Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιαν 2019

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ «ΔΥΝΑΤΌΣ ΔΉΜΟΣ», ΓΙΑ τις ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ


Ο Συνδυασμός «Δυνατός Δήμος», εκπροσωπούμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Λαλούση Μ., Διγενάκη Λ. και Ευσταθίου Σπ., παρακολούθησαν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την ξαφνική έναρξη εργασιών για τις οστρακοκαλλιέργειες στην Ψιλή Άμμο.
Οι κάτοικοι της περιοχής σε αγωνία, όπως και όλοι μας.
Η δήμαρχος απολογητική, η δε αντιπολίτευση ενώ τοποθετήθηκε και έδειξε ότι ήθελε να βρεθεί λύση, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εαυτό της και αποχώρησε.
Εμείς υποστηρίζουμε ότι η πρόταση του νομικού συμβούλου του Δήμου κου. Παπανικολάου Γ.  για εξάντληση της νομιμότητας, μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αναστολής των εργασιών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Δήμος επιτέλους, θα κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται!
Δεσμευόμαστε ότι θα παρακολουθούμε συνεχώς και από κοντά τις εξελίξεις, μιας και η θέση μας είναι μία και αδιαπραγμάτευτη για την μή ύπαρξη οστρακοκαλλιεργειών - ιχθυοκαλλιεργειών στη Σαλαμίνα. 

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/1/19 12:26

    Κύριε Ελευσινώτη, γνωρίζετε ότι και σας εκτιμώ και σας σέβομαι. Επειδή χθες στην διαδικασία ήμουν παρών θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω μαζί σας ο οποίος πληροφορηθήκατε για την συζήτηση.
    Η αντιπολίτευση και αναφέρομαι στην μείζονα με επικεφαλής τον Γιάννη Τσαβαρή, είμαστε εμείς που φέραμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός ημερήσιας διάταξης, όταν η συμπολίτευση δεν είχε καμιά πρόθεση να φέρει το θέμα για συζήτηση και αυτό φάνηκε από την διαδικασία. Η Αντιπολίτευση κε Ελευσινιώτη έδωσε την μάχη της με επιχειρήματα , αναφέρθηκε στα λάθη και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής που μας οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα και έκανε την δική της πρόταση.
    Δεν μπήκατε όμως στην ουσία της υπόθεσης και στα σοβαρά ερωτήματα που υπάρχουν. Για να φτάσουμε στο σημερινό σημείο χάσαμε τρεις μάχες. Την απόφαση της Αποκεντρωμένης, την απόφαση Υπουργού και τώρα την απόρριψη της προσωρινής διαταγής για μη εγκατάσταση της οστρακοκαλλιέργειας. Ακόμη δεν γνωρίζουμε επίσημα από την Δημοτική Αρχή η οποία δεν απάντησε χθες. Πότε έγινε η απόρριψη προσωρινής διαταγής και με αυτό πήρε το πράσινο φως ο επιχειρηματίας και χθες έκανε την έφοδό του στην Ψιλή Άμμο;; Το δικηγορικό γραφείο υπερασπίστηκε ή δεν πήγε γιατί είχε ενημερωθεί ότι δεν θα πληρωθεί και καταδικαστήκαμε ερήμην; Πότε ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή από την Επίτροπο ότι δεν εγκρίνεται η αμοιβή των δικηγόρων; Γιατί η Δημοτική Αρχή δεν συγκάλεσε αμέσως το Δημοτικό Συμβούλιο να ενημερώσει για τις εξελίξεις;
    Περίμενα σε αυτά τα θέματα τα οποία είναι και η ουσία της υπόθεσης να είχατε τοποθετηθεί. Όσον αφορά ότι η αντιπολίτευση αποχώρησε σας πληροφορώ ότι ο Γιάννης Τσαβαρής έκανε την πρόταση του η οποία ήταν πρόταση της μείζονος μειοψηφίας και μετά αποχωρήσαμε. Η Πρόταση ήταν , η κα Δήμαρχος να επισκεφθεί προσωπικά η ίδια (σήμερα) το δικηγορικό γραφείο και να τους ενημερώσει, ότι χρήματα για την αμοιβή τους για να εκπροσωπήσουν το Δήμο Σαλαμίνας στο ΣτΕ την 10/4/2019 για την αίτηση ακύρωσης και αναστολής κατά της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος , θα βρεθούν με οποιοδήποτε τρόπο και θα πληρωθεί. Συγχρόνως να ενισχυθεί η νομική μας υπερασπιστή γραμμή με κάθε τρόπο εφ όσον αυτό θεωρείται απαραίτητο.
    Πάντοτε με εκτίμηση
    Μάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/19 12:59

      Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Ελευσινιώτης θα συμβουλευτεί το επιτελείο του και θα πάρει θέση, του έχουμε εμπιστοσύνη οι στρατιωτικοί τα λένε τσεκουράτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/19 16:53

      ΜΑΝΟ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/19 16:55

      "Η θέση μας είναι μία και αδιαπραγμάτευτη για την μή ύπαρξη οστρακοκαλλιεργειών - ιχθυοκαλλιεργειών στη Σαλαμίνα". ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/19 13:29

    Ναύαρχε δεν μας ταλες καλά.Εσένα το μόνο που σου είπανε είναι ότι έφυγε η Αντιπολίτευση; Δεν σε πείραξε τίποτε άλλο; Μπράβο Ναάυαρχε. Σινέχισε έτσι εσύ χέρι - χέρι με την Ρούλα . Μην της αφήσεις καθόλου το χέρι. Παρέα θα χορέψετε το χορό του Ζαλλόγγου αν συνεχίσεις έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/19 16:13

      Έχεις δίκιο, αντί να βαράει το γάιδαρο (Ρούλα) βαράει το σαμάρι (αντιπολίτευση)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/1/19 14:30

    ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΥ ΤΟΥ ΤΟΥς….. ΕΙΔΙΚΟΥς ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ[ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ] ΔΙΓΕΝΑΚΗ [ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/1/19 16:05

    ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΜΕ ΖΕΥΓΟΣ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.
    ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/1/19 17:33

    ξεχασες τον αστρολογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/19 20:23

    1ος Τσαβαρής 2ος Παναγόπουλος 3ος Ελευσινιώτης τελευταία η κακομοίρα όσους μπροστινούς κι αν σπέρνει όπως το 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/1/19 08:31

    Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.