Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Ιαν 2016

Εμφανέστατη πλέον η σύγκρουση της Δημάρχου / Εργαζομένων

Για πολλούς ήταν αναμενόμενη η σύγκρουση της Δημάρχου με τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα μ’ αυτούς της καθαριότητας που στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο, δεν δίστασε να τους κατηγορήσει για τεμπελιά και ανικανότητα μια και δεν είναι ικανοί να χειριστούν ούτε ένα μηχάνημα όπως χαρακτηριστικά είπε, απείλησε δε με μετατάξεις!
Είναι αλήθεια κα Δήμαρχε, πως αν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και τα τυπικά παραστατικά και δεν το πράττουν, είναι άρνηση εργασίας και τότε θα είμαστε όλοι μαζί σας.

Αν όμως δεν έχουν τις γνώσεις ή ακόμα χειρότερα, αν δεν έχουν τις απαραίτητες άδειες δεξιοτεχνίας όπως ο νόμος προβλέπει για το όποιο μηχάνημα, πως τους ζητάτε εσείς να παρανομήσουν;
Στο ω μη γένοιτο, ποιος θα ‘χει την ευθύνη; Άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται και στην παρανομία δεν έχει ισχύ το εντέλλεσθε κα Δήμαρχε, ‘σεις το ‘χετε πει πρώτη εδώ και χρόνια.
Μετά το πρόσφατο ατύχημα του 5μηνήτη που τόσο άδοξα χάθηκε σε διπλανό Δήμο, αν μη τι άλλο θα ‘πρεπε να είσαστε σοφότερη και επιφυλακτικότερη, φαντάζεστε κα Δήμαρχε το ω μη γένοιτο με εθελοντή; Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω. Η κότα πίνει νερό και κοιτά και το Θεό, ο άνθρωπος; Μπορεί να μη μπορείτε κι είναι κατανοητό να ικανοποιήσετε οικονομικές τους απαιτήσεις και υπερωρίες, σκεφτήκατε όμως πως ακόμα κι ένα ευχαριστώ πολλές φορές θα ήταν αρκετό για πολλούς απ’ αυτούς που διασύρατε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο;
Ελπίζω οι πληροφορίες μας να είναι λαθεμένες γιατί μέχρι σήμερα κανένας δημοτικός υπάλληλος δεν αρνήθηκε να προσφέρει την εργασία του, πολλάκις δε πέραν του ωραρίου τους και φυσικά, παρά τα πολλά υποσχόμενα, δεν πληρώθηκαν καν τις υπερωρίες τους.

Ας βγάλετε λοιπόν μια δική σας ανακοίνωση να ενημερώσετε αυτό τον λαό της Σαλαμίνας κα Δήμαρχε που τον έχετε ξεχασμένο, η ενημέρωση είναι η ελάχιστη των υποχρεώσεων σας!

54 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/1/16 19:17

    Ρε λαμπρουκο ποσοαπελπισμενος μπορεί να είσαι..δεν περνάει κ ο χρόνος 4 χρόνια ακομα...τουλαχιστον να παίρνεις το μηνιάτικο απο τα κλεμενα του τσαβ να την βγάλεις.που κατάντησες στην ίδια θέση με τσαμπουκά κ βασιλείου...υπομονη λαμπρό....υπομονη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/16 19:45

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γνωρίζεις, το βρίσκουμε εντελώς ανέντιμο ως ανώνυμος να κατηγορείς τόσο άκομψα επώνυμους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιδράσουν κι αυτός είναι και ο λόγος της διαγραφείς του σχολίου σου από μέρους μας.
      Αν έχεις στοιχεία για τόσο βαριές κατηγορίες στείλτα στον εισαγγελέα ή σε μας για δημοσίευση με ε-μαιλ επώνυμα και εμείς να είσαι βέβαιος θα τα προωθήσουμε αρμοδίως
      Σε ευχαριστούμε για την κατανόηση, με εκτίμηση
      Ο διαχειριστής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/16 00:40

      ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ . ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
      ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/16 19:49

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ 2014 ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΖΑΧ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.....
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ......
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ .
    ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/1/16 19:58

    τι θεση παιρνει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του σωματειου των εργαζομενων του Δημου Σαλαμινας στις καταγγελιες της Δημαρχου που ειπε εχθες στο δημοτικο συμβουλιο οτι ευθυνονται οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ για την κατασταση του δημου! κ.ΓΚΙΟΚΑ περιμενουμε δελτιο τυπου του σωματειου για τις καταγγελιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/1/16 20:23

    Φυσικα και φταινε κ θα φταινε οι υπαλληλοι του Δημου!
    Τα χαλια τους και την ανικανοτητα τους οι αιρετοι θα την μεταβιβαζου στο προσωπικο.Και που καλυτερα απο τους εργατες και τους τεχνιτες;
    Ολο "βαλτε πλατη" λεμε στους εργατες, "να στηριξουμε τον Δημο" .Και αυτοι βαζουν.Και οι υπερωριες φιλε δεν ειναι δωρο οπως ειναι σε καποιους αλλους.Τις δουλευουν.
    Σεβαστητε τους εργαζομενους και δεν θα χασετε!
    Τα χρονια περνουν γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/1/16 20:25

    Ο Εργαζόμενος στηνΚαθαριότητα τουΔήμου Σαλαμίνας κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
    57 λεπτά ·

    SALAMIS-NEWS: Εμφανέστατη πλέον η σύγκρουση της Δημάρχου / Εργαζομένων
    Η καθημερινή σου ανεξάρτητη ενημέρωση χωρίς ποδηγέτηση χωρίς υπερβολές, με γνώμονα την…
    SALAMIS-NEWS.BLOGSPOT.COM


    Kalamitsis Mihalis Επικίνδυνη για τη Σαλαμινα!!!τελειώστε την συναδελφοι...μονο εσείς μπορείτε!!!!

    ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/1/16 20:40

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/1/16 21:49

    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ .
    ΣΕ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    Ο ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΕΊΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΠΕ .
    ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΑΠΑΞΙΟΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/1/16 23:44

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΞ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/16 00:16

      ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/16 00:19

      Εκλεισε η ΠΟΠΕΣΑ λογικο αφου την εριξαν εξω η ΠΟΛΥΖΟΥ και ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ επαιρναν το ενοικιο των χωρων και δηλωναν στο ΔΗΜΟ δωρεαν ασε που δε
      εργασθηκαν ποτε οι κοπριτες . ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑ .
      ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ
      ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 30 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΚΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ
      ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/1/16 02:49

      ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΟΥΔΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΟΥΡΙΚΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΑΚΡΗΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/1/16 02:55

      ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΝΤΖΕΣ, ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ. ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/1/16 03:00

      ΑΣΕ ΡΕ 300 € ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΡΙΒΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/1/16 15:53

      Ρε υποτιθεμενε τυφλε ο Αντωνης χειροκροτουσε στο διαδρομο .Μεχρι
      και σε αυτο παραπληροφορηση .

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος20/1/16 00:40

    Ανώνυμος19/1/16 17:12
    Χθες τα τσαβαρικά αρχιλαμόγια που κατέστρεψαν και χρεοκόπησαν το Δήμο δεν ψήφισαν το Σχέδιο Οικονομικής Εξυγίανσης.
    Μαζί τους και τα εξαπτέρυγα τους Λεμονίτσα και Τασουλίτσα.
    Κυρία Νάννου, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Δεν είναι δυνατόν η Πρόεδρος του ΔΣ να ψηφίζει ΟΧΙ σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με τη ομαλή λειτουργία του Δήμου, και δεν είναι η πρώτη φορά. Επειδή φαίνεται ότι αυτή δεν έχει τσίπα πάνω της για να παραιτηθεί, ήρθε η ώρα να την πετάξετε εσείς από κεί. Αρκετά πια η ξεφτίλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/16 00:52

