Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαρ 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ρούλας Νάννου υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Προς:  Γ.Γ.Αποκ/νης Δ/σης Αττικής κ. Αγγελάκα
Κοιν.:  Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού
Κοιν.:  ΥΠΕΚΑ  
Αξιότιμε κε Γενικέ Γραμματέα,
‘Εχοντας περιέλθει σε γνώση μας η από 20/02/2014 αριθμ. 1/2014 απόφαση της 2ης Α’/βάθμιας ΕΕΔΑ Πειραιά, η οποία προφανώς θα σας υποβληθεί αρμοδίως προς έγκριση και υπογραφή, επιτρέψτε μας να επισημάνουμε τα εξής:
Η ως άνω απόφαση έχει ληφθεί ύστερα από πρόταση του Δασαρχείου Πειραιά και αφορά την μερική άρση αναδάσωσης της υπ΄αρ. 1450/7-7-2005 απόφασης αναδάσωσης Γ.Γ.Π.Α. για το τμήμα (εμβαδόν 1.154,62 τ.μ.) επί του οποίου είναι εγκατεστημένο το συγκρότημα σπαστηροτριβείου, προκειμένου διά της πλαγίας να αποφευχθεί η υποχρεωτική μετεγκατάσταση σε θέση εκτός αναδασωτέας περιοχής.          Έτσι - χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον εκμεταλλευτή - θα αρθεί το εμπόδιο που καθιστά αδύνατη την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων που υπέβαλε με την Φ4363/2230/9-5-3013 αίτηση του για: « Αποκατάσταση του αναδασωτέου τμήματος και εκμετάλλευση & αποκατάσταση του λατομικού χώρου ».
Τα επιχειρήματα που προβάλει το Δασαρχείο είναι προφανώς υποβολιμαία και στερούνται σοβαρότητας.  Μπορεί γενικά η λειτουργία των λατομείων να είναι δημόσιου συμφέροντος και να προσφέρει έσοδα σε αυτό, στην δική μας όμως περίπτωση δεν ισχύει. Η λειτουργία του συγκεκριμένου λατομείου στη Γούβα Μπατσί Σαλαμίνας κυρίως υπό τον σημερινό εκμεταλλευτή από το 2008 κι εντεύθεν, μόνο δεινά έχει επιφέρει στο Δήμο και τους κατοίκους τόσο από περιβαλλοντικής όσο και οικονομικής άποψης.
Ο εκμεταλλευτής, αψηφώντας τις επιπτώσεις και περιφρονώντας κατ΄εξακολούθηση όλες τις Δικαστικές και Διοικητικές αποφάσεις [απαγόρευση εξόρυξης, σφράγιση Η/Μ εγκαταστάσεων, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δέσμευση του παρανόμως εξορυχθέντος υλικού, πρόστιμα κ.ά.] προχωρούσε ακάθεκτος στην ολοκλήρωση του περιβαλλοντικού εγκλήματος, αφήνοντας πίσω του συντρίμμια, γκρεμούς και χαράδρες χωρίς καμία αποκατάσταση του χώρου, ως όφειλε. Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του και δεν έμεινε χαλίκι, ούτε για δείγμα. Ακόμη και το παρανόμως εξαχθέν υλικό των 50.000 τόνων που δεσμεύθηκε προς εκποίηση υπέρ του Δημοσίου, πολύ γρήγορα εξαφανίστηκε.
Και ωσάν να μην έφθανε αυτό, η εξορυκτική δραστηριότητα επεκτάθηκε και στην έκταση των 19,5 στρ. που είναι τμήμα της συνολικής αναδασωτέας περιοχής για την οποία στερείται έγκρισης επέμβασης. Ούτε οι επανειλημμένες καταγγελίες των κατοίκων και φορέων ούτε οι μηνυτήριες αναφορές του Δασονομείου έφεραν κανένα αποτέλεσμα με συνέπεια οι εργασίες εξόρυξης να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό μέχρι την ώρα που επιβλήθηκε το μέτρο της διακοπής ηλ/κού ρεύματος από την ΔΕΗ. Σύμφωνα με το ΠΡΑΚΤΙΚΟ της ορισθείσας από τον Γ.Γ. Επιτροπής για την επιμέτρηση των παρανόμων εξαχθέντων λατομικών προϊόντων εντός αναδασωτέας περιοχής, ο όγκος του ορύγματος είναι της τάξεως των 1.200.000 m3 που αντιστοιχεί σε 3.180.000 τόνους παράνομου και κλοπιμαίου λατομικού προϊόντος.
