Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιαν 2016

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 13/01/2016

Την  Τρίτη 12/1/2016, συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας με  θέμα «Έκθεση Πεπραγμένων της Διαπαραταξιακής Επιτροπής». Το Δ/Σ με ομόφωνη απόφαση ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής, συμπεριλαμβάνοντας και προτάσεις Δημοτικών Συμβούλων.
Μετά την έγκριση των πεπραγμένων και την εντολή που λάβαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων που μας ανατέθηκαν, συνήλθαμε σήμερα εκτάκτως και αποφασίσαμε να αποστείλουμε σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου ΕΞΩΔΙΚΟ στα συμβαλλόμενα μέρη  (Υπουργείο Οικονομικών, ΥΕΝ και ΟΛΠ), σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εισήγησή μας  και πλέον είναι απόφαση του Δ.Σ.

Θέλουμε να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι μέχρι αυτή τη στιγμή και με βάση τους χάρτες και τα παραρτήματα της Σύμβασης που προμηθευτήκαμε από το ΥΕΝ, καθώς επίσης και με βάση το προσωπικό email που λάβαμε από τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ,  έχουμε κερδίσει την εξαίρεση από την παραχώρηση της Α Ζώνης της Κυνόσουρας και θαλάσσια έκταση σε ακτίνα 200 μέτρα γύρω από την ακτή. Παραχωρούνται τα δύο ναυπηγεία, η θαλάσσια ζώνη μπροστά τους και η λιμενική ζώνη από ναυπηγείο Παναγιωτάκη μέχρι ναυπηγείο Σπανόπουλου, καθώς επίσης και η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Κυνόσουρα.  Οι ανωτέρω παραχωρήσεις αποτελούν αντικείμενο των περαιτέρω διεκδικήσεων μας.
Επειδή κάποια μέλη του Δ.Σ. αποχώρησαν από την συνεδρίαση του Δ.Σ. διατηρώντας λανθασμένες απόψεις σχετικά με τις δράσεις μας, τους συνιστούμε να διαβάσουν εκ νέου τα παραρτήματα 3-5, 6-2-β, και το λεπτομερές διάγραμμα τα οποία περιλαμβάνονται στο DVD το οποίο παρέλαβαν. Το παράρτημα 3-5 περιλαμβάνει την εξαίρεση της Α' ζώνης σύμφωνα με τα ΦΕΚ αρχαιολογικής προστασίας, ενώ το λεπτομερές διάγραμμα απεικονίζει με μπλε χρώμα την εξαιρούμενη Α' ζώνη.
Δεδομένου ότι αυτά τα έχουμε προμηθευτεί από τον Υπουργό Ναυτιλίας ο οποίος πρόκειται να υπογράψει την Σύμβαση, θεωρούμε ότι αποτελούν αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με τις εξαιρούμενες από την παραχώρηση περιοχές.
Εξ ίσου αξιόπιστο και έγκυρο θεωρούμε το προσωπικό e-mail, το οποίο λάβαμε από τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχουμε ενσωματώσει στο παράρτημα 6-2-β.
Για άρση και της τελευταίας αμφισβήτησης σχετικά με την εγκυρότητα όσων δημοσιεύουμε, παραθέτουμε εδώ και το προσωπικό email του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλα.
"Δεκ 30 τις 1:24 μ.μ.
Απόσπασμα από το Παράρτημα 6.2 (β) της Σύμβασης Παραχώρησης–Κανόνες και Κατευθυντήριες Γραμμές Κατάρτισης Αναπτυξιακού Προγράμματος και Μελέτης Διαχείρισης
. «Με την επιφύλαξη του γενικού χαρακτήρα των προαναφερθέντων, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και Μελέτη Διαχείρισης (Master Plan) ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να προβλέπει, επιτρέπει ή να ρυθμίζει αμέσως ή εμμέσως:
. ΙΧ. Κάθε σχετιζόμενη με το λιμένα δραστηριότητα (συμπεριλαμβανομένης της πρόσδεσης πλοίων) από τον ΟΛΠ ή Υποπαραχωρησιούχο του ΟΛΠ στις ακτές της Κυνοσούρας ή σε απόσταση 200 μέτρων ή μικρότερη από την ξηρά προς τη θάλασσα από τα όρια των χωροθετούμενων αρχαιολογικών χώρων της Κυνοσούρας. Ο ανωτέρω περιορισμός δεν εφαρμόζεται στα ναυπηγεία που λειτουργούν ήδη στην Κυνοσούρα καθώς επίσης και στην ακτή των ναυπηγείων και τη θαλάσσια περιοχή που κείται μπροστά από την ιδιοκτησία των ναυπηγείων. ….»"
Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή με ανανεωμένη την στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχίζει την προσπάθειά της για διεκδίκηση των Αρχαιολογικών και Ιστορικών χώρων του νησιού μας.
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
Ισιδώρα Παπαθανασίου - Νάννου
Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή


