Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιαν 2016

Ανασκόπηση ενημέρωσης από το 2015, τα σημαντικότερα άρθρα και βίντεο

22 Ιαν 2015 Γιάννης Τσαβαρής! “ΛΑΘΟΣ ή ……” εγκαλεί την Δήμαρχο να ερευνήσει το πώς και το γιατί έγιναν οι προσαυξήσεις των Δημοτικών Τελών σε προγενέστερο χρόνο??? (βλέπε ΕΔΩ)
2 Φεβ 2015 Σφυρίζοντας αδιάφορα δεν λύνεις προβλήματα (βλέπε ΕΔΩ) και εξακολουθούν να σφυρίζουν αδιάφορα… όσο για τα προβλήματα συσσωρεύονται επικίνδυνα κάθε μέρα και χειρότερα

5 Μαρ 2015 Μαθήματα “Δημοτικής Οικονομίας” μόνο που αυτά ΔΕΝ είναι δωρεάν θα τα πληρώσουμε αδρά κι αυτό είναι μόνο η αρχή!!! (βλέπε ΕΔΩ) και ήδη ο «λογαριασμός» χτυπά την πόρτα του δημότη
22 Μαρ 2015 Οι Δημοτικές εκδηλώσεις, ΔΕΝ είναι οικογενειακή σας υπόθεση κα Δήμαρχε (βλέπε ΕΔΩ) και πολύ επίκαιρο και παρέμειναν σε πείσμα της δημοσίευσης οικογενειακή τους υπόθεση, εσύ να τα δεις φίλε Μιχάλη
24 Μαΐ 2015 Στον Αστερισμό της ενημέρωσης (βλέπε ΕΔΩ) …Δεν λέω, όλοι έχουμε τις ανασφάλειες μας κι έχουμε ανάγκη από like και wow για να ανέβει η διάθεση μας, αυτό όμως που συμβαίνει στην Σαλαμίνα παραπάει,
22 Σεπ 2014 Νέα δημοτική αρχή, με “άρωμα γυναίκας”… (βλέπε ΕΔΩ) …σε συνάρτηση με την παραπληροφόρηση και την μη ενημέρωση από μέρους της δημοτικής αρχής, μόνο ελπίδες δεν μας γεμίζουν!
2 Νοε 2015 Στο παρατηρητήριο ο Δήμος Σαλαμίνας, οριστικό! Σαλαμίνα κουράγιο (βλέπε ΕΔΩ) ….Τι πράξατε δε εσείς, από τις 2 του Σεπτέμβρη που από μας το πληροφορηθήκατε (αν δεν το γνωρίζατε εσείς και νωρίτερα) μέχρι σήμερα; Ποιες οι ενέργειες σας;….
23 Νοε 2015 "Χρεοκόπησε" ο Δήμος Σαλαμίνας, τα μέτρα που θα ληφθούν! Όταν το γράφαμε εμείς κάποιοι μας χλεύαζαν και μας κατηγορούσαν, ανωνύμως πάντα… (βλέπε ΕΔΩ) …

Και τα βίντεο υπενθύμισης στην δημοτική αρχή, έπεται συνέχεια και στο 2016, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κα Δήμαρχε, ελπίζουμε το 2016 να σας βρει πιο προσγειωμένη και διαλλακτική
12 Σεπ 2015 “Η αχαριστία”, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (βλέπε ΕΔΩ)
17 Σεπ 2015 «…και την επόμενη μέρα ο κόσμος θα πρέπει να είναι ενημερωμένος…» (βλέπε ΕΔΩ)
30 Σεπ 2015 Γι’ αυτό σας ψηφίσαμε κα Δήμαρχε γιατί πιστέψαμε σε σας, πιστέψαμε στα λόγια σας και στα όνειρα σας, γνωρίζατε από το 2010 τα 50εκ. χρεών του δήμου, γνωρίζατε για τις εικονικές δαπάνες, τώρα περιμένουμε από σας, το νοικοκυριό του Δήμου, ιδού η Ρόδος… (βλέπε ΕΔΩ)
9 Οκτ 2015 «…αυτά τα λεφτά θα γίνουνε έργο, ανοιχτές διαδικασίες και διαφάνεια…» (βλέπε ΕΔΩ)
14 Οκτ 2015 Απόσπασμα από την εκπομπή Μυλωνάκη 04-11-2014, σας θυμίζουμε τις υποσχέσεις σας κα Δήμαρχε ώστε με τον νέο χρόνο, οι υποσχέσεις σας να γίνουν πραγματικότητα και να σας φωνάξουμε όλοι μπράβο (βλέπε ΕΔΩ)

5 Νοε 2015 Η Δήμαρχος Ρούλα Νάννου από 4/11/2014! Θα κάνουμε νοικοκύρεμα, θα φροντίσουμε να μην μπει ο Δήμος στην εξυγίανση (βλέπε ΕΔΩ)

