Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Νοε 2020

Δελτίο Τύπου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση «Το στίγμα της νόσου Covid-19» του Δήμου Σαλαμίνας με την συμμετοχή της Υφυπουργού Υγείας και εξειδικευμένων ιατρών


Σαλαμίνα, 30.11.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση του Δήμου Σαλαμίνας στη διαδικτυακή εκδήλωση:

Το στίγμα της Νόσου COVID-19

Ψυχικές Επιπτώσεις της πανδημίας COVID 19: Δράσεις Πρόληψης σε παιδιά, εφήβους και στους γονείς τους

,την Πέμπτη στις 26 Νοεμβρίου. Η ημερίδα αυτή διοργανώθηκε εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας που διανύουμε.  Ο Δήμος Σαλαμίνας εμπνεύστηκε μέσα από το βαθύ συναίσθημα ευθύνης απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας μεριμνώντας για κάθε έκφανση των επιπτώσεων που μπορεί να φέρουν οι επιδημίες καθώς πολλές φορές οδηγούν στον στιγματισμό των ατόμων που έχουν προσβληθεί, και ιδιαιτέρως αν αυτό αφορά στα παιδιά και τους εφήβους, τότε η επαγρύπνηση μας οφείλει να είναι άμεση και αποτελεσματική. 

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η Υφυπουργός Υγείας, κυρία Ζωή Ράπτη, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Σαλαμίνας, Γιώργο Παναγόπουλο, για τη θερμή υποδοχή και εύστοχη πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, η Υφυπουργός ανέφερε:  "Είναι μια περίοδος αυτή που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία όλων των πολιτών - είναι δεδομένο ότι με βάση όλες τις μελέτες και ειδικά σύμφωνα με τις μελέτες του Π.Ο.Υ. έχει αυξηθεί ιδιαίτερα η κατάθλιψη, το στρες, και ο θυμός στους συμπολίτες μου, γι' αυτό και το επόμενο διάστημα όλες οι πολιτικές στρέφονται προς την κατεύθυνση αυτήν με σκοπό την λειτουργία προγραμμάτων ψυχικής υγείας. Συγκεκριμένα στο Υπουργείο Υγείας δημιουργήθηκε ένα χαρτοφυλάκιο της ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων που ο Πρωθυπουργός μας έχει αναθέσει και φέρουμε μεγάλη ευθύνη προς την υλοποίηση του. Ετοιμάζουμε προγράμματα αυτήν την περίοδο αφορούν στην ενίσχυση των παιδιών μας μέσω των κέντρων υγείας καθώς εκεί θα διεξαχθούν συνεδρίες ενώ παράλληλα θα τα επανδρώσουμε και με ειδικούς παιδοψυχίατρους και ψυχολόγους. Παράλληλα, η καθιέρωση της γραμμής  10306 αφορά σε δωρεάν γραμμή με ειδικούς συμβούλους και συμβουλευτική σε οικογένειες με προβλήματα για μια πρώτη στήριξη" , και καταλήγοντας δήλωσε πως "η στήριξη και ενδυνάμωση της προσωπικότητας μας και ιδιαιτέρως για τα παιδιά μας αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα μας". 

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κόντης, Ψυχίατρος & Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.Κ.Ε.Ψ.Υ.Ε.) στην ομιλία του με θέμα: "Ψυχικές επιπτώσεις της πανδημίας COVID 19: Δράσεις πρόληψης σε παιδιά, εφήβους και στους γονείς τους" μαζί με την κυρία Αλίκη Γρηγοριάδου, Παιδοψυχίατρος & Συντονίστρια Επιστημονικού Έργου Ε.Κ.Ε.Ψ.Υ.Ε. έριξαν φως στο θέμα των επιπτώσεων της σημερινής κατάστασης λόγω του COVID-19 εξηγώντας τα επιστημονικά αίτια καθώς και τρόπους επίλυσης με συμβουλές και πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος, Δήμαρχος Σαλαμίνας, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες κατέληξε πως βασικό μέλημα είναι να βοηθήσουμε ιδιαιτέρως τους νέους, τους εφήβους αλλά κυρίως τα παιδιά να αντιληφθούν και να διαχειριστούν την υγειονομική αυτήν κρίση που αποτελεί μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη πρόκληση με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο διότι οι μεγαλύτεροι σε κάθε περίπτωση μπορούν να προσαρμοστούν καλύτερα σε σχέση με την ευαίσθητη παιδική ψυχή και νεανική φύση.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση, καθώς και για την συμβολή τους στην επιτυχία της. Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι δίπλα σας. Ετοιμάζονται νέες δράσεις. Μένουμε σπίτι υγιείς. Η επόμενη ημέρα έρχεται!

