Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιαν 2016

Νέα εποχή για το SALAMIS NEWS

Αγαπητοί φίλοι bloggers
Μετά από πολύ, πολύ σκέψη και μετά από επιθυμία πάρα πολλών φίλων του blog, και μετά τον ξεπεσμό των ανώνυμων σχολίων των τελευταίων ημερών, αποφασίσαμε την ελεγχόμενη δημοσίευση των ανώνυμων σχολίων.
Δηλαδή, θα μπορεί ο οποιοσδήποτε φίλος blogger να εξακολουθήσει να γράφει ανώνυμα μεν, αλλά όχι ανεξέλεγκτα πλέον και να υποβιβάζει το επίπεδο του blog όπως τα χάλια των τελευταίων ημερών.
Θέλω να πιστεύω πως στην απόφαση μας αυτή θα βρούμε όλους εσάς τους καλοπροαίρετους bloggers αρωγούς και συμπαραστάτες μας.
Πολιτική κριτική σε μια κουφή και πολλάκις κακοπροαίρετη εξουσία ΝΑΙ πεζοδρομιακή έκφραση άποψης ΟΧΙ πλέον σε μας.
Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ σας

Ο διαχειριστής

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/16 23:58

    Mε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαβάζω την συγκεκριμένη ανάρτηση του διαχειριστή του salamis news. Έχω γράψει κατ’ επανάληψη ότι η Ελευθερία του λόγου δεν μπορεί να είναι ασυδοσία του λόγου. Δεν μπορεί ο κάθε ανώνυμος λασπολόγος που θέλει να κρύβεται πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας να μπορεί να βρίζει και να θίγει υπολείψεις και οικογένειες. Ο κατήφορος του υβρεολογίου από όλες τις πλευρές, πέρασε κάθε προηγούμενο στην κλειστή κοινωνία της Σαλαμίνας μέσα από τα ανώνυμα σχόλια. Η συγκεκριμένη απόφαση για ελεγχόμενη πλέον ροή σχολίων, αναβαθμίζει τον δημοσιογραφικό – ενημερωτικό ρόλο των blogs, ενώ συγχρόνως δίνει το δικαίωμα μιας γόνιμης πολιτικής αντιπαράθεσης που θα κινείται στα πλαίσια της ευπρέπειας και του ήθους. Εύχομαι το παράδειγμα του salamis news να συνεχίσουν και τα άλλα blogs, για να απομονωθούν όλοι αυτοί, που νομίζουν ότι βρίζοντας μπορούν να έχουν λόγο και ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του νησιού.

    Μάνος Δερτούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/16 07:42

    Πολύ σωστά! Ενημέρωση,αντιπαραθεσεις αλλά με ευπρέπεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/16 09:46

    Μπράβο και πάλι μπράβο. Έστω και καθυστερημένα πρέπει να απομονώσουμε όλοι αυτούς που βρίζουν παιδιά γυναίκες οικογένειες.Επί τέλους ας γυρίσουμε στην πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ30/1/16 15:11

    Καλησπερα ! αν κ επρεπε να ειχε γινει εδω κ πολυ καιρο αυτο.....εστω κ τωρα ,ειναι πολυ καλη κινηση αυτο .μπραβο σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/16 17:28

    Εύχομαι το παράδειγμα του salamis news να συνεχίσουν και τα άλλα blogs, για να απομονωθούν όλοι αυτοί, που νομίζουν ότι βρίζοντας μπορούν να έχουν λόγο και ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του νησιού.
    Πολύ σωστή η κίνηση σου αυτή κύριε Λάμπρο,για να μπεί ο κάθε κατεργάρης στην θέση του.που το έπαιζε μάγκας πίσω από την ανωνυμία του.
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/1/16 22:13

    ΕΙΔΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ!!!ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ..ΔΕΚΤΗ Η ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ????.ΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΥΦΕΣΗ..ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 40 ΜΕΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/1/16 01:12

    Μπράβο Λάμπρο, είχε καταντήσει πια αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/1/16 23:36

    Φίλε Λάμπρο, η προληπτική λογοκρισία θυμίζει χούντα.
    Έχεις απόλυτο δίκιο να εξανίστασαι όπως και όλοι μας με τον οχετό λάσπης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όμως η προκαταβολική λογοκρισία δεν είναι λύση. Οι οχετολόγοι είναι ελάχιστοι και μπορούν να απομονωθούν, χωρίς να χάσει τη σοβαρότητα, την αξιοπιστία και την επισκεψιμότητά του το blog σου. Έχουμε παραδείγματα άλλων blog που δεν τους αφήνουν να μακροημερεύσουν χωρίς προληπτική λογοκρισία.
    Εξ άλλου, το μέτρο θα νεκρώσει το salamis news από σχόλια και θα στερήσει τον αναγνώστη από το αλατοπίπερο της ζωής που λέγεται ελεύθερο, έστω και χαμηλού επιπέδου, έστω και κουτσομπολίστικο, αλλά μη υβριστικό σχόλιο.
    Στους ελάχιστους αδιόρθωτους επαγγελματίες βοθρολυματίες, και σε όσους επαναλμβάνουν μονότονα ανούσια σχόλια, μπορείς να τα σβήνεις και στη θέση τους να δημοσιεύεις τις ΙΡ adress και την τηλεφωνική εταιρία που ανήκουν. Θα δεις ότι σύντομα θα σοβαρευτούν και θα γίνουν αρνιά.
    Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους ξετινάξεις, χωρίς να χάσεις σε αξιοπιστία και επισκεψιμότητα.
    Γ. Κoκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/16 11:23

      Λοιπόν το ξεμπρόστιασμα δεν είναι κακή ιδέα. Συμφωνώ με τον κ. Κοκκινίδη. Ούτως ή άλλως ξέρουμε από που προέρχονται τα βοθρολύματα.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/2/16 15:39

    Κε Κοκκινιδη διαφωνω με το σκεπτικο σας.Λετε ότι οι οχετολογοι μπορουν να απομονωθουν ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ????Θελετε δηλαδή να μας πεισετε οτι Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΛΑΣΠΗ και ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ είναι απλο κουτσομπολιστικο σχολιο το οποιο πρεπει να επιτραπει ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ????Τοτε ας αλλαξει τον τιτλο του blog ο Διαχειριστης και να το ονομασει ΣΑΛΑΜΙΣ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ για να γραφει ο καθενας ότι τον βασανιζει.Νομιζω όμως ότι είναι ένα σοβαρο blog πολιτικου και ειδησιογραφικου χαρακτήρα το οποιο μπορει και πρεπει να συμβαλλει στην αντικειμενικη ενημερωση και πολιτικη αντιπαραθεση χωρις προσωπικες προσβολες.Τα περι χουντας που λετε είναι ατυχη και αυθαιρετα συμπερασματα δικα σας,γιατι αγαπητε Γιωργο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/16 20:32

      Θα σε παραπέμψω σε γειτονικό μπλοκ που δεν φημίζεται για την κουσκουσολογία και την βρωμολογία του χωρίς προληπτικό έλεγχο.
      Γ.Κ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.