Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιαν 2016

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΚΡΗ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ! “…Οι λόγοι που με οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση είναι, η αδιαφάνεια, αδράνεια, αναποτελεσματικότητα, η παντελής έλλειψη κοινωνικής πολιτικής, η εξυπηρέτηση των “ημετέρων”…”

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης μου από τον συνδυασμό “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ”
Με την επιστολή μου αυτή λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 66 του νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχους Α87 Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης ,σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου ως δημοτικός σύμβουλος, από την παράταξη “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ”.
     Στην μέχρι σήμερα πορεία μου, ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα τις αξίες και τις αρχές μου και κυρίως δεν απεμπόλησα τους σκοπούς για τους οποίους αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.
   Πολιτική για μένα είναι προσφορά ,συμπαράσταση ,βοήθεια ,αλληλεγγύη με κάθε τρόπο στον συμπολίτη σου είναι πέρα από κόμματα, χρώματα και παρατάξεις.

   Ουδέποτε είχα στόχο να πραγματοποιήσω πολιτική καριέρα , η να μετεξελιχθώ σε έναν καρεκλοκένταυρο εκπρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας , ο οποίος θα χρησιμοποιούσε τη θέση του δημοτικού συμβούλου ή το οποίο αξίωμα προς όφελος των δικών του πολιτικών  η άλλων φιλοδοξιών.
   Πιστεύω ότι το καράβι της δημοτικής μας αρχής ακολουθεί εδώ και μήνες λανθασμένη ρότα και παρά το γεγονός ότι βλέπουμε το παγόβουνο μπροστά μας , ουδείς παίρνει στα χέρια το τιμόνι για να αποφευχθεί η μοιραία σύγκρουση.
   Οι λόγοι που με οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση είναι, η αδιαφάνεια, αδράνεια, αναποτελεσματικότητα, η παντελής έλλειψη κοινωνικής πολιτικής, η εξυπηρέτηση των “ημετέρων”, η αδυναμία διοίκησης  του δήμου και τέλος η κορυφαία πράξη του δράματος που βιώνουμε εμείς και οι συμπολίτες μας ενάμιση χρόνο τώρα, η ένταξη του δήμου στο Μνημόνιο, μετά από την δεκάμηνη απραξία της Δημάρχου και με συνοπτικές διαδικασίες.
   Ας απαντήσει επιτέλους η κυρία Δήμαρχος στο ερώτημα όλων των Σαλαμινιων…
Ποιος Διοικεί αυτό τον Δήμο;  Από την αρχή σχεδόν της ανάληψης των καθηκόντων μας ως δημοτική αρχή , βοά η Σαλαμίνα για το ρόλο που διαδραματίζουν στην διοίκηση του Δήμου εξωθεσμικοί παράγοντες ευρισκόμενοι εντός ή εκτός του Δημαρχείου.
Θέλω επίσης , αφενός μεν να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες του Δήμου Σαλαμίνας που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους στις αυτοδιοικητηκές εκλογές του 2014 , και αφετέρου , να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω προσηλωμένη και αμετάκλητη στις αρχές και της αξίες που με διέπουν, να αγωνίζομαι με την ίδια αγάπη για τον Δήμο Σαλαμίνας, παλεύοντας πάντα με ήθος για τα κοινωνικά , πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΚΡΗ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/1/16 22:07

    Μπράβο Τασούλα έφυγες από το χαρέμι του σουλτάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/1/16 22:43

    Συγχαρητήρια, άξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/16 00:02

    Τελος οι κατεψυγμενες μπαμιες Μπαρμπα Στ@θης.Τωρα θα εχεις χρονο να καθαριζεις φρεσκιες.Α ξεχασα να σου πω τελειο το μαλλακι σου.Τετοιο ειχε μια θεια μου,το 50 η 60 δεν θυμαμαι δεκαετια.Αχ αυτη η κριση θα πεθανει με το κρεπαριστηρι στο χερι ο κακομοιρης ο κομμωτης γιατι σιγουρα τον ιδιο εχετε μεχρι να βγει στη συνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/16 08:10

      Ειχες θεια εσυ?
      Αφου απο γυφτους σε πηραν

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/16 00:12

    15 μήνες δημοτική σύμβουλος, πρώτη φορά άνοιξε το στόμα κι αυτό για να αναγνώσει το δισέλιδο φύλο που που της είχε γράψει ο τσάβες, γιαυτό και κόμπιαζε όταν το διάβαζε.
    Μο μανάρα μου, για πες μας γιατί σε διέγραψαν ΟΜΟΦΩΝΑ και οι 18 σύμβουλοι της Ρούλας; Γιατί τσουλίτσα; Και μιλάς εσύ κι ο άντρας σου για ήθος; Ντροπή σας απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/16 01:37

