Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Μαρ 2014

Επέκταση Ναυπηγείου Σπανόπουλου. Απλή γλύστρα …..αποκαλεί την επιχωμάτωση 11 στρεμμ. Θάλασσας, ο κ.Τσαβαρής

Αμέσως, μετά την ενημέρωση από τον PERIVOS στις 26/2, ότι ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού με την από 3/2/2014 Απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση θεραπείας της εταιρείας “Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε” (Σπανόπουλου) για την επέκταση του ναυπηγείου, σήμανε συναγερμός.
   Η δημοτική αρχή όλο αυτό το διάστημα ποιούσε την νήσσαν, προφανώς διότι δεν ήθελε να το αναδείξει. Τούτο τεκμαίρεται και από το γεγονός ότι 3 συνεδριάσεις του ΔΣ έλαβαν χώρα από τις 3/2 που βγήκε η απόφαση του ΥΠΠΟΑ και σε καμία δεν συζητήθηκε. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι δεν ήταν ενήμερη.
Στις 28/2 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς πάλι το σοβαρό αυτό θέμα να περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη.
Εκεί, υπό την πίεση των γεγονότων, αναγκάζεται η δημ. Αρχή να φέρει το θέμα προς συζήτηση με τη μορφή του κατεπείγοντος, κομπάζοντας μάλιστα ότι «είχαν καταλάβει ότι θα το έφερνα εγώ προς συζήτηση, και μου την έφεραν».  
Αυτό τους ενδιέφερε και όχι αυτό καθ΄ αυτό το πρόβλημα.
Πολύ φοβάμαι ότι εάν δεν είχα πάει στο Συμβούλιο, δεν θα το συζητούσαν καν.
Εκεί έχει φτάσει το πολιτικό τους επίπεδο αφενός και το ενδιαφέρον τους για τον τόπο αφετέρου.
Η θέση του Δημάρχου ότι δέχεται να προβεί σε ένδικα μέσα, μολονότι δεν θεωρεί σοβαρό θέμα την επέκταση αφού στην ουσία πρόκειται για μια απλή γλύστρα, νομίζω ότι τα λέει όλα. Έτσι εξηγείται και η απραξία του όλο αυτό το διάστημα.
Την κατασκευή κρηπιδότοιχων αριστερά και δεξιά και την επιχωμάτωση της θάλασσας κατά 11.260 τ.μ., ο κ.Τσαβαρής την αποκαλεί απλή γλύστρα.
Έτσι του είπανε, αυτά λέει. Πιθανώς και να του αποκρύψανε ότι τέτοιες τεραστίων διαστάσεων ‘γλύστρες’ δεν έχουν άλλο σκοπό παρά την ανέλκυση των προς διάλυση μεγάλου τονάζ σαπιοκάραβων.
    Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο ότι η επέκταση αυτή, δεν έχει να κάνει με το ναυπηγείο, αλλά με το διαλυτήριο σαπιοκάραβων.   Ούτε χρόνος δεν πέρασε από τότε που η εταιρεία υπέβαλε προς έγκριση τη Μελέτη Περιβ/κών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για την προσθήκη δραστηριότητας διάλυσης πλοίων.
    Στην συνεδρίαση της 9/4/2013 του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε η Γνωμοδότηση της ως άνω Μ.Π.Ε., παρέστην κι έκανα προσωπική παρέμβαση
ζητώντας από το Σώμα την απόρριψή της για λόγους ουσιαστικούς και όχι απλά τυπικούς (φάκελος ελλιπής – μη αποτύπωση κύριων εγκαταστάσεων) όπως είχε εισηγηθεί ο Περ. Σύμβουλος κ. Προμπονάς. Τελικά το Π.Σ. γνωμοδότησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ σύμφωνα όμως με την εισήγηση. Αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να προσεχθεί.
     Διαλυτήρια πλοίων δεν υπάρχουν πουθενά στο κόσμο παρά μόνο σε χώρες που στερούνται περιβαλλοντικής ευαισθησίας όπως Ινδία, Πακιστάν και Μπαγκλαντές.
Και τούτο διότι τα γερασμένα σκαριά, κουβαλούν μέσα τους άκρως τοξικές κι επικίνδυνες για την υγεία των ανθρώπων ουσίες, όπως ο αμίαντος, ο μόλυβδος, το κάδμιο, τα κλοφέν και οι οργανικές ενώσεις του κασσίτερου, του γνωστού ΤΒΤ που μέσω της τροφικής αλυσίδας καθίσταται και θανατηφόρο.
Αν λοιπόν αφήσουμε να λειτουργήσει η εταιρεία ως διαλυτήριο πλοίων, τότε όχι μόνο οι κάτοικοι του Καματερού αλλά και όλης της Σαλαμίνας θα πρέπει να μετοικήσουμε σε άλλο τόπο μακρινό, γιατί ο καρκίνος θα μας θερίζει πολύ πριν γεράσουμε.
Η επέκταση της εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο προς τη μεριά της θάλασσας αλλά στρέφεται και προς την ξηρά. Είναι προφανές ότι οι επιχωματώσεις και οι νέες κατασκευές τόσο στη θαλάσσια όσο και στη χερσαία περιοχή θα προκαλέσουν περαιτέρω αλλοίωση της φυσιογνωμίας του φυσικού και αρχαιολογικού χώρου και κατά τούτο είναι ανεπίτρεπτο και απορριπτέο.
Συμμεριζόμενη την εκπεφρασμένη άποψη του νομικού συμβούλου κ. Παπανικολάου για ενημέρωση του κόσμου ο οποίος θα χρειαστεί την ημέρα της εκδίκασης στο ΣτΕ, και προκειμένου να ληφθεί ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση πρότεινα να συμπληρωθεί η πρόταση της δημοτικής αρχής ( αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ μαζί με αίτηση αναστολής εκτέλεσής της) με την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας κατά της συγκεκριμένης εταιρείας για τις επαναλαμβανόμενες επιζήμιες για τον τόπο μας επεκτατικές βλέψεις της όσον αφορά τα όρια και τη δραστηριότητά της, ψήφισμα το οποίο να υπογραφεί από κατοίκους και φορείς αφού ενημερωθούν από το Δήμο.
Δυστυχώς, ο Δήμαρχος δεν την έκανε δεκτή και δεν καταλαβαίνω το γιατί.
Ίσως να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος.
Σε ότι με αφορά, καταγγέλλω απερίφραστα την όποια επέκταση δραστηριότητας και ορίων της  “Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε” (Σπανόπουλου)  η οποία οφείλει και πρέπει να απομακρυνθεί από τη συγκεκριμένη περιοχή και να μετεγκατασταθεί σε άλλη περιοχή εκτός νησιού σε εφαρμογή της αρ.161/2012 απόφασης ΔΣ.
Προσβλέποντας στην συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, ευελπιστώ ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει αίσιο τέλος για το καλό όλων μας.
Σαλαμίνα 6/3/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

