Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Νοε 2020

Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα είναι ο καλεσμένος του Νίκου Παρασκευά στο Κανάλι Ένα 90,4.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ 19/11/20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  θα είναι ο καλεσμένος του Νίκου Παρασκευά στο Κανάλι Ένα 90,4.

Ο Γιάννης Μώραλης μεταξύ άλλων θα μιλήσει για το νέο Πειραιά που δημιουργείται, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και παράλληλα θα απαντήσει σε ερωτήσεις ακροατών. 

Οι ακροατές του Καναλιού Ένα 90,4 θα μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους προς τον Δήμαρχο είτε τηλεφωνικά στα  210-4224443-4-5, είτε μέσω Viber στο 6951904904


16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/20 16:48

    Documento
    Γράφει ο Φέλιξ
    Ο Δένδιας παραδίδει τον Άδωνη στη χλεύη

    Φωτογραφία: Twitter.com/ CFragoyiannis

    Φέλιξ

    Δημοσίευση
    18.11.2020 | 09:07 Ανανέωση
    18.11.2020 | 09:37
    Η φωτογραφία με τον Άδωνη, να φωτογραφίζει τα ταβάνια και τους πολυελαίους κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στο Αμπού Ντάμπι, αποτελεί από χθες ένα χάρμα οφθαλμών στο διαδίκτυο.


    Στη φωτογραφία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με τον υπουργό Βιομηχανίας, Sultan Al Jaber, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρακολουθεί με προσήλωση τη συζήτηση και ανάμεσά τους, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ξαπλωμένος σχεδόν ανάσκελα στην πολυθρόνα, φωτογραφίζει τα φωτιστικά.

    Το τι γράφτηκε στα social media για τον Υπουργό των πολυελαίων, ήταν χωρίς έλεος. Καλά να μην έχει αρμοδιότητες ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά να το δηλώνει ο ίδιος παίζοντας με το κινητό την ώρα της επίσημης επίσκεψη πάει πολύ.

    Κάτω ωστόσο από το γελοίο του πράγματος (και του Αδώνιδος) υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, μοιράστηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα, από το Υπουργείο Εξωτερικών με ευθύνη του Νίκου Δένδια. Δηλαδή το επιτελείο του Νίκου Δένδια, είναι αυτό που μοίρασε τις φωτογραφίες με τον Άδωνη τουρίστα την ώρα των επίσημων συνομιλιών και τον παρέδωσε στη χλεύη του κόσμου.

    Να το έκανε πάνω στη φούρια της δουλειάς; Ή ήταν ένα ατύχημα που πέτυχε. Γιατί όπως λένε, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Και οι λέξεις που γράφτηκαν για τον Υπουργό Ανάπτυξης από χθες είναι πολλές: «γελοίος», «παραλίας», «τουρίστας», «καραγκιόζης που κάνει τον υπουργό», «ντροπή της χώρας» και άλλα πολλά. Μπράβο στον κύριο Δένδια. Δεκάδες αρθρογράφοι να έγραφαν, δεν θα έφταναν την ευγλωττία που επέδειξε.

    ΥΓ Βέβαια για την περαιτέρω γελοιοποίηση πάλεψε και ο Άδωνης αυτοπροσώπως. Ως απάντηση στο φωτογραφικό ενσταντανέ, έγραψε πως δεν ήταν επίσημη συνάντηση αλλά η αίθουσα vip του αεροδρομίου. Πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες ως λαός που δεν έριξε και κανέναν υπνάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/20 16:53

    69 ημέρες είναι το πρωτοσέλιδο και η κυρία δεν έχει την ευαισθησία να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς που κοροϊδεύε τοσα χρονια ότι ήταν παιδιατρος
    Αλλά αν είχε ευαισθησίες θα είχε δημοσιεύσει το πτυχίο της και θα είχε κάνει και μηνυσαρα στον εκδοτη
    Τα συμπεράσματα δικά σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/20 16:59

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στην «Αυγή» για τις φωτογραφίες που τράβηξε στο Άμπου Ντάμπι
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ19|11|2020 | 10:16
    Η ελληνική αντιπροσωπεία στο Αμπου Ντάμπι
    NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης / Σαν τουρίστας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βγάζει selfie» η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή, επιτίθεται στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε σήμερα μέσω Twitter.


