Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιαν 2016

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου στο 1ο Γυμνάσιο Αιαντείου Σαλαμίνας

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων  κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση που δέχτηκε από την ομάδα ecomobility (οικολογική μετακίνηση), επισκέφθηκε σήμερα το 1ο Γυμνάσιο Αιαντείου Σαλαμίνας, μαζί με την Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ισιδώρα Νάννου και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Παρασκευή Τουτουντζή.

Ο κ. Χατζηπέρος άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τις προτάσεις των μαθητών και των καθηγητών της ομάδας που στόχο τους έχουν να αναβαθμίσουν το νησί της Σαλαμίνας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη τους μαθητές και τους καθηγητές για την δράση τους και για τις εύστοχες προτάσεις που παρουσίασαν, οι οποίες είτε έχουν, είτε θα συμπεριληφθούν, στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής. Τόνισε δε, με ιδιαίτερη έμφαση, την σημασία που έχει η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. 

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/1/16 09:19

    Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ...ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ;;; EΓΙΝΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ...ΑΙΑΝΤΑΡΧΙΣΑ;;;
    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ: ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/16 10:11

      Συγχαρητήρια στα παιδιά,και στους υπεύθυνους Δασκάλους,και Καθηγητές που τους διδάσκουν σωστές κινήσεις
      Μακάρι όλοι να μπορούμε να βάζουμε, ένα λιθαράκι σε τέτοιες πρωτοβουλίες,παίρνοντας παράδειγμα από τα παιδιά μας.
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/16 18:03

      Ποια είσαι τέλος πάντων που δίνεις δημόσια συγχαρητήρια σε δασκάλους και παιδιά. Ρε δεν πας σε κανένα τρελάδικο να σου κάνουν εξετάσεις μυαλών και ούρων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/1/16 18:41

      Γιατί ασχολείσαι μόνο με εμένα; Άρα μετράει η άποψη μου.Γιατί και άλλοι γράψανε συγχαρητήρια ,όμως με εμένα ασχολείσαι. Οχι ότι με πειράζει;;ίσα -ίσα καμαρώνω όταν ασχολούνται μαζί μου.
      Εκεί που είσαι εσύ στο τρελάδικο σου κάνουν εξετάσεις μυαλών και ούρων;;για να το γνωρίζεις!και το προτείνεις και σε άλλους; Άλλη η τρέλα η δική μου άλλη η δική σου .Η δική σου όντως χρειάζεται το συγκεκριμένο τρελάδικο. ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Η επώνυμη ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ αυτή είμαι τέλος πάντων.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/1/16 21:05

      (Σε τάπωσε για τα καλά);

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/16 09:49

    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΟΠΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/16 10:30

    το σκεπαρι καμαρωνη ρε πουφτ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/1/16 13:48

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/1/16 16:33

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ KING KONG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/1/16 17:09

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΧΗ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΑΞΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/16 22:48

      YΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΦΙΛΕ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/16 00:30

      ΜΗΝΑΑΑΑ ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ .......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/1/16 21:03

      συνεργατες μορφωμενους ψαχνουμε μονο η μιπως αλλον ψηφιζουμε και αλλος κανει κουμανο.βαλαμε τον αργυρη να κανει κουμαντο στο δημο και να δινει οδηγιες για τα λυκεια.απο που βγικε αυτος. να μας πει τι κανει γιατι τωρα κυκλοφορει σαν συμβουλος.και μετα λες για μορφωμενους και ο αδελφος του εχει πτυχιο ε και δεν βλεπει,δεν ακουει.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16/1/16 20:04

    ο κινεζος απεναντι εχει βαλει εκπτωσεις αντε μω μαναρα να ψωνισεις δυο φουστες και δυο μπλουζες γιατι αυτα που φορας εχουν ανοιξει οι ραφες τους και εχουνξεθωριασει απο το πολυφορεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/16 20:40

      Δε ψωνιζει γιατι το πρωι καθαριζει με τον Δονδορο και θα τα λερωσει.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/1/16 00:31

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ 2014 ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΖΑΧ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.....
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ......
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ .
    ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/1/16 10:31

