Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Νοε 2020

Γιάννης Τσαβαρής. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…..

Σαλαμίνα 29 Νοεμβρίου 2020

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…..

Αγαπητοί συνδημότες

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση της χαμηλής- και όχι μόνο- εγκληματικότητας στο νησί.

Πλείστες όσες οι αναφορές – διαμαρτυρίες των κατοίκων του νησιού μας , για κλοπές αυτοκινήτων , παραβιάσεις οικιών κλπ. Βεβαίως κυρίως θύματα των περισσοτέρων εξ αυτών των πράξεων  είναι οι γέροντες, οι ανήμποροι να αντιδράσουν και φυσικά οι κατοικούντες στην περιφέρεια του νησιού μας, αφού οι παραβιάσεις οικιών γίνονται ακόμα και «μέρα μεσημέρι»!!!!!!!!!

Η αίσθηση της ελλιπούς αστυνόμευσης είναι έντονη και ιδιαίτερα ανησυχητική, αφού η ατιμωρησία ενδυναμώνει την συνέχιση της δράσης  των παρανομούντων.

Σε αυτό το σημείο  θέλω να εξάρω την προσπάθεια των υπηρετούντων στελεχών στο νησί ( των τμημάτων αστυνόμευσης, ασφάλειας και τροχαίας ), που λόγω όμως της ελλιπούς στελέχωσης (ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες των οργανικών θέσεων)  αλλά και εξοπλισμού (μηχανολογικού κλπ.) , δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να ανταποκριθούν σε μια Σαλαμίνα   των 96 τετραγωνικών χιλιομέτρων και σε μόνιμη βάση 80.000 κατοίκων , που το καλοκαίρι ο αριθμός τους εκτινάσσεται  σε τετραπλάσιο μέγεθος.

Προκύπτουν λοιπόν τα ερωτήματα προς τον δήμαρχο:

-         Πού πήγαν καταρχήν οι προεκλογικές σας δεσμεύσεις και υποσχέσεις;

-         Πού πήγαν οι μετεκλογικές μεγαλοστομίες και πρωτοβουλίες που μας παρουσιάσατε;

Γιατί δεν πιέζετε τους κυβερνητικούς παράγοντες για λύσεις σε μόνιμη βάση;

Πότε θα καταλάβετε ότι πρέπει επιτέλους να διεκδικείτε και να σταματήσετε επιτέλους να εκλιπαρείτε;

Έφτασε δε, ο επικοινωνιακός  τους οίστρος πριν λίγες ημέρες στο αποκορύφωμα, με αφορμή την επίσκεψη στο νησί μεικτού κλιμακίου αστυνομικής δύναμης - που ενώ αυτό είχε ως αντικείμενο την προστασία υπαλλήλων  κρατικών επιχειρήσεων (ΔΕΔΔΗΕ, ΕΥΔΑΠ κλπ) για την αποσύνδεση οικιών που συνδέονταν παράνομα με τα δίκτυα – να το επικοινωνήσουν εντέλει με δική τους επιτυχία που αφορούσε την δίωξη του εγκλήματος!!!!!!

Δυστυχώς αγαπητοί συνδημότες μετά από 16 μήνες διοίκησης  από τη σημερινή δημοτική αρχή  ζούμε την εποχή της επικοινωνιακής ανάδειξης  του ελάχιστου ,αν αυτό μας βολεύει, και εσκεμμένα την απόκρυψη μεγάλων προβλημάτων…

Με τιμή

Γιάννης Τσαβαρής

π. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δημοτικός Σύμβουλος  Σαλαμίνας


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/11/20 17:42

    Ρε τι να κάνει ο άχρηστος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κονόμα, όσο για σένα Τσαβαρη έχεις μεγάλη ευθύνη που είναι σήμερα δήμαρχος αυτός ο αγιρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/20 20:24

    Εσύ κύριε που βρίσκεις την δύναμη να κρίνεις τον σημερινό Δήμαρχο: Είσαι αυτός που τον παρακαλούσες να σε κάνει πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Είσαι αυτός που έστειλες τρία στελέχη σου στον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου,Είσαι εσύ που γιγάντωσες τον κ.παναγόπουλο με την αήθη και ρατσιστική αντιπολιτευτική σου τακτική στην πρώην Δήμαρχο, είσαι εσύ που δεν έχεις κομματικά σύνορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/20 20:39

    Στην φωτο της εφημερίδας βλέπουμε ολοκάθαρα την σφραγίδα ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Κ.Υ Στην πραγματικότητα ΟΥΤΕ παιδίατρος του κέντρου υγείας ήταν γιατί στα χαρτιά ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ήταν γενικός Ιατρός του Κεντρου Υγείας ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ιδιώτης ιατρός διότι στα κέντρα υγείας οι εργαζόμενοι ιατροί ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να χουν ιατρεία έξω από αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/11/20 09:33

    Η αύξηση της εγκληματικότητας έχει άμεση σχέση με την πληθυσμιακή αύξηση που σημειώθηκε τα τελευταία 20 χρόνια στο νησί μας. Μεγάλη ευθύνη για την πληθυσμιακή αυτή αύξηση έχουν όλοι οι πρώην Δήμαρχοι και κυρίως ο κ. Τζαβαρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/11/20 14:45

    09:33 είσαι πολύ βλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/20 18:15

      14:45 εσύ τι είσαι;!!!! Μήπως είσαι ζωντόβολo;!!!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.