Με την ύποπτη ανοχή της σημερινής Δημοτικής Αρχής και την αδιαφορία του καθ΄ ύλην αρμόδιου Επιτρόπου, ο συγκεκριμένος εκμεταλλευτής του λατομείου τα τελευταία 4 χρόνια δεν απέδωσε στο Δήμο ούτε 1 ευρώ από το εισπραχθέν Ειδικό τέλος του 5% επί της τιμής πώλησης των προϊόντων.
Οι βεβαιωμένες οφειλές του προς το Δήμο υπερβαίνουν το ποσό των 1.000.000 ευρώ πλέον των προσαυξήσεων πλέον και του προστίμου των 560.000 ευρώ.
Η προσφάτως επιβληθείσα από το Δήμο κατάσχεση εις χείρας τρίτου δεν απέδωσε. Αφού λοιπόν ο εκμεταλλευτής εμφανίζεται ως “άπορος”, ποιες είναι οι εγγυήσεις για την αποκατάσταση του λατομικού χώρου γνωστής ούσης της σημαντικής δαπάνης; Και γιατί παρά τις υποσχέσεις του δεν προέβει σε καμία αποκατάσταση όλα αυτά τα χρόνια της πλούσιας ανορθολογικής εκμετάλλευσης;  Δεν όφειλε να το πράξει σύμφωνα με την τότε εγκριθείσα Μ.Π.Ε; Θα επιβραβεύσετε τώρα την αφερεγγυότητα, την αναξιοπιστία την παρανομία;
Είδαμε και πάθαμε για να επιβληθεί η τάξη, και τώρα θα ξαναζωντανέψει πάλι ο εφιάλτης των εκρήξεων στο σχεδόν εξαντλημένο πλέον παραγωγικά λατομείο;
Σας παραπέμπω στην Ανοικτή επιστολή μου προς τον προκάτοχο σας που έλαβε αρ.Πρωτ. Απ/νης Δ/σης 42659/37874/20-9-2012 ως επίσης και την μεταγενέστερη Ανοικτή επιστολή μου προς τον κ. Πρωθυπουργό, η οποία σας διαβιβάστηκε με το υπ΄αριθμ. Δ/2764/01-04-2013 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.
Αναμφίβολα η πρόταση του Δασαρχείου είναι μια χαριστική πράξη σε έναν κατά δήλωση “άπορο” μεγαλοοφειλέτη του Δήμου, αν όχι και του Δημοσίου.
Ενδεχόμενη απόρριψη εκ μέρους σας της προτεινόμενης μερικής άρσης αναδάσωσης σίγουρα θα εξαναγκάσει τον εκμεταλλευτή να προβεί στην μετεγκατάσταση του σπαστηροτριβείου ιδίοις εξόδοις, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του που δεν είναι άλλος παρά η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων της υπ΄ αριθμ. Φ4363/2230 / 9.5.2013 αίτησης του, που είναι και το φλέγον ζήτημα για εμάς.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόθεση της λατομικής επιχείρησης είναι να συνεχίσει την ανορθολογική εκμετάλλευση του λατομείου και την εξαγωγή των αδρανών υλικών εκτός νησιού μέχρι σταγόνας, με το πρόσχημα της αποκατάστασης του λατομικού χώρου.
Κύριε Γενικέ Γραμματέα
Ως αποδέκτης των ανησυχιών σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας, επειδή έχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του συγκεκριμένου εκμεταλλευτή, σας επισημαίνουμε ότι ενδεχόμενη νέα αδειοδότηση είτε μέσω της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων είτε μέσω της αναμίσθωσης του λατομικού χώρου στον ίδιο εκμεταλλευτή, προοιωνίζεται ότι η Σαλαμίνα θα ξαναζήσει επιπλέον από τα προαναφερθέντα, την αφόρητη κατάσταση των προηγούμενων ετών από τα εκατοντάδες βαρέα οχήματα που διακινούσαν καθημερινά το υλικό μέσα από το κέντρο της πόλης, τις ισχυρότατες εκρήξεις στο λατομείο, την αισθητική υποβάθμιση, την συνεχή ηχορύπανση και τα αιωρούμενα σωματίδια της σκόνης, αφού το λατομείο βρίσκεται  σε απόσταση πνοής από τον ιστό της πόλης.
Παρακαλούμε θερμά όπως προστατεύσετε το πολύπαθο περιβάλλον της Σαλαμίνας.
Σαλαμίνα 21/3/2013
Ρούλα  Νάννου
Υποψ.Δήμαρχος Σαλαμίνας