    Σε ένα κακεντρεχές σχόλιο στην έντυπη έκδοσή της, η «Αυγή» αναφέρει «αλγεινή εντύπωση προκαλεί φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Άδωνι Γεωργιάδη - που βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε επίσημη αποστολή της κυβέρνησης - να συμπεριφέρεται ως τουρίστας. Ο υπουργός Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια συνάντησης, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του και τραβούσε selfie».


    Ο υπουργός Ανάπτυξης βάζει τα πράγματα στη θέση τους και εξηγεί, στην ανάρτησή του, ότι δεν βρισκόταν στο «Σεράι», αλλά στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου, κατά την επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    «Ο λαός τους έχει τόσο χαμηλά, διότι ασχολούνται μόνον με ανοησίες. Το «Σεράϊ» είναι η αίθουσα vip του αεροδρομίου και «η επίσημη συνάντηση» είναι η ώρα που αναμένουμε τις διαδικασίες για να πάμε στο ξενοδοχείο μας. Τον Ομόλογο μου τον είδα την επομένη και πήγε άριστα», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.
    Πηγή:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/11/20 17:10

    το προηγουμενο τραγουδι γεματο
    ψεματα, αυτο δεν αγγιζει καρδια
    αλλαξε λιγο το ρεπερτοριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/11/20 17:16

    αυτο πολυ καλο λεει αληθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/11/20 17:21

    αδικα συμπεριφερομαι;ψευτικα;
    καλα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/11/20 21:41

    Βγάλε το πτυχίο στον αέρα εάν υπάρχει
    Γιατί κυκλοφόρησε και δεύτερη εφημερίδα με πρωτοσελιδο με τις μαϊμού σφραγιδες
    Πόσο μέσα βάλανε το κράτος αυτές οι μαϊμού σφραγιδες από συνταγογραφησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/11/20 04:41

    πανω απο ενα 24ωρο συνδεση με
    μπουζουκομαγαζο τελευταιας κατηγοριας,σε ορεινο χωριο,που
    καταθετουν τις συνταξεις και το
    βιος τους,στα ποδια της εξυπνης
    τραγουδιαρας,τα γερολιγουρια,και
    πεφτει σπανια το εντεχνο αναμεσα
    σ αυτη τη νοοτροπια της αρπαχτης,
    για να λυνουμε κανενα γριφο τωρα
    ξημερωματα,δλδ πας καλα,η οχι;οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/11/20 06:20

    Βγήκαν «μαχαίρια» στην περιφέρεια Αττικής με φόντο το Πολυτεχνείο: Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Πατούλη για συμμαχίες με ακροδεξιούς
    Νοεμβρίου 19, 2020




    Η μη κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο για λογαριασμό της περιφέρειας Αττικής από τον Γιώργο Πατούλη αποτέλεσε την αφορμή για να ξεσπάσει έντονη διαμάχη εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αιτία, ωστόσο, ήταν ένα ψήφισμα της διοίκησης που αφορά τη βία, με την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για «συμμαχίες» του περιφερειάρχη με την ακροδεξιά.



    Τη γενικότερη διαφωνία των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων προς τη διοίκηση Πατούλη προκάλεσε ψήφισμά της, το οποίο υπερψηφίστηκε από την παράταξη του περιφερειάρχη (με δύο διαφοροποιήσεις συμβούλων της), τον Θάνο Τζήμερο και τους εκλεγμένους της Χρυσής Αυγής.

