Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιαν 2016

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 3 ης Συνεδρίασης

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα επί της Λεωφόρου Καραμανλή & Αμμοχώστου   1  στη Σαλαμίνα, στις 26.1.2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00μ.μ.,  ώστε να διεξαχθεί η εκλογή  με την προβλεπόμενη  διαδικασία από τα άρθρα 64 παρ. 7 & 74 παρ. 8 του   Ν. 3852/2010 :

1.-  Εκλογή  νέου Προέδρου  Δημοτικού Συμβουλίου , λόγω αυτοδίκαιης έκπτωσης της κας Λεμονιάς Καπετάνιου  , σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 6 του Ν. 3852/2010. 

2.-   Αποδοχή παραίτησης της κας Πολύζου – Καραβασίλη Μαρίας , από την θέση της Γραμματέως  του Δημ. Συμβουλίου  και εκλογή νέου Γραμματέα,  σύμφωνα με το άρθρο 64 παρ. 7 του Ν. 3852/2010. 

3.-   Εκλογή  Αναπληρωματικών μελών της πλειοψηφίας  (2) δύο  μελών,   για την Οικονομική Επιτροπή  και   (3) τριών μελών,  για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Η  Προεδρεύουσα  Σύμβουλος

Ειρήνη   Μπινιάρη

104 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/16 21:14

    Ε ρε δόξες η τρελή, ρε λες και να γελάμε για 4 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/16 23:07

      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ !!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/16 17:48

      Την άποψη ότι υπάρχουν σχέδια για αλλαγή του κοινωνικού και πολιτιστικού στάτους κβο στην Ευρώπη από την είσοδο των μουσουλμάνων στην Ευρώπη εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. «Η άποψη που έχω εγώ -και άλλοι την έχουν- που δεν είναι θέση της Εκκλησίας γενικότερη, είναι ότι, δεν είναι εύκολη αυτή η αφομοίωση. Δεν είναι εύκολο οι μουσουλμάνοι να αφομοιωθούν. Αντιθέτως επηρεάζουν εκεί όπου πηγαίνουν. Επομένως είναι ένα σχέδιο αυτό νομίζω, που αποβλέπει και σε αυτό. Στο να μπορέσουν να εισρεύσουν άνθρωποι στην Ευρώπη και δεν τους νοιάζει κάποιους, εάν αλλάξει το status quo, πολιτιστικά και κοινωνικά» ανέφερε σε συνέντευξη του.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/16 17:49

      Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες

      Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.
      Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για τους λαθρομετανάστες και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους την σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών. Ιδού η δήλωση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων:
      Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;
      Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα.
      Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση άφηνε την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων», ούτε περικοπές συντάξεων θα χρειάζονταν να γίνουν, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες θα υπάρχαν στην Ευρώπη και ίσως αύριο στην Ελλάδα. Γιατί, όμως, επιλέγεται αυτή η πολιτική; Ελέω των διαταγών των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής ιδεοληψίας.
      Βεβαίως, αυτή η εγκληματική πολιτική δεν είναι πρωτοτυπία του Σύριζα, αφού κατακλυσμός λαθρομεταναστών υπήρχε και επί νουδούλας και επί κλεφτοΠασόκ. Μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει την κατρακύλα που οδηγεί στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/1/16 17:50

      Αυτές είναι οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο: Σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις και τον... φιλάνθρωπο Σόρος

