Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιαν 2016

Τα Θεοφάνεια μετά τον Αγιασμό των υδάτων έκοψε την πίτα του και ο εξωραϊστικός σύλλογος Αγ. Γεωργίου στην φωτό διακρίνεται και ο πρόεδρος του συλλόγου κ Μηνάς Δερμάτης


27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/1/16 10:12

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ;ΔΕΝ ΣΑΣΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/16 13:04

      Έργο Σύριζα: Κάθε πόλη και ένα γκέτο - Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών παντού!

      Μετά την ανακάλυψη ότι η κατασκευή του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Σάμο είναι παράνομη, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 8 Ιανουαρίου ο λαθροϋπουργός Μουζάλας αποφάσισε και διέταξε την κατασκευή νέων κέντρων υποδοχής σε Σάμο και Χίο.
      Όπως προκύπτει από την απόφαση του ΦΕΚ στην Σάμο το πρώην πεδίο βολής του δήμου, εκτάσεως 12.298 τετραγωνικών μέτρων, θα μετατραπεί σε κέντρο κράτησης, ενώ στην Χίο η οριοθετημένη έκταση 6000 τετραγωνικών μέτρων του πρώην εργοστασίου ΒΙΑΛ θα δοθεί και αυτή προς φιλοξενία των λαθρομεταναστών.
      Οι κάτοικοι των νήσων εξοργισμένοι ζητούν ευθύνες από τα αρμόδια υπουργεία, ενώ στον δρόμο πρόκειται να βρεθούν τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να διαδηλώσουν κατά των παράνομων μεταναστών.
      Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πραγματικότητα εφαρμόζει το πλήρες σχέδιο των προηγούμενων κυβερνήσεων, το οποίο δεν είναι άλλο από τον πλήρη αφελληνισμό και τον εποικισμό της Ελλάδας.
      Συμβολικό άλλωστε είναι και το γεγονός ότι τα νέα σπίτια των παράνομων μεταναστών θα χτιστούν πάνω σε κλεισμένα στρατόπεδα και εργοστάσια. Στην Ελλάδα του χθες που αργοπεθαίνει.
      ΙΔΟΥ αναλυτικά η απόφαση όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως:
      Aρ. 6634/147524
      Σύσταση Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και προσωρινών Δομών Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών στις νήσους Χίο και Σάμο.
      1. Συστήνονται Κέντρα Πρώτης Υποδοχής (ΚΕ.Π.Υ.) και προσψρινές Δομές Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών (εφεξής "Δομές), στις νήσους Χίο και Σάμου:
      Α) Στη νήσο Χίο σε τμήμα οικοπέδου αποκλειστικής κυριότητας του Δήμου Χίου εντός οριοθετημένης έκτασης συνολικού εμβαδού 33.851.30 τετραγωνικών μέτρων, όπου εντός αυτής υπάρχει παλαιό κτίριο (πρώην εργοστάσιο ΒΙΑΛ) εμβαδού περίπου 6.000 τετραγωνικών μέτρων σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου, όπως περιγράφεται κατά θέση, όρια και λοιπά στοιχεία στην σχετική με αρ. 1/4-1-2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.
      Β) Στη νήσο Σάμο σε έκταση 12.298 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Πρώην Πεδίο Βολής του Δήμου Σάμου, όπως αυτή περιγράφεται στη σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Ταμείου Εθνικής Άμυνας.
      2. Καθορίζουμε ως τοπική αρμοδιότητα των ανωτέρω Δομών την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
      3. Οι Δομές λειτουργούν στο πλαίσιο της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας τους με τη σύμπραξη όπου προβλέπεται και άλλων αρμόδιων φορέων.
      4. α) Για την κάλυψη των αναγκών δημιουργίας των ανωτέρω Δομών παρέχεται η συνδρομή των υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, που εποπτεύονται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, συνδρομή που περιλαμβάνει και σύναψη συμβάσεων προμηθειών, υπηρεσιών και έργου, ως Αναθέτουσα Αρχή, με διάφορους οικονομικούς φορείς, ιδίως σε ότι αφορά την προμήθεια και την τοποθέτηση προκατασκευασμένων μονάδων στέγασης και λοιπών αναγκαίων λειτουργιών, ως και συναφών υλικών εξοπλισμών.
      β) Ο αρμόδιος για την Μεταναστευτική Πολιτική Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ως προς το σύνολο του έργου, μέσω των υπηρεσιών που προΐσταται και των υπ' αυτού οριζομένων προσώπων και οργάνων έχει την ευθύνη του προγραμματισμού, του συντονισμού, των τεχνικών μελετών και προδιαγραφών, της τεχνικής επίβλεψης και της παραλαβής των εργασιών σε συνεργασία με οποιουσδήποτε συμπράττοντες φορείς. Η τελική διοικητική παραλαβή του έργου θα γίνει από την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής.
      5. Για την έναρξη της εφαρμογής της ανωτέρω παραγράφου 4, η δαπάνη του έργου εγγράφεται στις οικείες πιστώσεις του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων με την έκδοση απόφασης ένταξης και ακολουθούνται οι διοικητικές ενέργειες που προβλέπονται στην ΥΠΑΣΥΔ για την πίστωση της προβλεπόμενης από την πρόσκληση προκαταβολής τουλάχιστον 30% στους οικείους λογαριασμούς του προϋπολογιστικού κόστους των έργων. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/16 10:16