42 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/3/14 08:16

    Μπράβο Ρούλα.
    Πάντα τεκμηριομένη αποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/14 08:30

    ΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ-ΑΣΤΡΑΚΟΥ (3000 λαού) ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/14 08:39

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝ Η ΡΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕ ΖΩΟΝ,Η ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/14 09:35

      Μόνο 3000 ρε κλέφτη; Πάνω από 8000 κόσμο είχε!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/14 10:30

      ΟΣΟ ΕΙΧΕ Η ΡΟΥΛΑ 1500 ΑΤΟΜΑ ΤΟΣΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ 3000 ΑΝ ΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΧΩΡΑΕΙ 1500 ΤΟΤΕ Η ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΧΩΡΑΕΙ 250000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/3/14 13:16

      ρε παιδιά του κώλυσε του ανθρώπου το πληκτρολόγιο στο "0" και το χτύπησε δυο φορές ε δεν έγινε και τίποτα.

      αλλού είναι το θέμα, ακούστηκε ο Βάγγος να διαμαρτύρεστε για τον Σοφρά, που δεν του έφερε κόσμο, γιατί είχε ρε και δεν έφερε;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/14 08:37

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ..ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.....ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΙ"ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ...ΡΟΥΛΑ.... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΓΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/14 11:51

      Ετσι, να τα βγάζει όλα στη φόρα και να ...ξευτιλιζόσαστε, λαμόγια !

