Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαρ 2014

Σπύρος Σοφράς! Θράσος χωρίς όρια…

Πλησιάζοντας πια στην ώρα της αλήθειας, στην οποία ο κ. Τσαβαρής και οι συν αυτώ θα συνειδητοποιήσουν ότι βρίσκονται στην ιστορική θέση της πιο θλιβερής περιόδου των δημοτικών μας πραγμάτων, ο σημερινός Δήμαρχος ξεπερνά και τον εαυτό του σε αμετροέπεια και προσπάθεια εξαπάτησης των Σαλαμινίων.
Με χθεσινό του Δελτίο Τύπου, ο κ. Τσαβαρής επαίρεται(!) για την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μελέτης για Δεύτερη Αναβάθμιση του τερματικού σταθμού  ΥΦΑ νήσου Ρεβυθούσας (“επέκταση κρυογεννητικών δραστηριοτήτων για την αύξηση του ρυθμού αεριοποίησης”) από τον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., η οποία Μελέτη εγκρίθηκε στις 6/3/2014 από το Δημοτικό Συμβούλιο, με τις ψήφους μόνο των Δημοτικών Συμβούλων του κ. Τσαβαρή (και όχι όλες).  Και φυσικά, ο υπό προθεσμία Δήμαρχος, άδραξε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τον ψυχικό του κόσμο, κατηγορώντας από τη μία σύμπασα την αντιπολίτευση για «προχειρότητα», «ανικανότητα», «ημιμάθεια» και τα λοιπά, και δοξάζοντας από την άλλη τη Δημοτική του Αρχή για «πρόγραμμα», «οράματα» και… «συνέπεια»!
Ο λόγος για την έπαρση αυτή είναι άραγε ποιος;
Το ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε μια μελέτη του ΔΕΣΦΑ που έφερε την, ελέω πλειοψηφίας Τσαβαρή, συνυπογραφή του Δημοτικού Συμβουλίου; Αν ναι, όντως μιλάμε για ένα κορυφαίο… κατόρθωμα, καθώς η Περιφέρεια, σχεδόν ποτέ ώς σήμερα, δεν έχει απορρίψει τέτοιες μελέτες!
Ο κ. Τσαβαρής επαίρεται άραγε, γιατί δεν διεκδίκησε τίποτα από όσα έπρεπε να διεκδικήσει σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (4-4-2012), όταν συζητήθηκε για πρώτη φορά το θέμα του ΔΕΣΦΑ;
Ο κ. Τσαβαρής επαίρεται, γιατί με την υπογραφή του υπέσκαψε τη νομική διαπραγματευτική θέση του Δήμου, ακριβώς για αυτές τις διεκδικήσεις;
Ή μήπως επαίρεται για το γεγονός ότι η… μετοχική σύνθεση του ΔΕΣΦΑ δεν έχει αλλάξει ακόμα; (καθώς δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησής του μέχρι στιγμής, παρ’ όλο που αυτό, ούτως ή άλλως, αποτελεί μνημονιακή δέσμευση).
 Η απάντηση είναι απλή: Ο κ. Τσαβαρής επαίρεται, γιατί απλώς έχει μια αδιαφιλονίκητη τάση για έπαρση. Και πέρα από αυτό, ο κ. Τσαβαρής δεν ωρροδεί προ ουδενός: Η «επιμονή» του και οι «συντονισμένες του προσπάθειες», είναι για την πραγμάτωση των δυστοπικών του οραμάτων για τη Σαλαμίνα: Για ένα αύριο δέσμιο συμφερόντων και καταστροφής για το νησί μας.
Εμείς, οι Σαλαμίνιοι, δεν θα του το επιτρέψουμε. Ας χαρεί τις λίγες μέρες «δόξας» που του μένουν, καθώς μετά θα αρχίσουν και για αυτόν οι ώρες ευθύνης – και εκεί θα δούμε όλοι τα προσφιλή του «πολιτικά χαστούκια».
Προς το παρόν, ας θαυμάσουμε το… μέτρο του λόγου και της πολιτικής του υπόστασης(!), παραδίδοντας αυτόν και τις εγωπαθείς, υπερφίαλες και αμετροεπείς ανακοινώσεις του, στη χλεύη του λαού της Σαλαμίνας…

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/14 22:50

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ...ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/14 10:42

      Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!


      «Έπεσαν» οι υπογραφές για την πώληση του ΔΕΣΦΑ
      Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 13:59


      Υπεγράφη το μεσημέρι του Σαββάτου η συμφωνία για την πώληση του 66% των μετοχών της εταιρείας «Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε.» (ΔΕΣΦΑ) έναντι 400 εκατ. ευρώ, μεταξύ, αφενός, του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ και αφετέρου, της εταιρείας πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν SOCAR.

      Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, του υφυπουργού Ασ. Παπαγεωργίου και του προέδρου της SOCAR Ροβνάγκ Αμπντουλάγιεφ.