    «Ξεκαθαρίζουμε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής δε διχάζεται, ούτε είναι κομματικό όργανο. Προχωράμε μπροστά για το καλό του Πολίτη. Για μας, το Πολυτεχνείο είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια κατάθεση στεφάνου. Το Πολυτεχνείο και όσα συμβολίζει, ως κορυφαία στιγμή του αντιδικτατορικού αγώνα, πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, που πιστεύει στις αρχές και τα ιδανικά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας», τονίζεται σε ανακοίνωση-απάντηση της περιφέρειας Αττικής προς την Ρένα Δούρου.

    «Τα ιδανικά της γενιάς του Πολυτεχνείου δεν προδίδονται από τη ματαίωση μιας πορείας ή από τη μη κατάθεση στεφάνου για υγειονομικούς κι όχι ιδεολογικούς λόγους. Προδίδονται από ανεύθυνες και ανθρωποκτόνες επιλογές, που περιφρονούν την αξία της ανθρώπινης ζωής, που βάζουν το κομματικό συμφέρον, πάνω από την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας. Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι απαιτείται από όλους λογική και υπευθυνότητα. Σεβασμός στους νόμους του Κράτους. Αλλά πάνω από όλα, απαιτείται σεβασμός σε αυτούς που δίνουν καθημερινά και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες τη μάχη, για να "κερδίσουμε τον πόλεμο" με τον κορωνοϊό και να σωθούν ανθρώπινες ζωές», προστίθεται σχετικά -μεταξύ άλλων.

    Δούρου: Ψηφίσματα-γραμμάτια της ακροδεξιάς στροφής της διοίκησης
    Η κ. Δούρου, επικεφαλής της Δύναμης Ζωής έκανε λόγο για «ψηφίσματα -γραμμάτια της ακροδεξιάς στροφής της Διοίκησης», που πλήττουν και τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφαιρώντας του «ζωτικό χώρο για τη συζήτηση κρίσιμων θεμάτων από τη δημόσια υγεία ως την προστασία του περιβάλλοντος και τις υποδομές».

    Αναφερόμενη στη μη συμμετοχή της διοίκησης της περιφέρειας στην επέτειο του Πολυτεχνείου, κατήγγειλε το γεγονός ότι «ο περιφερειάρχης, με δικαιολογία την πανδημία δεν κατέθεσε καν στεφάνι». Επίσης, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε αντίθεση με ό,τι γινόταν όταν ήταν Διοίκηση η Δύναμη Ζωής, φέτος η Περιφέρεια Αττικής ήταν παντελώς απούσα από την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και η πανδημία ήταν απλά το πρόσχημα», αναφέρεται

    «Αυτή η απαξίωση της λαϊκής εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι το σύμπτωμα της ίδιας λογικής που διαπερνά τα προς συζήτηση ψηφίσματα». Λογική καταστροφική για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την τοπική δημοκρατία», εξήγησε η Ρένα Δούρου, θέτοντας -όπως αναφέρεται- το ρητορικό ερώτημα: «Πώς συμβιβάζεται αυτή η λογική με τη θέση του κ. Περιφερειάρχη ως αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/11/20 06:23

      μεγάλη ανατριχίλα!».

      Πρωτούλης: Εναγκαλισμός με το μόρφωμα του Τζήμερου και τα ορφανά -πλέον- της Χρυσής Αυγής
      Από την πλευρά της η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλει την Περιφερειακή διοίκηση για «ακροδεξιό παροξυσμό και εναγκαλισμό με το μόρφωμα του Τζήμερου και τα ορφανά -πλέον- της Χρυσής Αυγής». Στην ανακοίνωσή της, που σηνοδεύεται με βίντεο του Γιάννη Πρωτούλη, τονίζεται ότι «ο λαός αντιλαμβάνεται πλέον αυτούς που θέλουν να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι το όργιο της βίας των κατασταλτικών μηχανισμών, την εργοδοτική και φασιστική βία με την καθημερινή πάλη του λαού μας για τα σύγχρονα δικαιώματά του».

