Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Ιαν 2016

Από την σημερινή κοπή της πίτας του εθελοντικού σώματος πυρόσβεσης Σαλαμίνας Ε.Σ.Σ.Α.Κ.

Ας δούμε ένα μικρό ιστορικό του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. Είναι ένα Εθελοντικό σώμα που αποτελείται κυρίως από ανθρώπους της Σαλαμίνας και τα μέλη του είναι εκπαιδευμένα από την πυροσβεστική ακαδημία, έχει σκοπό την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών την υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αρχών, όποτε ζητηθεί για το νησί μας.

Μερικές από τις δράσεις του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. είναι: Πυροπροστασία, Δασοπυρόσβεση, υποστήριξη πολιτιστικών δράσεων, εκπαίδευση, κλπ. .Τέλος το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. με βάση επίσημης απόφασης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με μητρώο 13/2012, είναι επίσημο Εθελοντικό σώμα που υπάγεται στον σχεδιασμό δράσεων της Πολιτικής Προστασίας. Επίσης είναι ενταγμένο επίσημα και στον σχεδιασμό δράσης του πυροσβεστικού σώματος.
Το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. διαθέτη ένα πυροσβεστικό όχημα τύπου Α 4Χ4 το οποίο χορήγησε δωρεάν η πυροσβεστική υπηρεσία γι αυτό κάνουμε σήμερα την λαχειοφόρο αγορά για να μαζέψουμε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ για την έκδοση πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος. 
Έχοντας συνείδηση του δικαιώματος των παιδιών μας να βρουν και να χαρούν τα εναπομείναντα δάση μας, θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την προστασία τους.
Υπενθυμίζουμε ότι στην Σαλαμίνα υπάρχει το δεύτερο σε έκταση Δάσος της Αττικής, το Δάσος του Άγιου Νικόλαου με 50,000 στρέμματα
Με έδρα την ΣΑΛΑΜΙΝΑ από ανθρώπους καταξιωμένους για την εθελοντική πρόσφορα τους για πάνω από 15 χρονιά στο νησί μας, με την συμπαράσταση των Αρχών του τόπου και την στράτευση όλων των συνειδητοποιημένων πολιτών μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Όλοι μαζί μπορούμε.

Δείξε και συ την δύναμη σου! Γίνε και συ εθελοντής στο Ε.Σ.Σ.Α.Κ.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/16 22:56

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/16 10:27

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ? ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ? ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/16 14:10

      δεν υπαρχει καν εργο για ποια μακετα μιλας?
      αυτη του βοριδη εδω και 3 χρονια δεν ισχυει.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/16 11:21

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/16 13:30


    ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ……. Ο ΚΑΚΟΣ…..???

    ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ???

    ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ????

    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/2/16 14:01

    Τρεις κ ο κουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.