      Τελείωσε, όπως μας πληροφορούν διάφορα ΜΜΕ, η καταγραφή των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο. Σκοπός των δημοσιευμάτων, να κοπάσει η ανησυχία του κόσμου για την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, που ήρθε σαν απόηχος των συλλήψεων «εθελοντών» για παρανομίες «περίεργου» περιεχομένου, όπως διευκόλυνση λαθρομεταναστών και παρακολούθηση των κινήσεων του Λιμενικού.
      Το αποτέλεσμα των δημοσιευμάτων, όμως, ήταν εντελώς το αντίθετο, αφού διαβάζοντας κανείς τις «πιστοποιημένες» ΜΚΟ αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απάτης και κυρίως το μέγεθος του κινδύνου, στον οποίο εκτίθεται ο Ελληνικός Λαός από την δράση αυτών των οργανώσεων.
      Ας δώσουμε ένα παράδειγμα, βλέποντας ενδεικτικά καθαρά μερικές μόνο από τις καταγεγραμμένες ΜΚΟ και εστιάζοντας όχι στην κλοπή δημοσίου χρήματος, αλλά στην υποβάθμιση της δημόσιας ασφάλειας:
      One Nation: Οργάνωση ισλαμιστών «φιλανθρώπων» της οποίας το κομβόι βομβαρδίστηκε την επομένη της κατάρριψης του ρωσικού su-24 από τα τουρκικά F-16. Συμφώνα με την ρωσική πλευρά το κομβόι μετέφερε οπλισμό στους Τουρκμένους ισλαμιστές.
      Είχε γίνει γνωστή όταν υποδεχόταν λαθρομετανάστες στη Λέσβο με τη γνωστή ιαχή: «Αλλάχ Ακμπάρ»
      Islamic Relief Worldwide: Ισλαμιστική οργάνωση «φιλανθρώπων», η οποία εδρεύει στην Αγγλία και κατηγορείται για την χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, σε σημείο μέχρι και η HSBC της Λίστας Λαγκάρντ προχώρησε σε «πάγωμα» των λογαριασμών της.
      International Rescue Committee (IRC): «Φιλανθρωπική» οργάνωση που έστησε το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στην περιοχή της Εφταλούς μεταξύ Μολύβου και Σκάλας Συκαμνιάς στη Λέσβο.
      Στις 7 Νοεμβρίου του 2013, η συγκεκριμένη οργάνωση είχε βραβεύσει τον «μέγα φιλάνθρωπο» Τζόρτζ Σόρος, στην ομιλία του ο οποίος αναφέρθηκε στην κρίση στην Συρία. Στην ίδια ημερίδα, τον πρόεδρο της συγκεκριμένης οργανώσεως παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εντολέας της καταστροφής της Σερβίας και συνεπώς δολοφόνος παιδιών, Μπίλ Κλίντον.
      Praksis: Το όνομα της εν λόγω οργανώσεως είχε πρωτοαναφερθεί στην αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής για το φυλλάδιο που δίνανε οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες.
      Εκεί η συγκεκριμένη οργάνωση αναγράφεται ως συνεργαζόμενη ΜΚΟ που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες σε λαθρομετανάστες.
      Πέραν του κρατικού χρήματος είχε λάβει πακτωλό χρημάτων από τον Σόρος, ώστε να ενοικιαστούν κλίνες σε ξενοδοχεία για να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/16 21:50

    Η Μπινιάρη δεν μπορεί να προεδρεύσει, ούτε να συγκαλέσει συμβούλιο, θα ξεφτιλιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/16 22:06

      Άστο ρε αδελφέ μη τους ξυπνάς έχουμε στήσει πάρτυ ρε μη μας το γ...άς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/16 22:12

      Τ Ρ Ε Μ Ε Τ Ε ,,,,,,,,,,,,,,,,11 ΡΙΧΤΕΡ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!! / / /

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/1/16 22:57

      ΔΗΛΑΔΗ ΣΕΙΣΜΟΣ;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/1/16 04:05

      Η Μπινιαρη ειναι επιστήμονας ρε ανισορροπο αφησστε εναν αξιο ανθρωπο που δεν ενωχλει κανεναν και κοιταει την δουλειά της
      Κοιταξτε τα σπιτια σας ο όλες τις αποψεις και μετα να μου πεις που εισαι καλύτερος η καλύτερη απο την Ειρηνη

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/16 22:09

    Ρε τούτοι είναι τσίρκουλα, ούτε τον Καλλικράτη δεν διαβάζουνε τα νούμερα;
    Ρε το Κάτω Παρτάλι έχει συμβούλους ή να τους στείλουμε;
    Ρε κατακαημένε στρατηγέ εσύ τουλάχιστον δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει λίγο τρομάρα σου, σε φάγανε οι επικύψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/16 22:25

    Ρε αθεόφοβε Μηνάρα για ποια αυτοδίκαιη έκπτωση της Λεμονιάς Καπετάνιου μιλάς αφού το άρθρο λέει καθαρά ότι:
    'ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποβάλλει την παραίτηση του στο δημοτικό συμβούλιο και γίνεται οριστική αφότου πληρωθεί η αντίστοιχη θέση'.
    Μέχρι να εκλεγεί νέος πρόεδρος και να παραδώσει παραμένει στη θέση της. Και ο φασισμός έχει όρια ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/16 22:30

      Καλά αυτός νομίζει πως είναι ακόμα στην Αραπιά.
      Μηνάρα τα καλά μια φορά γίνονται, οι Σαλαμίνιοι δεν είναι Αραπάδες
      Βάλτο καλά στην κούτα σου

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/1/16 22:31

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑ~ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ,,,,,,,ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ??????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/1/16 22:43

    Ρε μηνάρα θέλω να σε δω να κάνεις επικύψεις στους συμβούλους που έμειναν για να μην πάρουν δρομο.
    Το σκάφος βυθίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/16 21:04

      ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
      ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/1/16 22:50

    ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
    ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ.