      Μάλιστα, προστίθεται ότι «και σε κεντρικό πολιτικό πεδίο γίνεται προσπάθεια να αγκαλιαστούν και να στεγαστούν πολιτικά άνθρωποι που προέρχονται από τη χούντα, τους γερολαδάδες, τους βασανιστές και τους κουκουλοφόρους καταδότες που πλέον είναι άστεγοι μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή».

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος20/11/20 11:22

    Η αντιπεριφερειάρχης Β.Μπογρη ανακοίνωσε στο facebook στις 4/10/2019 συνάντηση εργασίας με τον δημαρχο Σαλαμινας Γ.Παναγοπουλο με θεμα
    Το master plan του Ο.Λ.Π
    Κυρία Μπογρη Τελικά και Κύριε Παναγοπουλε είστε άσχετοι
    Μπαίνουν δεξαμενές στα Σεληνια και εσείς δεν αντιδρασατε
    Μήπως κάποιοι σας χρησιμοποιούν γιατί ξέρουν ότι είστε πολυυυυ ασχετοι;

    Άλλο ένα τεράστιο ψέμα του δημάρχου για το θέμα της Κυνόσουρας:
    Γράφει ο δήμαρχος στην επιστολή του με τίτλο: "Σχετικά με το master plan και την Κυνόσουρα"

    " Για το αν ο Δήμος κατέθεσε αντιρρήσεις κατά την απόφαση της ΕΣΑΛ της 25.09.2019 μέχρι τις 03.10.2019, μια απλή ματιά στην ημερομηνία ανάρτησης των πρακτικών της συνεδρίασης της ΕΣΑΛ της 25.9.2019 αρκεί για να αποδείξει ότι το… μένος δεν βοηθάει στη διαύγεια του πνεύματος... Τα πρακτικά αυτά αναρτήθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 09.10.2019 και ώρα 12.48 π.μ., 3 ώρες δηλαδή πριν την συνεδρίαση της 09.10.2019 (που ξεκίνησε στις 16.00)"

    Δήμαρχε δυστυχώς για σένα "χρεώνεσαι" άλλη μια τουλάχιστον πρόχειρη και ατυχή δήλωση, διότι:
    Στο πρακτικό της 8Οης συνεδρίασης της ΕΣΑΛ με κωδικό ανάρτησης στο διαδίκτυο ΑΔΑ:ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 στη σελίδα 13 και συγκεκριμένα στην 3 παράγραφο αναφέρει:
    3.Να προχωρήσει η ΟΛΠ Α.Ε σε ευρύτερη γνωστοποίηση-κοινοποίηση της τελευταίας έκδοσης του Master Plan προς τα ενδιαφερόμενα μέρη για τη διατύπωση τυχών πρόσθετων παρατηρήσεων - προτάσεων τους και αφού λάβει υπόψη της τις τυχόν παρατηρήσεις- προτάσεις πού θα υποβληθούν,να υποβάλει έως τις 3 Οκτωβρίου 2Ο19 στην ΕΣΑΛ επκαιροποιημένη έκθεση διαβουλεύσεων.

    Σε συνέχεια αυτής της παραγράφου δήμαρχε τόσο οι δήμοι Κερατσινίου- Δραπετσώνας και Περάματος όσο και επαγγελματικοί φορείς κατέθεσαν μέχρι τις Ο3-1Ο-2Ο19,εξώδικη διαμαρτυρία με αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένων ΥΝΑΝΠ 1473)Ο3-1Ο-2Ο19.
    Σελίδα 1Ο από τα πρακτικά της 81 συνεδρίασης της ΕΣΑΛ με ΑΔΑ:ΩΨΟΖ4653ΠΩ-ΜΔΧ.

    Αυτοί οι δήμοι αλλά και οι επαγγελματικοι φορείς που το ήξεραν και κατέθεσαν εμπρόθεσμα την εξώδικη διαμαρτυρία τους και η οποία είχε ως αποτέλεσμα:να μην εγκριθεί ο νέος Προβλήτας Εμπορευμάτωκιβωτίων και να μην κατατεθεί ο νέος Προβλήτας αυτοκινήτων.
    Άρα λοιπόν δήμαρχε δεν είναι στραβός ο γυαλός, μάλλον κάποιοι στραβά αρμενίζουν.
    Γι'αυτό οι ευθύνες σου είναι μεγάλες.