      ΠΟΙΑ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ?
      ΣΕ ΑΡΘΡΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ 2016 ΜΟΝΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΚΑΙ Η ΓΟΡΤΥΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
      ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/16 01:22

      Όπως λέει και ο διαχειριστής στην ανάρτηση του είναι πρωτόγνωρο Πρόεδρος του ΔΣ να πηγαίνει κόντρα στη Δήμαρχο που την επέλεξε για Πρόεδρο και σε όλο το συνδυασμό με το οποίο εκλέχθηκε. Λίγη, πολύ λίγη τσίπα αν είχε θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Δεν το κάνει όμως και η μόνη εξήγηση είναι για να μη χάσει τα 800 ευρώ που παίρνει το μήνα. Λεμονίτσα δεν σου αξίζει να ξευτιλίζεσαι επειδή στο επιβάλλει ο άρρωστος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/1/16 07:37

      Μηνάκο, (Ανώνυμος20/1/16 01:22) πάρε απόφαση, πότε ο διαχειριστής σου κάνει;
      Όταν τα χώνει στην πορτοκαλιά ή όταν τα χώνει στην ανίκανη;
      Μας μπέρδεψες ρε χοντρολαμάκα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/1/16 10:11

      Αρχιλαμόγιο 20/1/16 01:22 μαθε οτι οι συμβουλοι εχουν δικαιωμα να λενε και να ψηφιζουν οτι θελουν, σε ποναει που δεν ψηφιζουν τις λαδιες σου αλλα θα συνηθισεις.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/1/16 11:30

      Άκουσε τιποτένιε όποιος και να είσαι.
      Αν νομίζεις ότι γίνονται λαδιές μαζί σου, βγάλε όμως την κουκούλα και πέστα επώνυμα για να σε αντιμετωπίσουν κι αυτοί επώνυμα, μπορείς; δεν μπορείς γιαυτό και πετάς λάσπη κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία σου σαν σκουλίκι.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/1/16 12:00

      σκουπηδια, νερο, αγγελου, πετρελαια, τελη, λαμογιες, αναθεσεις, κλέψε και αρπαξε,
      οταν ρεφαρεις σταματα.
      αρχιδίμαρχε...............

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος20/1/16 12:01

      Ρε τενεκέ 10:11 οι σύμβουλοι και βέβαια έχουν δικαίωμα να λένε και να ψηφίζουν ότι θέλουν αλλά υπάρχουν και φραγμοί.Ο σύμβουλος δεν εκλέχτηκε ανεξάρτητος, εκλέχτηκε μέσα από μία παράταξη που έχει αρχηγό και κανόνες. Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει τη δική του άποψη σε ένα θέμα την οποία μπορεί να εκφράσει στο προσυμβούλιο, αλλά είναι υποχρεωμένος τουλάχιστον ηθικά να ακολουθήσει την πλειοψηφούσα άποψη της παράταξης και στο δημ συμβούλιο να την ψηφίσει. Δεν μπορεί το σύνολο των συμβούλων της παράταξης να ψηφίζει ΝΑΙ και αυτή να λέει ΟΧΙ. Δικαίωμά της να πει ΟΧΙ αλλά και υποχρέωσή της να θέσει την παραίτηση της στη διάθεση της Δημάρχου και της παράταξης που την εξέλεξε Πρόεδρο του ΔΣ.
      Η Λεμονιά έχει κάνει πολλά λάθη που δεν ξέρω αν οφείλονται στην απειρία της, στην άγνοια των νόμων ή στις διαταγές του άντρα της. Ένα είναι γεγονός ότι αυτά που κάνει δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ από Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου. Και να τα δικαιολογούσε να έλεγα, αλλά να λέει ένα ξερό ΟΧΙ στα σημαντικά θέματα λειτουργίας του Δήμου, ε αυτό είναι πρωτάκουστο. Και το ερώτημα είναι τι νομίζει ότι είναι αυτή ή όποιος άλλος εκεί μέσα που κάνει το κοκοράκι; Αν δεν ήταν η Ρούλα, ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας δεν θα τους ήξερε.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος20/1/16 12:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος20/1/16 12:34