49 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/3/14 01:33

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΔΟ ΠΙΠΙΝΟΥ Λ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, 20, ΟΔΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, 9, 30, ΟΔΟ ΑΥΔΡΟΥ ΟΔΟ ΑΛΚΥΟΝΗΣ ΟΔΟ Π ΜΕΛΑ ΟΔΟ ΑΒΕΡΩΦ ΟΔΟ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΟΔΟ ΤΡΟΙΑΣ Λ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, 163, 170, ΟΔΟ ΔΕΡΒΕΝΙΩΝ ΟΔΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΔΟ ΔΟΗΡΑΝΗΣ ΟΔΟ ΜΗΛΟΥ ΘΕΜΙΔΟΣ, 65, ΟΔΟ ΚΕΚΡΟΠΟΣ ΟΔΟ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ .3, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΔΟ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΔΟ ΚΑΡΑΟΛΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΔΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΟΔΟ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΟΔΟ ΤΕΥΚΤΡΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/14 09:46

      ΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΕΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΞΟΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/3/14 08:46

      ΚΑΙ μην ξεχασεις να βγαλειςφωτο και τον Μαρουδη που κανει τις συνδεσεις.ποσο ειπαμε στοιχιζει η συνδεση κε Μαρουδη

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/14 02:38

    Συγχαρητήρια στην κα Νάννου για την μεστή παρέμβασή της.
    Μία τέτοια δήμαρχο χρειαζόμαστε.
    Μία δήμαρχο που να νοιάζεται για τους κατοίκους και να προστατεύει το νησί.
    Μία δήμαρχο που δεν κολώνει πουθενά.
    Είναι γνωστή σε όλα τα υπουργεία για τις δυναμικές παρεμβάσεις της.
    Μία δήμαρχο που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
    Μία δήμαρχο με γνώση και ικανότητα.
    Πόσες, είπαμε, αποφάσεις σου έχει ακυρώσει κ.Τσαβαρή ;
    Σκορ 20 - 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/14 10:39

      ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΡΕΟΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/14 10:56

      Τσούζει ε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/3/14 12:35

      02.38 ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΗΝΑΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΜΑ@Α@ΙΕΣ??ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΚΑΛΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΣΤΡΑΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΝ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/14 10:43

    Νομιμοτητα η Ναννου, παρανομίες ο Τσαβαρης.
    Έργο πολύπλευρο και ουσιαστικό η Ναννου, ούτε δείγμα έργου από τον Τσαβαρη.

    Η απόφαση ειναι δικιά σου για το μελλον της Σαλαμίνας.
    Και η ψήφος σου θα φερει την δήμαρχο Κοντά Στον Δημότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/14 12:41

      Αντε.αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........................

