Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιαν 2016

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων  κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, η οποία συνοδεύτηκε από μία ζεστή αθλητική εκδήλωση με πλήθος κόσμου.
Ο κ. Χατζηπέρος απένειμε τα βραβεία στους νεαρούς αθλητές ιστιοπλοΐας, τα «ναυτόπουλα». Κατά τον χαιρετισμό του συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, τους γονείς, τους προπονητές για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και βέβαια τους μικρούς αθλητές. Τόνισε με έμφαση ότι η Ελλάδα έχει μια τεράστια ναυτική παράδοση και αυτοί αποτελούν τους συνεχιστές της παράδοσης αυτής. Δήλωσε δε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον ναυτικό αθλητισμό και προσκάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο σε στενότερη συνεργασία με την Περιφέρεια. Τέλος, ευχήθηκε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στον Ναυτικό Όμιλο Βουρκαρίου Σαλαμίνας.


Προηγουμένως ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας στο Αιάντειο Σαλαμίνας και στον Άγιο Φανούριο. Στους χαιρετισμούς που απηύθυνε συνεχάρη τους Προέδρους κ. Μπούταλη Καίτη και κ. Βουλγαράκη Κυριάκο και τα Διοικητικά Συμβούλια για την σπουδαία δουλειά που κάνουν με εθελοντισμό και αλληλεγγύη, ιδιαίτερα για την βοήθεια προς τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες όπου η Περιφέρεια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/1/16 22:40

    λάθος φωτογραφία η δεύτερη είναι του τοπικού Αιαντειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/16 00:49

    Kοσμικός μαιντανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/16 19:31

    φρου φρου και αρωματα μια απο τα ιδια , συγχαρητηρια σπουδαια δουλεια, πιτες,πιτες και παλι πιτες,μια απο τα ιδια.μα ποσο πισω εισαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.