Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιαν 2016

Αυτή την στιγμή υποβάλλουν την παραίτηση τους από τον συνδυασμό της Δημάρχου Ρούλας Νάννου η κα Λεμονιά Καπετάνιου-Παπαϊσιδώρου πρόεδρος Δ.Σ. Σαλαμίνας ως και οι Περικλής Βασιλικής και Αναστασία Τοπούζογλου-Μακρή

Πριν από λίγη ώρα κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους από τον συνδυασμό “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ” της Δημάρχου Σαλαμίνας Ρούλας Νάννου η πρόεδρος του Δ.Σ. Σαλαμίνας κα Λεμονιά Καπετάνιου ως και η κα Αναστασία Τοπούζογλου-Μακρή, αλλά και ο κ. Περικλής Βασιλικής διαφοροποιούμενοι έτσι στην από μακρού λαθεμένη πολιτική στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μια και κρίνουν πως είναι έξω από τα προεκλογικά εξαγγελθέντα του συνδυασμού τους.
Έτσι επισφραγίζουν με την σημερινή τους παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση τους, την από μακρού διάσταση απόψεων σε διάφορα θέματα με την αρχηγό του συνδυασμού και το στενό περιβάλλον της.
Μένει μετά τις αναμενόμενες “πολεμικές” ανακοινώσεις, να δούμε και τις νέες προτάσεις της Δημάρχου, όχι μόνο για την αναμενόμενη αντικατάσταση στην προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά να δούμε και ποια (παίζει πολύ) ή ποιόν (παίζει λιγότερο) θα προτείνει για την θέση αυτή, κρίσιμη απόφαση δεδομένου των ισορροπιών που απαιτούνται.

Βέβαια το νέο θέμα που θα προκύψει, είναι να δούμε πως κι αν τελικά θα μπορέσει ισορροπήσει  τις φυγόκεντρες δυνάμεις που αναπτύσσονται εδώ και καιρό εντός του συνδυασμού της και φυσικά μ’ αυτούς που διαφωνούν πλέον ανοιχτά και το ‘χουν εκφράσει στα προσυμβούλια κι όχι μόνον.