Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Μαρ 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Μ.Τ.Β MARATHON 2014 με χρηματοδότηση του Δήμου Σαλαμίνας το “ξαναείδαμε” κι αυτό. Η σιωπή είναι συνενοχή!!

Όταν ο Δήμος δεν έχει χρήματα να ενισχύσει το κοινωνικό Παντοπωλείο και τα ΚΙΦΑ στο νησί του, πόσο κομψό και κυρίως ηθικό είναι να γίνεται χορηγός (σύμφωνα με το Δ.Τ. του ως  άνω συλλόγου) σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και μάλιστα συλλόγου εκτός των διοικητικών του ορίων μόνο και μόνο γιατί αυτό πραγματοποιείται στο νησί; Μήπως αντιθέτως όφειλε να έχει έσοδα από τις συμμετοχές και μ’ αυτά να χρηματοδοτήσει τους δικούς του αναξιοπαθούντες; Όταν οι φωτογραφίες και μόνον σοκάρουν μέχρι ποίου σημείου μπορείς να αυθαιρετείς;
Αν ο δήμος είχε λύσει το τα του οίκου του και μάλιστα σε τόσο σοβαρά κοινωνικά θέματα όπως η σίτιση και η περίθαλψη απόρων οικογενειών, θα μπορούσαμε να δούμε με συμπάθεια μια πιθανή χορηγία! Σε κάθε περίπτωση όμως ΟΧΙ σε ξένο σύλλογο όταν οι δικοί μας αθλητικοί σύλλογοι όχι μόνον φυτοζωούν, αλλά παραπαίουν ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τα έξοδα που τους πνίγουν.
Η σοβαρότερη πράξη ενός υπεύθυνου δημάρχου είναι η χρηστή διοίκηση, όπως και η υπεύθυνη θέση πρωτίστως των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας να κριτικάρουν και να επαναφέρουν τον δήμαρχο στην σκληρή πραγματικότητα όταν αυτός ξεφεύγει!
Δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι φίλε Τσαλίκογλου (υπεύθυνε του κοινωνικού παντοπωλείου που πράγματι έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό) να “γκρινιάζεις” πως δεν έχεις να εξυπηρετήσεις τους αναξιοπαθούντες και ταυτόχρονα να του επιτρέπεις παρόμοιες εκτροπές αδιαμαρτύρητα στον βωμό της όποιας αρρωστημένης ενότητας!
Η σιωπή είναι συνενοχή και αφορά όλους τους καλούς φίλους της πλειοψηφίας που ανέχονται την όποια ντερβισοσυμπεριφορά. Με ξένα κόλλυβα δεν κάνουμε μνημόσυνα όπως λέει κα ο θυμόσοφος λαός μας, “ντερβίσης” μπορείς να το παίξεις, μόνο με τα δικά σου λεφτά, όχι του λαού και μάλιστα όταν αυτός ο λαός είναι εξαθλιωμένος και περιμένει την δική μας ενίσχυση για τα αυτονόητα, να φάει και να γιατρευτεί.

55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/3/14 08:36

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟΣ ΟΥΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΔΕΙΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/14 08:51

    Η ποιο αναξιοπιστη,ανικανοι και φουρλα δημοτικη αρχη που εβγαλε ο τοπος..
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ.....
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 18 ΜΑΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/14 09:00

    ΒΡΕ 8:36 ΕΙΣΑΙ ΑΤΙΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ .ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΗΔΗΚΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ .ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/3/14 09:42

    ότι πετάει ότι κολυμπάει κι ότι περπατάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/14 09:54

    Πόσα εκατομμύρια έχασε ο δήμος από ολιγωρία και ύποπτες ενέργειες του Τσαβαρή?
    Γιατί δεν απαντάει ο Τσαβαρής στα οικονομικά εγκλήματα που του καταμαρτυρούν?
    http://salamis-news.blogspot.com/2014/03/blog-post_6010.html?showComment=1395734386364#c5467980772762052442
    Κρύψου Τσαβαρή..
    Στις 18 θα σε ξετρυπώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/14 10:03

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 10:42

      σιγά ρε δασοφάγε μη σε φοβηθούμε. πες ότι έχεις να πεις, βάλε και την υπογραφή σου γιατί θα σου βάλω ποντικοφάρμακο λαδοπόντικα της αρπαχτής..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 12:36

      Εσενα πουνε η υπογραφη σου...ΑΡΟΥΡΑΙΕ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/3/14 13:08

      Εγώ δεν απείλησα, ούτε κακολόγησα κανένα.
      Όποιος θίγει τα προσωπικά κάποιον άλλο, πρέπει να αποδεικνύει τις κατηγορίες και να έχει το θάρρος να τις υπογράφει..
      Κατάλαβες λαδομούρη??