      η πορτοκαλια εχει δικη της γνωμη η κακομοιρα ειναι για κλαματα που τη σερνει απο τη μυτη ο αντρας της

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος20/1/16 00:51

    Μεγάλη ιδέα έχεις ρε λαμπρινέ για τον εαυτό σου, που ζητάς και ανακοίνωση της Δημάρχου για όποια μαλακία γράφεις !! Πότε είπε ρε ρεμάλι για μετατάξεις η Δήμαρχος, και πότε ζήτησε να παρανομήσουν; φτου σου λεχρίτη.
    Η Δήμαρχος παλιοτενεκέ δεν είπε κάτι το καινούργιο, είπε αυτό που όλοι μας ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι δηλ. το δημόσιο δυστυχώς έχει συνηθίσει να δουλεύει με άλλους ρυθμούς και με ραχάτι, κάπως έτσι το είπε, και έχει δίκιο. Έχει αντίρρηση κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/16 00:57

      ΡΕ ΜΑΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ? ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ
      ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΡΑΧΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ
      ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ .

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος20/1/16 01:10

    Έχεις δεί εσύ κανέναν σε τράπεζα να δουλεύει με ραχάτι;
    Στο μνημόνιο τενεκέ μας έβαλε ο Τσαβαρής που τα ξάφρισε όλα και χρεοκόπησε το Δήμο με σφραγίδα του κράτους. Ξέρω ότι δυσκολεύεσαι να το χωνέψεις αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/1/16 07:23

    Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι δουλεύουν στο δήμο? Το τμήμα καθαριότητας δουλεύουν? 11 ώρα σχολουν περνούν υπερωρίες φεροντουσαν απαράδεκτα στα πεντάμηνα μπορώ να πω και άλλα ....αξιολόγηση έγινε πού και να γίνει κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/1/16 08:12

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ,2014, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/1/16 08:16

    Καταρχήν δεν θέλουμε εμείς οι πολίτες να χάσει κανείς την δουλειά του όμως οι έ εργαζόμενοι του δήμου άσχετα πως μπήκαν ειδικά οι ντόπιοι που ξέρουμε όλοι πως μπήκαν πώς τους έχωναν οι εκάστοτε δήμαρχοι αποβλεποντας στα οικογενειακά ψηφαλακια, πρέπει να εργάζονται σωστά για να πάει μπροστά ο Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/1/16 08:44

    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ


    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/1/16 13:15

    ΡΟΥΛΑ Η ΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.10, Ν.Δ ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/1/16 13:56

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ 2014 ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ,ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ 2015,ΑΥΞΗΣΕΙΣ 57%

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΤ 2016 ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/1/16 15:20

    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/16 16:08

      MEXΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΑ SALAMISOL ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
      ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ..... ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/16 17:04

      συνταξιουχοσ ιδιαιτερα γραμματεασ την ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος20/1/16 16:07

    Άλλη μια σφαλιάρα για όλη την αντιπολίτευση και τα εξαπτέρυγα της Λεμονιά Καπετάνιου, Τασούλα Μακρή-Τοπούζογλου και Περικλή Βασιλική.
    Η απόφαση που πήρανε ερήμην της υγιούς πλειοψηφίας για καθορισμό δημοτικών τελών ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ως παρανόμως ληφθείσα. Α, ρε Λεμονίτσα είσαι και δικηγόρος παναθεμά σε και παρασύρεσαι από τις αρλούμπες που λέει ο κουμπάρος σου ο τσαβαρής, κρίμα !!! Και καλά ας πούμε ότι παρασύρεσαι γιατί δεν ξέρεις πού σου παν΄τα τέσσερα, να ψηφίζεις όμως κι εσύ κόντρα σε όλη τη δημοτική παράταξη που ανήκεις και που σε έκανε δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο του ΔΣ, ε πάει πολύ, δεν νομίζεις; Καλά σου είπε η Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο ότι έχεις μεσάνυκτα κι εσύ και ο τσαβαρής από νόμους.
    Διάβασε Λεμονίτσα την Απόφαση της Αποκεντρωμένης (ΑΔΑ: ΩΗΡΙΟΡ1Κ-4ΒΒ)για να δεις ότι όχι μία αλλά επτά (7) παρανομίες διέπραξες και για 7 λόγους στην ακυρώσανε την απόφαση που πήρατε, ηλίθιοι και πουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/16 16:42

