Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιαν 2016

Πρωτοβουλία από τον Δήμο Πόρου συντονισμού της δράσης της Π.Σ.Ε. «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, με την υπ’ αριθμ. 47/2015 Απόφασή του (ΑΔΑ: 6ΒΜΣΩΞΝ-5Κ6), ενέκρινε την ανάληψη από τον Δήμο Πόρου πρωτοβουλίας συντονισμού της δράσης της Π.Σ.Ε.
Παρακαλούμε όλους τους συλλογικούς φορείς (ειδικά Δήμους, Συλλόγους, Σωματεία, Ομοσπονδίες) που επιθυμούν να δηλώσουν, ή να επαναβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στην δράση αυτή, να απαντήσουν στο e-mail: grafeiotypou@poros.gr, συμπληρώνοντας τα ακόλουθα στοιχεία:
1.      ΟΝΟΜΑ ΦΟΡΕΑ:
2.      ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ:
3.      ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
4.      ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (e-mail – αριθμ. τηλ.):
5.      ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Π.Σ.Ε. (για πρώτη φορά ή ήδη):
===========================
Προβάλλοντας το θέμα, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην πρωτοβουλία του Δημάρχου Πόρου κ Ιωάννη Δημητριάδη και να τονίσουμε, πως έτσι λειτουργούν οι Δήμοι που σέβονται τον εαυτό τους, παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν ο Δήμος Πόρου τ’ ακούει κανείς στη Σαλαμίνα;
Συνημμένα μπορείτε να διαβάσετε:


16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/1/16 21:43

    ΑΓΑΠΗΤΗ κ.ΜΑΡΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ,ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ.ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΡΕΑΣΕ Η ΄΄ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΄΄ΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΑΤΟΜΟ. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ...ΜΠΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/16 10:20

      Ανώνυμος9/1/16 12:07
      κ.ΜΑΡΙΑ,ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ,
      ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΕΧΩ (ΕΧΟΥΜΕ...) ΕΛΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟΝ κ.ΜΑΚΗ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ (ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.
      Ανώνυμος10/1/16 18:55
      απάντηση στόν 9/1/2016 12:07 Θα είμαι εκει στις 1
      Και ήμουν εκεί στις 1 έως και τέταρτο ΑΡΑ!!! λάθος συμπέρασμα πάρε το δικό μου τηλέφωνο από αυτόν το Μάκη που αναφέρεις ,και πάρε με. Σου ξανά έστειλα την μπάλα στα δικά σου πόδια
      Δημητριάδου Μαρία





      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/16 10:21

      Ανώνυμος11/1/16 00:18
      Να ακολουθείς τα πρέπει ή τα θέλω;

      Οι καλύτερες συζητήσεις γίνονται μακράν το βράδυ, εκεί που η μοναξιά μεγαλώνει τις σκέψεις των ανθρώπων και αυξάνει την ανάγκη εξέφρασης όσων τους απασχολούν.
      Εκεί αναζητούν κάποιον να μιλήσουν που ξέρουν ότι δεν θα τους κρίνει, αλλά θα τους ακούσει.
      Μπορεί να μην είναι φίλος, ούτε καν γνωστός, αλλά σίγουρα είναι η προσωποποίηση του ψυχολόγου(εξομολογητή) των πιο ενδόμυχων σκέψεών τους.

      Έτσι λοιπόν και γω μια νύχτα έγινα αυτός ο ψυχολόγος ενός ανθρώπου που μέχρι τότε ανταλλάσσαμε μια καλημέρα. Άρχισε δειλά δειλά να μιλάει για θέματα περί σχέσεων και συγκεκριμένα περίπλοκων σχέσεων, πρώτο δείγμα ότι κάτι βαθύτερο και προσωπικό υπήρχε, ώσπου μετά από λίγη ώρα και αρκετή κουβέντα , κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε αυτή τη μικρή ζωή που έχουμε υπάρχει το δίλημμα "να ακολουθούμε τα πρέπει ή τα θέλω" με την επιλογή του να γέρνει υπέρ των θέλω,..