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/14 10:06

    Με βόμβες μπορούν να παρομοιαστούν οι αποκαλύψεις του πρώην βουλευτή και πρώην δημάρχου Σαλαμίνας Βαγγέλη Αστράκου της Νέας Πορείας Σαλαμίνας, στη σημερινή ανοικτή συνέντευξη τύπου που έγινε στο Viento (πρώην “Φλαμίνγκο”). Μια από αυτές, η οποία φαινομενικά ήταν ήσσονος σημασίας, αλλά έχει τεράστιες επιπτώσεις στη στρατηγική επιλογή της δημαρχιακής πλευράς για σύνδεση της με τους εορτασμούς των “Σαλαμινείων”, ήταν η αποκάλυψη ότι ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ.Χ.Μαριδάκης πήγε κάποια στιγμή στον κ.Αστράκο με σχετική εντολή δημάρχου για απομάκρυνση του μνημείου των Σαλαμινομάχων από τον χώρο του εικαζόμενου ως τύμβου στην Κυνόσουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/14 10:32

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/14 11:49

      Τι εννοείς; κάντο πιό ξεκάθαρο γιατί αυτό είναι πολύ σοβαρό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/14 12:17

      Βόμβα Αστράκου: “Ο Μαριδάκης μου είχε ζητήσει να ξηλώσω το μνημείο των Σαλαμινομάχων”
      06.03.2014 από Χρυσόστομος Βασιλείου Γράψτε ένα σχόλιο

      tymvsalamΜε βόμβες μπορούν να παρομοιαστούν οι αποκαλύψεις του πρώην βουλευτή και πρώην δημάρχου Σαλαμίνας Βαγγέλη Αστράκου της Νέας Πορείας Σαλαμίνας, στη σημερινή ανοικτή συνέντευξη τύπου που έγινε στο Viento (πρώην “Φλαμίνγκο”). Μια από αυτές, η οποία φαινομενικά ήταν ήσσονος σημασίας, αλλά έχει τεράστιες επιπτώσεις στη στρατηγική επιλογή της δημαρχιακής πλευράς για σύνδεση της με τους εορτασμούς των “Σαλαμινείων”, ήταν η αποκάλυψη ότι ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ.Χ.Μαριδάκης πήγε κάποια στιγμή στον κ.Αστράκο με σχετική εντολή δημάρχου για απομάκρυνση του μνημείου των Σαλαμινομάχων από τον χώρο του εικαζόμενου ως τύμβου στην Κυνόσουρα.

      Συγκεκριμένα, ο κ.Αστράκος απαντώντας σε ερώτηση φίλα προσκείμενου προς τη δημαρχιακή πλευρά εκδότη τοπικού εντύπου για τα Σαλαμίνεια και το εάν τα θεωρεί “φιέστα”, προχώρησε στην παραπάνω αποκάλυψη, εξηγώντας πως αποφασίστηκε και δημιουργήθηκε το σχετικό με τη ναυμαχία μνημείο που βλέπουμε σήμερα στον όρμο των Αμπελακίων. Ο κ.Αστράκος εξήγησε μάλιστα την διαφωνία του με αυτή την πρόταση της οποίας έγινε αποδέκτης, τονίζοντας ότι αφ’ενός μεν για το μνημείο εκείνο στον φερόμενο ως τύμβο έχουν γίνει πολλοί αγώνες για να ξηλωθεί εν μιά νυκτί, αφ’ετέρου δε ότι έτσι ο ίδιος ο δήμος θα δημιουργούσε το πλαίσιο δικαίωσης της ναυπηγικής εταιρείας που διεκδικεί τον χώρο αυτό.

      Θα ακολουθήσει εκτενέστερο ρεπορτάζ για την πετυχημένη εκδήλωση-συνέντευξη τύπου του κ.Αστράκου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/3/14 15:08

