκέντρωσε τους συνήθως πολυπληθείς οπαδούς της, αλλά επέλεξε και λάθος μέρα και εκτός αυτού, κανένα προβεβλημένο στέλεχος π Υπουργός ή Βουλευτής δεν τίμησε με την παρουσία του ως κεντρικός ομιλητής την εκδήλωση τους.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/19 19:39

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΑΚΗ ΜΑΚΗ ΣΟΥΛΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΝΔ? ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΗ Η ΝΔ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ? ΚΟΜΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΡΑΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΝΔΙΝΕΥΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/1/19 12:28

    Από πού ρε αδέλφια κρίνεται ότι στηρίζει ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ;;;; Επειδή δεν στηρίζει τον σαλταδόρο ψεύτη;;; Η νδ θά κάνει την επιλογή της την δεύτερη Κυριακή ,καί τότε τά λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/19 13:03

      Με βάζεις στον πειρασμό να σου απαντήσω κι εγώ ανώνυμα, αν και δεν θα θελα, ακολουθώντας το παράδειγμά σου!

      Είσαι εσύ ο φοβισμένος Στρουθοκάμηλος να εκφράζεις το κόμμα τις απόψεις και τις προθέσεις αυτού του ιστορικού κόμματος;

      Σαφώς όχι, το κόμμα το εκφράζουν μόνον τα επώνυμα και εκλεγμένα στα όργανα και κανένας άλλος.

      Βέβαια ο τρόπος διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών είχε αυτά τα αποτελέσματα τα οποία και τελικά θα τα πληρώσει εκλογικά.

      Γιατί δεν λες πως αυτόν τον ”σαλταδόρο ψεύτη” τον κάλεσε το κόμμα να δει τις προθέσεις του για να του δώσει την στήριξη του κι αυτός αρνήθηκε λέγοντας αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση τουλάχιστον στην Σαλαμίνα ελεύθερα.

      Αυτός είναι ο ”σαλταδόρος ψεύτης” γιατί έχει παντελόνια και τα τιμά και ουδέποτε βγήκε ανώνυμα υπέρ ή κατά του κόμματος.

      Τα αποτελέσματα σας και ην εμπάθεια την είδαμε ήδη στις ανύπαρκτες δραστηριότητες σας.

      Μόνον ζημία κομματική έχετε προσφέρει κι όχι κομματική στήριξη, χαθείτε λοιπόν στην ανωνυμία και στην ανυπαρξία σας κι αφήστε τα ανώνυμα σχόλια που μόνον ζημία προκαλούν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/19 13:05

      Αν χρειαστεί θα επανέλθω επώνυμα να μάθει ο κόσμος πόσο άδεια τενεκέδες είσαστε που δεν μπορούν ούτε θόρυβο να αναπαράγουν

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/19 14:28

      Γιά νά γνωρίζει ο κόσμος , η ΝΔ κάλεσε όσοι το ζήτησαν , μεταξύ αυτών ήταν καί ο πρώην στόν οποίο του είπαν ότι πρέπει πρώτα να τελειώσει με τίς δικαστικές υποθέσεις του.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/19 13:29

    Πόσο μας υποτιμούν τα κόμματα! Μας υποδεικνύουν ποιον θα ψηφίσουμε για δήμαρχο. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.