Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Νοε 2020

Ανακοίνωση του Δημάρχου Σαλαμίνας για την θετική ανταπόκριση των Ευρωβουλευτών Θ. Ζαγοράκη και Σ. Κυμπαρόπουλου περί του ζητήματος του αρχαιολογικού χώρου της Ναυμαχίας όπως ετέθη στην ΕΕ

Σαλαμίνα, 8.11.2020

Για πρώτη φορά το θέμα της κατάστασης του αρχαιολογικού χώρου της Ναυμαχίας τίθεται στα πλαίσια των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ευρωβουλευτής κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά την επιστολή μου και την επικοινωνία που είχαμε, θέτει σχετικό ερώτημα στην Κομισιόν, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευρωβουλευτή μας για την ουσιαστική του στήριξη στον αγώνα μας.

Όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Έλληνα Ευρωβουλευτή κ.Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο οποίος ενδιαφέρθηκε, επίσης, για το θέμα και επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε αναλυτικότερα.

Ο Δήμος Σαλαμίνας με σοβαρότητα, με επιχειρήματα, με τρόπο θεσμικό, μακριά από γραφικότητες, ξέρει και διεκδικεί τα συμφέροντα του σε κάθε επίπεδο.

Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι η Σαλαμίνα θα έχει πλέον φωνή και θα ακούγεται παντού.

Οι εποχές, που κανείς δεν μας λάμβανε σοβαρά υπ’όψιν, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Αυτό το αποδεικνύουμε με πράξεις.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/11/20 18:03

    Βγήκε δεύτερη έκδοση της εφημερίδας με την παιδίατρο κι μυραζετε στα φανάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/20 01:36

      Με την γεν.γιατρό θες να πεις.....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/20 08:23

    8 Νοε 2020
    Γιάννης Τσαβαρής "Για πρώτη φορά"



    Σαλαμίνα 8 Νοεμβρίου 2020
    "Για πρώτη φορά"

    Έχουν περάσει 15 μήνες διοίκησης με την σημερινή δημοτική αρχή και συστηματικά ακούμε σε τοποθετήσεις τους ή διαβάζουμε σε δελτία τύπου για έργα και παρεμβάσεις που έγιναν "Για πρώτη φορά" στο νησί μετά τον Σεπτέμβριο του 2019!!!!

    Πολλές φορές μάλιστα (τόσο εγώ όσο και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι) τους έχουμε επαναφέρει στην πραγματικότητα αφού πιστεύαμε ότι αυτό γίνεται λόγω απειρίας και άγνοιας.

    Όμως τα πράγματα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι έτσι!!!!

    Τελευταίο παράδειγμα ο Διαδημοτικός Παιδικός Σταθμός στα Παλούκια και συγκεκριμένα:

    Πρόσφατα πριν την έναρξη συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής του δήμου με πλησίασε και με ερώτησε ο κ. Θανάσης Αλαΐσκας πρόεδρος ΑΚΟΙΠΟΠ σχετικά με το πότε κατασκευάστηκε ο Διαδημοτικός Παιδικός Σταθμός στα Παλούκια, με τι κονδύλια και πότε εκδόθηκε η οικοδομική άδεια κλπ.

    Τον ενημέρωσα ότι κατασκευάστηκε την περίοδο 2011-2014 (εγκαίνια της ολοκλήρωσης της κατασκευής έγιναν το 2014 από τον τότε Περιφερειάρχη Γ. Σγουρό και εμένα δημάρχου τότε) με κονδύλια του ΕΣΠΑ 2007-2013 και αφού είχαμε εξασφαλίσει την ένταξη του έργου σε συνεργασία με τον Γιάννη Σγουρό στο ανωτέρω πρόγραμμα και ενώ είχε προηγηθεί η ΑΠΕΝΤΑΞΗ του από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ όπου αρχικά ενταχθεί πριν το 2010 και είχε πραγματοποιηθεί και η αγορά του οικοπέδου από τις τότε διοικήσεις του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σαλαμίνας (με τότε προέδρους τις κυρίες Μικρομάστορα Κατερίνα και Σπηλιοπούλου Μίνα).

    Αυτή είναι η αλήθεια ως προς την ένταξη και ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου και θα περίμενα από "νέους ανθρώπους" με "νέες ιδέες"' τουλάχιστον όταν τοποθετούνται δημόσια να έχουν το πολιτικό θάρρος να λένε και να γράφουν το ΣΥΝΟΛΟ των γεγονότων όπως έγιναν και όχι μικρόψυχα και με κουτοπονηριές να συντάσσουν δελτία τύπου κρύβοντας τα ....

    Αγαπητοί κύριοι της σημερινής διοίκησης του δήμου, το μόνο αληθινό που υπάρχει στη φράση σας "Για πρώτη φορά" για κάθε φορά που την χρησιμοποιείτε δεν είναι το αποτέλεσμα κάποιας δικής σας δράσης ή παρέμβασης αλλά το ότι εσείς "Για πρώτη φορά" ασχολείστε με τα κοινά του τόπου και γι' αυτό έχετε πλήρη άγνοια των πεπραγμένων προηγούμενων δημοτικών αρχών.

    Ο "Μηδενισμός" είναι ένα παιχνιδάκι που λέγεται μπούμερανγκ!!!!!

    Υ.Γ.

    Τέλος θέλω δημόσια να ρωτήσω τόσο τον δήμαρχο όσο και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και πράσινου για το ΠΟΥ, πόσο ΧΡΌΝΟ, και ΓΙΑΤΙ τα οχήματα :

    SCANIA ΚΥ 7355, DAF KΗΥ 6578 και πρέσα ΚΗΥ 6482 βρίσκονται εκτός νησιού;

    Γιατί δεν είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία καθαριότητας;

    Είναι αλήθεια ότι μας τα κρατάνε τους τελευταίους μήνες "ενέχυρο" λόγω μη εξόφλησης οφειλών;

    Επίσης το ίδιο συμβαίνει και με το φορτηγό μάρκας Μερσεντές ΚΗΥ 6552 ;

    Για αυτά θα μας απαντήσετε κύριοι "Μηδενιστές" και πολιτικοί οπαδοί του "Για πρώτη φορά" ;

    Με τιμή

    Γιάννης Τσαβαρής

    π. Δήμαρχος Σαλαμίνας

    Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.