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/3/14 11:28

    Τη δευτερη Κυριακη,αν υπαρξει ,δευτερη...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ..?????????????????????? ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ..ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ..ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ..:::::::::::::::::::::::ΚΑΙ ΛΕΤΕ,ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ,..ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ......

    Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 11:36

      Aφού καταφέρατε κύριε δασοφάγε να κάνετε εχθρούς όλη τη Σαλαμίνα, μην περιμένετε οίκτο.
      Θα σας κυνηγάμε μέχρι να πατήσει το πόδι σας χιόνι.
      Μαζεύτε τα μπογαλάκια σας και δρόμο. Στο βάθος Κορυδαλλός.

      Όλα εδώ πληρώνοντε δασομούρη..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 12:32

      Ωραια απαντηση εδωσες......ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ...ΜΥΑΛΟ..?????????????????????????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/3/14 12:41

      Καμαρώστε ένα δασοφάγο που δεν απαντάει στα οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα του Τσαβαρή.
      Καμαρώστε ένα τραμπούκο που απειλεί όποιον δεν προσκυνάει το αφεντικό του.
      Καμαρώστε ένα δασομούρη που δεν βγάζει κιχ..

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/3/14 12:17

    Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά ο Δήμαρχος έβαλε ό,τι λεφτά έβαλε από την τσέπη του. Όπως έχει κάνει και για πολλά άλλα πράγματα: φαγητό στο παντοπωλείο, φάρμακα στο Ιατρείο κλπ. Ο Δήμος δεν χρεώθηκε ούτε μισό ευρώ και όποιος έχει τιμολόγια να μας τα δείξει για να μη νιώθουμε μαλάκες εμείς που έχουμε άλλη εικόνα. Ειλικρινώς, ένας ποδηλάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 12:35

      Eίσαι σίγουρος ότι είναι από την τσέπη του? Αν είναι να του κάνουμε ανδριάντα.
      Μήπως είναι από νταμαρόλαδα, ρεβυθόλαδα και σπανόλαδα?
      Οι εθελοντές από πού πληρώνονται?
      Υπάρχει κάποιος ευεργέτης που βάζει εκατοντάδες χιλιάδες απ' την τσέπη του?
      Ειλικρινώς, ένας αφελής.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 12:42

      Δεν έχω απαντήσεις σε αυτά, δεν είμαι ο λογιστής του. Εγώ ξέρω ότι από τον Δήμο δεν έφυγαν χρήματα και αυτό σημαίνει ότι το παραπάνω άρθρο του Salamis-news είναι άκυρο. Δεν λέω ότι είναι ύποπτο γιατί είμαι καλόπιστος, αλλά είναι τουλάχιστον άστοχο πριν γίνει κάποια έρευνα για αποδεικτικά και παραστατικά να ανεβαίνει ένα τέτοιο άρθρο. Προσβάλει το ίδιο το site και την όποια αξιοπιστία διατείνεται ότι έχει.

      Επίσης για ποιους εθελοντές λες; Εγώ ξέρω ότι η λέξη εθελοντής σημαίνει ότι δεν παίρνει χρήματα. Από κει και πέρα επίσης δεν ξέρω τι έχει γίνει. Εγώ μιλάω για το γεγονός που γνωρίζω. Εσύ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/3/14 13:02

      Τους βαφτίσανε εθελοντές γιατί δεν μπορούν να κάνουν προσλήψεις και δεν μπορεί να τους έχουν στις καταστάσεις του προσωπικού. Παρ' όλα αυτά πληρώνονται και καλά κάνουν και πληρώνονται. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν ξοδευτεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία από κάπου θα τα ξαναπάρουν. Πώς??
      Μήπως έχεις ακούσει για νταμαρόλαδα, σπανόλαδα, και μαϊμού τιμολόγια?

