Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Βαγγέκλη ΑΣΤΡΑΚΟΥ


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/14 14:49

    Βρέ Βαγγέκλη όπως σε λεει ο διαχειριστής.....Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, και έχεις πολιτικό βάρος ως άνθρωπος για τε πάρουμε στα σοβαρά και ότι αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε πολιτικό να αποκαλείς ξένους όσους δεν γεννήθηκαν στο νησί και να τους αφορίζεις ως μιάσματα;;; γιατί εγώ το λέω κοινωνικό ρατσισμό και δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο πόσο δε μάλλον σε σοβαρό πολιτικό!!!
    Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχει πολιτικό βάρος και αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε νοήμονα πολιτικό το να λές ακόμη και σήμερα ήρωες της πατρίδας ΜΟΝΟΝ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και να αποκαλείς ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;γιατί εγώ το θεωρώ πολιτικό ρατσισμό!!! Το θεωρώ στενομυαλιά!!! Το θεωρώ εξωπραγματικό!!! Θεωρώ ότι έχει έλλειψη γνώσης της σημερινής πραγματικότητας!!!
    Μόνον από αυτά τα δυο σημεία που ανέφερα και χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά χρήσιμος για το κοινό καλό και την πρόοδο του νησιού μπορεί να είσαι!!!
    Τα μυαλά φίλε που δεν είναι ανοιχτά και δεν διαθέτουν μεγαλοσύνη παρά έχουν μονάχα στόκο δεν κάνουν για την πραγματικότητα του 2014......Αυτά χωρίς βρισιές και αισχρές συκοφαντίες για τον κ, Αστράκο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/14 14:55

    Τι άλλο να μας πείς βρε Βαγγέκλη όπως σε λέει ο διαχειριστής......
    Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχεις πολιτικό βάρος για να σε πάρουμε στα σοβαρά και ότι αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε πολιτικό να αποκαλεί ξένους όσους δεν γεννήθηκαν στο νησί και να τους αφορίζει ως μιάσματα;;; γιατί εγώ το λέω κοινωνικό ρατσισμό και δεν αρμόζει σε πολιτισμένο άνθρωπο πόσο δε μάλλον σε σοβαρό πολιτικό!!!
    Θεωρείς ότι είναι σοβαρότητα, ότι έχεις πολιτικό βάρος και αρμόζει σε άνθρωπο πρώτα και μετά σε νοήμονα πολιτικό το να λέει ακόμη και σήμερα ήρωες της πατρίδας ΜΟΝΟΝ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και να αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;γιατί εγώ το θεωρώ πολιτικό ρατσισμό!!! Το θεωρώ στενομυαλιά!!! Το θεωρώ εξωπραγματικό!!! Θεωρώ ότι έχεις έλλειψη γνώσης της σημερινής πραγματικότητας!!!
    Μόνον από αυτά τα δυο σημεία που ανέφερα και χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά χρήσιμος για το κοινό καλό και την πρόοδο του νησιού μπορεί να είσαι!!!
    Τα μυαλά φίλε που δεν είναι ανοιχτά και δεν διαθέτουν μεγαλοσύνη παρά έχουν μονάχα στόκο δεν κάνουν για την πραγματικότητα του 2014......Αυτά χωρίς βρισιές και αισχρές συκοφαντίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/14 19:36

    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ,ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ........... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑΣΤΡΑΚΟ.ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΥΑ ΜΠΙΠΙΚΙΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΟΡΘΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΤΙ ΠΑΠΑΛΑ.......... ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
    ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΖΑΒΑΡΗ. ΘΥΜΗΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/14 19:55

    ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ;
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΡΑΚΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; Η:; ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ.; ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.ΧΩΝΕΨΕΤΟ. ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/3/14 22:07

    ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΕΣΥ;
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΦΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΣΗ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ,ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/3/14 12:54

    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ! ΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ κ. ΣΟΦΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ Ο κ. ΣΟΦΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ.... ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ!!! ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/3/14 10:32

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΡΘΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΤΙΜΟ ΤΟΝ
    ΑΣΤΡΑΚΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΛΑΜΟΟΟΟΓΙΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/3/14 10:44

    ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ο Κ. ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΘΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΡΙΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ
    ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.