    Εχθές έγινε η κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ μας (Αγ, Νικολάου).έγινε πολύ σωστά σε ταβέρνα για να περάσουμε ένα υπέροχο μεσημέρι ,ξεχνώντας τα καθημερινά προβλήματα ,που όλοι λίγο η πολύ έχουμε.Συγχαρητήρια σε όλους τους συντονιστές της εκδήλωσης.και κυρίως στην επικεφαλής της συντονιστικής κ. Βιολέτα Κατσουρίνη,που με το χαμόγελό της δεν αφήνει να δημιουργηθεί κανένα ίχνος προβλήματος,ακόμη και αν υπάρχει. Είναι η κατάλληλη συντονιστική με τον κατάλληλη ΑΡΧΗΓΟ και πάλι συγχαρητήρια. Το ίδιο ισχύει και για την δική μας συντονιστική είναι όλοι τους άψογοι και κυρίως η ΑΡΧΗΓΟΣ μας κύρια Βιολέτα Κλειδαρά. ΒΙΟΛΕΤΕΣ προχωράτε και ο κόσμος είναι κοντά σας.
    ΣΗΜΕΊΩΣΗ: ΣΤΙς 31/01/2016 Γίνεται και η δική μας εκδήλωση της κοπής της πίτας μας στην Ταβέρνα Χατζή στο Αιάντειο με 12 ευρώ ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί .Γιατί αυτό μας λείπει.
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/1/16 11:47

    Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω ,και πιστεύω και πολλά μέλη μαζί μου ,για την αλλαγή στέγασης του ΚΑΠΗ μας Ενα όνειρο από της ιδρύσεως του ΚΑΠΗ που δεν συμφωνούσα όχι για τίποτε άλλο ,Τό μόνο πρόβλημα ήταν τα ΣΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ένα σοβαρό ζήτημα για εμάς τους μεγάλους.Κατά τα άλλα είχε την πιο ωραία θέα και άψογους Ιδιοκτήτες που πολλές φορές μας βοήθησαν και οικονομικά για ενίσχυση του ΚΑΠΗ μας.Τότε είχα πει:
    ''Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού…''και είχα βγεί αληθινή. Και μπράβο σε αυτή την ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ που τα έβαλε με την παροιμία .Ακόμη ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Κουτούκο Σπύρο αλλά και τον Αντιπρόεδρο κ. Δραγομανοβιτς Γεράσιμο για το μεγάλο επίτευγμα στο να φέρουν γιατρούς για εξέταση ,και για συνταγολόγιο ώστε να εξυπηρετούνται τα μέλη του ΚΑΠΗ μας και να γλιτώνουμε και τα δέκα ευρώ, που για εμάς είναι μία εκδρομή που αυτό μας λείπει αυτές τις σημερινές ημέρες λίγο διασκέδαση για να φεύγουν οι σκέψεις από τα καθημερινά προβλήματα που μας βασανίζουν. Και πάλι ευχαριστούμε.
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/1/16 17:45

    Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω , τελικά ποια είσαι εσύ που θέλεις να ευχαρίστησης δημόσια ……….μια φασίνα και μισή είσαι τι να ευχαρίστησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/16 18:58

      Η ισονομία στους ρόλους εντός νοικοκυριού, που σε δυτικές και ανατολικές κοινωνίες έχει σχεδόν καθιερωθεί πια χωρίς ταμπού, φαίνεται να γειώνει την ερωτική έλξη και πρακτικά να «ρίχνει μαύρο» στη δραστηριότητα της κρεβατοκάμαρας, όσο ο άντρας προσθέτει στις υποχρεώσεις του φασίνα λάντζα και μπουγάδα. Πηγή: www.lifo.gr
      Είναι το προφίλ για κάποια από τα οικιακά, το σιδέρωμα, η λάντζα ή το σφουγγάρισμα, που αφαιρούν από τον άνδρα τα ανδρικά του χαρακτηριστικά, και... μέχρι να βραδιάσει, τον οδηγούν στο να απέχει από τον ρόλο του εραστή; Η μήπως αρκεί η κόπωση, αυτή καθεαυτή από τις παραδοσιακές δουλειές της νοικοκυράς, που ρίχνει τις επιδόσεις και των ανδρών, όπως και την επιθυμία των γυναικών, στην κρεβατοκάμαρα μετά από μια μέρα κουραστικής «φασίνας»; Πηγή: www.lifo.gr
      Γνωρίζεις πολύ καλά την λέξη φασίνα γιατί ίσως σου έχει αφήσει απωθημένα.
      Εμένα προσωπικά μου ταιριάζει διότι ξέρω και βάζω τα πράγματα στη θέση τους με αλήθειες που πολλές φορές πονάνε Αλλά πάντα καθαρίζω κάνοντας πραγματική φασίνα ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΩΝΥΜΗ και κατά την γνώμη μου αληθινή
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/16 21:06

      (Σε τάπωσε για τα καλά);

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/1/16 02:44

      ουξουουουουουουουουουουουου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/1/16 02:45

      ουξουουουουουουουουουουουου

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/1/16 17:48

    Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω , τελικά ποια είσαι εσύ που θέλεις να ευχαριστήσεις δημόσια ……….μια φασίνα και μισή είσαι τι να ευχαριστήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/1/16 22:59

    Τα 1800 ευρω απο τον ΜΑΖΩΝΑΚΗ βαλτα στο κ@λ@ σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.