    Σε συνέχεια του πιο πάνω σχόλιου θέλω να ρωτήσω τον δήμαρχο αν είχε κάποια συνεργασία με τους όμορους δήμους ή αν μόνο αρκέστηκε στην συνάντηση που είχε με την κ. Αντιπεριφερειάρχη νήσων και αν μαζί συναποφάσισαν την αποδοχή για τοποθέτηση δεξαμενών, ναύδετων κλπ.
    Εδώ ΟΦΕΙΛΕΙ η κ.αντιπεριφερειάρχης να απαντήσει δημοσίως.
    Είναι δυνατόν δήμαρχε να επικαλείσαι την ημερομηνία ανάρτησης στο διαύγεια όταν αυτό το θέμα με την καταληκτική ημερομηνία στις 3-1Ο2Ο19, ανακοινώθηκε κατά την διαδικασία στις 25-9-2Ο19 που ήσουν παρόντας;
    Ή μήπως είχες φύγει και δεν τάκουσες.......
    Δήμαρχε το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!

    Σε συνέχεια του πιο πάνω σχόλιου θέλω να ρωτήσω τον δήμαρχο αν είχε κάποια συνεργασία με τους όμορους δήμους ή αν μόνο αρκέστηκε στην συνάντηση που είχε με την κ. Αντιπεριφερειάρχη νήσων και αν μαζί συναποφάσισαν την αποδοχή για τοποθέτηση δεξαμενών, ναύδετων κλπ.
    Εδώ ΟΦΕΙΛΕΙ η κ.αντιπεριφερειάρχης να απαντήσει δημοσίως.
    Είναι δυνατόν δήμαρχε να επικαλείσαι την ημερομηνία ανάρτησης στο διαύγεια όταν αυτό το θέμα με την καταληκτική ημερομηνία στις 3-1Ο-2Ο19, ανακοινώθηκε κατά την διαδικασία στις 25-9-2Ο19 που ήσουν παρόντας;
    Ή μήπως είχες φύγει και δεν τάκουσες.......
    Δήμαρχε το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/11/20 11:32

    Ανώνυμος4/2/20 17:02

    28/1/2020 έγινε συμβούλιο στο Δημο
    Σε ερώτηση Μπαγιου και Τσαβαρή προς τον δημαρχο για το θέμα της αποχετευεσης
    Ο Δήμαρχος απάντησε ότι τέλος του μήνα θα συζητηθεί στο συμβουλιο
    Για να δούμε τελικά ο Δήμαρχος θα κρατήσει την υπόσχεση του? Θα το φέρει στο συμβούλιο?
    Γιατί μέχρι σήμερα το αποφευγει......


    Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει οποσδήποτε το συμβούλιο και να δώσει απαντησεις
    Γιατί αλλά έταζε προεκλογικα
    Δεν μπορεί να έχουν εξοφλήσει και να στέλνει ραβασάκια 1000Ε στο κοσμο
    Και στη κοπή της πίτας του συλλόγου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ μαζί με τον βουλευτή Μαρκόπουλο έλεγε ότι έχει λυσει
    Την αναμενουμε......
    Ο κόσμος δεν πρέπει να πληρώσει μέχρι να γίνει το συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/11/20 11:40

    Γιάννης Τσαβαρής ”Ο δήμος μας οφείλει και πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”


    Αγαπητοί συνδημότες
    Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως η χώρα μας βρίσκεται και πάλι μπροστά σε μια ασύμμετρη απειλή.
    Σε μια απειλή που αυτή τη φορά έχει τα χαρακτηριστικά της παγκόσμιας πανδημίας.
    Μπροστά λοιπόν σε αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία, όλοι οι φορείς του κράτους και-φυσικά- ιδιαίτερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως ο εγγύτερος θεσμός με τους πολίτες, θα πρέπει και πάλι με κοινωνικού χαρακτήρα αποφάσεις της, να μπει μπροστάρης για να ξαναδείξει το κοινωνικό της πρόσωπο.
    Να σταθεί δηλαδή δίπλα στις πληττόμενες ομάδες της κοινωνίας μας και παράλληλα να στηρίξει όσο μπορεί και για ό,τι «περνάει από το χέρι της» την χειμαζόμενη, μετά το νέο στραπάτσο , τοπική επιχειρηματικότητα.

