Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Ιαν 2016

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας προχωράει σε κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του ΟΛΠ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ξεκίνησε εχθές, Δευτέρα 11/1/2016 διαδικασία κατάσχεσης του ποσού των 6.826.489,17€ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ΟΛΠ. Το ποσό αφορά ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΟΛΠ προς τον Δήμο για μη καταβληθέντα δημοτικά τέλη, καθώς και τα σχετικά πρόστιμα. Η κατάσχεση στηρίζεται στις τελεσίδικες Αποφάσεις 1869/2014 και 2122/2013 του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η Δημοτική Αρχή τηρεί τη δέσμευσή της στους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να υπερασπιστεί με κάθε δυνατό μέσο τα συμφέροντά τους. Θα εισπράξουμε όλα τα δημοτικά τέλη που οφείλουν στον Δήμο μεγάλοι οργανισμοί και αρνούνται να πληρώσουν για πολλά χρόνια.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, σχολίασε σχετικά «Όλοι έχουν πάρει το μήνυμα ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν κάνει ούτε χάρες ούτε εξαιρέσεις, ειδικά όσον αφορά σε εταιρείες που για πολλά χρόνια έχουν ωφεληθεί από την πόλη. Εδώ και ενάμιση χρόνο η δημοτική αρχή και οι εργαζόμενοι εργαζόμαστε σκληρά για να εισπράξουμε οφειλόμενα παρελθόντων ετών. Νοικοκυρεύουμε τα οικονομικά του Δήμου μας με σκοπό να παρέχουμε περισσότερα στους δημότες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.