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/14 11:32

    Ρούλα κορίτσι μου την επόμενη φορά να πας και στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί που είχε πάει κοντός και τον δέχτηκε ο Παπούλιας, εσύ να πας να πεις ότι είσαι κολλητή του κοντού μπας και δεις την καθαρίστρια γιατί ο Κάρολος γενικώς δεν βλέπει πλέμπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/14 12:53

      Τι εκανε ο κοντός στον παπούλια? μια τρυπα στο νερό.
      Όταν γύρισε πήγε στο Σπανόπουλο και ήπιανε καφέ. Μετά τον κέρασε ο Σπανόπουλος πέντε βαρέλια νταμαρόλαδο για να μη μιλάει. Μούγγα ο κοντός. Καμία παρανομία ο Σπανόπουλος. Ούτε ευρώ τέλη, φόροι για το δήμο.
      Μετά ο κοντός τον κάλεσε στο δημοτικό συμβούλιο όπως είχε κάνει παλιότερα με το νταμαρά και του έκανε τεμενάδες.
      Αυτός είναι ο κοντός, νταβατζής, συνέταιρος, τσιλιαδόρος, αβανταδόρος.
      Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/14 12:56

      Άρα μας λες ότι ο Παπούλιας παίζει το κεφάλι του για τον κοντό; Ότι ο πιο επιτυχημένος υπουργός εξωτερικών που έχει περάσει και τώρα αρχηγός του κράτους ρισκάρει τόσο πολύ για έναν άγνωστο...

      Άσε ρε φίλε. Τράβα πιες δυο κουταλιές πετρέλαιο από την αραπιά να συνέλθεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/3/14 14:16

      Ο Παπούλιας τον δέχτηκε εθιμοτυπικά λόγω του θεσμικού του ρόλου.
      Μπορείς να μας πεις το αποτέλεσμα της επίσκεψης? Σε τι μας βοήθησε?
      Μπορείς να μας πεις γιατί δεν εφαρμόζει ο Τσαβαρής τη νομοθεσία να τους πετάξει όλους έξω?
      Γιατί δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων για απομάκρυνση, τη νομική διεκδίκηση αποζημιώσεων και επιβολή τελών ρύπανσης και χρήσης?
      Τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο Τσαβαρής?
      Ρούφα λίγο σπανόλαδο και άντε για βρούβες..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/3/14 18:52

      ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΟΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/3/14 07:35

      Εθιμοτυπικά να πάει να τον δει και η Ρούλα τότε.

      Εμπρός λοιπόν Ρούλα μου, κλείσε ένα ραντεβού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εθιμοτυπικά...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/14 11:42

    Ρούλα σταμάτα να εμποδίζεις το έργο της αποχέτευσης! Ντροπή σου για προεκλογικούς λόγους να ταλαιπωρείς όλο το νησί!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/14 16:11

      ρουλα γιατί δεν αφήνεις τα λαμόγια να φάνε τις μίζες με την ησυχία τους? πέντε μιλιόνια ήταν αυτά, γιατί τους τα πήρες απ' το στόμα??
      αχ κακό κορίτσι..

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/14 16:55

    ΡΕ Ανώνυμε 23/3/14 01:33 ΣΚΑΤΟΜΥΡΙΣΤΡΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΡΥΠΗ ΩΣΤΕ ΜΕ ΒΟΥΛΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΈΛΕΙΨΕΣ ΣΤΑΒΑΡΟΚΑΡ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/14 17:12

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑ Ι ΜΟΥΣ ΟΤΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΟΥΔΗΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑ Ι ΜΟΥ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/14 17:18

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΟΥΔΗ ΝΑ ΔΗΣ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΣΕ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/3/14 17:26

    Λέτε για τον μαρουδη τον εργολάβο του δήμου που κανει έργα μα ι μού του δήμου ???? τα μισά κρατά αυτός και τα μισά τα πάει στο δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/3/14 17:36

    ΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ............................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/14 17:39

      ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.........................................

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/14 17:47

      ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ.......................................................................

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/3/14 18:02

      ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ................................................................................................................................