      Πέρα από την απάντηση που θα έδινε ο καθένας μας σε αυτό το δίλημμα, που είναι και το θέμα του άρθρου, υπάρχει η παράμετρος της αποφασιστικότητας του ατόμου για το αν θα αφήσει το σίγουρο για να ρισκάρει να ακολουθήσει τα θέλω του με ο,τι συνέπειες μπορεί να προκύψουν.
      Ο ορθολογιστής άνθρωπος θα έβαζε κάτω τα υπέρ και τα κατά και θα αποφάσιζε να μείνει με τα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα.
      Ο συναισθηματικός τύπος που ακολουθεί το ένστικτό του θα πήγαινε εκεί που θα τον οδηγούσε αυτό.
      Εσείς τι θα κάνατε μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση για μια ριζική αλλαγή;

      Πολλές φορές θα διστάζατε, είμαι σίγουρος να κάνετε το βήμα προς το άγνωστο, το αχαρτογράφητο, το θέλω σας εν τέλει και θα επιλέγατε το γνωστό, σύνηθες και πρέπον. Θα ήσαστε ευτυτισμένος όμως ή απλά θα ικανοποιήστε με την σταθερότητα και τελμάτωση στη ζωή σας;

      Σίγουρα η σύγκρουση μέσα μας είναι τεράστια ώσπου να καταλήξουμε αν πρέπει να ακολουθήσουμε το θέλω ή το πρέπει. Όπου θέλω βάλτε καρδιά, όπου πρέπει μυαλό.


      Το μυαλό μπορεί να ταξιδεύει και να τρέχει μίλια μακριά, όμως είναι το ίδιο που μας κρατάει με χαλινάρια όταν πρόκειται να αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε την καρδιά μας σε αυτά που ζητάει.
      Είτε πρόκειται για μια αλλαγή στις συνθήκες, τόπο,τρόπο διαβίωσης είτε σε θέματα ερωτικά, είτε σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της ζωής μας
      Όταν όμως η καρδιά δεν είναι ικανοποιημένη δεν έχουμε το αίσθημα της ευτυχίας με αποτέλεσμα πάντα να συμβιβαζόμαστε και να σκεφτόμαστε με τη λογική του "μη χείρον βέλτιστον".
      Αντιθέτως αν αφεθούμε στα καλέσματα της καρδιάς μας και πάρουμε το δρόμο που μας υποδεικνύει, τότε νιώθουμε πως ζούμε ξανά, πως αναπνέουμε, πως κάνουμε αυτό που θέλουμε.

      Βέβαια ο δρόμος αυτός μπορεί να έχει αναχώματα αλλά αν το θέλω μας είναι ισχυρό τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε.
      Τίποτα δεν το καθυποτάσσει παρά μόνο η λογική των πρέπει. Μια λογική που πολλές φορές μας καθηλώνει σε μια ζωή συμβιβασμών και συνθηκολογήσεων.

      Εντούτοις, πολλοί δυσκολεύονται γιατί ταυτίζουν το πρέπει με το σωστό, κάτι που κατά την άποψή μου, δεν υφίσταται όταν έχουμε να κάνουμε με επιτάσσεις της καρδιάς μας. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε θέματα καρδιάς παρά μόνο δρόμος που μας ικανοποιεί ή όχι.


      Είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνεις ένα στιγμιαίο λάθος ακολουθώντας τα θέλω σου παρά να ζεις σε ένα διαρκές λάθος ακολουθώντας τα πρέπει.
      Στην πρώτη περίπτωση θα έχεις την ικανοποίηση της πραγμάτωσης των θέλω σου και του μη περιορισμού της καρδιάς σου.
      Στη δεύτερη περίπτωση θα έχεις μια αιώνια αίσθηση μη ικανοποίησης , μη ευτυχίας και εν τέλει μιας ζωής χωρίς ζωή...

