Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιαν 2016

Το "SALAMIS NEWS" και οι συνεργάτες του σας εύχονται καλή και παραγωγική χρονιά, με θεία φώτιση στους πολιτικούς μας ταγούς


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/1/16 02:55

    Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015
    Κοπή Προτωχρονιάτικης Πίττας του Δήμου Σαλαμίνας



    Αναρτήθηκε από SALAMINA-PRESS στις 14:47
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook
    Κοινοποίηση στο Pinterest

    2 σχόλια:

    Ανώνυμος1/1/16 02:47
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
    ΘΑ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 198/2015 ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΚΑΙ 57% ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ!!!ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ::::::ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!!ΠΡΟΒΑΤΑ Ε!!!ΠΡΟΒΑΤΑ!!!



    Ανώνυμος1/1/16 02:53
    Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η υπαγωγή σε πρόγραμμα εξυγίανσης προβλέπει την υποχρέωση εφαρμογής σειράς παρεμβάσεων, όπως μέτρα είσπραξης των οφειλών προς τους ΟΤΑ, αναστολή προσλήψεων, επιβολή υποχρεωτικών μετατάξεων προσωπικού, αύξηση των ιδίων εσόδων από φόρους, τέλη, δικαιώματα και εισφορές, αύξηση του ανώτατου συντελεστή επιβολής του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας σε ποσοστό μέχρι και 3‰ (τρία τοις χιλίοις), αύξηση του συντελεστή επιβολής του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων από 0,5% μέχρι και 2% και περιορισμός των δαπανών μόνο σε υποχρεώσεις μισθοδοσίας και λοιπές απολύτως ανελαστικές δαπάνες.
    πηγή: AΠΕ/ ΜΠΕ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΑ 3000.000 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑ!!ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΣΥ;;;;ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ .ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ.ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ).ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/1/16 18:27

    Καλή Χρονιά σε όλο την Σαλαμίνα.
    Με μεγάλη λύπη για άλλη μία χρονιά απουσιάζε η αντιπολήτευση του Δήμου μας αυτό φυσικά δεν είναι τωρινό γινότανε προ πολλών ετών εύχομαι να μην ξανασυμβή στο μέλλων.Λυπάμε πολύ για την δοξολογία του Νέου Έτους στο Μητροπολητικό Ναό του Ποληούχου Αγίου Μηνά να είναι πάντα οι ιερείς του ναού μόνο είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/16 22:37

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΠΟΨΕ;;Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕΣ 20.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΚΙΣΤΕΙ
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΣΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ 45.000.000 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΟΛΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ 17.000.000 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ Κ........ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΟΥΡΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/16 17:11

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/1/16 22:49

    Αληθεια την εκδηλωση ποιος την ειχε επιμεληθει;με αυτο το διασκεδαστικο προγραμμα τύπου Θεοδωση Μανθιου;;η Μουλτου η στενη συνεργατης του που ηταν;;που ειαι τετα με τα ωραια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.