      Όσο για το άρθρο, αν διάβασα καλά, κατηγορεί τον δήμαρχο επειδή επιδοτεί ένα σύλλογο εκτός διοικητικών ορίων του δήμου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του εν λόγω συλλόγου..
      Εσύ συμφωνείς?.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/3/14 13:10

      Για τους εθελοντές εγώ δεν έχω εικόνα, αλλά αφού εσύ ισχυρίζεσαι ότι πληρώνονται και καλά κάνουν και πληρώνονται, δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημά σου επί της ουσίας; Αφού συμφωνείς.

      Εγώ συμφωνώ με ό,τι φέρνει κόσμο και δραστηριότητες στη Σαλαμίνα και ανοίγει την εικόνα του νησιού προς τα έξω. Όποιος κι αν το κάνει. Τώρα το έκανε ο Δήμαρχος, πού είναι το πρόβλημα;

      Δεν θα μπω στην κουβέντα για τα νταμαρόλαδα διότι δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο θέμα. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι που έγινε η διοργάνωση και ήταν επιτυχης. Τόσο κακό είναι δηλαδή; Αν παράδειγμα η Ρούλα Νάννου βάλει λεφτά και φέρει το πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε, θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με το πού βρήκε τα λεφτά; Αυτό είναι το προτεύον; Θα πούμε "Μπράβο Ρούλα" και θα χειροκροτήσουμε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/3/14 13:17

      Δεν κατάλαβες ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Οι εθελοντές πληρώνονται μαύρα. Αυτά τα μαύρα είναι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Σε ρωτάω, πώς θα τα πάρουν πίσω αυτοί που τα δίνουν? Έχεις ακούσει τίποτα για μαϊμού τιμολόγια?
      Όπως λοιπόν υπάρχει δίαυλος που πληρώνονται μαύρα λεφτά σε εθελοντές, έτσι υπάρχει δίαυλος που μαύρα λεφτά του δήμου πάνε σε μαύρες τσέπες. Το κατάλαβες τώρα??
      Για την ενίσχυση συλλόγου εκτός Σαλαμίνας όταν κάποιοι συντοπίτες μας ψάχνουν στα σκουπίδια το βλέπεις σωστό??

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/3/14 13:39

      Έτσι όπως το θέτεις δεν πρέπει να κινείται τίποτα. Εγώ βλέπω ότι τέτοιες διοργανώσεις πρέπει να αυξηθούν για να μπορέσει ο τόπος μας να μην έχει ανάγκη τα επιδόματα αλληλεγγύης για να επιβιώνει. Πιο απλά: αν έρθει χρήμα στη Σαλαμίνα, τα μαγαζιά θα δουλέψουν περισσότερο, θα ανοίξουν και καινούργια, θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και έτσι οι συντοπίτες μας θα βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά. Δεν πρέπει να κινηθούμε έτσι για να δούμε άσπρη μέρα; Βεβαίως και να βοηθήσουμε και το ένα και το άλλο, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε αυτό που μας έχουν ζαλίσει τον τελευταίο καιρό και λέγεται ανάπτυξη.

      Επαναλαμβάνω, οποιoσδήποτε έφερνε τέτοιες διοργανώσεις θα τον χειροκρότουσα.

      Για τα μαϊμού τιμολόγια έχω ακούσει μόνο. Δεν έχω δει τίποτα. Φαντάζομαι αν υπήρχαν θα τα είχαμε δει φωτογραφία στα μπλογκς και θα τα είχε πάρει ο εισαγγελέας από εκείνους που ισχυρίζονται ότι τα έχουν.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/3/14 15:41

      Ρε κατακαημένε ποδηλάτη, αν είναι έτσι ρε ξεφτίλα γιατί γράψατε ως χορηγό τον δήμο Σαλαμίνας κι όχι τον δήμαρχο;
      Για να τον εκθέσετε ρε ξεφτίλες, στείλε τους λογαριασμούς στο όνομα του Τσάβες και να δεις πως θα δημοσιευτούν απ' όλα τα μπλόκ
      Άη στον Κόρακα χρονιάρες μέρες ξεφτίλα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος26/3/14 22:48

      http://salamina-press.blogspot.gr/2014/03/open-marathon-2014.html#more

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/3/14 12:31

    ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΡΟΣΚΟΠΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΘΑΠΕΡΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑΠΕΡΝΕΣ 150 ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΔΥΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 12:34

      Τετοιοι εισαστε ..βλακες ,λασπολογοι ...και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ....ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 12:42

      Εσύ είσαι συνειδητός υποστηρικτής ενός οικονομικού και περιβαλλοντικού εγκληματία.
      Δασοφάγος ή δασομούρης ή λαδιάρης..