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/3/14 18:07

      ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ...............................................................................................................................................................

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/3/14 18:11

      Α /Τ. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/3/14 00:27

      ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΣΑΟΥΣΑΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/3/14 00:29

      ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ;

      Διαγραφή
    8. ΜΑΡΙΑ . Π24/3/14 10:39

      ποιανου υποψηφιου δημοτικου συμβλου της παραταξης τσαβαρη του αρεσει να του πηδανε την γυναικα και αυτος να βλεπει ? θα σας δωσω τα αρχικα του .Δ. Κ

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος24/3/14 16:58

      Ρε λαμόγια μας έχετε πρήξει τα @ρχίδια με τον Μηνά.
      Αν είστε μάγκες άντε να τα πείτε μπορστά του. Άντε ρε κότες.
      Φουστάνια φοράτε όλοι του Τσαβαρή.

      Και στην τελική ρε ηλίθα όντα, θέλετε για δήμαρχο μια γυναίκα με μια από της πιο σωστές και αξιόλογες οικογένειες της Σαλαμίνας ή έναν που διαλύει την οικογένεια του και περιμένει τις εκλογές για να παρατήσει την γυναίκα του;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος23/3/14 17:36

    ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΔΗ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?
    ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ!!!! ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ!!!!!! ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/3/14 17:49

    ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΡΝΕ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ???????
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΟΧΑΛΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ????????
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣΖΗΤΟΥΣΕ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΠΕΛΟ??????
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΟΥΔΗΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/3/14 17:54

    Μόλης εκλεγούμε αντωνάκη ρουφιανάκο λαμόγιο τα σκαλοπάτια τησ δημαρχίας δεν θα τα ξανανεβής
    και να φέρεις πισω τα κλεμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 09:07

      ΜΠΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ???????ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ.....

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος23/3/14 17:59

    Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗ ΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/3/14 18:09

    ΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΖΣΑΒΑΡΗΣ ΚΟΤΣΙΛΕΟΣ
    ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΣΠΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΖΙΤΑΚΑΤ ΜΑΡΟΥΔΑΚΟΣ
    ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΑΠΕΤΗΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/3/14 19:01

    Τετοια ΟΝΕΙΡΑ κανετε;;;;;;;;;ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ..ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΑ.....ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.......
    ΕΧΕΤΕ ΙΠΠΕΥΣΗ...ΤΕΡΑΣΤΙΟ ..ΚΑΛΑΜΙ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΤΕ...
    ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΥΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/14 01:35

      Γιαυτό τσαβαρολαμόγια, τη 2η Κυριακή ψηφίστε Σοφρά μπας και σας λυπηθεί λόγω ιδεολογικής συγγένειας και σας συγχωρήσει, γιατί αλλιώς την έχετε βαμένη με τη Νάννου, θα σας πάρει τα κεφάλια.

      Διαγραφή
  17. ΑΛΑΙΣΚΑ23/3/14 19:23

    για ρωτηστε τον παπαθεοχαρη και την παρεα του τι ελεγαν εχθες σε μια συναντηση .αρχισε ο πανικος δεν βγαινουν τα κουκια ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΕΚΟΣ23/3/14 19:32

    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΦΕΙ ΒΟΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ .??? ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ .ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/3/14 00:41

    Ρε μακάκες όλοι σας, αντί να σχολιάσετε και να προβληματιστείτε με αυτά τα σοβαρά που λέει η Ρούλα στην επιστολή της, εσείς μακακιζόσαστε; Καλά, όλοι οι άλλοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι πάει να κάνει ο Αγγέλου; γιατί δεν μιλάνε; και βέβαια δε μιλάω για τον πουλημένο δήμαρχό μας. Μπράβο Ρούλα, μόνο σύ αξίζεις, μόνο εσύ έχεις τα κότσια και τα βάζεις με τα ξενόφερτα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, μόνο εσύ δεν έχεις εξαρτήσεις, μόνο εσύ μπορείς να δώσεις μια προοπτική για το νησί, εσένα χρειάζεται για δήμαρχο ο τόπος μας και θα σε έχει. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.. Σε ευγνωμονούμε για το ενδιαφέρον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/3/14 07:33