    Η παραίτηση από το αξίωμα του προέδρου ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ υποβάλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και γίνεται οριστική αφ ότου πληρωθεί η αντίστοιχη θέση. Ν. 3852/10 αρθρο 64 παρ.7
    Το σωστό λοιπό είναι να διορθωθεί το πρώτο θέμα.

    Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο και η παραίτηση του γίνεται αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/16 23:26

      ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/16 23:35

      Δε μπορεί η τρελιάρα να καλέσει συμβούλιο, αν δηλώσει αδυναμία η πρόεδρος την αναπληρώνει ο αντιπρόεδρος ο οποίος πρέπει να συγκαλέσει το συμβούλιο και να προεδρεύσει όπως έγινε σε άλλη περίπτωση. Εδώ τα κάνανε μπάχαλο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/16 09:11

      Το μπάχαλο καλέ μου φίλε έχει γίνει άμα τη αναλύψει των καθηκόντων της δεν είναι τωρινό απλά με την μια λαμακία μετά την άλλη το αντιλαμβάνονται πλέον και οι κωλυτοί της πως η γυναίκα -ορθότερα ο άνθρωπος- δεν είναι για κόσμο μω μανάρι μου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/1/16 09:17

      Καλά ρε Μάνο, εσύ ρε άρρωστε πως το παίζεις;
      Αβανταδόρος της δημαρχίνας; Ντροπή μωρή λουμπίνα δεν έχεις;
      Η ντροπή ντροπή δεν έχει και χαράστον που την έχει
      Εδώ θα μου πεις δεν είχες ντροπή χρόνια τώρα με τόσα αίσχη, τώρα που γέρασες θα την αποκτήσεις;
      Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του μη δε την γνώση άλλαξε μηδέ και το "λιλί" του.
      Και μην πάρεις το φίλο σου Μαστρό ξανά κλαίγοντας να στο σβήσει για θα σας κάνων να τρέχετε να σβήνετε ανα 5 λεπτά βρωμιάρη

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/1/16 21:23

      Αν ήταν να το παίξει Αβανταδόρος της Δημαρχίνας όπως λές,δεν θα τα έγραφε δημόσια.Θα την έπαιρνε τηλέφωνο για να την προλάβει και να το διορθώσει .Είσαι λοιπόν άδικος απέναντι του.Όπωςέχει τύχει και πολλές άλλες φορές
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/1/16 22:56

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ;;; ΟΠΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 66 Ή ΤΟ 64 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 3852/10;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/16 23:28

      Και στην παραίτηση και στην ανεξαρτητοποίηση και στη διαγραφή ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παραμένει στη θέση του μέχρι την εκλογή νέου. Εκλέγεται και παύεται από το δημοτικό συμβούλιο και κανείς άλλος δεν μπορεί να τον πάψει ή να τον παραιτήσει. Ο μηνάρας νομίζει ότι βρίσκεται στην αραπιά και μιλάει σε ιθαγενείς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/16 09:29

      Όλοι μαζί δεν αξίζετε ούτε μια τρίχα από τα αρχία του και το ξέρετε καλά.
      Γιαυτό πάλι σφαλιάρα θα φάτε, θα μου πεις το έχετε συνηθίσει, ε εντάξει.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/1/16 23:00

    ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΜΑΣΤΡΟΚ@ΛΟ ΠΑΛΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ;;; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ;; ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/1/16 23:21

    Τι ακούν τα αυτάκια μου;

    Η τρελή Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου;
    Θα πηδηχτώ απ το παράθυρο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/16 23:24

      Ξέρετε τι θα βλέπουμε πάνω στην έδρα τώρα εεε;;;

      Την ροζ φουστίτσα που θα φόραγε η τρελή στον Κορρό.