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/3/14 12:55

    Συγχαρητήρια,κατάφερε το μπλογκ να το διαβάζουν μονο οι υποψήφιοι και υποστηρικτές της κα Νάννου,αυτο όμως δεν ειναι ενημέρωση αμερόληπτη ειναι πλέον εμπάθεια που αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας και της βλακείας,γι'αυτό δεν σας διαβάζει πια κανεις κι εμείς τελευταία φορά "ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ" απο εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 13:04

      αφού σε λίγο εδώ θα είσαι πάλι.
      σας τσούζει αλλά θα συνηθίσετε..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 13:11

      Όπου και να πάτε λαδιάρηδες σας έχουνε κάνει ρόμπες.
      Και στο πρες και στο νιους και οπουδήποτε αλλού, σας έχουν πάρει φαλάγγι..
      Πάθατε την καταστροφή του Δράμαλη.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/3/14 14:00

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝ.ΟΜΟΣΜΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΛΙΓΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ... ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΑΤΕ ΛΙΓΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 14:47

      Τι να πρωτοψάξεις και τι να πρωτοαφήσεις αγαπητέ;
      Εδώ ξεπουλιέται όλη η Σαλαμίνα. Όλη όμως.

      Όσον αφορά το σχόλιο ότι ο Δήμαρχος βάζει λεφτά από την τσέπη του, ή άυτός που που το έγραψε είναι ο Μιχάλαρος ή είναι ο Τσαβαρής ο ίδιος.
      Μόνο αυτοί οι 2 λένε τόσα χοντρα ψεματα.
      Για πήγαινε και ρώτα όσους βάζουν μαζί του και ιδιαίτερα τον Παπαθεοχάρη πόσα λεφτά τους έχει μασήσει. Και παλεύουν να τα πάρουν πίσω.
      ΔΕΝ θα πάρετε από τον Τσαβαρή φράγκο πίσω. Σας τα έφαγε και ιδιαίτερα εσενα Παπαθεοχάρη σου διελυσε την οικογένεια.
      Να τον χαίρεσαι.


      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 15:09

      Κύριε δεν είμαι ούτε ο Μιχάλαρος ούτε ο Τσαβαρής ο ίδιος. Είμαι ένας από εκείνους που ποδηλάτησαν και συμμετείχαν στον αγώνα αν και δεν διακρίθηκα. Αλλά είμαι πάνω απ' όλα Σαλαμίνιος, Κουλουριώτης και έχω δικαίωμα να λέω την άποψή μου με επιχειρήματα. Επίσης με τον Μιχάλαρο δεν έχω σχέση, αλλά με τον Τσαβαρή που έχω δεν έχει αθετήσει το λόγο του ποτέ μέχρι τώρα σε μένα.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ 26/3/14 14:00
      Δεν έχουμε εμείς καμιά δουλειά να ψάξουμε την "έδρα" του οποιοδήποτε συλλόγου, όταν αυτός στέλνει επιστολόχαρτο με έδρα εκτός νησιού!!
      Την παρατήρηση λοιπόν θα πρέπει να την απευθύνεις σ' αυτούς που ανεύθυνα αλληλογραφούν κι όχι στους διαχειριστές που έλαβαν την είδηση από τους ίδιους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/3/14 22:14

      ΑΓΑΠΗΤΟΙ κ.κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ,ΑΣ ΕΛΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΄΄ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΟΥ΄΄ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ, ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΕΜΕΝΗ (sic) ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΄΄ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΛΠ΄΄ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ... Ε, ΟΧΙ ΔΑ...