28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/16 07:59

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΕΝΑ ΠΕΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 2014,800.000. ΕΥΡΩΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ

    2015,ΑΥΞΗΣΕΙ 57%

    2016, ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

    ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, Η ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/16 08:05

    Η ΡΟΥΛΑ 2014, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝΕΞΟΥΣΙΑ

    Η ΡΟΥΛΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/16 08:18

      Η ΡΟΥΛΑ 2014, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΗΜΕΙΑ


      2016, ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/1/16 11:58

      Βλέπω διαβάζεις λέξη προς λέξη το προεκλογικό φυλλάδιο της Ρούλας, καλό είναι αυτό γιατί το εμπεδώνεις. Για να δούμε τώρα τι γράφει ο Τσαβαρής στο δικό του φυλλάδιο.
      "Παραχωρήσαμε την εμπορική εκμετάλλευση του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ, η οποία ανέλαβε την αναβάθμιση, λειτουργία και συντήρηση του δικτύου με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να εξοικονομεί 1.000.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα χρόνια". Ψέμα πρώτο: Δεν το παραχώρησε γιατί φοβήθηκε τη φυλάκα αφού τότε ήταν παράνομη η παραχώρηση της εκμετάλλευσης. Άρα κορόϊδευε τον κόσμο. Ψέμα δεύτερο: Η αναβάθμιση σύμφωνα με το σχέδιο της σύμβασης συνιστά επένδυση οπότε όλο το κόστος θα το επωμιζόταν ο Δήμος. Ψέμα τρίτο: Η συντήρηση είχε δύο σκέλη, αν ήταν μικρή ζημιά μέχρι 5μ σωλήνα θα το πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ, πάνω από 5μ θα το χρέωναν στο Δήμο, δηλαδή μόνο τα τσεμπέρια θα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ, όλα τα άλλα ο Δήμος γιατί καμία σωλήνα αγωγού δεν είναι κάτω από 5μ, άλλες είναι 6 κι άλλες 12μ. Αρα κι εδώ μας κορόϊδευε. Ψέμα τέταρτο: Ο Τσαβαρής το 2011 είχε πει ότι δίνοντας την εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ ο Δήμος θα έπαιρνε 5.300.000 ευρώ.
      Τόσο σίγουρος ήταν που το ποσό αυτό το είχε εγγράψει και στον προϋπολογισμό του 2012. Ρώτησε τον, πήρε έστω κι ένα ευρώ; ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Πολιτική λοιπόν με ψέματα και παραπληροφόρηση δεν κάνεις και ο Τσαβαρής μας είχε φλομώσει στα ψέματα.
      Η Νάννου με τα στοιχεία που είχε στα χέρια της τότε σωστά έλεγε όσα έλεγε. Τώρα όμως που έγινε δήμαρχος και έζησε όλο αυτό το καιρό την κατάσταση με το σουρωτήρι που λέγεται δίκτυο με 1750 διαρροές το χρόνο και 45% του νερού να χύνεται στους δρόμους χωρίς οι υπηρεσίες του δήμου να μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα, περιοχές ολόκληρες να μένουνε χωρίς νερό μέσα στον καύσωνα, το χρέος να ανεβαίνει αφού το μισό νερό χάνεται, ε δεν θα σταθεί στο τι έγραφε προεκλογικά γιατί η επιμονή σε κάτι που σε καταστρέφει είναι βλακεία. Πολύ καλά λοιπόν κάνει και θέλει να απαλλαγεί από αυτό, να το δώσει στην ΕΥΔΑΠ γιατί μόνο αυτή μπορεί να διασφαλίσει ότι περιοχές δεν θα διακόπτονται από νερό. Ο κόσμος θέλει επάρκεια, ποιότητα και χαμηλό τιμολόγιο. Αυτά μόνο η ΕΥΔΑΠ μπορεί να τα προσφέρει, το είπε και ο Βλάχος του ΚΚΕ που υπερψήφισε την πρόταση της Δημάρχου. Όπως ο βαρκάρης ανάλογα με το καιρό αρμενίζει, έτσι και ο/η υπεύθυνος δήμαρχος ανάλογα με το τι βρίσκει και το συμφέρον του δήμου και των πολιτών θα πρέπει να αλλάξει ρότα όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν. Αυτό λέει η λογική και είναι γενναιότητα να παραδεχθείς ότι είχες κάνει λάθος εκτίμηση. Και η Δήμαρχος είχε τη γενναιότητα να το παραδεχθεί. Τώρα έχεις συγκριτικά στοιχεία για να κρίνεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/1/16 15:33

      ΡΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΒΑΘΜΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ

      ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 6 Η 12 ΜΕΤΡΑ ΣΩΛΗΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 3 ΕΩΣ 4 ΜΕΤΡΑ ΣΩΛΗΝΕΣ

      ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/1/16 15:45

      Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ

      ΚΑΙ ΕΣΕΙΣΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ 800.000Ε

      ΤΩΡΑ ΜΕ 57% ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ;
      ΤΩΡΑ ΡΟΥΛΑ............................................

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/1/16 09:38

    Ρουλα πεταξε εξω απο την επιτροπη τους τραγικους που βριζουν οικογενειες. μονο κακο κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/16 18:50

      γοπες μαζευτητε γιατι εφτασε η ωρα του γιαουρτιου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/1/16 08:27

      Αυτός που γέρνει θα μας σώσει.
      Ετοιμάζεται να κατεβεί για Δήμαρχος λέει και ξεχνάει ότι οδεύει προς Ειδικό Δικαστήριο

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/1/16 17:08

    2014, Η ΡΟΥΛΑ, ΤΟ ΔΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
    ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 800.000.ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ
    2014,Η ΡΟΥΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΝΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
    2015,Η ΡΟΥΛΑ,ΑΥΞΗΣΕΙΣ 57%
    2016,Η ΡΟΥΛΑ,ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/1/16 17:14

    Αξιότιμοι κουλουριωτες πλεον η Σαλαμίνα αντιμετωπιζει ενα καινουργιο φαινομενο οικογενειοκρατιας.Δηλαδή ο εκάστοτε αρχοντας πλεον και περειφερειακος μπορει και επιβαλει στην αγορα της Σαλαμίνας τα παιδιά του με τους συνεργάτες τους οι οποιοι εκβιαστικα πλεον μπορουν να εγκατασταθουν στην αγορα .Ευχαριστουμε και τον κυριο Χατζηπερο Νικολαο του Παναγιωτη με τον Συνεργατη του κυριο Νουνανακη για τις υπηρεσιες που προσφερουν στο νησι με την καλυψη του ''ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ''.Αντε καλες δουλειες κυριε Αντιπερειφερειαρχα ..........
    ΥΓ α βρε τι εχουν να τραβηξουν τα μαγαζια της κουλουρης......
    ΥΓ2 κυριε Αντιπερειφερειαρχα μην περιοριζεσται στον Πορο και ο Πειραιας και Η Σαλαμινα εχει δουλειες και στον ιδιωτικο και δημοσιο τομεα δωστε και τα ρεστα σας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/16 19:52

      Όπως είχε επισημανθεί και με το από 25-06-2015 δελτίο τύπου, εξακολουθεί το φαινόμενο της απόπειρας απάτης από δήθεν υπάλληλο του Υγειονομικού σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τροφίμων διαφόρων περιοχών όπως από Σαλαμίνα, Αίγινα, Γαλατά, Ύδρα και Πόρο.
      Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος και ειδικότερα το τμήμα Υγειονομικού & Περιβαλλοντικού Ελέγχου εφιστά και πάλι την προσοχή στους Επαγγελματικούς συλλόγους και τους πληροφορεί ότι :

      - Οι υγειονομικοί έλεγχοι διενεργούνται σύμφωνα με την Εθνική και Ενωσιακή Νομοθεσία.
      - Πάγια τακτική της Υπηρεσίας όταν υπάρχουν καταγγελίες για επιχειρήσεις τροφίμων είναι να διενεργείται έκτακτος υγειονομικός έλεγχος χωρίς προειδοποίηση του καταγγελλόμενου έτσι ώστε να είναι δυνατή η αξιολόγηση της κατάστασης υπό πραγματικές συνθήκες.
      - Οι επόπτες Δημόσιας Υγείας διαθέτουν υπηρεσιακή ταυτότητα την οποία και είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν πριν την έναρξη του υγειονομικού ελέγχου.