 Εκ του Γραφείου Τύπου


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/12/20 08:36

    που βρίσκεται αυτός ο ψευτηκόλογος που τΈσσερα χρόνια δήμαρχος το μόνο που έκανε ήταν να γραφτεί με χρησά γράματα στη λΊτσα τη LAGRAND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/20 09:51

    29 Νοε 2020
    Γιάννης Τσαβαρής. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…..


    Σαλαμίνα 29 Νοεμβρίου 2020
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…..

    Αγαπητοί συνδημότες

    Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση της χαμηλής- και όχι μόνο- εγκληματικότητας στο νησί.

    Πλείστες όσες οι αναφορές – διαμαρτυρίες των κατοίκων του νησιού μας , για κλοπές αυτοκινήτων , παραβιάσεις οικιών κλπ. Βεβαίως κυρίως θύματα των περισσοτέρων εξ αυτών των πράξεων είναι οι γέροντες, οι ανήμποροι να αντιδράσουν και φυσικά οι κατοικούντες στην περιφέρεια του νησιού μας, αφού οι παραβιάσεις οικιών γίνονται ακόμα και «μέρα μεσημέρι»!!!!!!!!!

    Η αίσθηση της ελλιπούς αστυνόμευσης είναι έντονη και ιδιαίτερα ανησυχητική, αφού η ατιμωρησία ενδυναμώνει την συνέχιση της δράσης των παρανομούντων.

    Σε αυτό το σημείο θέλω να εξάρω την προσπάθεια των υπηρετούντων στελεχών στο νησί ( των τμημάτων αστυνόμευσης, ασφάλειας και τροχαίας ), που λόγω όμως της ελλιπούς στελέχωσης (ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες των οργανικών θέσεων) αλλά και εξοπλισμού (μηχανολογικού κλπ.) , δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να ανταποκριθούν σε μια Σαλαμίνα των 96 τετραγωνικών χιλιομέτρων και σε μόνιμη βάση 80.000 κατοίκων , που το καλοκαίρι ο αριθμός τους εκτινάσσεται σε τετραπλάσιο μέγεθος.

    Προκύπτουν λοιπόν τα ερωτήματα προς τον δήμαρχο:

    - Πού πήγαν καταρχήν οι προεκλογικές σας δεσμεύσεις και υποσχέσεις;

    - Πού πήγαν οι μετεκλογικές μεγαλοστομίες και πρωτοβουλίες που μας παρουσιάσατε;

    Γιατί δεν πιέζετε τους κυβερνητικούς παράγοντες για λύσεις σε μόνιμη βάση;

    Πότε θα καταλάβετε ότι πρέπει επιτέλους να διεκδικείτε και να σταματήσετε επιτέλους να εκλιπαρείτε;

    Έφτασε δε, ο επικοινωνιακός τους οίστρος πριν λίγες ημέρες στο αποκορύφωμα, με αφορμή την επίσκεψη στο νησί μεικτού κλιμακίου αστυνομικής δύναμης - που ενώ αυτό είχε ως αντικείμενο την προστασία υπαλλήλων κρατικών επιχειρήσεων (ΔΕΔΔΗΕ, ΕΥΔΑΠ κλπ) για την αποσύνδεση οικιών που συνδέονταν παράνομα με τα δίκτυα – να το επικοινωνήσουν εντέλει με δική τους επιτυχία που αφορούσε την δίωξη του εγκλήματος!!!!!!

    Δυστυχώς αγαπητοί συνδημότες μετά από 16 μήνες διοίκησης από τη σημερινή δημοτική αρχή ζούμε την εποχή της επικοινωνιακής ανάδειξης του ελάχιστου ,αν αυτό μας βολεύει, και εσκεμμένα την απόκρυψη μεγάλων προβλημάτων…

    Με τιμή

    Γιάννης Τσαβαρής

    π. Δήμαρχος Σαλαμίνας

    Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/20 09:54

    Αντιπεριφρειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, στην εφημερίδα Σαλαμίνας ”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ”, αρμόδιο σε θέματα ΕΣΠΑ & Καινοτομίας κατά την περίοδο 2011-2014, παραθέτω αποσπάσματα από την συνέντευξη αυτή,


    Κύριε Αθανασιάδη, ως αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τι έργα προωθήσατε για τη Σαλαμίνα κατά τη θητεία σας;”
    “Τα έργα που αφορούσαν αυτό το νησί ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα την περίοδο που είχε την τύχη να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή .



