Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Μαρ 2014

Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ. Όταν η διαπλοκή έχει όνομα

Τη σύμπλευση της σημερινής δημοτικής αρχής με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, την έχει διαπιστώσει ο πολίτης της Σαλαμίνας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στα τρία και μισό χρόνια της θητείας της, η δημαρχία Τσαβαρή, προάσπισε (με… αυταπάρνηση είναι αλήθεια), τα συμφέροντα άλλοτε του ΟΛΠ (με την περιβόητη υπόθεση της Τούρλας), άλλοτε των Λατομείων Αγγέλου (όπου δημόσια ο σημερινός Δήμαρχος παραδέχτηκε την ύπαρξη μυστικής συμφωνίας (!)), άλλοτε του ΔΕΣΦΑ (με τη σύναψη της απόλυτα κενής πραγματικού περιεχόμενου, αλλά γεμάτης με… διαφημιστικά μηνύματα, περιβόητης συμφωνίας).
Προχθές, ήρθε και η ώρα των Ναυπηγείων Σπανόπουλου. Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με θέμα: «Την απάντηση στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος περί ενδεχόμενης πώλησης του ΟΛΠ», η δημοτική αρχή παρουσίασε τον κ. Σπανόπουλο, προκειμένου να «εξηγήσει» τις κινήσεις και τις επιδιώξεις του, υπό το πρόσχημα της πληροφόρησης για την ψήφιση των νομικών κινήσεων που σχεδιάζει η δημοτική πλειοψηφία κατά της απόφασης του υπουργού Πολιτισμού σχετικά με την επέκταση αυτών των ίδιων Ναυπηγείων.
Ήταν σαν μια επανάληψη της συνεδρίασης με τον επιχειρηματία κ. Αγγέλου, με μία διαφορά: Τότε, ο σημερινός Δήμαρχος παραδέχτηκε την ύπαρξη μυστικής συμφωνίας – προχθές, δεν μάθαμε το εάν υπάρχει (και ποια είναι), κάποια μυστική συμφωνία-χορηγία… Κάποια στιγμή όμως, θα το μάθουμε και αυτό…
Και μετά από όλα αυτά, η σημερινή δημοτική αρχή, διεκδικεί πάλι την ψήφο του Σαλαμίνιου! Διεκδικεί και πάλι τον δημαρχιακό θώκο, προκειμένου να συνεχίσει το «έργο» της (αυτό που τόλμησε, πέτυχε και θέλει να προχωρήσει, αφήνοντας στο τέλος το νησί μας καθημαγμένο). Και φυσικά, το πράττει ανερυθρίαστα και με τόσο θράσος, όσο αυτό που ο σημερινός Δήμαρχος διαθέτει όταν, κατά την προσφιλή του συνήθεια και ψυχική έξη, κοιτάζει τον πολίτη στα μάτια και του παρουσιάζει το μαύρο άσπρο.
Το καλό όμως είναι ότι τώρα η διαπλοκή (και μάλιστα η πιο χυδαία και θρασεία μορφή της), έχει όνομα. Είναι αυτό της σημερινής δημοτικής αρχής. Είναι αυτό όσων βλέπουν τη Σαλαμίνα, όχι σαν τόπο τους, όχι σαν πατρίδα τους, όχι σαν σπίτι τους, αλλά σαν «μπίζνες».
Μόνο που απέναντί τους, ορθώνεται η ίδια η Σαλαμίνα, τα παιδιά της, το μέλλον της, οι γενιές που πάλεψαν και παλεύουν για αυτό το νησί. Μόνο που απέναντί τους υπάρχει η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας».

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/14 15:07

    Αυτός δεν έχει πάει ακόμα με τη Νάννου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/14 15:21

    Δημοσκοπηση για τις εκλογες στη Σαλαμινα: http://poll.pollcode.com/71924935_result?v
    210 ψήφισαν ήδη. Εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/3/14 16:10

    αυτός ο απατεώνας είναι ακόμα έξω?
    ντροπή σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/3/14 17:36

    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΝΙΟΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/3/14 17:41

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ MONΟ ΣΤΟΝ ΛΙΜΝΙΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥΣ ΣΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΤΑ ΓΕΦΥΡΑΚΙΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΆΦΗΣΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΝ ΔΑΣΟΦΑΓΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/3/14 19:27

    ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΚΟΠΙΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ...
    ΡΕΕΕΕ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ...
    ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ""ΤΕΣΣΑΡΩΝ(;;;;;) ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ...
    ΠΙΠΗ ΕΣΥ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΑΠ" ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ..ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ....ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ....ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/3/14 20:48

    ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ - ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΕΕ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΙΚΗΣ ΤΗΝ " ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ " ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΝΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΗΣΟΥΝ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΟΧΙ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΥΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΟΛΥΤΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/14 21:13

      Ναι..ΠΙΠΗ ..ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ...ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΗΣ ΤΟ ΓΥΙΟ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/14 01:34

      πω πω ποίημα!!! και μετά τι έγινε; ξυπνησες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/3/14 12:34

      Γιατι ειναι ψεμματα ΡΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/3/14 22:49

    O ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΝΕΤΑΙ
    Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤΑ, ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΆΡΕΣ. ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/14 23:21

      Για τη ταμπακερα ....πιπη...για τη ταμπακιερα........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/14 01:54

      ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΡΕ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ...ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΖΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΛΥΣΑΞΑΤΕ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ....

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/3/14 08:19

    Σήμερα έμαθα ότι και ο άλλος υποψήφιος δημ σύμβουλος εκ Κακιβίγλας Μπάμπης Γαβριήλ (πρωτοξάδελφος του αποκλειστικού εργολάβου του δήμου Δ.Ζαφειρόπουλου ZITAKAT) έβαλε την κόρη του στο Δήμο και πληρώνεται με μαύρα.
    Αλήθεια, αυτά τα μαύρα από ποιανού τη τσέπη βγαίνουν; από τα μαϊμού τιμολόγια; από τα μαϊμού έργα; από τον Αγγέλου ή από τον Σπανόπουλο; Και τι συμφέρον έχουν αυτοί να πληρώνουν κερατιάτικα για να στηρίζουν τον Τσαβαρή;
    Απλέ δημότη προβληματίσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/3/14 10:21

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΠΑΙΖΕ ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΜΩΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΝΕΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΩΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/14 11:45

      Αστρακοπιπικο παπαγαλακι ....να τα πεις στο καθρεπτη σου αυτα.....για να σ'ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ......ΠΑΣΟΚΙΚΗ...ΦΑΓΑΝΑ.....

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/3/14 12:12

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΠΑΙΖΕ ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/14 12:33

      Αστρακοπιπικο παπαγαλακι ....να τα πεις στο καθρεπτη σου αυτα.....για να σ'ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ......ΠΑΣΟΚΙΚΗ...ΦΑΓΑΝΑ.....

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος22/3/14 12:35

    Ναι..ΠΙΠΗ ..ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ...ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΗΣ ΤΟ ΓΥΙΟ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/3/14 20:34

    Συγνώμη έχω μία απορία. Ο Μαριδάκης που όλα αυτά τα χρόνια γάβγιζε σαν το σκυλί για τη διάσωση του Αρχαιολογικού Χώρου τώρα που είναι γιατί δεν μιλάει? Μήπως έγινε μεταλλαγμένη κότα και κακαρίζει για τον προεκλογικό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/3/14 20:51

    ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΞΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΞΕΝΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΝΕΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΞΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.