      Χρυσόστομε μάθε με τις συκοφαντίες και τις λασπολογίες θα δώσετε λόγο στα δικαστήρια εσύ και ο Αστράκαν,Αν θέλεις να είσαι δημοσιογράφος μάθε ότι θα πρέπει να υπάρχουν και οι θέσεις των δυο πλευρών και όχι να εντυπωσιάζεις . Η δημοσιογραφία είναι ένα λειτούργημα που θα πρέπει να προβάλει την αλήθεια κάτι που εσύ μάλλον που δεν ξέρεις ή μαλλον κανεις ότι δε ξέρεις τις βασικές αρχές του ιερού αυτού επαγγέλματος,
      Ο λασπολόγος Γνωρίζει πολύ καλά ότι από το 1995 έχει απαλλοτριωθεί ο χώρος με απόφαση της Υπ. Πολιτισμού Μπακογιάννη ? Γνωρίζει ότι το άγαλμα όταν μπήκε από το Νομάρχη Μίχα με δεκαπλάσιο κόστος από το κανονικό) στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Νομαρχίας μπήκε χωρίς την έγκριση της Αρχαιολογικής υπηρεσίας αφού ήταν συγκεκριμένη στίγμη διεκδικούσε το Ελληνικό Κράτος από τα Ελ Ναυπηγεία Αρκαδίας τον Τύμβο με αποτέλεσμα με την ενεργεία αυτή να ακύρωση να προσφύγει το Ναυπηγεία κατά του Ελληνικού κράτους και να διεκδικεί τα διπλασία χρήματα ? Ο τ Βουλευτής Αστρακαν γνωρίζει τα προεδρικά διατάγματα ? Γνωρίζει ότι το 1969 και το 1983 η ¨συντρόφισσα Μέλινα έχει υπογράψει για την Ιστορικότητα του χώρου και του Τύμβου ? Με τα καραγκιοζλίκια που είπε ότι χωρίς τα αγάλματα δεν υπάρχει Τύμβος χωρίς να αναφέρει το Προεδρικό Διάταγμα δείχνει ότι είναι άσχετος και επικίνδυνος για το τόπο λέγοντας συκοφαντώντας το Τσαβαρη και ιδιαίτερα το Χρ Μαριδακη που έδωσε τη Ζωή του για όλους τους χώρους τους Ιστορικούς ΟΤΑΝ ο Βαγγελας έπινε ουζάκια στη Παραλία. Η Αρχαιολογική υπηρεσία όπως και η Ουνεσκο ζήτησαν τη μεταφορά του Αγάλματος γιατί δε συνάδει με την ιστορικότητα του χώρου Ποτέ δεν μπορεί να τοποθετηθεί ένα μοντέρνο δημιούργημα σε ένα ιστορικό αρχαιολογικό χώρο ποσό μάλιστα στον Τύμβο. Αυτές είναι αποφάσεις του Υπ Πολιτισμού και όχι του Τσαβαρη ή του Χρηστου.

      Ο ΤΕΩΣ «ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ»
      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΠ

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ 40.000 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ!

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

      ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/3/14 15:16

      Χρυσόστομε μάθε με τις συκοφαντίες και τις λασπολογίες θα δώσετε λόγο στα δικαστήρια εσύ και ο Αστράκαν,Αν θέλεις να είσαι δημοσιογράφος μάθε ότι θα πρέπει να υπάρχουν και οι θέσεις των δυο πλευρών και όχι να εντυπωσιάζεις . Η δημοσιογραφία είναι ένα λειτούργημα που θα πρέπει να προβάλει την αλήθεια κάτι που εσύ μάλλον που δεν ξέρεις ή μαλλον κανεις ότι δε ξέρεις τις βασικές αρχές του ιερού αυτού επαγγέλματος,
      Ο λασπολόγος Γνωρίζει πολύ καλά ότι από το 1995 έχει απαλλοτριωθεί ο χώρος με απόφαση της Υπ. Πολιτισμού Μπακογιάννη ? Γνωρίζει ότι το άγαλμα όταν μπήκε από το Νομάρχη Μίχα με δεκαπλάσιο κόστος από το κανονικό) στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Νομαρχίας μπήκε χωρίς την έγκριση της Αρχαιολογικής υπηρεσίας αφού ήταν συγκεκριμένη στίγμη διεκδικούσε το Ελληνικό Κράτος από τα Ελ Ναυπηγεία Αρκαδίας τον Τύμβο με αποτέλεσμα με την ενεργεία αυτή να ακύρωση να προσφύγει το Ναυπηγεία κατά του Ελληνικού κράτους και να διεκδικεί τα διπλασία χρήματα ? Ο τ Βουλευτής Αστρακαν γνωρίζει τα προεδρικά διατάγματα ? Γνωρίζει ότι το 1969 και το 1983 η ¨συντρόφισσα Μέλινα έχει υπογράψει για την Ιστορικότητα του χώρου και του Τύμβου ? Με τα καραγκιοζλίκια που είπε ότι χωρίς τα αγάλματα δεν υπάρχει Τύμβος χωρίς να αναφέρει το Προεδρικό Διάταγμα δείχνει ότι είναι άσχετος και επικίνδυνος για το τόπο λέγοντας συκοφαντώντας το Τσαβαρη και ιδιαίτερα το Χρ Μαριδακη που έδωσε τη Ζωή του για όλους τους χώρους τους Ιστορικούς ΟΤΑΝ ο Βαγγελας έπινε ουζάκια στη Παραλία. Η Αρχαιολογική υπηρεσία όπως και η Ουνεσκο ζήτησαν τη μεταφορά του Αγάλματος γιατί δε συνάδει με την ιστορικότητα του χώρου Ποτέ δεν μπορεί να τοποθετηθεί ένα μοντέρνο δημιούργημα σε ένα ιστορικό αρχαιολογικό χώρο ποσό μάλιστα στον Τύμβο. Αυτές είναι αποφάσεις του Υπ Πολιτισμού και όχι του Τσαβαρη ή του Χρηστου.