      Με την υπογραφή της συμφωνίας μεταβιβάζεται στη SOCAR έναντι 400 εκατ. ευρώ το 66% του ΔΕΣΦΑ, ήτοι 31% που κατείχε το ΤΑΙΠΕΔ και 35% που κατείχαν τα ΕΛΠΕ.

      Παράλληλα, υπεγράφη και συμφωνία μετόχων, μεταξύ του Δημοσίου, του ΤΑΙΠΕΔ και της SOCAR, η οποία αφορά τη διοίκηση του ΔΕΣΦΑ μετά τη μεταβίβαση των μετοχών στη SOCAR.

      Όπως σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής, η συμφωνία αυτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εισροή επιπλέον επενδυτικών κεφαλαίων, για την υλοποίηση των απαραίτητων επενδύσεων που θα οδηγήσουν στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην αγορά ενέργειας.

      Επισημαίνεται ότι για την ολοκλήρωση της συναλλαγής απαιτείται η λήψη των σχετικών εγκρίσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

      Διαβάστε επίσης:

      Εντός των ημερών η συμφωνία μετόχων για τον ΔΕΣΦΑ

      Read more: http://www.newsbomb.gr/energeia-periballon/story/384728/epesan-oi-ypografes-gia-tin-polisi-toy-desfa#ixzz2vvDOT85D


      ΨΕΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/14 23:41

    Μόνο ο ληστής σηκώνει σχόλια γιατί τον έχουμε άχτι.
    Ο Σπύρος είναι του κατηχητικού μπροστά στο μεγαλύτερο λήσταρχο όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/14 12:35

      Ο ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ(;;;;;;;;;;;;;;;) ΠΙΠΗΣ..ΑΝΕΦΩΝΗΣΕ...""ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ''
      ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/14 12:32

    Παλι στο ΦΤΥΣΙΜΟ Ο ΠΙΠΗΣ....ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/3/14 12:53

    Την αλλη βδομαδα....ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠ"ΤΟΝ ..ΤΣΑΒΕΣ....
    ..ΑΣΤΡΑΚΟΡΟΥΛΟΠΙΠΙΔΕΣ ...ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.......
    ""ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ"""ΠΙΠΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/14 12:55

      Τι θελεις να πεις ρε..εμεις εχουμε τοσους πολλους που τους ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/14 12:55

      Να ΦΥΓΕΤΕ να ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ????????????????????????????/

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/14 16:41

    Ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Αστράκος κατάγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη 13/03/2014 σε έκτακτη συνεδρίαση ότι ο κ.Τσαβαρής και συνεργάτης σύμβουλός απο τον λιμνιονα του έχουν τοποθετήσει κάμερα παρακολούθησης προκειμένου να κατασκοπεύσουν το εσωτερικό του γραφείου για να βλέπουν ποιος μπαίνει-ποιος βγαίνει και ποιοί είναι μέσα και συνεδριάζουν!
    Αυτό αποτελεί ντροπή για τον κ. Τσαβαρή και τους συνεργάτες του!
    Είναι φασιστική πρακτική να παρακολουθείς το πολιτικό γραφείο του αντιπάλου σου!
    Πρακτικές εκφοβισμού-εκβιασμού και παρακολούθησης ούτε επί δικτατορίας δεν συνέβαιναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/14 18:41

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ…..
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ….




    Κυκλοφορεί ανάμεσά μας!!!!!
    Έχει κάνει πολλά και έχει πει ακόμη περισσότερα…!!!
    Καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας κινείται αθόρυβα και νομίζει πως πίσω από την ανωνυμία του μπορεί να διασύρει προσωπικότητες. Η μοχθηρή κακία του πηγάζει από την αφραγκία του και τον έχει κάνει για δέσιμο, έχει ξεπέσει τόσο πολύ σαν καμένο χαρτί.
    Ήλθαν και πάλι εκλογές και βγήκε από το καβούκι του…
    Μόνιμη του ατάκα «ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…» αμοιβή του για αυτό είναι ……….€ από τον εκάστοτε που θα του τα δώσει και θα του αγοράσει την τιποτένια συνείδησή του..!! Μπορείς να τον πεις και σύγχρονο ΙΟΥΔΑ για 30 αργύρια, στην προκειμένη περίπτωση ……..€.
    Έχει ένα μαύρο αυτοκίνητο και συνήθισε εδώ και πολλά χρόνια να μηδενίζει ανθρώπους και να προκαλεί λεκτικό πανικό με υβρίσεις και συκοφαντίες… ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ…..
    Συγχαρητήρια σε εκείνους που υποτάσσονται στην φοβέρα που τους ασκεί και τον πληρώνουν….
    Σαφώς το ανθρωπάκι έχει και επιτελείο όμοιο του.

    «ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.»

    ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/14 08:06

    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΟΥΣ ΕΣΥ ΘΑ ΉΘΕΛΕS ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΠΙΘΗΚΟΜΑΚΑΚΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.