      Συνεπώς σε περιστάσεις τέτοιων εσωτερικών συγκρούσεων, οι καθυστερήσεις και οι δισταγμοί οδηγούν σε οπισθοχωρήσεις, ενώ οι άνευ όρων παραδόσεις και η άμεση αντίδραση στις επιταγές των θέλω οδηγούν σε ταξίδι με ενδιαφέρουσα, ζωογόνο διαδρομή με μόνο ερώτημα το που θα βγει...

      Και όπου βγει...
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ(Δεν είναι δικά μου λόγια,ούτε δικές μου σκέψεις ,ούτε δικές μου συμβουλές,αλλά αγγίζει πολλούς Από κάπου το ξεσήκωσα.γιατί μου άρεσε .)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/1/16 13:17

      ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ, ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ...ΙΣΩΣ ΤΟ ΄΄ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΄΄ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΞΕΡΕΤΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΠΑΝΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/1/16 14:42

      Κκυρια Μαρια για δωσε μας εξηξησεις,για πιο κουσουρι μιλαει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/1/16 23:50

      ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ: HTAN ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ.ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/16 02:01

    Ρε χοντροκόλα, χρεοκοπήσατε το Δήμο και θέλετε να λειτουργεί ο δήμος μας σαν τους άλλους; Τότε γιατί δεν ζητάς να λειτουργεί η Ελλάδα σαν την Αγγλία;
    Α, να χαθείς κοπρόσκυλο που δεν χάνεις ευκαιρία να βγάλεις το δηλητήριο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/16 13:46

      Ρε πανήβλακα αυτόν που αναφέρεσαι πότε κυβέρνησε τον δήμο και δεν το ξέρουμε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/16 20:13

      Ήταν το δεξί χέρι του τέως και συνετέλεσε τα μέγιστα να βγεί δήμαρχος εκείνος που κατέστρεψε το Δήμο. Άρα είναι κι αυτός συνυπεύθυνος.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/16 07:34

    ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ. ΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/16 08:51

      Τελικά εσύ και ο (Ανώνυμος12/1/16 02:01) είσαστε δηλητηριασμένοι με τον διαχειριστή που δεν υπέκυψε στις επιθυμίες σας και δεν σας προσκύνησε και τολμά ο θρασύτατος να σας κριτικάρει.
      Πέρασε ποτέ από το μυαλό σας -λέμε τώρα- πως τελικά σεις είσαστε οι ανίκανοι για διοίκηση; Είμαι βέβαιος πως ΟΧΙ.
      Αν ο διαχειριστής είναι όπως εσείς λέτε, για δεν βγάζετε δική σας ανακοίνωση κι αφήνετε τον Δήμο Πόρου να κάνει παιχνίδι;
      Ποια είναι τα δικά σας πεπραγμένα;
      Αν διακρίνεις την δική σου ανικανότητα κάνε μια "διαπαραταξιακή" να σας βγάλει ασπροπρόσωπους ξέρεις εσύ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/16 20:18

      Εσένα σ΄αρέσουνε μόνο τα παιγνίδια,ε;
      Η Δήμαρχος όμως δεν παίζει. Ρωτάς ποιά είναι τα πεπραγμένα, μήπως έχεις πάθει αλσχαϊμερ; Πόσες φορές στα έχουνε γράψει, τίποτα δεν θυμάσαι;
      Αντε ρε καραγκιόζη που από βαρώνος κατάντησες μαριονέτα του τέως !!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/16 10:50

    Ας ειναι καλα ρε παιδια ο Βιτσας και η Καρακωστα. να κοβουν πιτες, να μας φερνουν ιχθυοκαλλιεργειες στη σαλαμινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/16 13:32

    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....Α ΞΕΧΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΩΣΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ SELFIE WOW, Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/1/16 18:45

    αν ειχαν εστω και λιγο φιλοτιμο, δεν θα ξαναπαταγαν το ποδι τους στο νησι μας.αλλα ποιος το εχασε για να το βρει η Καρακωστα και ο Βιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/16 20:13

      ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ Δ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖ ΙΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.