Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιαν 2016

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την κοπή της πίτας στην τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Σαλαμίνας

Όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει, αυτή την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι κόβει την πίτα της και η τοπική οργάνωση Σαλαμίνας της Ν.Δ. στα γραφεία της, Γ. Λουκά και Σικελιανού 19 στον 1ο όροφο.
Όπως πληροφορούμεθα την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο νέος «ισχυρός» άνδρας της Ν.Δ. Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος με απόφαση του νεοεκλεγέντος αρχηγού αναλαμβάνει θέση στην αναδιοργάνωση του κόμματος ευελπιστώντας να φέρει την άνοιξη στην πολύπαθη κομματική οργάνωση, ίδωμεν!

Τοπικά κομματικά στελέχη θεωρούν την παρουσία του ορόσημο στην αναδιοργάνωση του κόμματος και ιδιαίτερα στην Β’  Πειραιά, όπου τα σχέδια του νέου αρχηγού θα είναι πραγματική τομή. Μένει να το δούμε κι ένα είναι βέβαιο, θα μας απασχολήσει ξανά και ξανά η αναδιοργάνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Για όσους θα ‘θελαν να γνωρίσουν το βιογραφικό του νεοφώτιστου Βουλευτή Ηρακλείου:
Ο Λευτέρης Αυγενάκης γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1972. Είναι παντρεμένος με την Λένα Μπανιά, εκπαιδευτικό και έχει ένα γιο.
Σπούδασε Τοπογράφος Mηχανικός στο ΤΕΙ Αθηνών, παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία  και τις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου… 

Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.