      Τρελή δεν την κάνεις ροζ βρακάκι να αρέσει και τους άντρα σου του άρχοντα του σεξουλιάρη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/16 23:26

      Θέλουμε Πρόεδρο την ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΙΑΡΑ !!!!!!!

      Θέλουμε Πρόεδρο την ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΙΑΡΑ !!!!!!!


      Θέλουμε Πρόεδρο την ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΙΑΡΑ !!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/16 15:36

      ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ
      ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΣΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΗΝΑ .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/1/16 10:58

      ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΠΟΝΕΣΕ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/1/16 16:08

      Τώρα Αγγελική τα ήθελες και τα άκουσες αυτό που κάνεις πρέπει να πάρει τέλος

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/1/16 23:26

    Κανονικά πρέπει να προεδρεύσει ο Δερτούζος αλλά υπάρχει ένα ηθικό και πολιτικό ζήτημα .Το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα τον έχει παραπέμψει στον εισαγγελέα για τα 53 κινητά τηλεφωνά της win , πως θα τον δεχθεί για πρόεδρο ;Είναι ένα εμπόδιο σοβαρό και πρέπει να βρεθεί τρόπος παράκαμψης του εμποδίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/16 23:38

      Καμία κατηγορία δεν σοβαρή αν δεν βγει τελεσίδικη δικαστική απόφαση.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος22/1/16 23:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/1/16 23:37

    Θέλουμε αντιπρόεδρο την ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΙΑΡΑ την Δημητριάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/1/16 09:14

    ΟΜΟΦΩΝΗ ήταν χθες η διαγραφή και των τριών ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ από την δημοτική παράταξη. Καιρός ήταν, το είχαν παραξεφτιλήσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/16 09:25

      Μα τι λες μω μανάρι μου; ποιους διαγράψατε ομόφωνα; Τους μη υπάρχοντες στον συνδυασμό σας;
      Καλά η φουκαριάρα, φουκαριάρα είναι, όλοι οι υπόλοιποι αν λες αλήθεια πόσο παιορτυμπανιστές μπορεί να είσαστε;
      Ρε κανα σοβαρός εκεί μέσα υπάρχει; Κανα σοβαρός που να μην του αρέσουν οι ροζ φουστίτσες τρομάρα του;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/16 09:31

      Καλά ρε Μηνά οι τρεις είχαν ανεξαρτητοποιηθεί από το πρωί και συ τους διέγραψες το βράδυ;
      Μηνά δεν είσαι στην αραπιά. Στην Κούλουρη είσαι.
      Το δούλεμα τέλος.
      Το "ρήγμα" που δίνει σεισμούς στην Κούλουρη "απελευθερώθηκε".
      Θα δεις από δω και μπρος κάτι σεισμούς και μετασεισμούς που δεν θα σε σώνει τίποτα λαμόγιο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/16 11:23

      Όλοι μαζί δεν αξίζετε ούτε μια τρίχα από τα αρχία του και το ξέρετε καλά.
      Γιαυτό πάλι σφαλιάρα θα φάτε, θα μου πεις το έχετε συνηθίσει, ε εντάξει.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος23/1/16 09:24

    Γειά σου ρε Δερτούζο συνταγματολόγε !! Πού την είδες εσύ την παραίτηση μωρέ;
    Ούτε τους νόμους δεν ξέρετε να διαβάζετε γιαυτό τρώτε συνεχώς σφαλιάρες.
    Τα ίδια λέγατε και για την απόφαση που πήρατε με το Συμβούλιο των 11 και είδατε τι πάθατε.
    Σας την έτριψε στη μούρη ο ΓΓ και την ακύρωσε ως παράνομη για 7 λόγους.
    Άσε δε που θα σας στείλει όλους σας και στο πειθαρχικό για παράνομη ενέργεια από δόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/16 10:02

      Γειά σου Μηνά μεγαλε δήμαρχε, εσύ πού την είδες την αυτοδίκαιη παραίτηση, στον ύπνο σου;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/16 11:19

      • Mε όλο το σεβασμό προς όλους, εκφράζω την προσωπική μου άποψη

      •Το άρθρο 64 παραγ 1 του Ν. 3852 αναφέρει τα εξης:
      •Την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, της έναρξης της δημοτικής περιόδου και την πρώτη Κυριακή του μηνός Μαρτίου του τρίτου έτους αυτής, το δημοτικό συμβούλιο συνέρχεται, ύστερα από πρόσκληση του συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους και, σε περίπτωση ισοψηφίας, εκείνου που είναι γραμμένος πρώτος κατά σειρά στην απόφαση του δικαστηρίου. …………

      Άρα η κα Μπινιάρη συγκαλεί το Δημοτικό Συμβούλιο στις πιο πάνω περιπτώσεις ως Προεδρεύων Σύμβουλος και μόνο σε αυτές.