      Ο ΤΕΩΣ «ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ»
      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΠ

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ 40.000 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ!

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

      ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/3/14 16:55

      Ξέρεις τι θα του ...κλάσεις.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/14 10:44

    Οχι θα πιστεψω τις παπαριες του γιαννακη σου.
    Παπαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/3/14 11:16

    καλημερα σε ολους,κατ αρχας συγχαρητηρια στην Κα Ναννου για την καταγγελια,ΞΥΠΝΑΤΕ Σαλαμινιοι ανεξαρτητα τι και ποιον πιστευει ο καθενας μας αν μαζεψε η οχι περισσοτερο κοσμο ο Α η η Β εδω υπαρχει σοβαρο προβλημα για ολους αναιξερετως τους κατοικους του νησιου μας, η αλλοπροσαλη πολιτικη της δημοτικης αρχης ξεπουλαει και καταστρεφει το νησι, υποθηκευει το μελλον και την υγεια ολων μας, ΔΕΣΦΑ ,νταμαρια,ιχθυοτροφεια,και το κερασακι στη τουρτα του αισχους ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ το νησι μας που παμε ρε και τρογωμαστε για ποιος ταπε καλυτερα?αμεση κινητοποιηση ολων μας ανεξαρτητα πιστευω και παραταξεων κινδυνευει η ζωη μας, να φυγουν ολοι οι αρπαγες που καταστρεφουν το ομορφο νησι μας ,,,,, καιρος να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ολοι πριν ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ολοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/3/14 11:51

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΔΑΚΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/14 15:53

      ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΜΑΡΙΔΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ.ΟΧΙ ΕΦ ΟΣΟΣΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΣΚΑΦΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΜ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ...ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ Κ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ...ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ????????

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/3/14 11:52

    Ρε δήμαρχε, το καραβάκι του συνδυασμού σου τόσο ....μεγάλο είναι ...που ήθελες ...γλύστρα 11 στρεμάτων ; Άκου δω ....γλύστρα; Μια έκταση όσο το γήπεδο του Αίαντα τη λέει ...γλύστρα ο ....μακάκας;
    Κυρία Σοφία, κύριε Σωκράτη, κύριε Βελτανισιάν, κυρίες και κύριοι του Καματερού προσέξτε αυτοί τη φορά μη ...γλυστρίσετε, γιατί σας βλέπω να νοικιάζετε τα σπίτια σας σε......αλβανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/3/14 15:01