      Αισχρά νανίδια ποιός νομίζεις ότι σας πιστεύει πια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/16 01:59

      μηνά οι κατηγορίες που σου λένε είναι σε βαθμό κακουργίματος περιμένω να απαντήσεις και να τους πας στον εισαγγελέα, μην κολόνεις.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/16 01:32

    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΨΩΝΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕΣ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ; ΟΥΣΤ ΝΟΥΜΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/16 07:28

    Τασούλα μίλησες στο συμβούλιο για πρώτη φορά μετά απι δεκαεπτά μήνες!!εκτός απι κάποιες άναρθρες κραυγές δεν είχε ακουστεί κάτι άλλο...το κειμενακι ο Γκιοκας στο έγραψε;γελάνε κ οι πέτρες τασουλα μουυυυυ με εσένα κ τον περιγυρο σου κάτι απατεωνακια που χρωστανε παντού....ο γέροντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/16 07:55

      Τι να κάνουμε όλοι είμαστε απατεωνάκια εσένα πάντως δεν πρόκειται να σε φτάσουμε μεγαλοαπατεώνα ίσως στην άλλη ζωή ... γέροντα ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/16 08:00

      Ξεχασα να υπογραψω
      Ρουτσης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/1/16 23:52

      Το Λευτερη το λουμπινα γιατι δεν τον εφερες για υποστηριξη;;;;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/16 07:55

    ΜΗΝΑΚΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΣΟΥ ΚΥΚΛΟ...
    ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΤΕΣ?
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑ....ΕΧΩ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
    ΤΑ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ Η ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/16 07:57

      ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝ..... ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ?
      ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ?
      ΧΑΠΙΑ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/16 08:36

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ, ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ (ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ) ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/1/16 12:28

    Απατεώνες είναι αυτοί που ενώ ένα χρόνο κάνανε το κοκοράκι λέγοντας εμείς δεν παραιτούμαστε αν έχει τα κότσια η δήμαρχος να μας διαγράψει, λίγες μόνο ώρες πριν την συνεδρίαση της παράταξης για την διαγραφή τους, τρέξανε σαν λαγοί και καταθέσανε δήλωση ανεξαρτητοποίησης, νομίζοντας ότι θα γλυτώσουν το διασυρμό της διαγραφής. Κατάλαβες τώρα ποιοί είναι οι απατεώνες; Οταν κάνεις το κόκορα να τον κάνεις μέχρι το τέλος, κι όχι την τελευταία στιγμή να γίνεσαι κότα. Οι περικοκλάδες είναι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/1/16 12:41

    Ευτυχως που την διαγραψανε και ακουσαμε να απαγγελει κατι βλακειες που της ειχανε γραψει .Κανε το ρε κοπελα μου μια προβα απο το σπιτι,που ηρθες και ολο σαρδαμ εκανες.Τελος παντων μας λυθηκε η απορια που ειχαμε,το κοριτσι μιλαει.Δωστε της κειμενα να διαβαζει.Μπορει.Με λιγη προσπαθεια και πολυ ζηλο θα τα καταφερει να τα διαβαζει.Μονο μην τη ρωτησετε μετα τι ειπε,εκει αρχιζουν τα δυσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/16 12:45

      ακόμα δε μας είπες τους λόγους που τους διάγραψες,όλοι ξέρουμε ότι δε σκήβανε το κεφάλι,έχεις αντίρηση;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/16 23:54

      ειχε τρακ. ποτε θα ξαναμιλησει;; δεν ειναι και λιγο!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/1/16 13:31

    Μω Τασουλαααα...μω τι τα θελες εσυ τα δημαρχιλικια...νυκοκοιρα γυναικα με αντοφλιτσα και μαλλι κουνουπιδι...μαναρα μου μην ωρυεσαι..εχεις στο σοι αδελφο αντιδημααρχο Βουρκαριου τον περιφημο Λουμπινα με τ ονομα...και το λουυ...παχυυυυ σαν κι εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/16 23:56

      ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ!!! ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΛΟΥΜΠΙΝΑ;;; ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος27/1/16 16:40

    ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ, ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Η ΤΕΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΧΑΧΑ) . ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ) ΚΑΝΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/16 17:20

      Ρουλα οτι κάνεις λάβεις κ η καρδια σου μην πονει
      Θυμάσαι τι κάνατε στον Αγαπιου?

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος29/1/16 16:44

    ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΣΤΩ ΜΕ 5ΜΗΝΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/16 17:50

      Κι εκει τσακωθηκε παλι και ανοιξε το στομα της και αστα να πανε.......

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.