      Την Τρίτη το Συμβούλιο που συγκαλείται δεν έχει τα χαρακτηριστικά αυτά που αναφέρει το άρθρο 64 παραγ 1 του Ν 3852 που πιο πάνω διαβάσατε.
      Στην περίπτωσή μας αυτός που θα έπρεπε να συγκαλέσει το Συμβούλιο ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμονιά Καπετάνιου η οποία θα παύσει να είναι Πρόεδρος όχι μόνο κατά την αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά αμέσως μετά την εκλογή του νέου Προέδρου. Άρθρο 66 παραγ. 6 του Ν. 3852.
      Αμέσως μετά την εκλογή του νέου Προέδρου αναβαίνει στην έδρα και παραλαμβάνει από τον νέο Πρόεδρο.
      Εκφράζω την προσωπική μου άποψη και θεωρώ λανθασμένη την διαδικασία που έχει. Ακολουθηθεί.

      Μάνος Δερτούζος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/16 11:44

      Μάνο μην εκτίθεσαι άλλο. Από τη στιγμή που διαγράφηκε από την παράταξη αυτομάτως εκπίπτει οποιουδήποτε αξιώματος και δεν υφίσταται θέμα αποδοχής ή όχι από το ΔΣ. Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Πρόεδρος και το ΔΣ δεν μπορεί να συγκληθεί παρά μόνο με πρόσκληση της Μπινιάρη για εκλογή νέου Προέδρου. Απλά πράγματα και τετριμμένα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/1/16 12:05

      Αυτά τα βλέπεις στον ύπνο σου Μηνά, κανείς δεν μπορεί να παύσει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου από το αξίωμά του, εκτός από αυτόν που του το έδωσε δηλαδή το δημοτικό συμβούλιο. Η δήμαρχος μπορεί να διαγράψει οποιονδήποτε από τον συνδυασμό της ή να αφαιρέσει κάποιο αξίωμα το οποίο εκείνη έδωσε, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάψει την πρόεδρο αφού το αξίωμα δεν της το έδωσε εκείνη αλλά το δημοτικό συμβούλιο.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος23/1/16 09:38

    ΟΜΟΦΩΝΗ ήταν χθες η διαγραφή και των τριών ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ από την δημοτική παράταξη. Καιρός ήταν, το είχαν παραξεφτιλήσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/16 09:59

      Θέλουμε να μάθουμε αν κάνανε λαμογιές ή αν δεν κάνανε στραβά μάτια στις λαμογιές, πρέπει να μάθουμε. Περιμένουμε ανακοίνωση από το γραφείο δημάρχου, αν υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/16 11:34

      Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να πρόκειται για λαμογιές;
      Το ότι έχουν γίνει ένα με τη μειοψηφία και καταψηφίζουν χωρίς λόγο τα πάντα, δεν σου φτάνει; Αν είχαν τσίπα θα είχαν ανεξαρτητοποιηθεί προ πολλού, κι όχι εχθές αφού είχαν πάρει την πρόσκληση για τη χθεσινή διαγραφή τους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/16 11:51

      Εδώ ρε Μηνά λες συνέχεια ότι πήγανε να φάνε τώρα το άλλαξες. Στην Ελλάδα η γνώμη και η ψήφος του συμβούλου είναι κατά συνείδηση, μην τα μπερδεύεις με την αραπιά.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος23/1/16 12:17

    Mπράβο στους τρεις, προφανώς είναι οι μόνοι που έχουν φιλότιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/16 12:31

      Έχουμε και συνέχεια, το καράβι βυθίζεται.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος23/1/16 13:58

    ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΕΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΕΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΕΦΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ" ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΤΥΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΟ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΤΟ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/16 14:40

      ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ Ή ΟΙ ΤΥΠΟΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/16 15:15