    Χρυσόστομε μάθε με τις συκοφαντίες και τις λασπολογίες θα δώσετε λόγο στα δικαστήρια εσύ και ο Αστράκαν,Αν θέλεις να είσαι δημοσιογράφος μάθε ότι θα πρέπει να υπάρχουν και οι θέσεις των δυο πλευρών και όχι να εντυπωσιάζεις . Η δημοσιογραφία είναι ένα λειτούργημα που θα πρέπει να προβάλει την αλήθεια κάτι που εσύ μάλλον που δεν ξέρεις ή μαλλον κανεις ότι δε ξέρεις τις βασικές αρχές του ιερού αυτού επαγγέλματος,
    Ο λασπολόγος Γνωρίζει πολύ καλά ότι από το 1995 έχει απαλλοτριωθεί ο χώρος με απόφαση της Υπ. Πολιτισμού Μπακογιάννη ? Γνωρίζει ότι το άγαλμα όταν μπήκε από το Νομάρχη Μίχα με δεκαπλάσιο κόστος από το κανονικό) στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Νομαρχίας μπήκε χωρίς την έγκριση της Αρχαιολογικής υπηρεσίας αφού ήταν συγκεκριμένη στίγμη διεκδικούσε το Ελληνικό Κράτος από τα Ελ Ναυπηγεία Αρκαδίας τον Τύμβο με αποτέλεσμα με την ενεργεία αυτή να ακύρωση να προσφύγει το Ναυπηγεία κατά του Ελληνικού κράτους και να διεκδικεί τα διπλασία χρήματα ? Ο τ Βουλευτής Αστρακαν γνωρίζει τα προεδρικά διατάγματα ? Γνωρίζει ότι το 1969 και το 1983 η ¨συντρόφισσα Μέλινα έχει υπογράψει για την Ιστορικότητα του χώρου και του Τύμβου ? Με τα καραγκιοζλίκια που είπε ότι χωρίς τα αγάλματα δεν υπάρχει Τύμβος χωρίς να αναφέρει το Προεδρικό Διάταγμα δείχνει ότι είναι άσχετος και επικίνδυνος για το τόπο λέγοντας συκοφαντώντας το Τσαβαρη και ιδιαίτερα το Χρ Μαριδακη που έδωσε τη Ζωή του για όλους τους χώρους τους Ιστορικούς ΟΤΑΝ ο Βαγγελας έπινε ουζάκια στη Παραλία. Η Αρχαιολογική υπηρεσία όπως και η Ουνεσκο ζήτησαν τη μεταφορά του Αγάλματος γιατί δε συνάδει με την ιστορικότητα του χώρου Ποτέ δεν μπορεί να τοποθετηθεί ένα μοντέρνο δημιούργημα σε ένα ιστορικό αρχαιολογικό χώρο ποσό μάλιστα στον Τύμβο. Αυτές είναι αποφάσεις του Υπ Πολιτισμού και όχι του Τσαβαρη ή του Χρηστου.

    Ο ΤΕΩΣ «ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ»
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΠ

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ 40.000 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ!

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε καραγκιόζη που απευθύνεσαι; Για ποια δεοντολογία μιλάς; Για ποια δημοσιογραφία;
      Που αναφέρεσαι ρε μαύρε; Στους ηλεκτρονικούς κουκουλοφόρους" όπως εσύ τους αποκαλείς;
      Τολμάς ρε εγκεφαλικά ανάπηρε να ζητάς την στήριξη τους;
      Αυτά έπρεπε να τα σκεφτόσουν πριν αρχίσεις τις ύβρεις τις απειλές και τις δικαστικές διώξεις,
      Δεν ήξερες πως οι εκλογές θα ερχόντουσαν τώρα σκάσε και κολύμπα.
      Μ' αρέσει που έβγαλες και ανακοίνωση να σε κριτικάρουμε επώνυμα για να έχεις στοιχεία για τα δικαστήρια.
      Για χανουμάκια ψάχνεις; Αυτά τα έχεις στο γραφείο σου, μ' αυτά να πορευτείς τώρα.
      Θα τα πούμε μετά τις εκλογές, αν μείνεις στην Σαλαμίνα που δεν σε κόβω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/14 15:27

      πολυ σοβαρη η απαντηση σου 15:14

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος7/3/14 15:43

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΟΜΕΝΑ!!!! ΣΤΟ ΔΙΦΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΑΡΑ, ΣΚΕΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΥΔΙΑ !!!!!! ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΛΙΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/14 17:02

      σσσσσσσσσσσσσσσσσ , η ίδια φωτογραφία είναι τούβλο αλλά πριν γράψεις μαλακίες φιλτράρεσέ τες πρώτα από το πάνω κεφάλι, μακάκα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/3/14 17:06

      Δεν βρήκαμε ούτε όταν ήταν μωρό ούτε παιδική δυστυχώς

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος7/3/14 16:06

    O κ. ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ. Ο ...ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΙΩΠΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΠΕΟΡΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΄΄ΑΙΑΝΤΙΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ Ο Β.ΑΣΤΡΑΚΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/14 17:09

