Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Ιαν 2016

“Καμπάνα” σε προϊστάμενο Δήμου για θανατηφόρο τροχαίο λόγω λακκούβας, ακούει κανείς; Δικαιολογίες για τον θάνατο ενός ανθρώπου δεν υπάρχουν.

Σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή, καταδίκασε πρωτόδικα τον πρώην  προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, καθώς του καταλογίστηκε υπαιτιότητα για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά υπήρξε τιμωρία προϊσταμένου τεχνικής υπηρεσίας για παρόμοια υπόθεση. Η υπόθεση αφορά στον θάνατο, σε τροχαίο, 30χρονου αστυνομικού, το Μάρτιο του 2010, στα Χανιά.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/1/16 13:36

    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/16 14:01

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ . ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ .Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/16 20:08

    Κλείστε τις γούβες, αλάξτε τις λάμπες, μαζέψτε τα σκουπίδια, κάντε τούτο, κάντε το άλλο. Δεν μου λες ρε φίλε, πού ζεις εσύ; Δεν ξέρεις ότι ο δήμος είναι χρεοκοπημένος και βυθισμένος στα χρέη μέχρι τα μπούνια; Πώς λοιπόν θα τα κάνει όλα αυτά μονομιάς, με τι λεφτά, μήπως με τα χρέη που άφησε πίσω του ο τέως; Με ένα χρόνο χωρίς προϋπολογισμό η δήμαρχος έχει κάνει πάρα πολλά. Υπομονεί λοιπόν και είμαι σίγουρος ότι μέρα με τη μέρα όλα θα γίνουν γιατί ξέρει και δουλεύει μεθοδικά χωρίς ανόητες τυμπανοκρουσίες και αυτοπενέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/16 21:15

    Καλά το πας εσύ
    Αλλά οι γούβες στην κακη βιγλα υπάρχουν.δεν το.λέω για κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.