Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2014

Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ

Κύριε Τσαβαρή,
Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη λύπη μας (ακριβέστερα τον αποτροπιασμό μας) για τις μεθόδους που μετέρχεσθε στην αντιμετώπιση των πολιτικών σας αντιπάλων!
Ο κ. Αστράκος ανακοινώνει εδώ και μία εβδομάδα, ότι στις 6 Μαρτίου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης, για τους προβληματισμούς και τις θέσεις του για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. [Είναι γνωστό ότι ο κ. Αστράκος, πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας, πρώην βουλευτής Σαλαμίνας, έχει αποχωρήσει από τη συνεργασία σας καταγγέλλοντάς σας επανειλημμένα σε Δημοτικά Συμβούλια].
Μία εβδομάδα μετά, σεις καλείτε τους Δημοτικούς Συμβούλους σε Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και περίπου την ίδια ώρα με τη συνέντευξη Τύπου του κ. Αστράκου. Φυσικά, την πρόσκληση παίρνουν και οι δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου του νησιού. Επί πλέον δε, προκειμένου να διασφαλίσετε την παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου, τοποθετείτε, μεταξύ των θεμάτων του συμβουλίου, έβδομο σε σειρά, θέμα σχετικό με τον ΔΕΣΦΑ, που τις προηγούμενες μέρες, έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αντιδράσεις στο νησί.
Στόχος σας: Να μην παραστούν, ή να παραστούν οι λιγότεροι κατά το δυνατόν, δημοσιογράφοι, στη συνέντευξη του κ. Αστράκου. Διότι αν αυτός δεν ήταν ο αντικειμενικός σκοπός σας, θα καθορίζατε το εν λόγω Δημ. Συμβούλιο μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά τη συνέντευξη του κ. Αστράκου*.
Κύριε Tσαβαρή,
Τι φοβάστε, αλήθεια, απ’ όσα θα πεί ο κ. Αστράκος, και καταφεύγετε σε τόσο ποταπές μεθόδους; Ποιες αποκαλύψεις δεν μπορείτε ευθαρσώς να αντιμετωπίσετε; Ποιες μεθοδεύσεις σας; Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να “δουλεύετε” τους Σαλαμίνιους, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες; (Και σ’ αυτό, θα επανέλθουμε σύντομα).
Κύριε Τσαβαρή, ντροπή.
Ντροπή και αίσχος να χρησιμοποιείτε τέτοιες μακιαβελικές μεθόδους στην πολιτική σας.
______________________________________________________
*Κι αν θέλετε να αποδείξετε ότι δεν είχατε τέτοιο σκοπό, ακόμη και τώρα μπορείτε να μεταθέσετε την ημερομηνία διεξαγωγής του Δημ. Συμβουλίου. Εμείς, για το καλό του τόπου, θα αποδεχθούμε ότι πιθανώς δεν ήσασταν ενήμερος…
                                                Από το Γραφείο Τύπου
                                                του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Σοφρά,
                                                Δημ.Συνδυασμός «Νέα Πορεία Σαλαμίνας»
                                                            Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155000947

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/14 12:32

    Να κι ο ΠΙΠΗΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/14 14:34

    Σπύρο τι να μας πει ο Αστράκος;;;
    Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος αυτός ο άνθρωπος για τον πάρουμε στα σοβαρά και ότι αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε πολιτικό να αποκαλεί ξένους όσους δεν γεννήθηκαν στο νησί και να τους αφορίζει ως μιάσματα;;; γιατί εγώ το λέω κοινωνικό ρατσισμό και δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο πόσο δε μάλλον σε σοβαρό πολιτικό!!!
    Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε νοήμονα πολιτικό το να λέει ακόμη και σήμερα ήρωες της πατρίδας ΜΟΝΟΝ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και να αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;γιατί εγώ το θεωρώ πολιτικό ρατσισμό!!! Το θεωρώ στενομυαλιά!!! Το θεωρώ εξωπραγματικό!!! Θεωρώ ότι έχει έλλειψη γνώσης της σημερινής πραγματικότητας!!!
    Μόνον από αυτά τα δυο σημεία που ανέφερα και χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά χρήσιμος για το κοινό καλό και την πρόοδο του νησιού μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος!!!
    Τα μυαλά φίλε που δεν είναι ανοιχτά και δεν διαθέτουν μεγαλοσύνη παρά έχουν μονάχα στόκο δεν κάνουν για την πραγματικότητα του 2014......Αυτά χωρίς βρισιές και αισχρές συκοφαντίες για τον κ, Αστράκο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/14 15:53

    ρε τσαβαρόσκυλα, δικός σας δεν ήταν και τον χάσατε; τι σκατά θετε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/14 18:40

      Εεεε οχι και δικος μας..ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΤΟΥΣ.......

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/14 16:00

    Ρε Πίπη, να σε ρωτήσω το κάτι τις μου

    Έκανες έγγραφο σχετικό στην πρόεδρο με αίτημα αναβολής;

    Όχι; Τι ζητάς τότε ρε κακομοίρη από τον Τσαβαρή; την δική σου διαδρομή παρακολουθεί;

    Σα να χεις μεγάλη ιδέα για την πάρτι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/3/14 19:35

    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ,ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ........... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑΣΤΡΑΚΟ.ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΥΑ ΜΠΙΠΙΚΙΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΟΡΘΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΤΙ ΠΑΠΑΛΑ.......... ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
    ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΖΑΒΑΡΗ. ΘΥΜΗΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/3/14 21:04

    Είναι δυνατόν να κάνεις αντιπολίτευση κ. Σοφρά με παρόμοιες αναρτήσεις χαρακτηρίζοντας μακιαβελισμό την απόφαση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής του νησιού για κάλεσμα σε δημοτικό συμβούλιο;;; Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει;;; ;;; να πάρει την άδειά σου πρώτα και να σε ρωτήσει για το πότε μιλάει ο κ. Αστράκος να σημαιοστολίσει το νησί και να φέρει και την μπάντα στην ομιλία του κ. υποψηφίου δημοτικού συμβούλου.;;;;;ΕΛΕΟΣ.....Υποβαθμίζεις την σοβαρότητά σου και φαντάζεις σαν ελαφρύς νους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/14 22:04

      ΚΑΛΕΣΕ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΚΟΥ.......ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ....ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/14 12:19

      Ελαφρυς νους,.....Ο ΠΙΠΗΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ.....

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/3/14 10:51

    ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ;Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΚΟΥ; ΕΙΔΟΜΕΝ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/3/14 12:27

    ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΑΣΤΟ.......ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.......(ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΩΡΕΙΕΣ Κ ΟΧΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/3/14 12:39

    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,Η ΣΤΟΝ ΕΛΕΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.Η ΣΤΟ ΣΔΟΕ.ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ. 100 Ε ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕ ΤΑ ΕΙΧΕ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΡΕ .ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.