      Αν για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι κι όχι η κεφαλή του ψαριού, τότε φίλε μου έχεις πρόβλημα σοβαρό ίσως πιοτερο σοβαρό απ αυτό της ίδιας.
      Η ανικανότητα είναι της ίδιας κι όχι όλων των στελεχών της αυτή τους επέλεξε ας πρόσεχε.
      Ανίκανη και για την επιλογή στελεχών; Έλεος πια ας πάει στην οικογένεια της που όπως συ λες και παραδέχεσαι μόνο αυτοί την αγαπάν την σέβονται και της συπαρίστανται
      Κακώς έφυγε από κοντά τους ας ξαναγυρήσει να βρει και το νησί το δρόμο του

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/16 15:51

      ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ- ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ-ΣΤΕΝΟ- ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΝΑ- ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΩΣΤΟΥ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΡΕΡΟΙ, ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ ΝΑ ΑΠΟΞΕΡΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΚΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΦΟΥΛ ΟΙ ΤΣΙΜΠΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ. ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/1/16 10:11

      Με ποιον να τα βάλει ρε βλάμη Ανώνυμος23/1/16 13:58 και ποιον υπάλληλο να απομακρύνει?? αυτούς που παρακαλάει? Ταμείο,οικονομική,προμήθειες, σκουπίδια? Με κάνα φουκαρά θα τα βάλουν για επιδείξει ισχύος άρε μπάτσες που θέλουν

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος23/1/16 15:20

    Spuros Koutsoukos
    2 ώρες ·
    Συνάντηση κορυφής.....με Μάριος Τραύλος ....

    ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΟΥ ΜΕ ......... ΑΛΥΚΗ ..... ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ .... ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ..... ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ...... ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ .....ΧΤΕΣ .... ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/1/16 15:22

    Μαριάννα Ντουβλη , ή νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/16 15:27

      Και πάντα παρόν ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ - ΑΡΧΟΝΤΑΣ - ΣΥΖΥΓΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/16 16:09

      Το πούρο , το πούρο

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος23/1/16 15:42

    Μηνά, η παράγραφος 7 το λέει καθαρά.
    Η παραίτηση από το αξίωμα του προέδρου, αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου υποβάλλεται στο δημοτικό συμβούλιο.
    Αυτό γίνεται γιατί το δημοτικό συμβούλιο τους έδωσε το αξίωμα και όχι η δήμαρχος.
    Άρθρο 69
    2. Αν ο πρόεδρος απουσιάζει ή κωλύεται, τον αναπληρώνει ο αντιπρόεδρος. Αν απουσιάζει ή κωλύεται και ο αντιπρόεδρος, όποιος από τους παρόντες συμβούλους του επιτυχόντος συνδυασμού έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους.
    Σοβαρέψου Μηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/1/16 16:24

    Εχθές είχε συμβούλιο διαβουλεύσης .9 άτομα.την Δευτέρα θα ξαναγίνει.
    Το γράφω εδώ μήπως και το δουν όσοι ενδιαφέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/1/16 21:17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/1/16 21:49

    Απάντηση στον 16.24

    Κατ’αρχάς ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου
    να σε ενημερώσω ότι δεν ειδοποιηθήκαμε από κανέναν για τη διαβούλευση. Σήμερα
    το είδα αναρτημένο και εγώ στη κεντρική σελίδα του Δήμου Σαλαμίνας και μάλιστα είχα σκοπό να διαμαρτυρηθώ για το ότι δεν ανακοινώθηκε στα μέλη ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τις ιχθυοκαλλιέργειες του Αργοσαρωνικού.
    Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζαν οι περισσότεροι και όχι η αδιαφορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/16 22:58

      Σε περίπτωση που µέλος του Προεδρείου επιθυµεί να παραιτηθεί, πρέπει να
      υποβάλει την παραίτησή του στο δηµοτικό συµβούλιο και αυτή γίνεται οριστική, όταν
      πληρωθεί η αντίστοιχη θέση.

