Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαρ 2014

Παρουσίαση της Αττικής και των Νησιών της, από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, στη μεγάλη τουριστική έκθεση ITB BERLIN

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει φέτος για πρώτη στη μεγάλη τουριστική έκθεση ITB Berlin, στο Βερολίνο, που θα διαρκέσει από την Τετάρτη 5 έως την Κυριακή 9 Μαρτίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Αττικής, θα παρουσιάσει ολοκληρωμένα την Αττική με ιδιαίτερη έμφαση στα νησιά της.
Την Τετάρτη 5 Μαρτίου, θα γίνει από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων ειδική παρουσίαση της Αττικής και των Νησιών της στους μεγαλύτερους tour operators και travel agencies της Γερμανικής αγοράς, των ανθρώπων δηλαδή που παίρνουν τις σημαντικότερες αποφάσεις για την κατεύθυνση της τουριστικής ροής, με προβολή του video «Athens - Attica 24 hours alive», ενώ θα μοιραστεί σε όλους tour operator manual σε USB stick, ενημερωτικό υλικό και λεύκωμα της Περιφέρειας Αττικής.
Στον ειδικό χώρο της Περιφέρειας Αττικής, μέσα στο Ελληνικό Περίπτερο του ΕΟΤ, θα παρουσιάζεται ειδικός interactive χάρτης στον οποίο θα φαίνεται η Αττική και τα νησιά, που θα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να μεταφερθεί σε κάθε περιοχή της Αττικής, σε κάθε νησί, σε κάθε κατηγορία και πληροφορία, καθώς και στο βίντεο του προορισμού που επιθυμεί.
Επίσης θα παρουσιαστούν και θα προωθηθούν επιλεγμένα τοπικά μας προϊόντα, όπως: Αμυγδαλωτά Σπετσών και Ύδρας, Φιστίκια Αιγίνης, Παστέλι Πόρου, Μέλι Μεθάνων και Φατουράδα Κυθήρων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, με αφορμή την παρουσία του στο Βερολίνο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην Περιφέρεια Αττικής, ανταποκρινόμενοι στο χρέος μας, συνεχίζουμε να προβάλλουμε ολοκληρωμένα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλη την Ευρώπη, την Αττική και τα νησιά μας. Η στοχευμένη Τουριστική προβολή της πρώτης Περιφέρειας της χώρας στο εξωτερικό, ήταν από την αρχή της θητείας μας προτεραιότητα για τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και την Περιφερειακή αρχή. Με τη συμμετοχή μας στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου, προβάλλουμε και προωθούμε στη μεγάλη αγορά της Γερμανίας την Αττική, την Αθήνα και ιδιαίτερα τα πανέμορφα νησιά μας, σε μια κρίσιμη περίοδο και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Συνεχίζουμε τη δράση και το έργο που έχουμε αναλάβει, στηρίζοντας στην πράξη την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής».

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/14 18:15

    ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΦΡΑΣ - ΑΣΤΡΑΚΟΣ
    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ:
    ΠΕΜΠΤΗ 06/03/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00μμ
    ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ
    ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
    <<<<< ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑ - ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ >>>>>
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/14 19:33

    ΠΙΠΗ...ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ....2009...\
    Παντως οι ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΜΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/14 22:58

      πες μας κατι συγκεκριμενο μη μας κρατας σε αγωνια.................

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/14 20:35

    Κύριοι υποψήφιοι ειδικά των τοπικών συμβουλίων SOS ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ..Οι πρόεδροι των τοπικών, γλάστρες στα γραφεία των δημάρχων.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ δήμος Παπάγου Χολαργού.Αγωνίστηκε με όλους τους προέδρους της Ελλάδας συν της Σαλαμίνας για να εφαρμοστεί το κανονικό Ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Καλλικράτη και στην Ελλάδα.Δεν ψηφίστηκε ούτε εφαρμόστηκε ποτέ από τις Ελληνικές κυβερνήσεις.Σας λένε ψέματα.
    Δήμος Παπάγου Χολαργού
    Αναστάσεως 90 15669
    Τηλ 2132027194
    Αν οποιοσδήποτε υποψήφιος της Σαλαμίνας μπορεί ν'αλλάξει τον Καλλικράτη ας ενημερώσει και την κα Παρίση γιατί έχει αγωνιστεί πάρα πολύ και δεν έχει καταφέρει τίποτα.
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/14 01:05

      Όλα εξαρτώνται από τον Δήμαρχο. Ο Τσαβαρής απαξίωσε πλήρως τα τοπικά συμβούλια που έχουν πολλά να δώσουν αρκεί να τυγχάνουν του ανάλογου σεβασμού που δυστυχώς δεν τον είχαν, γιαυτό και δεν λειτούργησαν σωστά.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/14 23:17

    ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ


    1] Η αραβωνιάρα του Ηλία Παπασάββα κι αυτομάτως τον ανακοινώνει ο δήμαρχος ως υποψήφιο μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    2] Ο υιός του Σούλη Μιχάλαρου προσλαμβάνετε κι αυτός στο γραφείο δημάρχου και μετά απ’ αυτό ανακοινώνει και την υποψηφιότητα του πατρός.....
    3] Εντός της εβδομάδος ή αρχές της άλλης έρχεται και η τακτοποίηση του υιού Στάμου Μπακαούκα στον αθλητικό οργανισμό! Μαντέψτε τι θα επακολουθήσει, η περήφανη ανακοίνωση προσχώρησης και του κ Στάμου Μπακαούκα στον συνδυασμό του δημάρχου.
    4]Μαϊμού Αγορά χαλιών για στήριξη οικογένειας Χατζηνικολάου [κοινός παχύδερμο ]και περήφανη ανακοίνωση προσχώρηση του στον συνδυασμό του δημάρχου
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.