83 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/1/16 13:12

    Ρε Μαστροκόλια η χρονιά άλλαξε, άλλαξε κι εσύ αδελφέ μου, άνοιξε τα μάτια σου και δες την πραγματικότητα, μη ζεις με το όνειρο. Τα όνειρα είναι μια φούσκα, η πραγματικότητα γεγονός. Όταν ξυπνήσεις από το λήθαργο θα καταλάβεις ότι στους δύσκολους αυτούς χρόνους που περνάμε σαν κράτος και σαν κοινωνία, είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε Δήμαρχο την κυρία Νάννου η οποία μέσα από όλες τις αντιξοότητες κατάφερε και κράτησε το ΔΙΑΛΥΜΈΝΟ και ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ Δήμο μας ΟΡΘΙΟ.
    Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να ξελαμπικάρει το μυαλό σου και να γιατρέψει τις πληγές σου. Ο γκαιμπελισμός και η συκοφαντία δεν περνούν στη Σαλαμίνα, πάρτε το χαμπάρι, όλοι γνωριζόμαστε και δεν πείθεις κανέναν με τα ψέματα παρά μόνο τον εαυτό σου.
    Αντε καλή χρονιά να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Βλάμης1/1/16 20:04

      Το ότι έκατσε άπραγη 16 μήνες δεν σημαίνει ότι κράτησε και τον Δήμο όρθιο, το μόνο όρθιο που κράτησε είναι οι κατάρες μας κάθε φορά που πέφτουμε σε γούβα, κάθε φορά που καίγεται η λάμπα μας και δεν εμφανίζεται κανείς να την αλλάξει, κάθε φορά που τα σκουπίδια σχηματίζουνε βουνά και γεμίζουμε αρουραίους, αυτό είναι το ΟΡΘΙΟ; Τότε να αρχίσεις να φοβάσαι γιατί οι κατάρες και τα γαμοσταυρίδια των ψηφοφόρων πιάνουνε τόπο να μου το θυμάσαι αυτό ΜιχαλοΜηνάκο.
      Με την ευκαιρία δε μας είπες από την δημοσίευση ποιος ο γκεμπελισμός και ποια η συκοφαντία;
      Άντε και του χρόνου σπίτι σας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/1/16 22:22

      O ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ;;;;;ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ,ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ .ΑΠΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΤΟ ΑΝ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑς ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!!ΨΕΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΦΑΘΕΙ,ΚΑΙΤΥΦΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ!!!
      ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ:ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΘΙΟ!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ ΧΑ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/1/16 11:54

      Τα παράπονα σας μπορεί να είναι δίκαια, αλλά το γράμμα το στέλνετε σε λάθος διεύθυνση. Το Δήμο τον διέλυσε και το χρεοκόπησε ο Τσαβαρής ο οποίος έβαλε και το Δήμο σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης. Είναι εκείνος που ξάφρισε τα πάντα, δεν άφησε ούτε κολυμπηθρόξυλο. Χρέος 23.000.000 ευρώ και έλλειμμα στο ταμείο 1.200.000. Είναι εκείνος που φέσωσε τον κοσμάκη και σφυρίζει αδιάφορα και κάνει ότι δεν τους ξέρει. Είδατε τι έγινε τις προάλλες στο δημοτικό συμβούλιο με τα παιδιά του αείμνηστου Οδυσσέα Πασχαλούδη. Το πώς γλύτωσε το ξύλο από το γιό του το χρωστάει στον Γιάννη τον Σκιαθίτη που πρόλαβε και συγκράτησε το παλικάρι. Τόσο ξεφτίλας είναι ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/1/16 18:13

      Μητροπολίτης Λαρίσης σε νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Τί σου φταίει η προσευχούλα παιδί μου;
      Τη δική του απάντηση στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ζητά την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία, δίνει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος, με επιστολή- παρέμβασή του.

      Στο κείμενό του, ο Μητροπολίτης σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Τη μανία να εξαφανίσουμε ό,τι καλό, ό,τι άγιο, ό,τι αγνό, ό,τι σεμνό για μας. Τι σου φταίει η προσευχούλα παιδί μου; Στο Κοινοβούλιο των ΗΠΑ αρχίζουν με την απαγγελία του "Πάτερ ημών" τις εργασίες τους. Εμείς τι πάθαμε; Εμείς αγωνιστήκαμε, όπως λέει ο Κολοκοτρώνης μας, πρώτα υπέρ πίστεως και μετά υπέρ πατρίδος. Ντρεπόμαστε για την Πίστη μας; Δεν αφήνουμε την τρυφερή ψυχή του παιδιού να επικοινωνήσει με το Θείον;».

      «Για την προσευχή όμως; Γιατί οι νέοι μας ενοχλούνται απ' την προσευχή. Ποια σχέδια τούς χαλάει; Ακόμη δεν έφυγαν απ' το Σχολείο, ακόμη έχουν φρέσκιες στο νου τους τις εμπειρίες της παιδικής προσευχής, κοντά στα γόνατα της γιαγιάς, ακόμα, δεν πρόλαβε να πωρωθεί η καρδιά τους, προς τι τούς ενόχλησε η προσευχή», γράφει χαρακτηριστικά ο Ιγνάτιος και συνεχίζει με αναφορά στο προσφυγικό, τονίζοντας πως «καλά κάνουμε» και ανεχόμαστε την προσευχή των «διερχόμενων από την χώρα μας μουσουλμάνων»: «Και τώρα μάλιστα, που τα στίφη των δια της φτωχής χώρας μας διερχομένων Μουσουλμάνων, προβάλλουν την προσευχή και την ανεχόμαστε και καλά κάνουμε, και μάλιστα την υπερασπιζόμαστε την προσευχή τους, και είμαστε εύκολοι και οίκους προσευχής να τούς ανεγείρουμε, γιατί τούς βλάπτει η δική μας πεντάλεπτη προσευχή; Τι σχέδια τούς χαλάει; Όταν πρόκειται για τους ξένους, τούς αναγνωρίζουμε κάθε δικαίωμα. Όταν πρόκειται για μάς, πρέπει να ξεπουληθεί κάθε αξία. Τι μεταχείριση είναι αυτή»;

