Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Μαρ 2014

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Υποβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας

Όπως κάποιοι πιθανόν να μάθατε και ίσως και να χαρήκατε, ανοίγουν τα πολυιατρεία Π.Ε.Δ.Υ πρώην Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (και) στην Σαλαμίνα.
Αυτό που ίσως δεν μάθατε είναι, ότι λόγω των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό ο υπουργός μας της υγείας  έδωσε διαταγή στις Υγειονομικές περιφέρειες  να αποσπάσουν γιατρούς από τα κατά τόπους Κέντρα Υγείας προς το νέο φορέα με σκοπό να λειτουργήσει έστω και στοιχειωδώς.
Η Σαλαμίνα φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Η υγειονομική περιφέρεια ζητά από το ήδη υποστελεχωμένο Κ.Υ. του νησιού δυο επιμελητές γιατρούς για να στελεχώσουν το τοπικό πολυιατρείο. Ετσι, μετά από την απογύμνωή του νησιού από της δημόσιες υπηρεσίες (ΔΟΥ, ΙΚΑ, έπονται κι άλλες), υποβαθμίζεται τώρα και η  λειτουργία του Κέντρου Υγείας.
Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α παρακολουθεί το θέμα και οφείλει να ενημερώνει τους κατοίκους και οικιστές του νησιού, απευθύνοντας παράλληλα και το ερώτημα προς την δημοτική αρχή, αν και τι έχει σκοπό να πράξει απέναντι στην νέα πρόκληση της κυβέρνησης.
Γραφείο Τύπου της κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/3/14 22:55

    ΡΕΠΟΥΣΗ, ΔΗΜΑΡ, ΡΟΥΛΑ,



    ΝΑΝΝΟΥ, ΔΗΜΑΡ, εδω τη σφαγη τησ σμυρνησ τησ λενε συνοστησμο και εσυ ηθελεσ να χειροκροτησι,
    ρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/14 23:10

    ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΣ, Κ,
    ΡΟΥΛΑ
    ΝΑΝΝΟΥ
    Ε,
    ΔΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/14 11:41

    ρε βλάκες καταλαβαινεται πως το θέμα είναι άλλο;και μάλιστα πολύ σοβαρό.πρεπει να τους πάρει ο δ@@@@@ς και να τους σηκώσει αν κάνουν κάτι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.