    Τι έκανε άραγε η Ρούλα Νάννου όταν ήταν πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σαλαμίνας 2003-2004-2005-2006..;;;

    Τότε δεν την ενοχλούσε το νταμάρι που μας έκοβε το αίμα κάθε λίγο και λιγάκι με τα μπαμ μπούμ;

    Τότε δεν την ενοχλούσαν τα ναυπηγεία που κατέστρεφαν το περιβάλλον και έφερναν τον "καρκίνο" στο νησί;

    Τότε δεν την ενοχλούσε ο ΟΛΠ? Τότε δεν την ενοχλούσε τίποτα από αυτά που καταγγέλλει τώρα;

    Τότε δεν ήξερε ότι υπάρχει τύμβος να πάει να στήσει ένα άγαλμα;

    Τότε δεν ήξερε τον αρχαίο λιμένα να πάει να βάλει 2 ταμπέλες να τον μάθουμε κι εμείς;

    Τότε δεν ήξερε τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας να της δώσει σημασία και να φέρει κόσμο στο νησί;

    Τότε δεν ήξερε τίποτα πια αυτή η έντιμη κυρία Ρούλα;

    Ποιον κοροϊδεύετε επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/14 11:14

      ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/14 11:47

      Μόνο από κάτι τέτοιους μαλάκες θα πάρετε ψήφους μη νομίζεις ότι θα σας ψηφίσει και κανένας σοβαρός.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/3/14 13:34

      O βαρύμαγκας Τσαβαρής συνεχίζει να κρύβεται πίσω απ' τα φουστάνια της Νάννου.

      1. Ρωτάει ο "βαρύμαγκας" τι έκανε τη Ρούλα για το νταμάρι το 2003 έως το 2006. Μα τότε κύριε Τσαβαρή, το νταμάρι ήταν νόμιμο. Εσύ σαν σύμβουλος και σαν μέλος του αναπτυξιακού τι ακριβώς έκανες?. Ποιος σε εμπόδισε να προκαλέσεις εκατό ερωτήσεις στο δ/σ, να στείλεις εκατό έγγραφα, να κάνεις δυναμικές κινητοποιήσεις?
      Πολύ αργότερα, το 2010, όταν το νταμάρι ήταν ακόμα νόμιμο, έπαιξες το θέατρο του παραλόγου πέφτοντας στις ρόδες των φορτηγών του Αγγέλου και φωνάζοντας ούτε ένα χαλίκι εκτός Σαλαμίνας. Το ξέχασες?
      Τώρα, σαν παντοδύναμος δήμαρχος, και όταν το νταμάρι έχει κηρυχθεί παράνομο, τι ακριβώς έκανες? Να σου θυμίσω εγώ.
      Παραδέχτηκες ότι έκανες μυστικές συμφωνίες με τον Αγγέλου.
      Τον ανακήρυξες ευεργέτη.
      Έκανες συναλλαγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς παραστατικά.
      Του χάρισες εκατομμύρια από λατομικά τέλη.
      Τον άφησες να κλέβει εκατομμύρια τόνους κατασχεμένα λατομικά υλικά.
      Δεν τον υποχρέωσες να κάνει αποκατάσταση.
      Δεν έβαλες καταμετρητές στο λατομείο.
      Τον πλήρωσες ενώ χρωστάει εκατομμύρια.
      Δεν εφάρμοσες τον ΚΕΔΕ, ώστε να τον αναγκάσεις να συμμορφωθεί.
      Πήρες αποφάσεις εναντίον του τις οποίες δεν εφάρμοσες.
      Κάνεις τα πάντα για ένα παράνομο, μεγαλοοφειλέτη, και καταστροφέα του περιβάλλοντος.
      Αυτά είναι τα "έργα" σου κύριε Τσαβαρή.
      Αναρωτιέμαι τι παραπάνω θα έκανες αν ήσουν συνέταιρος του Αγγέλου..