      Σε άλλο κομμάτι της επιστολής, ο Μητροπολίτης αναφέρεται και στις ταυτότητες, σχολιάζοντας: «Πήγα να βγάλω νέα ταυτότητα γιατί την είχα χάσει, και ο αρμόδιος νεαρός αστυνομικός δεν μού αναγνώριζε το δικαίωμα να τοποθετηθεί στη νέα ταυτότητα, η φωτογραφία μου με καλυμμαύχι. Πρέπει γυμνή τη κεφαλή, μού είπε, κι έψαχνε να μού βρει τη σχετική Εγκύκλιο να μού τη δείξει για να με πείσει. Κι εγώ τού είπα "μην την ψάχνεις παιδί μου την Εγκύκλιο, την ξέρω". Είναι αυτή που αναγνωρίζει το δικαίωμα στην μουσουλμάνα να βγει με μπούργκες και φερετζέδες. Μια δεινή μανία, από μας τους ίδιους για τα δικά μας. Φόβος και τρόμος».

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/1/16 14:20

    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ (ΑΦΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Θ΄ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ,ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΣΤΟ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΄΄ΑΡΧΟΝΤΕΣ΄΄ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΝΟΥΣΙΕΣ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΑΡΑΓΕ;) ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΄΄ΣΩΤΗΡΕΣ΄΄ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΑ ΄΄ΜΕΣΑ΄΄ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ,ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε (Ανώνυμος1/1/16 14:20) από το σχόλιο σου και μόνον δείχνει την ένδεια πολιτικής σκέψης, αλλά και απειρίας! Παρόλα ταύτα καλωσορίζουμε το «νέο» κι είμαστε εδώ για να το προβάλουμε.
      Τουλάχιστον το συγκεκριμένο μπλοκ (το πρώτο σε επισκεψημότητα τοπικό μέσον του νησιού) ποτέ δεν απέκλεισε κανένα νέο σε προβολή.
      Κάποιοι αυτο-αποκλείστηκαν ανοήτως από μόνοι τους
      Αν έστειλες και δεν στο δημοσιεύσαμε θα πρέπει με στοιχεία να βγεις και να μας καταγγείλεις, ΟΧΙ λόγια, ξεκινάς στραβά λοιπόν κι αυτό δεν σε τιμά.
      Όσον αφορά τους διαχειριστές μας ποτέ δεν το ‘παιξαν «άρχοντες» πολύ δε περισσότερο «σωτήρες» και δεν ζήτησαν χρήματα από κανέναν για την προβολή της όποιας δημοσίευσης του.
      Ο όποιος υπαινιγμός από μέρους σου θεωρείται από μέρους μας λάσπη στον ανεμιστήρα και δεν τιμά το όποιο «νέο» που ‘σεις οι όποιοι ευαγγελίζεστε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/16 10:05

      κ.Διαχειριστή,περίμενα την απάντησή σας περισσότερο επιθετική,αφού καλώς η κακώς η τοποθέτησή μου δεν...χάιδευε αυτιά.΄Ισως την ώρα της περισυλλογής σας για την απάντηση να είσαστε ...εκτός φόρμας,αφού με αντιμετωπίσατε σαν τον νέο που χρήζει προβολής εν όψει παρθενικής εμφάνισής του στην πολιτική σκηνή και μου καταλογίζετε ΄΄ένδεια πολιτικής σκέψης και απειρίας΄΄!΄Οχι κύριε,είμαι απλά κάποιος που λαχταράει κάτι καινούργιο,που πιστεύει στους νέους,έχοντας σιχαθεί και κόψει κάθε επαφή με το θλιβερό κατεστημένο τόσων ετών. Αν είναι δυνατόν εγώ να ΄΄εκπροσωπώ΄΄νέους ανθρώπους...΄Ετσι λοιπόν είναι τουλάχιστον άδικο να κατηγορείς ΄΄νέους ανθρώπους΄΄με φράσεις τύπου΄΄ξεκινάς στραβά΄΄,κάτι που οφείλεις άμεσα να επανορθώσεις.
      Κατά τα άλλα, συνηθίζεται, στις ευχές να ανταποδίδουν με τις δικές τους.Αυτό τουλάχιστον επιβάλουν οι τρόποι καλής συμπεριφοράς...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/16 15:51

    οι νεοι είναι ωραιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/1/16 17:52

    Ο παντός καιρού Παρτούζος θα το λύσει και αυτό να είστε σίγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/1/16 22:21

    Την Κυνόσουρα και όχι μόνο, την ξεπούλησαν όσοι διοίκησαν το Δήμο εδώ και δεκαετίες με την παντελή υποταγή στις ορέξεις του ΟΛΠ και των κορακιών που λυμαίνονται τη Σαλαμίνα.
    Η επιτροπή κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες όσα δεν κατάφεραν οι "σωτήρες" εδώ και δεκαετίες.
    Καλή χρονιά.
    Γ. Κοκκινίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/1/16 23:11

    Mathios Theodosis
    22 ώρες ·
    Το ντουεττο Μαθιος&Βατζι αυριο στις 7 το απογευμα στο δημαρχειο Σαλαμινας για την κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας μετα απο την τιμητικη προσκληση της ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κα ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ!!!!ευχαριστουμε πολυ και καλη χρονια σε ολους!!!!!

