Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Νοε 2020

Δελτίο Τύπου: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ φέρνει ο Δήμος Σαλαμίνας τον Δεκέμβριο


Σαλαμίνα, 26.11.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σαλαμίνας από την αρχή της πανδημίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ.

Στο πλαίσιο των επαφών μας αυτών, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί την Σαλαμίνα στις 7.12.2020 για να διενεργήσει τεστ για προληπτικούς λόγους σε δομές ευπαθών ομάδων.

Οι υπεύθυνοι των δομών αυτών έχουν ήδη ενημερωθεί από τον ΕΟΔΥ. Κατά την κρίση του ΕΟΔΥ, ο οποίος είναι ο μόνος φορέας που διαθέτει τα επιδημιολογικά δεδομένα της κάθε περιοχής, δεν απαιτείται αυτή την χρονική στιγμή η διενέργεια τεστ σε ευρύτερα τμήματα του πληθυσμού του νησιού.

Να σημειωθεί για ακόμη μια φορά ότι το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας μετά από πρωτοβουλία της Διοίκησης του Κ.Υ. και την συνδρομή του Δήμου λειτουργεί από τις 5.10.2020 ως κέντρο αναφοράς covid-19 και διενεργούνται τεστ σε όσους συμπολίτες μας έχουν συμπτώματα της νόσου.

Είναι φανερό, συνεπώς, ότι ο Δήμος μας πράττει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του όσα απαιτούνται στο θέμα της πανδημίας για την προστασία των πολιτών. Η πρωτόγνωρα δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους.

Εκ του Γραφείου Τύπου


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/11/20 18:51

    Θέλω να ρωτήσω τον δήμαρχο αν θέλει να μας απαντήσει και επιτέλους να μας ενημερώσει αν σήμερα έχουμε νέο θάνατο από κοβι και πόσοι είναι οι θάνατοι στο νησί μας μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/20 11:59

      Θανατο από κοβι δεν εχουμε. Από covìd εχουμε!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/20 21:54

    75 ημέρες είναι το πρωτοσέλιδο και η κυρία δεν έχει την ευαισθησία να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς που κοροϊδεύε τοσα χρονια ότι ήταν παιδιατρος
    Αλλά αν είχε ευαισθησίες θα είχε δημοσιεύσει το πτυχίο της και θα είχε κάνει και μηνυσαρα στον εκδοτη
    Τα συμπεράσματα δικά σας......



    Βγάλε το πτυχίο στον αέρα εάν υπάρχει
    Γιατί κυκλοφόρησε και δεύτερη εφημερίδα με πρωτοσελιδο με τις μαϊμού σφραγιδες
    Πόσο μέσα βάλανε το κράτος αυτές οι μαϊμού σφραγιδες από συνταγογραφησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/20 23:35

    MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΕ; ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/11/20 09:07

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/11/20 09:57

    H Σουηδία ανακοίνωσε χθες 2 θύματα σχετιζόμενα με τον ιό, η Δανία 5, η Νορβηγία 3 και η Φινλανδία 0. Σε καμία από τις σκανδιναβικές χώρες δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ από την αρχή της πανδημίας καραντίνα. Άγνωστο είναι αν η καραντίνα σταμάτησε και την εξάπλωση του ιού την περασμένη άνοιξη ή απλά πέρασε από μία κορύφωση σε μία ύφεση σε συνδυασμό και με τον ερχομό τότε του καλοκαιριού. Κι αυτό διότι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα κρούσματα και τα θύματα σχεδόν μηδενίστηκαν την ίδια εποχή και ανεξάρτητα από τα μέτρα που είχε υιοθετήσει η κάθε μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.