      Μέχρι την αποδοχή της παραίτησης το µέλος του προεδρείου συνεχίζει να ασκεί
      τα καθήκοντά του.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος23/1/16 23:32

    H EKΠΛΗΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΄΄ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ΄΄.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/16 17:28

      ΣΕ ΤΆΠΩΣΕ ΠΑΛΙ;;;;;;;;;;Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;;;

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος23/1/16 23:32

    H EKΠΛΗΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΄΄ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ΄΄.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/16 17:30

      ΣΕ ΤΆΠΩΣΕ ΠΑΛΙ;;;;;;;;;;Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;;;

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος24/1/16 00:51

    ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.Η ΤΡΕΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΕΣ.ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/16 09:31

      Εξ οικείων τα βέλη και εξ ιδίων τα αλλότρια -Το έχω πει και θα το πω άλλη μια φορά καραγκιόζη.
      Ασχολήσου μετά του οίκου σου και άσε τις τρελάρες σου . πες τουλάχιστον κάτι σωστό και με απόδειξη
      ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΆΧΝΕΙΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.Ηλίθιε, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗ ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και γράφω και επώνυμα.
      Αλλά και να ήμουν κάτι, για τρελούς ψάχνεις για να γίνεις ΠΡΟΕΔΡΟΣ πρέπει να έχεις ΚΟΤΣΙΑ και η κ. ΛΕΜΟΝΙΑ τα είχε και τό απέδειξε πολλές φορές κατά την θητεία της
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/16 17:30

      ΣΕ ΤΆΠΩΣΕ ΠΑΛΙ;;;;;;;;;;Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/1/16 20:45

      Κυρα Μαρια εχεις αρχισει και γινεσαι γραφικη.Γιατι κανεις συνομιλια με ανωνυμους?αφου εσυ λες οτι καταδικαζεις την ανωνυμια. Γιατι απολογεισαι? Μηπως κατι θελεις και εσυ να καλυψεις? αν οχι σταματα γιατι σε λιγο θα γελαμε ολοι μαζι σου.Υπαρχουν εφημεριδες να γραψεις επωνυμα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/1/16 21:33

      Εσύ γιατί κάνεις απαντήσεις σε επώνυμους;Δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα .Ναι θέλω να καλύψω την βλακεία που σε δέρνει.και ασχολείσαι μαζί μου.με εσένα γελάνε όλοι όχι με εμένα.Γιατί να γράψω σε εφημερίδα;;;;γνωρίζεις τον ηλεκτρονικό τύπο,αφού γράφεις και απαντάς και εσύ.Αλήθεια εσύ γιατί δεν γράφεις σε εφημερίδα για να σταματήσεις να ασχολείσαι με τους επώνυμους; επειδή είσαι ΚΟΤΑ;; Η ΚΟΚΟΡΑΣ Αλανιάρα-ης;;
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/1/16 16:59

      ΣΕ ΤΆΠΩΣΕ ΠΑΛΙ;;;;;;;;;;Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;;;ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  28. Αγαπητοι φιλοι καλο ειναι ολοι να παιρνουν τις ευθηνες τους οι τρεις που ανεξαρτητοποιηθηκαν προδοσαν αυτους που τους ψηφισαν γιατι οπως λενε δεν σκυβουν το κεφαλι στον Μηνα η στην Ρουλα. Καλα κανουν αλλα αν θελουν να συμετεχουν στα κοινα καλο ειναι να εξεταζουν πολυ νωριτερα τους ανθρωπους που υποστηριζουν και οχι να απογοητευουν τους ψηφοφορους τους πριν τα μισα της τετραετιας. Και καλα η Τασουλα δεν εχει ιδιαιτερες γνωσεις για να σκεφτει ολα αυτα αλλα εκπλησομαι με την Λεμονια και τον Περικλη που ειναι επιστημονες και τους ρωτο γιατι εξαπατησαν αυτους τους ανθρωπους που τους στηριξαν αφου δεν ηταν σιγουροι οτι η συγκεκριμενη ομαδα θα οδηγησει τον δημο Σαλαμινος στην επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/16 08:38

      Άστο ρε επιστήμονα που έχεις και άποψη γιατί μας έβγαλες τα μάτια τρομάρα σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/16 11:16

      Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες γιατί πραγματικά, δεν αξίζει τον κόπο. Όπως τελικά, δεν αξίζουν τον κόπο ορισμένοι άνθρωποι γιατί είναι λίγοι και αχάριστοι.

      Απλώς πιστεύω πως το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σου, πρέπει να το δώσεις σε εκείνους που θα το εκτιμήσουν στα αλήθεια.