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΖΑΒΑΡΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 08:27

      Τι σημαίνει φιλότιμο; Η ελληνική λέξη που δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα!ούτε στην αρβανίτικη!
      Ετυμολογικά το φιλότιμο προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό φιλότιμον που έχει σαν ρίζα τη σύνθεση των λέξεων φιλέω + τιμή

      φιλότιμο < αρχαία ελληνική φιλότιμον, ουδέτερο του φιλότιμος < φιλέω + τιμή

      Το φιλότιμο θεωρείται ότι είναι η υψηλότερη από όλες τις ελληνικές αρετές που καθορίζει και ρυθμίζει το πώς κάποιος θα πρέπει να συμπεριφέρονται με την οικογένειά τους και τις κοινωνικές ομάδες. Φιλότιμο σε έναν Έλληνα είναι ουσιαστικά ένας τρόπος ζωής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/16 09:34

      ΠΟΥ ΚΟΛΑΛΕΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ;;;;;;;;ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΙΟ & ΤΗΝ ΒΑΤΖΙ;;;;;;;;;ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;;ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/1/16 09:51

      Ρε δε πάτε καλά, θα ποινικοποιήσουμε-πολιτικοποιήσουμε τώρα και την καλλιτεχνική ζωή του τόπου;
      Ο Μαθιός είναι ένας εξαίρετος καλλιτέχνης που για τους δικούς του λόγους (που δεν μας αφορούν, προφανώς προώθηση των καλλιτεχνικών του στόχων) συμμετέχει σε εκδήλωση πιθανότατα αφιλοκερδώς ή όχι δεν έχει και σημασία.
      Επειδή η γυναίκα του ήταν κάποτε ιδιαιτέρα του τέως κατά την αφελή σου κρίση δεν έπρεπε να δεχτεί;
      Ρε πραγματικά δε πάτε καλά, σοβαρευτείτε όσο κι αν αυτό σας είναι δύσκολο, να γιατί έχασε ο τέως από ασπόνδυλα σαν και σένα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/1/16 12:03

      Ο τέως φίλε μου έχασε από μόνος του και δεν του φταίει κανένας. Αυτό έλλειπε τώρα να ρίξεις και την ευθύνη για την πανωλεθρία του σε άλλους. Ήμαρτον !!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/1/16 12:19

      Σίγουρα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για την ήττα. Ο ίδιος επέλεξε τους συνεργάτες του. Κι αυτοί τι έκαναν φίλε; Γέμισε η τσέπη τους, γεύτηκαν εξουσία που απλόχερα τους δώρησε και τώρα ένας ένας κολλάει στην σημερινή εξουσία. Ο καθένας βέβαια με τον τρόπο του. Η αχαριστία όμως φίλε είναι ένα από τα μεγαλύτερη αμαρτήματα. Είναι αρρώστια που μολύνει την ψυχή.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/1/16 21:48

      Οι συνεργάτες φίλε μου που επέλεξε του δώσανε προβάδισμα 7 μονάδων την Α΄Κυριακή.
      Τη Β' Κυριακή που έμεινε μόνος του τον κατατρόπωσε η Νάννου παίρνοντας 17 μονάδες επάνω μόνη της και ΜΗΔΕΝ μονάδες ο Τσαβαρής. Αν δεν είναι αυτός ο μόνος υπεύθυνος για την πανωλεθρία τότε να πάμε στην Νικολούδη να ψάξει να βρει τον υπεύθυνο. Άσε μας ρε φίλε χρονιάρα μέρα, ξύπνα επιτέλους.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/1/16 23:34

      ΕΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,ΔΙΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΨΩΜΑΚΙ(ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ).ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ .ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ;;;;ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;;;;;;;;ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧ ΠΡΩΤΑ!!!!ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/1/16 10:19

    ΣΒΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΠΑΑΑ....ΤΙΚΟ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ 2016 ΩΣ ΕΤΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΤΕΛΟΣ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 10:31

      Ώπα σου μεγάλε !!!!! ο Τσάβες δεν έσβησε και δεν θα σβήσει. Τον φόβο του έχετε και η καρδούλα σας το ξέρει.
      Η Νάννου ας προσέξει που μαζεύει ένα ένα τα φίδια - αρπαχτικά.
      Κριτσίκης, Μαρούδης, τέκνα Πασχαλούδη και κάθε μέρα εμφανίζεται κι άλλο το καθένα με τον τρόπο του.
      Και που σαι μεγάλε ... δεν είναι ξενόφερτα φρούτα ..... ΝΤΟΠΙΑ είναι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/16 13:09

      ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!! ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/1/16 11:33

    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΑΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/16 23:38

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;;;;;
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/1/16 18:58

      ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ( M.Δ.); ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ; KAI H ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΥΠΟΜΕΝΟΝΤΑΣ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/1/16 19:19