      Τέλος, γίνεται έκκληση σε όλους τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων τροφίμων να μην επιτρέπουν τον υγειονομικό έλεγχο της επιχείρησης τους εάν οι ελεγκτές δεν επιδείξουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα και όταν παρουσιάζονται φαινόμενα απάτης ή εκβιασμού τους να καταγγέλλουν άμεσα το γεγονός στο Τμήμα Ασφάλειας της περιοχής τους ή στον Εισαγγελέα.

      Τι κανει νιαου νιαου στην Σαλαμινα..........λαμογια

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/1/16 19:04

    ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/16 07:42

      Σωστός, πρόταση έχεις; Ή το χάος;
      Και μη μου πεις το γνωστό νέο πρόσωπο άσπιλο κι αμόλυντο γιατί αυτός ο λαός χόρτασε από μαθητευόμενους μάγους ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/1/16 21:28

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/1/16 21:42

    Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποχώρησε ο κ. Τσαβαρής επικαλούμενος ότι δεν υπήρχαν νέα στοιχεία.
    Καλό είναι να υπενθυμίσουμε στον κ. Τσαβαρή ότι στο Συμβούλιο της 30 Δεκεμβρίου όταν ήρθε το θέμα εκτός ημηρεσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τις ενέργειες που έχει κάνει η Διαπαραταξιακή, ο κ. Τσαβαρής ανέφερε ακριβώς τα εξής: «….Δεν μπορεί εδώ να έρχεστε έτοιμοι γνωρίζοντας τα πάντα και εμείς να μην γνωρίζουμε τίποτε. Προτείνω να αναβληθεί το θέμα και να έρθει μόνο του σε τακτική συνεδρίαση για να έχουμε πλήρη το φάκελο και να μπορούμε να τοποθετηθούμε σωστά σε ένα τόσο μεγάλο θέμα….»(το σχετικό ηχητικό στην διάθεση όλων) Το αίτημα του κ. Τσαβαρή έγινε δεκτό και το θέμα ήρθε μοναδικό στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 12/1 αφού 5 μέρες πριν τόσο ο κ. Τσαβαρής όσο και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν παραλάβει πλήρη φάκελο με στοιχεία και χάρτες.
    Ο κ. Τσαβαρής αποχώρησε και δυστυχώς παρέσυρε και τους υπολοίπους, σε ένα συμβούλιο που ο ίδιος προκάλεσε με αιτιολογία ότι δεν υπάρχει νεότερο στοιχείο. Το C.D που παρέλαβε είχε περισσότερο από 1000 σελίδες. Θα πρέπει όμως να απαντήσει. Συμφωνεί ΝΑΙ ή ΟΧΙ με την εισήγηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής η οποία ζητά να σταλεί εξώδικο και να κάνει κάθε νόμιμη ενέργεια για να ξεβρομίσει ο ιστορικός χώρος; Εάν δεν συμφωνεί να μας πει τι προτείνει. Ένα δεν μπορεί να κάνει, να είναι και με τον χωροφύλακα και με το αστυφύλακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/16 08:25

      Το τελευταίο φύλλο συκής που είχε ο Τσαβαρής λεγόταν ακτογραμμή. Έπεσε κι αυτό στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και τώρα γυρίζει γυμνός κι ατιμασμένος στον κόσμο της Σαλαμίνας.
      Αιδώς Αργείοι...
      Τσαβαρή οφείλεις να απολογηθείς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/1/16 10:48

      Μπορεί η ακτογραμμή για τον Τσάβες να ήταν φύλλο συκής όπως λες για σας όμως είναι αγγούρι και μάλιστα καλυβιώτικο και θα το δείτε λίαν συντόμως αν και ο Δήμαρχος Μηνάς το ξέρει ήδη και σας παραμυθιάζει με τα ήξεις αφήξεις του ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/1/16 14:02