      Μηνά ετοίμασε εισιτήριο για την αραπιά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/16 18:48

      Δήμαρχε Μηνα πρόσεχε γιατί θα εκτεθεί πάλι η ανίκανη και τα πρόβατα της

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος20/1/16 16:23

    ΠΑΚΗ ΓΚΛΙΣΤΗ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ? ΘΕΜΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΣΥ
    ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ .ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    ΕΔΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΠΟΥ ΤΑ
    ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕ ...... ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/16 23:06

      Να έρχεται θέμα για «ίδρυση λυκειακών τάξεων» στο Γυμνάσιο Αιαντείου που όμως θα στεγάζονται, λέει, στο πρ. Δημοτικό Σχολείο των Παλουκίων.
      ΚΑΛΕ ΠΑΚΗ ΓΚΛΙΣΤΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/16 23:18

      ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ : ΙΔΡΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ......... ΠΑΚΗΗΗΗΗΗΗ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΜΑΝΑΡΗΗΗΗΗΗΗ.!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/1/16 23:42

      JANACHFISTE SYMPEUEROKOYMPAROKSADERFIA. ETSI TOORA KALA KLAITE.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος20/1/16 18:10

    K.ΡΟΥΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΣΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ,

    ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ
    ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
    ΑΡ,ΦΥΛΛΟΥ,6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/1/16 19:27

    Άλλη μια σφαλιάρα για όλη την αντιπολίτευση και τα εξαπτέρυγα της Λεμονιά Καπετάνιου, Τασούλα Μακρή-Τοπούζογλου και Περικλή Βασιλική.
    Η απόφαση που πήρανε ερήμην της υγιούς πλειοψηφίας για καθορισμό δημοτικών τελών ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ως παρανόμως ληφθείσα. Α, ρε Λεμονίτσα είσαι και δικηγόρος παναθεμά σε και παρασύρεσαι από τις αρλούμπες που λέει ο κουμπάρος σου ο τσαβαρής, κρίμα !!! Και καλά ας πούμε ότι παρασύρεσαι γιατί δεν ξέρεις πού σου παν΄τα τέσσερα, να ψηφίζεις όμως κι εσύ κόντρα σε όλη τη δημοτική παράταξη που ανήκεις και που σε έκανε δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο του ΔΣ, ε πάει πολύ, δεν νομίζεις; Καλά σου είπε η Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο ότι έχεις μεσάνυκτα κι εσύ και ο τσαβαρής από νόμους.
    Διάβασε Λεμονίτσα την Απόφαση της Αποκεντρωμένης (ΑΔΑ: ΩΗΡΙΟΡ1Κ-4ΒΒ)για να δεις ότι όχι μία αλλά επτά (7) παρανομίες διέπραξες και για 7 λόγους στην ακυρώσανε την απόφαση που πήρατε, ηλίθιοι και πουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/1/16 21:06

    ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΝΕ ΤΙ ΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΡΚΟΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ???????????????? ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/16 23:16

      ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΔΥΘΣΚΟΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ!ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ. ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος20/1/16 21:09

    KAI AIANTEIOY E??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/1/16 22:09

    ΦΙΛΕ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 3. ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/16 23:23

      ΑΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ
      ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ......ΞΕΚΙΝΑ ΡΟΥΛΑ ΠΡΩΤΗ !!!!!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.