      Γιατί πάλι ασχολείσαι με εμένα; τόσο πολύ σου λείπω;
      Αν έχω υπομονή;Γιατί προσωπικά απευθύνεσαι σε εμένα
      ;Βιάζομαι εγω να δω ποίος θα είναι υποψήφιος για τη Δημαρχία;Αν ναι πλανάσαι πλάνη οικτρά
      Σε άλλους να απευθυνθείς που έχουν αγωνία ποιόν θα πλησιάσουν για να του τα πάρουν.Σε πληροφορώ ότι παρ ότι είμαι άτομο που κάθε υποψήφιος θα με ήθελε κοντά του , και αν δεν συμφωνείς γράψε μου.Δεν ανυπομονώ να μάθω για κανένα καινούργιο .Εσύ ο ιδιος έβγαλες άκυρους αυτούς που κυβέρνησαν τα δέκα χρόνια,και έκαναν ότι έργα μπορούσαν ,και όπως μπορούσαν. Τι μυαλά μπορεί να έχει ένας ένας καινούργιος να προσπαθήσει για ένα ΔΗΜΟ που έχει μπεί στην επιτήρηση.στο πρόγραμμα εξυγίανσης. Άρα δεν θα έχει ''ΜΥΑΛΑ'' Διοτι οι σωτήρες πέθαναν τους πάτησε το ''ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ''
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/1/16 12:05

    Τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ θα κυριαρχήσουν για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 12:09

      Βρώμισαν όμως πολύ γρήγορα ... αν υπήρξαν ποτέ ΚΑΘΑΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/16 12:23

      Τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ήταν είναι και θα είναι πάντα ΚΑΘΑΡΑ.
      Αυτά σας έστειλαν στον αγύριστο και αυτά θα σας στείλουν και στον τάφο.
      Κι όποιος έχει αντίρρηση, ο Εισαγγελέας είναι Σκουζέ 3 στον Πειραιά.
      Σας το έχει πει πολλές φορές η Δήμαρχος που προθυμοποιείται να σας πληρώσει και το εισητήριο, ξεφτιλησμένα λαμόγια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/1/16 12:24

      Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/1/16 12:26

      Χρόνια τώρα το λες... Τι το λες και δεν το κάνεις;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/1/16 12:23

    ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΚΥΡΙΛΑΤΟ ΤΟ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΘΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/1/16 12:25

    Προχθές στο δημοτικό συμβούλιο παίχθηκε η τελευταία πράξη του παραθεριστή Γιάννη Τσαβαρή.
    Το τι άκουσε από τον γιό και την κόρη του συχωρεμένου Οδυσσέα Πασχαλούδη είναι κάτι που δεν γράφονται παρά μόνο λέγονται. Και είναι τυχερός που δεν τον μαύρισε στο ξύλο και τούτο χάρη του Γιάννη του Σκιαθίτη που μπήκε στη μέση και συγκράτησε το παλικάρι.
    Τέτοια ξεφτίλα ενώπιον κόσμου δεν έχει ματαγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 12:28

      Κατ' αρχάς οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλάνε είναι η οικογένεια Πασχαλούδη, αυτός δεν ήταν που κατασπάραξέ το λιμενικό ταμείο μαζί με το συναιτεράκι του τον Ευθυμίου;
      Αυτός δεν είναι που άλλον στήριξε προεκλογικά το 2010 και από τον Τσαβαρή ωφελήθηκε αμέσως μετά με τις απευθείας αναθέσεις έργων;
      Τουτέστιν είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να υψώνουν το κεφάλι, είναι αυτοί που πρέπει να πορεύονται στα σκοτεινά και χαμηλωμένο το βλέμμα.
      Όσον αφορά τον Τσάβες; Καλά να πάθει άλλωστε δεν ήταν και το μοναδικό του λάθος, αυτούς που επέτρεψε τελικά να τον πλαισιώσουν ήταν τα κατακάθια και οι χαμάδες του νησιού που τελικά τον έφαγαν κι έχασε τις εκλογές. Ας πρόσεχες Γιάνημ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/16 12:38

      Η χαμάδα και το κατακάθι ένας είναι και έχει όνομα, τζάμπα προσπαθείτε να σπιλώσετε νεκρούς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/1/16 12:45

      Οι νεκροί άφησαν και απογόνους Η ζωή συνεχίζεται

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/1/16 18:05

      ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑΝΟΙ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/1/16 21:52

      Οι Νάννοι μπορεί να είναι για σένα άχρηστοι και ανίκανοι αλλά δεν είναι ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/1/16 22:20

      ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ?

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος2/1/16 12:30

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/1/16 13:50

    https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%94%CE%936%CE%A91%CE%95-5%CE%942?inline=true
    4ΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ Ο ΛΕΝΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ ΚΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΤΑΙΖΑΝΕ Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΟΜΑΡΙΑ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 21:56

      Ρε αναμούνου μακάκα, αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που χρέωνε ο δικός σου και χρεοκόπησε το Δήμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/16 22:21

      4500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/1/16 08:55

      Για τα ίδια πράγματα οι προηγούμενοι χρέωναν 20.000 ευρώ, μακάκα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/1/16 20:05

      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
      1.-Εγκρίνει την προμήθεια εδεσμάτων για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων & της
      Πρωτοχρονιάς του Δήμου & των Δημοτικών Κοινοτήτων.
      2.- Ψηφίζει πίστωση ποσού 3.323,78 € σε βάρος του Κ.Α.15-6471.007 του προϋπολογισμού
      του Δήμου οικονομικού έτους 2013.
      3.- Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο για την απ’ ευθείας ανάθεση της συγκεκριμένης προμήθειας.
      .
      Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ.
      Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
      Σαλαμίνα 31-12-2013
      Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Δ.Σ.
      ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

      Είπαμε τα γραπτά μένουν .Να μη λέμε για να λέμε.
      Δημητριάδου ΜΑΡΊΑ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/1/16 14:09

    ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΣ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΕΣΒΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΕΓΙΝΕΣ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΒΟΥΤΗΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ 2015.
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Βλάμης2/1/16 18:12

      Φοβάμαι πως πρέπει να αναζητήσεις την βοήθεια ειδικού ψυχιάτρου, σου χει γίνει βίωμα ο Τσάβες, αυτό δεν είναι καθόλου καλό πίστεψε με θα χειροτερέψεις όσο να ρθει το '19 μω μαναρι μου ειναι κρίμα

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/1/16 15:35

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΖΑΧ. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ . ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...............
    ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑ . ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ
    ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/1/16 18:01

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ 4500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΑ ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/1/16 18:12

    1. , ΝΑΝΝΟΥ – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ Δήμαρχος Σαλαμίνας, νόμιμος εκπρόσωπος της Δήμου και
    2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ , κάτοχος του υπ’ αριθ. AΒ 598052 Α.Δ.Τ, με Α.Φ.Μ 041754508,
    κάτοικος Σαλαμίνος, οδός Γ.Παπανδρέου, αριθμός 49, ο οποίος εκπροσωπεί νόμιμα την
    Επιχείρηση «ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ» με έδρα Αγ.Κυριακής 12 Σαλαμίνα Τ.Κ
    18900 - Σαλαμίνα και ΑΦΜ 041754508, στον οποία ανατέθηκε η «Προμήθεια εδεσμάτων και
    γουριών για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του Δήμου Σαλαμίνας και
    των Δημοτικών Κοινοτήτων» αποκαλούμενος στο εφεξής «Προμηθευτής», συμφώνησαν και
    αποδέχτηκαν τα ακόλουθα:
    Άρθρο 1ο
    Ο πρώτος των συμβαλλομένων, ενεργών για λογαριασμό του Δήμου, αναθέτει στον
    «Προμηθευτή» την προμήθεια των παρακάτω ειδών, που θα καλύψουν το έτος 2015 με την αντίστοιχη για
    κάθε ένα τιμή:
    Α/Α Περιγραφή
    είδους
    Μονάδα
    Μέτρησης Ποσότητα Τιμή μονάδος
    ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. ΣΥΝΟΛΟ
    Όπως συνημμένος πίνακας προϋπολογισμού προσφοράς προμηθευτή
    Σύνολο δαπάνης €3.541,00€
    Φ.Π.Α. 23% € 814,43€
    Γενικό σύνολο δαπάνης € 4.355,43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/1/16 19:18

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ 60.000 Ε,
    ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΓΚΟΔΘΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΑΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 650.000 Ε, ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΜΗΝΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 22:26

      75.000ΕΥΡΩ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 500.000 ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ;;;;;;;;;;;ΑΡΑ 1.100.000ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ!!

      Καλλικράτης
      Η Δούρου έδωσε στον Μπόμπολα με απευθείας ανάθεση τη λειτουργία του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης!
      ΕΣΥ ΜΗΝΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος2/1/16 19:24

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΣΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/1/16 19:34

    Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΟΝΟ 50% ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015. ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2016. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Ε ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ

    ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΟ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΥΛΩΝΑΚΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/1/16 19:44

    Η ΡΟΥΛΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΟ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ
    ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/1/16 19:54

    Η νέα υποψήφια δήμαρχος τασουλα θα μιλήσει σε σουβλατζίδικο στις 12/1 με θέμα η προβατίνα κ πως να την φάτε ζωντανή..γκεστ λουμπινας ο φασίστας ο λαμογιοπερικλης η πορτοκαλια κ αλλου γελοίοι του νησιού μας...εισοδος 3€..τα έσοδα θα δοθούν στο χαμόγελο του..μοσχαριου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/1/16 20:12

    Λαμογια το φόβο της Μακρή , του Βασιλική και της Καπετάνιου να έχετε , ο εισαγγελέας σας περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 22:25

      Και τους τρείς μαζί άμα τους βάλεις, σουβλάκι δεν φτιάχνεις.
      Νομίζανε ότι θα κάνουν τη μπάζα του αιώνα, λογαριάζανε όμως χωρίς τον ξενοδόχο.
      Και καλά, οι δύο πρώτοι φάγανε κλωτσιά από τη Δήμαρχο, η τρίτη δεν ντρέπεται λιγάκι, τσίπα δεν έχει πάνω της; Πόσο ρεζίλι θα γίνει ακόμα;
      Προχθές στο δημοτικό συμβούλιο η Δήμαρχος την πρόγγειξε και την ξεφτίλησε κατηγορώντας την ότι αν και δικηγόρος δεν είναι πουθενά αφού επέτρεψε στα γνωστά 11 ηλιθιάκια του κουμπάρου της να πάρουνε μόνοι τους παράνομη απόφαση την οποία βέβαια ακύρωσε προχθές η Δήμαρχος. Τέτοια ξεφτίλα, να σου λένε κατάμουτρα από μικροφώνου ότι δεν ξέρεις τους νόμους και δεν είσαι πουθενά, δεν έχει ματαγίνει.
      Κυρία μου δεν ξέρω τι δικηγορικές γνώσεις έχεις, δεν ξέρω αν αυτά τα κάνεις γιατί είσαι έρμαιη του κιόρη και μέλος της τριάδας της αρπακτής, εκείνο όμως που ξέρω είναι ότι δεν αξίζει να ξεφτιλίζεσαι κι άλλο για 800 ευρουλάκια που παίρνεις το μήνα. Θα μου πείς είναι εύκολο τη σήμερον ημέρα να τα βρεις αυτά;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/16 11:14

      ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ. ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ .
      ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑΚΟΡΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;;;;;;;;;ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ. ΣΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ,Ο ΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΟΥ Ο Κ. ΑΣΤΡΑΚΟΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ Ε!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος2/1/16 21:14

    Βάγια στο συμβούλιο έλεγες και καμάρωνες που ο μπαμπάς σου όσο ήταν Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο δεν είχε πάρει καμιά δουλειά.
    Για πες μου βρε κορίτσι μου πόσους Κουλουριώτες επιχειρηματίες κυνήγησε το ΣΔΟΕ με τα μαϊμουδένια τιμολόγια επί Προεδρίας του αείμνηστου μπαμπά σου;
    Για πες μου οι δυο βίλες στα Περιστέρια πως έγιναν την εποχή που ο αείμνηστος μπαμπάς σου ήταν Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο;
    Για πες μου πως έγινε το κοσμηματοπωλείο;
    Γι α πες μου επί Τσαβαρή που δεν είχατε να φάτε και στο κοσμηματοπωλείο δεν έκανες σεφτέ ποιος σας έδωσε δουλειά;
    Βάγια είμαι οικογενειακός φίλος σας και ξέρω πολλά. Πρόσεχε τι λες και με ποιους έχεις μπλέξει κορίτσι μου.
    Με Κριτσίκη, Μαρούδη, Μηνά !!!!!! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του πατέρα σου με τα λαμόγια που έμπλεξες.
    Υ.Γ.: ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ – ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩ.
    ΕΣΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 22:32

      Τη είδαμε πόσο την τιμάς. Άσε ρε λαμογιογιαννάκι.
      Άκου δω να λέει, εγώ δεν πάω φυλακή !!!
      Καλά όταν τα ΄κανε δεν ήξερε ότι ήταν παράνομα και θα πάει φυλακή ή νόμιζε ότι θα ξαναβγεί και θα τα συγκάλυπτε; Μιά του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρίτη και η καλή του λέει μια παροιμία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/16 22:42

      Προχθές στο δημ συμβούλιο έμαθα από στόματος Τσαβαρή ότι το Δήμο δεν το διοικούσε αυτός αλλά ο συχωρεμένος Κώστας Περδικούρης. Εγώ δεν ξέρω τίποτα έλεγε. Αν είναι δυνατόν, τόσο ανίκανος ήταν; Να γιατί χρεοκόπησε ο Δήμος. Να γιατί είναι ο πρώτος δήμαρχος που έβαλε το Δήμο σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/1/16 00:10

      Ρε απατεώνες δεν ντρεπόσαστε καθόλου; Πάτε να φάτε και το κόπο των ανθρώπων;
      Ρε ξεφτίλες που δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο, εδώ η σημερινή δήμαρχος που οι Πασχαλούληδες δεν την ψήφισαν και είχε κάθε λόγο να τους αγνοήσει, αναγνωρίζει ότι όποιος έχει κάνει δουλειά για το Δήμο πρέπει να πληρωθεί γιαυτό και σύστησε επιτροπή, κι εσείς λαμόγια του κερατά την κάνετε στριφτή; Τώρα που θα γίνει ΕΔΕ τι θα κάνεις τζαμπαράκο, θα πας πρώτα να εξομολογηθείς για τις αμαρτίες σου και μετά θα καταθέσεις ή το αντίστροφο; Ότι και να κάνεις μανάρι μου, την έχεις βαμένη γιατί η αδικία δεν ευλογείται και μάλιστα όταν σπιλώνεις τη μνήμη νεκρών.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/1/16 07:24

      Που πας κορίτσι μου ξεβράκωτη στα αγγούρια; Ο Μηνάς μωρη παλαβή θα σε προστατεύσει που δεν μπορεί δεν είναι άξιος να προστατεύσει τον μπίθα του;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/1/16 09:12

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/1/16 09:48

      Βάγια ακούς τι λέει τώρα ο Μηνάς; Αφού σε έβαλαν στο κόλπο Κριτσίκης Μαρούδης άκου τα τώρα.
      Και έχε στο μυαλουδάκι σου ότι δική σου είναι η εταιρία
      Ας πρόσεχες

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/1/16 13:45

      Στον 21:24
      Λυπάμαι πολύ για το συγκεκριμένο σχόλιο που είναι αισχρό πέρα από κάθε όριο. Είναι αισχρό αφού μιλά για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει στην ζωή. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των ανωνύμων σχολιαστών που οι περισσότεροι βρίζουν ασύστολα χωρίς ντροπή και μάλιστα για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει πλέον στη Ζωή.
      Είναι αισχρό ακόμη αφού με ειρωνικό τρόπο γράφει " Υ.Γ.: ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ – ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩ. Έτσι τιμά ο ο ανώνυμος αισχρολόγος την μνήμη του ( φίλου του:)
      Ο αείμνηστος Οδυσσέας Πασχαλούδης βοήθησε την Σαλαμίνα, από την θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. Έδωσε Ζωή στην περιφέρεια με τα περιφερειακά Λιμανάκια τα οποία τότε δημιουργήθηκαν. Ας σοβαρευτούμε όλοι και ας είμαστε προσεκτικοί. Είναι ντροπής να σπιλώνεται η μνήμη ενός ανθρώπου που απλά και ταπεινά βοήθησε το νησί. Η συμβολή του ήταν καθοριστική την εποχή εκείνη και σε έργα πέρα των ορίων του Λιμενικού Ταμείου, λόγω της γνωριμίας του με τον Κώστα Λαλιώτη. Είναι αισχρό και αηδιαστικό το σχόλιο από πάσης πλευράς.
      Προτείνω επίσης στα παιδιά του τα οποία εκτιμώ και το γνωρίζουν, να είναι ήρεμοι. Όλα τα προβλήματα και προ πάντων στην πολιτική μπορούν να λυθούν με διάλογο, αρκεί όλες οι πλευρές να είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, χωρίς ρεβανσιστικές τάσεις και αλαζονικές συμπεριφορές.

      ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ

      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/1/16 21:06

      Ρε Μάνο δε πα να κάνεις καμιά άλλη δουλειά που την ξέρεις να τα κονομήσεις κιόλας που έγινες και υμνητής και προστάτης των "κατατρεγμένων" τώρα
      Ανοίγεις θέμα που άμα το ξεκινήσουμε σε διάλογο θα πρέπει ο συγκεκριμένος να μετακομίσει από κει πουναι τα σήμερα.
      Κάνε ρε νούμερο τουμπεκί ψιλοκομμένο κι άνα μουνε βραδιάτικα που χεις κι άποψη για όλα, νούμερο ε νούμερο.
      Εσυ καλά ωφελήθηκες την εποχή εκείνη ρωτάς τους υπόλοιπους συλλόγους;
      Αι σιχτιρ βραδιάτικα

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος2/1/16 22:00

    Μηνά μάζεψες όλα τα λαμόγια του Τσαβαρή Κριτσίκη, Μαρούδη, Μπρούφα, Πασχαλούδη κι έχεις αφήσει τους δικούς σου στην πείνα.
    Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό θυμήσου το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/16 23:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/16 11:18

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/1/16 11:46

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος2/1/16 22:22

    Ανώνυμος2/1/16 12:23
    Τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ήταν είναι και θα είναι πάντα ΚΑΘΑΡΑ. (ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ,ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΕΙΠΑ)
    Αυτά σας έστειλαν στον αγύριστο και αυτά θα σας στείλουν και στον τάφο. (ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.)
    Κι όποιος έχει αντίρρηση, ο Εισαγγελέας είναι Σκουζέ 3 στον Πειραιά.(ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ;;)
    Σας το έχει πει πολλές φορές η Δήμαρχος που προθυμοποιείται να σας πληρώσει και το εισητήριο, ξεφτιλησμένα λαμόγια. (ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/1/16 11:06

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος3/1/16 14:38

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/16 20:19

      ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΕΩΝ;;;Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ 43.000.000 ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ 17.000.000 ΕΥΡΩ Η ΕΣΤΩ 23.000.000 ΕΥΡΩ ΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΤΑ 20.000.000 ΕΥΡΩ. ΚΑ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ;;;;ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Μ Α Γ Κ Ι Α.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος3/1/16 21:45

    ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΟΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος4/1/16 00:04

    Ρε 20:19 κουβαλάς κουκούτσι μυαλό στο κεφάλι σου ή τα καταπίνεις αμάσητα όσα λέει ο τσαμπαρής; Ο ίδιος είπε στην πρόσφατη ανακοίνωση του ότι το χρέος που παρέλαβε ήταν 26.000.000 και τα άλλα ήταν αέρας πατέρας, προβλέψεις και κουραφέξαλα. Το 2013 το κράτος, όπως έδωσε ληξιπρόθεσμα σε όλους τους δήμους της χώρας, έτσι έδωσε και στο Δήμο μας 16.000.000 για να κλείσει ο π/υ και έκλεισε, γιατί έμεινε μόνο το δάνειο προς το ΤΠ&Δ που ήταν 10.000.000. Αντί λοιπόν να παρέδιδε ΜΗΔΕΝ χρέος στη Νάννου, της άφησε 23.000.000 μαζί με το δάνειο. Το '14 όμως που δεν πήρε ληξιπρόθεσμα δεν ισοσκέλισε π/υ γιαυτό πήγαμε σαν δήμος κατά διαόλου. Μαγκιές στην ισοσκέλιση δεν περνάνε. Εκείνο που έκανε ήταν να παρακαλέσει τον Τραγάκη να του επικυρώσουν τον π/υ χωρίς να είναι ισοσκελισμένος και ο Τραγάκης το έκανε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο χρέος στο Δήμο.
    Και για να το καταλάβεις,κάνε απλά μια πράξη. Πολλαπλασίασε το έλλειμμα των 3.000.000 το χρόνο στα ανταποδοτικά που δημιουργούσε από την μη αύξηση των τελών επί 4 χρόνια = 12.000.000 ευρώ. Βάλε και 1.000.000 αφανές χρέος σαν την περίπτωση της Πασχαλούδη, και το τα 10.000.000 του δανείου, να τα 23.000.000 που άφησε στη Νάννου. Άμα βάλεις και το έλλειμμα στο ταμείο τότε πάμε στα 24.000.000. Αν και τώρα δεν καταλαβαίνεις τότε σημαίνει ότι δυστυχώς εσύ έχεις έλλειμμα όχι στο ταμείο αλλά στον εγκέφαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/1/16 07:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/16 20:20

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η/Ο ΚΙΟΡΗ/Σ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος5/1/16 19:52

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος6/1/16 14:33

    ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.