      2. Ρωτάει ο "βαρύμαγκας" τι έκανε η Νάννου για τα ναυπηγεία και το περιβάλλον πριν μία δεκαετία. Μα κύριε Τσαβαρή, τότε η δικαιοδοσία του αναπτυξιακού δεν περιλάμβανε το αμπελάκι και τα Σελήνια που ήταν ξεχωριστός δήμος. Ο Σπανόπουλος μόλις είχε αρχίσει να δουλεύει. Οι ευθύνες είναι καθαρά δικές σου και βαρύτατες, γιατί σαν δήμαρχος όλης της Σαλαμίνας δεν έκανες τίποτα για το περιβάλλον, τα ναυπηγεία, τα σαπιοκάραβα, τον ΟΛΠ, και την προστασία της αδόμητης ζώνης. Απλώς προστάτεψες και ανέχθηκες τους παράνομους.
      Ιδού τα "έργα" σου κύριε Τσαβαρή.
      Πήρες αποφάσεις για την απομάκρυνση των ναυπηγείων, των ρυπογόνων δραστηριοτήτων, του ΟΛΠ, κλπ. και τις "ξέχασες". Γιατί άραγε?
      Πήρες αποφάσεις για για διεκδίκηση αποζημιώσεων για τήν καταστροφή του περιβάλλοντος και τις ξέχασες. Γιατί άραγε?
      Πήρες αποφάσεις για επιβολή τελών ρύπανσης σε ναυπηγεία, ΟΛΠ, κλπ. και τις ξέχασες. Γιατί άραγε?
      Μας παραμύθιασες ότι ο ΟΛΠ φεύγει από την Κυνοσούρα και γίνεται πολιτιστικό πάρκο, ενώ υπάρχει ΦΕΚ που την μετατρέπει σε βιομηχανική ζώνη. Γιατί μας το κρύβεις?
      Λέει ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος ότι ο Σπανόπουλος έχει επεκταθεί παράνομα σε ζώνη χαρακτηρισμένη αστικό πράσινο, σφυράς κλέφτικα. Γιατί άραγε?
      Ξέρεις ότι ο Σπανόπουλος δεν έχει πολεοδομικές, λιμενικές και αρχαιολογικές άδειες για μπαζώματα, προβλήτες, κατασκευές, κλπ. σφυράς κλέφτικα.
      Τι συμφέροντα εξυπηρετείς κύριε Τσαβαρή?

      Ο ΟΛΠ, ο τύμβος και το αρχαίο λιμάνι, δεν ήταν στη δικαιοδοσία του αναπτυξιακού πριν μία δεκαετία.
      Μην προσπαθείς να προσάψεις τις ευθύνες αλλού κύριε Τσαβαρή. Οι ευθύνες σου είναι τεράστιες και απόλυτα δικές σου, φέρεσαι σαν αβανταδόρος των παράνομων.

      Απάντησε κύριε Τσαβαρή, μην κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της Νάννου..