      Αυτό κατάλαβαν και οι τρείς ανώνυμε συκοφάντη που θέλεις ντε και καλά να πας την κουβέντα εκεί που θέλεις Ε!!!ΟΧΙ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
      ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/16 04:33

      Ρε παιδιά μην τσαντιζεσται εχω πολλα χρονια ασχοληθει με τα πολιτικα ειμαι χαρούμενος που απεχω αρκετά χρόνια αλλά θα σας πω μια μεγάλη αλήθεια ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΒΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΕΜΕΊΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΕΦΙ γι αυτο καλο ειναι να ειμαστε σιγουροι που τους υποχρεωνουμε να ψηφίσουν κ να μην πληρώνουν αυτοι τις δικές μας λαθος επιλογες δεν θελω να παω την κουβέντα πουθενά ουτε χρειάζεται να ειμαι επιστημονας για να απαντησω οσο για τα ματια σας μονοι σας τα βγαλατε τα καταφερατε μια χαρα χωρις βοηθεια

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος24/1/16 08:38

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου κύριε/α
      Επειδή δεν το βρίσκουμε καθόλου χιουμοριστικό, αντιθέτως άκρως προσβλητικό και απαράδεκτο για ευυπόληπτους πολίτες μας το διαγράφουμε με την παράκληση να ΜΗΝ το συνεχίσεις το "καλαμπούρι"
      Σε ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/16 19:27

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος24/1/16 09:46

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/16 12:58

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/16 13:00

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/16 01:19

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ !!!!!!

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος24/1/16 14:05

    Δηλαδή θα γίνει της τρίτης όπως λέει κι Λαζόπουλος..
    Σεισμοί λοιμοι ..
    Φτου φτου παναγίτσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος24/1/16 17:21

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΕΞΑΓΡΙΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΞΩ

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΓΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΡΘΑΤΕ ΕΛΕΓΕ ΑΣΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ ΕΙΡΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/16 18:43

      Να μην γράφουμε κι ότι θέλουμε, ο Ελευθεριάνος αν μη τι άλλο είναι Κύριος και ποτέ δεν θα λεγε κάτι τέτοιο για την γκαντέμο μη γράφουμε και ανακρίβειες άλλωστε έστειλε εκπρόσωπο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/16 18:58

      ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
      ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ.
      ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/1/16 20:07

      Ανώνυμος24/1/16 18:58 αν δεν πεις και μια λαμακία την ημέρα θα σκάσεις έτσι, μικρό παιδί δεν το κοψες τώρα δεν σε προφτάνουμε, θα τυφλωθείς πρόσεχε με ρέγουλα στην ηλικία σου

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος24/1/16 21:17

    Δημαρχίνα άκουσες τον Πρωθυπουργό;
    Πάλι για την Δραπετσώνα είπε μόνο ότι εξαιρέθηκε της παραχώρησης.
    Για την Κυνόσουρα τίποτα.
    Δημαρχίνα έτσι είναι οι ΕΝΤΙΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΟΙ και ΣΥΝΕΠΕΙΣ στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις πολιτικοί.
    Ούτε για ακτογραμμή είπε ούτε για 200 μέτρα.
    Αυτά τα λένε οι γελωτοποιοί. Εσύ και παρέα σου. Δερτούζος Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/16 21:33

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/16 22:08

      ΜΑΝΟ ΕΜΑΘΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ?
      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΟΥ ΝΑ ΤΣΟΥ ΝΑ ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/1/16 22:19

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/1/16 01:12

      Άντε, πάρε τα χάπια και κοιμήσου τώρα, άρρωστε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/1/16 14:04

      Ε ΚΑΛΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ;;;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/1/16 15:00

      Στη Δραπετσώνα ο Τσίπρας άλλαξε τις χρήσεις γης, στην Κυνόσουρα δε χρειάζεται να αλλάξει γιατί είναι αδόμητη. Η ασχετίλα συμβαδίζει με την ενοχή σας.

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος25/1/16 02:16

    ΑΡΧΟΝΤΑ μαζεψε την κυρα ΜΑΡΙΑ απο τις ταβερνες γιατι εχει ξεπατωθει στα
    ( παστρουμαδοπιτακια -- ντολμαδακια) και αμα την πιασει το εντερο θα χεζεται πανω της στα Δημοτικα Συμβουλια.
    Επισης μην κολοτριβεται στον ΜΗΝΑ για να της βγαλει κυταρριτιδανειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος25/1/16 08:33

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/16 15:26

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/16 01:50

      ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ !!!!

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος26/1/16 00:52

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.