    Να στηρίξει δηλαδή τις επιχειρήσεις που σταμάτησαν να λειτουργούν λόγω κορονοϊού (Covid -19), μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης , προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του ιού.
    Με δεδομένα λοιπόν όλα τα ανωτέρω, κατέθεσα σήμερα -κατά την τηλεφωνική συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου μας- τις εξής προτάσεις:
    Α) Ολική απαλλαγή (100%) από την καταβολή ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για τις απαλλασσόμενες κατηγορίες (άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρίες, τρίτεκνοι κλπ).
    Β) Στήριξη των επιχειρήσεων με:
    1) Απαλλαγή ανταποδοτικών τελών (τέλη καθαριότητας -ηλεκτροφωτισμού και φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων).
    2) Απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων.
    3)Απαλλαγή καταβολής των τελών διαμονής παρεπιδημούντων (5%).
    4) Απαλλαγή καταβολής των τελών επί των ακαθάριστων εσόδων των καταστημάτων (0.5%).
    Οι ανωτέρω προτάσεις θα έχουν ισχύ από τον Μάρτιο τρέχοντος έτους και μέχρι της άρσης από την κυβέρνηση της επιβολής των ειδικών μέτρων που έχουν ληφθεί.
    Τέλος , αγαπητοί συνδημότες , η αγάπη μας για την ζωή και την οικογένειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη , γι αυτό ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, γι αυτό επιλέγουμε να μένουμε στην ζωή.
    ΥΓ . Εύχομαι και ελπίζω η διοίκηση του δήμου αναλογιζόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, να εφαρμόσει το συντομότερο τα ανωτέρω.
    Με τιμή
    Γιάννης Τσαβαρής
    π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/11/20 23:32

    να συγκινηθουμε και να προσευχηθουμε
    όλοι για το πρόβλημα υγείας του
    Αρχιεπισκόπου,
    *μας το ειπαν εμεις δεν το ακουσαμε,
    ΡΙΚ,
    Ραδιοφωνικο Ιδρυμα Κυπρου,καλημερα σας,η ωρα ειναι 7:45 πρωινην,οι
    ευχες ολων των Ελληνοκυπριων,και η
    σκεψις,ειναι κοντα εις τον Ελλαδιτην
    Αρχιεπίσκοπο κκ Ιερώνυμο, για ταχεία
    αναρρωση απο το ξαφνικο πρόβλημα που
    τον εβρηκε.Ο Αξιος Ελλαδιτης Ιεραρχης δοκιμάζεται από τον Κύριο
    Ημών Ιησού Χριστό. Είθε να είναι όλα
    περαστικα περασμένα ξεχασμενα.
    Ακολουθούν οι ευχές του προεδρου μας
    Νικ.Αναστασιάδη.
    Υπενθημιση.Ερωτωμεν σας γιατι εσεις
    οι Ελλαδίτες αδελφοί μας είστε
    αχαριστοι και αμνημωνες;
    Σήμερα 20 του Νοεμβρίου,αρχισε η
    αρχή του τέλους για τον έναν και
    μοναδικο Ηγέτη σας, Α.Γ.Π
    επευφημίες ήκουε και τώρα βλασθημιες
    Εμείς ξεχασαμε τον Μακάριον Γ';
    Ποτέ.
    Τυπικά ο λογος εις τον Πρόεδρο που
    εχωμεν εως συτη τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/11/20 23:55

    20.11.95
    Παραμονή των Εισοδίων της Θεοτόκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.