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος25/3/14 09:59

    Τα οικονομικά εγκλήματα του Τσαβαρή.
    - Χάρισε στην ΕΥΔΑΠ για είκοσι χρόνια το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης αξίας εβδομήντα εκατομμυρίων ευρώ.
    - Δεν εισέπραξε από το λατομείο Αγγέλου ούτε ένα ευρώ από τα εκατομμύρια που χρωστάει.
    - Δεν εισέπραξε από τη ΔΕΣΦΑ τέλη και δικαιώματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
    - Δεν εισέπραξε από τα ναυπηγεία, τις ρυπογόνες δραστηριότητες και τον ΟΛΠ τέλη ρύπανσης αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
    - Δεν εισέπραξε από όσους κάνουν χρήση δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων, τέλη και δικαιώματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
    - Δεν διεκδίκησε αποζημιώσεις για την καταστροφή του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος όπως αποφάσισε το δ/σ.
    - Χάρισε καντίνες, παραλίες και κοινόχρηστους χώρους σε ημέτερους.
    - Ξόδεψε ενάμισι εκατομμύριο για επισκευές αυτοκινήτων ενώ αγόραζε δεκαπέντε ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα.
    - Μας φέσωσε με 4,5 εκατομμύρια νέα δάνεια και επιμήκυνε τα παλιά μέχρι το 2034.
    - Έχασε 2,6 εκατομμύρια από την κατασκευή του σχολείου Σεληνίων, επιμένοντας να αγοράσει το οικόπεδο φίλου του.
    - Πήγε να μας φορτώσει την αμαρτωλή συμπληρωματική αποχέτευση που απορρίφθηκε τρεις φορές σαν σκάνδαλο.
    - Έστησε βιομηχανία πλαστών βεβαιώσεων σε αλλοδαπούς με τεράστιες μίζες. Κανείς δεν έμαθε τον υπεύθυνο.
    - Κανείς δεν ξέρει τι έγιναν τα εκατομμύρια από τις εισπράξεις του δημοτικού δικτύου ύδρευσης.
    - Κανείς δεν ξέρει τι έγιναν τα εκατομμύρια από τις εντάξεις στο σχέδιο.
    - Κανείς δεν ξέρει σε ποιους κωδικούς μπήκαν τα εκατομμύρια των ανταποδοτικών και πώς χρησιμοποιήθηκαν.
    - Έδωσε έργα με απ' ευθείας αναθέσεις αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
    - Έδωσε έργα με φωτογραφικές διατάξεις σε ένα μόνο διαγωνιζόμενο.
    - Έκανε προμήθειες με απ' ευθείας αναθέσεις και έκπτωση 0,1%.
    - Έκανε συναλλαγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς παραστατικά.
    - Παραιτήθηκε από ένδικα μέσα χωρίς σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας.
    - Πλήρωσε τον Αγγέλου ενώ χρωστάει εκατομμύρια.
    - Δεν τον υποχρέωσε να κάνει αποκατάσταση σύμφωνα με το νόμο.
    - Τον άφησε να κλέβει εκατοντάδες νταλίκες κατασχεμένα λατομικά υλικά, ενώ μπορούσε να τα δεσμεύσει για τις ανάγκες του δήμου.
    - Πήγε να ξεπουλήσει την Τούρλα με πρόσχημα την αποκατάσταση.
    - Τον κατηγορούν για μαϊμού έργα και μαϊμού τιμολόγια.
    - Φιγουράρει στις λίστες του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και μπαινοβγαίνει το ΣΔΟΕ στα γραφεία του.
    - Θεωρεί τα οικονομικά του δήμου απόρρητα και δεν δίνει έγγραφα ούτε με εισαγγελική παραγγελία.
    - Δεν έχει δημοσιεύσει ούτε ένα ένταλμα πληρωμής.
    - Δεν εισέπραξε λατομικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί υπέρ του δήμου.
    - Δεν βεβαίωσε τέλη και δικαιώματα εκατομμυρίων με αποτέλεσμα να παραγραφούν.
    - Μετέτρεψε επενδυτικές δαπάνες σε λειτουργικές για να ταΐσει το μινώταυρο της ευνοιοκρατίας και της σπατάλης.
    - Ξόδεψε μεγάλα ποσά σε ξένη εταιρία για ψεκασμούς ενώ έχει επαρκή υπηρεσία πρασίνου.
    - Ξόδεψε μεγάλα ποσά για φιέστες και προσωπική προβολή.
    - Πληρώνει αδρά ειδικούς συμβούλους χωρίς να έχουν πατήσει σε δημοτικό συμβούλιο.

    Απάντησε Τσαβαρή, μήν κρύβεσαι πίσω απ' τα φουστάνια της Νάννου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/3/14 12:47

    Σταυρό στη ΜαΤα Χάρι του συνδιασμού. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚή ξέρετε για να διαβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.