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος26/3/14 14:55

    Ολοι οι σαβουρα της Σαλαμινας
    Στην πρωτοβουλια πολιτων....
    Δοξαστε τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 16:12

      Ενώ οι άλλοι εχουν την αφρόκρεμα???????Δεν ντρέπεστε λίγο?????Επειδή κάποιος είναι σε άλλο συνδυασμό είναι ξεφτίλας ???Λοιπόν άκου ξεφτίλας εισαι εσυ και ολο σου το σόι απο πάππου προς πάππου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 17:25

      Πάντως η Ρούλα έχει μαζέψει όλη την Ανίτα Πάνια....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/3/14 17:33

      H Ρούλα δεν έχει ούτε δασοφάγους, ούτε κουτσαλέρες, ούτε λωστρόμους, ούτε καπετάν αρπάχτρες, ούτε τσαλαπετεινούς, ούτε κυπραίικα γαϊδούρια, ούτε ναύαρχους που αμάρτησαν για το παιδί τους..
      Όλη η διαπλοκή είναι μαζί σας.
      Ας απαντήσει ένας από τους "τίμιους" και "καθαρούς" που έχετε στο συνδυασμό σας για τα οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα του Τσαβαρή. Έστω ένας..
      Μούγκα τα πρόβατα στο μαντρί..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/3/14 17:51

      Τουλάχιστον οι μεν έχουν αμνούς. Εσείς που έχετε αίγες.........

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/3/14 18:07

      Μόνο αίγες δεν είναι, Κατ' αρχάς μιλάνε ελεύθερα δεν τους έχουν φορέσει φίμωτρα και δεν καταπίνουν τη γλώσσα τους.. Ότι τους ρωτάς απαντάνε, χωρίς περιστροφές και τζιριντζάντζουλες.
      Εσείς τα πρόβατα της στρούγγας, μπορείτε να πείτε κάτι για τα οικονομικά και περιβαλλονικά εγκλήματα του Τσαβαρη?
      Σας το απαγορεύει ο τσοπάνης ή δεν έχετε κουκούτσι??
      Εσύ ειδικά το γκισέμι, μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι πειθήνιο όργανο και ενεργούμενο που κινείται με γνήσιο τσαβαρόλαδο??
      Άντε μεγάλε δείξε μας ότι έχεις απ' αυτά πουχουν οι άντρες..

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/3/14 18:11

      Μεγάλε, κάποιοι λένε ότι είσαι του Πανεπιστημίου. Μάλλον της ανωτάτης βοϊδοσχολής.
      Έχω μία απορία μεγάλε, εσύ αμάρτησες για τον πατέρα ή ο πατέρας για το παιδί του??

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος26/3/14 15:07

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/3/14 15:20

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 15:26

      ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΗΜΑΡ, ΕΔΩ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΥΝΟΣΤΗΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΗΣΗ,
      ΡΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος26/3/14 15:37

    ΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ Facebook? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/3/14 16:14

    Ο ένας εκ των δύο πιό πάνω σχολιαστών αποφεύγει να απαντήσει στα καϋτά ερωτήματα του άλλου, λέγοντας εγώ δεν ξέρω, δεν είδα , δεν άκουσα και δεν με ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά, ξέρει όμως ότι από τον Δήμο δεν έφυγαν χρήματα !!!!!!!!!
    Αυτό πώς το ξέρεις ρε σαϊνι και είσαι σίγουρος; Ρώτα καλλίτερα το ΣΔΟΕ, αυτό ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/14 17:51

      Θέλετε να συντάξουμε μια επιστολή προς το Δήμαρχο, να πάρουμε πρωτόκολλο και αν μας πει ψέματα να τον στείλουμε πειθαρχικό και δικαιοσύνη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 20:41

      Σε ποιό πειθαρχικό και σε ποιά δικαιοσύνη;
      Για να βγεί η απόφαση μετά από 8 χρόνια;
      Φίλε μου το κράτος είναι μπουρδέλο ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΌΣΦΑΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ.
      Ο Τσαβαρής παραπέμθηκε από τον Γ.Γ. στο Πειθαρχικό για σοβαρή παράβαση καθήκοντος.
      Το δικαστήριο έγινε το Σεπτέμβριο του 2013. Έχουν περάσει 6 μήνες από τότε.
      Έχεις ακούσει εσύ να βγήκε η απόφαση;
      Μπουρδέλο, σου λέω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/3/14 17:46