      Γιατί δεν έκατσε ο Τσαβαρής να τα πει χύμα και τσουβαλάτα και έγινε λαγός????? Ο Καπετανάκης και η Καρνέση που είναι στην επιτροπή τι βιολί βαράνε??? Αν πιστεύουν τις παπαριές που λες πρέπει να διαχωρίσουν τη θέση τους, να τα βροντήξουν και να φύγουν.
      Κιχ δε βγάζουν τα άτομα, ο αρχηγός έπαθε γλωσσοδέτη, τα πρόβατα φοράνε φίμωτρο.
      Να τους χαιρόμαστε...

      Υ.Γ. Μην περιμένετε να βγάλει δελτίο τύπου ο Τσαβαρής. Στοιχιματίζω ένα προς χίλια ότι ο λαλίστατος θα παραμείνει Μουγγοθόδωρος.!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/1/16 14:25

      ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ;;;; ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ;;; ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ;;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/1/16 14:41

      Ο Τσάβες δεν χρειάζεται να βγάλει δελτίο Τύπου. Ο Τσάβες θα "μιλήσει" όταν τελειώσει το "πανηγυράκι" και να δούμε τότε που θα πάτε να κρυφτείτε εσείς που πιστεύετε τα παραμύθια που σας πουλάει ο Δήμαρχος Μηνάς

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/1/16 14:49

      Τσαβαρόσκυλα πολύ κακώς ασχολείστε μαζί τους και απαντάτε.
      Ο Πιτσιόρλας τους γράφει ότι: ..... Ο ανωτέρω περιορισμός δεν εφαρμόζεται στα ναυπηγεία που λειτουργούν ήδη στην Κυνοσούρα καθώς επίσης και στην ακτή των ναυπηγείων και τη θαλάσσια περιοχή που κείται μπροστά από την ιδιοκτησία των ναυπηγείων. ….»"
      Πως αλλιώς να τους το πει ο άνθρωπος για να το καταλάβουν;
      Το λέει όσο πιο κομψά μπορεί.
      Όταν θα δουν τις δεξαμενές μπροστά στου Διαμαντή τότε θα ξυπνήσουν και θα βαράνε την Ρούλα όχι τον Τσαβαρή.
      Τι σας νοιάζει λοιπόν;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/1/16 15:13

      Η επιτροπή κέρδισε ολόκληρη την Κυνόσουρα και ολόκληρη τη θάλασσα γύρω-γύρω σε απόσταση 200 μέτρα. Έμειναν τα δύο ναυπηγεία και λίγη θάλασσα μπροστά τους.
      Περιμένουμε τον τσαμπαρή και τα σούργελα που τον στηρίζουν να πάνε και να κερδίσουν τα υπόλοιπα.
      Τόσα χρόνια τι έκαναν????
      Όταν τρώνε δε μιλάνε...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/1/16 15:21

      Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά
      όταν θα παίρνετε το βραβείο της ανοιχτής παλάμης να σας δω

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος16/1/16 15:22

      Τον "Τσαμπαρή" η Δήμαρχος και κάτι σαν και σας τον κάνετε μάγκα.
      Κυνόσουρα - Μνημόνιο - ΕΥΔΑΠ και έπεται συνέχεια

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος16/1/16 15:23

      Εσύ ρε πανέξυπνε 14:49 νομίζεις ότι τα ναυπηγεία μπορεί να λειτουργήσουν χωρίς θάλασσα??
      Στο χωριό σου πηγαινοφέρουν τα πλοία με ελικόπτερα.????
      Το πολύ λάδι καίει τον εγκέφαλο....

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος16/1/16 15:27

      Μία απορία ρε παιδιά, ο Τσαβαρής γιατί κατάπιε τη γλώσσα του????
      Γιατί αφήνει τα παπαγαλιάκια να τον ξεφτιλίζουν και δεν βγάζει μία ανακοίνωση να ξέρουμε τι λέει και τι θέλει???.
      Κρύψου κοντέ...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος16/1/16 09:04

    Η ΦΡΑΣΗ ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΣΟΥΛΗ ΜΙΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΩΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. Η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ. Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΝΕΣΗ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΣΑΒΑΡΗ Η ΦΥΓΗ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.