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΤΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/16 10:18

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/16 10:28

    Μέχρι να σκάσεις απ' το κακό σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/16 10:55

    Ο Ιησούς Χριστός Νικάει και όλα τα κακά σκορπαει πρωί πρωί..
    Δεν έχει πάρει ούτε ευρώ ή συγκεκριμένη κυρία. Το γνωρίζω όπως γνωρίζω πως πληρώνει από την τσέπη της και τον καφέ της.ή κακοήθεια δεν έχει τέλος ;;;;
    Ντροπή σας .
    Απόδειξε πως πήρε έστω ένα ευρώ .
    Και τις προσκλήσεις για διάφορες εκδήλωσεις τις πληρώνει μόνη της .
    Έχετε ιδέα για τι πρόσωπο μιλάτε ;
    Ζήτησε συγνώμη και μην ξαναγραψεις
    Γιαυτην Είναι Κυρία..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/16 13:40

      ΡΕ ΠΟΥΦΤ................

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/1/16 14:30

      Μόνο γιαυτό είσαι.για πουφτ.
      Και για ουαουυυυυ.
      Εκεί είναι ή διάφορα.ουστ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/1/16 14:15

    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ. Α ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/1/16 14:41

    Ρούλα βλέπεις ότι δεν πάει καλά το πράγμα. Εγώ και σε στήριξα και θα συνεχίσω να σε στηρίζω παρά τα όσα ακούω δεξιά κι αριστερά. Σήμερα στο Μούλκι με απογοήτευσες.
    Γιατί τα είπες όλα αυτά εσύ και ο Χατζηπέρος;
    Δεν τον είδατε ότι ήταν εκεί;
    Τον Τσαβαρή εννοώ.
    Γιατί θέλεις να του δίνεις πάσες και να τον κάνεις ήρωα στα μάτια του κόσμου;
    Αφού ξέρεις ότι δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω.
    Θα απαντήσει και μεταξύ μας ξέρει τι λέει.
    Πιστεύω να είδες και να σύγκρινες την συμπεριφορά του κόσμου στα λεγόμενα σου και λεγόμενα του.
    Ρούλα πρόσεχε και μάλιστα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/16 15:15

      Καλα ρε φιλε ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι πονταρεις σε κουτσο αλογο;
      Εδω το εχει καταλαβει ο αντρας της και κοιταζει να ρεφαρει οπως κι οπως

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/1/16 20:22

    Τσαβαρής ,Παπαθεοχάρης , Καπετανάκης, Τίνα, Μπακαούκας ,Δερτούζος,Σούλης , Καρνέση και Λούλα τι ψήφησαν σήμερα ; Είχε δώσει γραμμή ο Τραγάκης στον μεγάλο. Αν γνωρίζει κανείς ας μας δώσει καμιά πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/1/16 20:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/1/16 21:43

    Λαμόγια είδατε ο βρακοφόρος Κρητικός που κοροϊδεύατε;
    Σας πήρε τα σώβρακα στη Σαλαμίνα!!!!!
    Γρηγόρη Καπετανάκη συγχαρητήρια !!!!!!! για τον έντιμο αγώνα σου και την νίκη του Κυριάκου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/1/16 21:49

    ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΗΜΑΡΧΙΝΑ Ή ΑΚΟΜΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/16 21:54

      ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟ ΡΙΝΑΚΙ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/1/16 22:32

    ΤΣΑΒΑΡΗΣ -ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ αυτοί θα κυβερνήσουν την Κούλουρη ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ . Χωρίς αυτούς το χάος έντιμοι ,ειλικρινείς , το χρήμα και η εξουσία γι΄ αυτός δεν έχουν καμιά μα καμιά άξια πανό από όλα το νησί ζητώ η Κούλουρη ζητώ ο Μητσοτάκης να ζήση η Κρήτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/1/16 22:45

    Ρε ο Καπετανάκης στο fb είχε τον ΜεΪμαράκη τώρα πήγε με το Μητσοτάκη τώρα να μου πεις τι πορεμένης από τον σουβλατζή να δίνει από τα κλεμμένα κάτι στον Τσεβα και του γραφεί καμιά μα…..α άντε καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/1/16 23:01

    ΡΟΥΛΑ - ΕΙΡΗΝΗ - ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΕΦΥΓΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ - ΛΑΜΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/1/16 23:07

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΖΑΧ. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ . ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...............
    ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑ . ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ
    ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/1/16 00:09

    Αυτή την στιγμή ξεκίνησε πολυπληθές ομάδα αποτελούμενη από τον Τσαβαρή , τον Παπαθεοχάρη , τον Καπετανάκη, την Τίνα, τον Μπακαούκα , τον Δερτούζο, τον Σούλη , την Καρνέση και τη Λούλα (τους ακολουθεί και ο Τσεβας για το ρεπορτάζ ) πηγαίνουν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ για να συγχαρούν τον Κ Μητσοτάκη .Άντε παιδιά πάντα τέτοια όλο επιτυχίες να έχετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/1/16 09:09

    Ανώνυμος10/1/16 23:41
    Διαβάζοντας την προχθεσινή Εγκ.1/2016 που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών με την οποία ανακαλεί την προηγούμενη εγκύκλιο του και ζητάει από όλους τους Δήμους να ξαναεκλέξουν για το Λιμενικό Ταμείο ΔΣ αποτελούμενο από 7 μέλη και όχι 15 σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, θυμήθηκα τη μεγάλη αντιπαράθεση που είχαν μέσα στο δημ συμβούλιο ο τότε δήμαρχος Τσαβαρής με την τότε Δημ Σύμβουλο και σημερινή Δήμαρχο Νάννου όταν γινόταν η εκλογή του 15μελούς ΔΣ του ΛΤ. Η Νάννου επέμενε ότι ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να είναι 7μελής, αλλά ο αρμπάνης περί των νόμων Τσαβαρής της έλεγε ότι δεν ξέρει από νόμους, ποιος; Ο απόφοιτος νυκτερινής σχολής στην απόφοιτο των πολιτικών και οικονομικών επιστημών της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
    Βέβαια η Νάννου με την προσφυγή που έκανε τότε δικαιώθηκε από την Επιτροπή του άρθρου 152 και εξανάγκασε τον Τσαβαρή να ακυρώσει το 15μελές και να το κάνει 7μελές όπως συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
    Φαίνεται όμως ότι κάποιοι πήγανε μέχρι και το Συμβούλιο Επικρατείας για να ακυρώσουνε την απόφαση της Επιτροπής και φάγανε τα μούτρα τους. Τώρα, όλα τα Λιμενικά Ταμεία της Ελλάδας , εκτός βέβαια της Σαλαμίνας, θα αλλάξουν τη σύνθεση του ΔΣ σε 7μελές. Δεν είναι μόνο αυτό αλλά και άλλα πολλά όπως η πρότασή της για τον προϋπολογισμό που έγινε Νόμος του Κράτους, που με κάνουν να λυπάμαι που δεν την βγάλαμε Δήμαρχο το 2011 αλλά αντι γι΄ αυτής βγάλαμε τον Τσαβαρή που διέλυσε και χρεοκόπησε το Δήμο. Πόσο διαφορετικά θα ήσαν τα πράγματα σήμερα !!!!!!
    http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/egk01-04012016.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/1/16 13:58

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/1/16 14:38

    den ntrepese ligo ?? ante kane kammia doyleia kai vges apo do mesa.na deis ligo fos .san pontikos miazeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/1/16 15:32

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/1/16 22:06

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/1/16 22:11

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.