      Εγώ κάτι έχω ακούσει αλλά άμα το πω θα πέσουνε καλύβες.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος26/3/14 23:04

    Και μια ενημέρωση σχετικά με τον Α.Σ " Ο ΠΡΩΤΕΑΣ" που τόσο πολύ σας ενόχλησε το ότι το επιστολόχαρτο έγραφε διεύθυνση εκτός Σαλαμίνας η διεύθυνση έχει αλλάξει....http://www.proteascycling.gr/index.php/epikoinonia......
    Γιατί αν ήταν εντός Σαλαμίνας και το ξέρατε εξ'αρχής θα λεγατε καλά λόγια......ας πούμε......
    Λυπάμαι πολύ γι' αυτή την κακία που έχει αυτό το νησί.......δεν χρωστάει καλό σε κανέναν...το μόνο που έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.........
    αντί να υποστηρίξετε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που με τόσο κόπο βγάζουν εις πέρας άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους και των παιδιών σας και δεν μιλάω μόνο για την ποδηλασία....το μόνο που κάνετε είναι να βρύζετε.......δεν μας απασχολεί τι πρόβλημα έχετε με τον εκάστοτε Δήμαρχο.......μη τα βάζετε όμως με τον αθλητισμό που μόνο καλό έχει να προσφέρει.....σίχαμα έχετε καταντήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/14 07:34

      Ρε φίλε που είδες την κακία και που είδες την "επίθεση" κατά του συλλόγου σου;
      Ούτε η ανάρτηση του διαχειριστή, ούτε ΕΝΑ σχόλιο δεν στράφηκε κατά του συλλόγου και της όποιας θετικής προσπάθειας
      Η ανάρτηση έχει πολιτικό - κριτικό χαρακτήρα για την δημοτική αρχή, η οποία όπου γάμος και χαρά η "Κοντύλω" πρώτη, μη σου πω την άλλη "όπου τάβλα και μαντήλι και καλώς τον κυρ Βασίλη" κι από έργο ΜΗΔΕΝ
      ΜΗΝ βλέπεις λοιπόν φαντάσματα και μην τα βάζεις με τους σχολιαστές, όσο για την έδρα του συλλόγου, στο κάτω, κάτω χεστίκαμε δεν ήταν αυτό το θέμα μας ο δικός σου εγκέφαλος κώλυσε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/14 08:13

      H AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 23.04:ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ:
      1. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΑ 2-3 ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ) ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...
      2.ΔΙΑΒΑΖΩ: ΄΄ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΄΄Ο ΠΡΩΤΕΑΣ΄΄ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Α....Χ... ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ΄΄. ΑΥΤΟ ...ΛΕΕI ΤΙΠΟΤΑ;;;
      3.ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ: ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      4.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΣ ΜΗ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ Σ΄ΑΥΤΟ.ΙΣΩΣ (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:IΣΩΣ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΙ΄ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
      5.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 2-3 ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/3/14 15:59

      ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ?????
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ....ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/3/14 17:44

      Ρε λεβέντες ναπω και εγώ τη γνώμη μου.Γράφει ο 15.59 γιατί δεν αναφερονται οι πίτες και οι γεν.συνελευσεις που γίνανε εδώ. Πρέπει να τα ξέρουμε αυτά? Από που να τα μάθουμε? Εσυ που τά γνωρίζης? Αν είσαι του συλόγου γιατί δεν γράφεισ το ονομά σου?

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/3/14 22:24

      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 08:13 ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ......

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος28/3/14 12:28

    ηρεμηστε ρε παιδια το πρόβλημα του blog αρθρου είναι αν επιδωτησε η όχι και αν ναι ποσο τον αγωνα ο δημος δηλαδή βαζει ο συντάκτης το πρόβλημα των ανεργων,αστεγων,φτωχων και ολων αυτων που το μνημονιο δημιουργησε σε μια εξισωση με τον αθλητισμο και θεωρει ότι ο αθλητισμος είναι πολυτελεια όταν υπαρχουν ανθρωποι που πεινανε. Για μενα δεν υπαρχει τετοιτια εξισωση, είναι υπερβολή αλλα δεν είναι η αποψη μου η κυριαρχη μαλλον του συντακτη είναι η κυριαρχη αποψη της κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.