      Ο Αστράκος δεν έχει δικαίωμα να μιλά γιατί υπάρχουν πολλοί που θυμόνται τι καταστροφή που έφερε όταν ήταν δήμαρχος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/3/14 18:58

      για πες μας λιγες καταστροφες να μαθουμε και μεις οι νεοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/3/14 17:03

    Ρε δήμαρχε, το καραβάκι του συνδυασμού σου τόσο ....μεγάλο είναι ...που ήθελες ...γλύστρα 11 στρεμάτων ; Άκου δω ....γλύστρα; Μια έκταση όσο το γήπεδο του Αίαντα τη λέει ...γλύστρα ο ....μακάκας;
    Κυρία Σοφία, κύριε Σωκράτη, κύριε Βελτανισιάν, κυρίες και κύριοι του Καματερού προσέξτε αυτοί τη φορά μη ...γλυστρίσετε, γιατί σας βλέπω να νοικιάζετε τα σπίτια σας σε......αλβανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/14 09:04

      Η μεγάλη αγωνίστρια του Καματερου που μια ζωη αγωνιζεται να φύγει ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
      Η ΚΑΡΝΕΣΗ ΣΟΦΙΑ τωρα που πηγε με το τσαβαρή τα ξεχασε
      Εσεις κουτοι καματεριωτες ,,,,ψηφιστε τσαβαρη-καρνεση

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος7/3/14 17:14

    Γιαννάκη νύχτα θα φύγεις και κολυμπώντας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/14 17:14

      Αν φύγει ο Γιαννάκης θα μας λύσει το πρόβλημα ο Μηνάκος, το νανάκι σε μυαλό και κορμί? Μόνο από κακία ξέρει.
      Ε όχι μαύρο στους 10 μικρούς νάνους.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος7/3/14 17:33

    Ανώνυμος7/3/14 08:30 ρε παπαροβιτs ήσουν μεθυσμένος και τα είδες πενταπλά αλλα και δεν είδες καθόλου τον συνδυασμό τής να Νάνου να είναι εκεί και κανένας από τον τσαμπαρη γιατί θα τούς έκανε νταντά ο διμιοκρατηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/3/14 17:46

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΙΚΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/14 20:15

      Γιατί ενοχλείσαι; Αυτά έχει η ανωνυμία και η κουκούλα....Αφού όμως η ίδια λέει ναι και μπράβο... ας τα λουστεί τώρα.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος7/3/14 18:22


    Σε ποιο τοπικό δημοτικό διαμέρισμα ο /η πρόεδρος υπέγραφε τις παγίες χωρίς να τις εισπράττει;;; ποιος αντιδήμαρχος τα εισέπραττε και που πήγαιναν ;
    Θα πέσει πολύ γέλιο όταν θα τους καλέσει ο εισαγγελέας ….. θα επανέλθουμε . ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑKH ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΈΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΟΝΔΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΗ ΒΡΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΕ ΤΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΗ ΖΗΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/3/14 22:03

    ΚΑΛΑ Ο Ανώνυμος7/3/14 20:15 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΙΓΚΙ ΤΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΠΟΛΗ ΤΙΓΚΙ ΤΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΖΕΒΗ ΟΡΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/3/14 01:37

    Σπουδαία και ποιοτική η απάντησή σου /3/14 22:03..αν ήσουνα απέναντί μου έτσι θα απαντούσες;;;; όχι φυσικά!!! αν ναι δεν θα είχες άλλη ευκαιρία να το ξανακάνεις!!! θα σε μάθαινα και ορθογραφία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/3/14 17:49

    ΣΤΗ ΣΥΓΚΝΤΡΩΣΗ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ,ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ,ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΟΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/14 18:56

      κανεις λαθος . εστειλε το μυλωνα σαν δημοσιογραφο του ροκιδη να τραβηξει βιντεο για να το μελετησουν ολοι μαζι πολλες φορες τα σαινια τσαβαροπουλα!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/3/14 19:38

      ....ποιος είσαι εσύ ρε κάφρε που θα αποκαλέσεις τους συμβούλους της κ,Ναννου έτσι..Μάθε ότι όσο αξίζει ένας Σύμβουλος της Δεν αξίζουν ολοι τους μαζύ και με το Τσαβαρή

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.