    , από το 2011 μέχρι τον Μάιο του 2014, επί Σγουρού εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν έργα για τη Σαλαμίνα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, από τα υψηλότερα κονδύλια που έπεσαν σε δήμους της Περιφέρειας Αττικής”.


    Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Αμπελάκια ο Αντιπερριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής.


    Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης δήλωσε:

    « Σε μια κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία οφείλουμε και πρέπει να στηρίζουμε οικονομικά, την κατασκευή έργων υποδομής, που αναβαθμίζουν, προστατεύουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι ο πρώτος δήμος στα πλαίσια της Περιφέρειας στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων,

    Στης 12/2/20 είχε δημοτικό συμβούλιο όπου γίνεται live μετάδοση μέσω Internet όπου ακούσαμε τον κ. Σοφρα να λεει ότι ο κ. Τσαβαρή ενταξε 70 εκατομμύρια ευρώ σε έργα σε μόλις 3,5 χρόνια σε έργα για τον Δήμο Σαλαμίνας


    2011_2014
    1.αποχέτευση λυμάτων Αμπελακίων,Σεληνίων κλπ,προυπολο έργου 18.000.000 ευρω.ΕΣΠΑ 2007-2013
    2.Αποχετευση λυμάτων Αιαντείου 25.000.000 ευρω,ΕΣΠΑ 2007-2013
    3.Αποχέτευση Ομβρίων Σαλαμίνας προυπολ 30.000.000 ευρω,ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
    4.ΟΔΟΠΟΙΙΑ 2χ500.000 ΕΥΡΩ από Υπουργείο Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής
    5.Έφερε 10.000.000 Ευρω από από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ολοκληρώθηκε το παρατημένο έργο της αποχέτευσης στο κέντρο του νησίου.
    6.Κατασκευασε Σταθμό Μεταφόρτωσης στη Γούβα Μπατσί
    7.Κατασκεύασε τον παιδικό σταθμό στα Παλούκια.ΕΣΠΑ 2007-2013
    8.Ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο Παλουκίων που ήταν παρατημένο από το 2008
    9.Έστρωσε με πλαστικό τάπητα το γήπεδο της Παραλίας
    10.Ιδρυσε το Ι.Ε.Κ Σαλαμίνας
    11.Δημιούργησε από το μηδέν τέσσερις Κοινωνικές δομές στο δήμο
    12.Έφερε σε πρώτο πλάνο την Ιστορία και το πολιτισμό του νησίου και ιδιαίτερα το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας
    13.Ενέταξε στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ το κλειστό Γυμναστήριο των Αμπελακίων προυπ 3.500.000 ευρω
    14.Έλαβε χρηματοδότηση 370.000 ευρω ο δήμος για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Ν.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ και γηπέδου ΑΙΑΝΤΑ
    15.Δεκάδες μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις στο Κέντρο και την Περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/20 09:58

    31 Ιουλ 2020
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΠΟΓΡΗ «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1.200.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΑ ΜΠΟΓΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

    «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
    Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη, αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη



    Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο


    “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;

    • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
    • Την αποχέτευση των λυμάτων;
    • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
    • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
    • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
    • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;



    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!



    Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

    Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
    Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή .

    Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
    1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
    2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
    3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
    4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

    Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
    Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .



    Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.



    Μάνος Δερτούζος

    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/20 10:02

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης δήλωσε:

    « Σε μια κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία οφείλουμε και πρέπει να στηρίζουμε οικονομικά, την κατασκευή έργων υποδομής, που αναβαθμίζουν, προστατεύουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι ο πρώτος δήμος στα πλαίσια της Περιφέρειας στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, όπως είπε, ενώ συνεχίζει να καταθέτει προτάσεις για παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Απόδειξη το ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής συνεργάστηκε για πολλούς μήνες μαζί μας πετυχαίνοντας από κοινού την ένταξη της αποχέτευσης ομβρίων υδάτων του νησιού στο κοινό σχέδιο δράσης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/20 12:48

    ενέταξε, φιλοσόφησε, σκέφτηκε, εντόπισε και πανω απο όλα φιλοτέχνησε.
    ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΥΚΑ ΟΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/12/20 09:14

    ολοκάθαρα την σφραγίδα ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Κ.Υ Στην πραγματικότητα ΟΥΤΕ παιδίατρος του κέντρου υγείας ήταν γιατί στα χαρτιά ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ήταν γενικός Ιατρός του Κεντρου Υγείας ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ιδιώτης ιατρός διότι στα κέντρα υγείας οι εργαζόμενοι ιατροί ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να χουν ιατρεία έξω από αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.