Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Μαρ 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

Με αφορμή τις περικοπές των επιχορηγήσεων προς τις αθλητικές Ομοσπονδίες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και η Κομμουνιστική Νεολαία θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού την Τετάρτη 19 Μάρτη στις 11:00 π.μ..
Η μείωση των ήδη λιγοστών κονδυλίων που είχαν απομείνει προς τις αθλητικές ομοσπονδίες, θα έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για τους εργαζόμενους στο χώρο του αθλητισμού αλλά και συνολικά για το λαό και τη νεολαία.
Το πιο σοβαρό αποτέλεσμα είναι ότι ο λαός και ιδιαίτερα η νεολαία θα στερηθούν το αναγκαίο για την υγεία και την προσωπικότητά τους δικαίωμα στην άσκηση και τη φυσική αγωγή, το οποίο υποβαθμίζεται συνολικά. Γίνεται ένα ακόμα βήμα στην μετατροπή του αθλητισμού σε εμπόρευμα και τελικά σε πολυτέλεια για λίγους.
Απαιτούμε τώρα δωρεάν χορήγηση από το κράτος όλων των προϋποθέσεων για τη Φυσική Αγωγή και τον αθλητισμό (υλικοτεχνική υποδομή, επιστημονική στήριξη, επαρκής χρηματοδότηση σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες), για όλους.
 
ΑΘΗΝΑ 18/3/2014       ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.